راهنمایی برای خرید موبایل

بچه های وینفونی مشکلی از دانلود استور ندارید؟؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
چرا منم مشکل دارم...البته همیشگی نیست و گاهی اوقات پیش میاد
دلیلشم یک جا خوندم واسه اینه که استور مایکرو داره یکپارچه میشه و تغییرات زیادی داره میکنه و این مشکل تا تاریخ عرضه رسمی وین فون 10 هست(آبان ماه)

چرا منم مشکل دارم...البته همیشگی نیست و گاهی اوقات پیش میاد
دلیلشم یک جا خوندم واسه اینه که استور مایکرو داره یکپارچه میشه و تغییرات زیادی داره میکنه و این مشکل تا تاریخ عرضه رسمی وین فون 10 هست(آبان ماه)
چه اروری واسه شما میده؟

دوستان من یک نکسوز 5 دارم که انصافا ازش راضیم. حالا به فکرم زده گوشیو بفروشم با مقداری سر دادن یک لومیا 930 بخرم. به نظرتون ارزش داره؟
کلا کوچ کردن به ویندوز فون چطوره؟

دوستان من یک نکسوز 5 دارم که انصافا ازش راضیم. حالا به فکرم زده گوشیو بفروشم با مقداری سر دادن یک لومیا 930 بخرم. به نظرتون ارزش داره؟
من که شخصا با وین فون خیلی بیشتر از اندروید حال میکنم...2-3 سالم گوشی اندرویدی داشتم و با انواع و اقسامشون کار کردم
مشکل وین فون فقط کم و کاستی تو بعضی از حوزه های نرم افزاریه(البته من که چیزی احساس نکردم)که اونم با اومدن وین 10(آبان ماه حدودا)حل میشه

خارج از بحث سیستم عامل هم خود 930 واقعا یک گوشی همه چی تمومه...دوربینش با این که نزدیک 1 سال و نیمه اومده تو مقایسه زومیت از s6 و g4 پر ادعا بهتر عمل کرده
صفحه نمایش فوق العاده ای داره و طراحیشم فوق العاده شیک و باکلاسه و مهمتر از اون هم اینه که دست عباس آقا سوپری سر کوچه هم نمیبینی:d

اگه بازم شک داری پیشنهاد میکنم تا آبان ماه صبر کنی هم وینفون 10 میاد و هم پرچمدارای جدید اونموقع میتونی تصمیم بگیری

نمایندگی محصولات ال جی در شیراز کجاست ؟ مدیا پردازش یا عر شرکت دیگه که باتری بفروشند

پنج شنبه گوشیم 5% شارژ داشت و اومدم شارژر سامسونگ زدم حدود 20% شارژ شد و زد باتریم به فنا داد دیگه گوشی بالانمیومد :|

نمایندگی محصولات ال جی در شیراز کجاست ؟ مدیا پردازش یا عر شرکت دیگه که باتری بفروشند

پنج شنبه گوشیم 5% شارژ داشت و اومدم شارژر سامسونگ زدم حدود 20% شارژ شد و زد باتریم به فنا داد دیگه گوشی بالانمیومد :|

داداش نمایندگی شیراز نمیشناسم اما ببین این سایت فروش لوازم جانبی به کارت میاد

Plaza.ir | فروشگاه گوشی، لوازم جانبی و تعمیراتی موبایل | بورس موبایل ایران

یه چیز میگم شاید خنده دار باشه اما تجربه خودمه چون سال ها گوشی ها ال جی خریدم : ببین گوشی هال ال جی که ساخت کره اس خرابی زیاد دارن و بر عکس گوشی ها ساخت چینش سگ جون ترین گوشی هان ( هر وقت کره ای خریدم بار ها به مشکل خورد اما ساخت چین نه )

خودم ال جی آبنبات - kg 300 - kg 800 - c105 و .... حتی گوشی اندرویدی ال جی p350 هم داشتم

ال جی ها خوب شارژ نگه میدارن اما اگر روشن شارژ شن باتری خیلی افت میکنه چون من خودم با usb کامپیوتر شارژ کردم بار ها دیدم باتری 70 درصدش از بین رفت ( روشن میزدم pc بت فقط شارژ فعال میکردم )

چند وقت پیش حدود برج 5 پارسال یه LG T580 گارانتی مدیا پردازش برای برادرم خریدم اول خوب بود بعد یه بار سوکت شارژر خودش بدون هیچ فشاری تو گوشی شکست

آخرین ویرایش:
من که شخصا با وین فون خیلی بیشتر از اندروید حال میکنم...2-3 سالم گوشی اندرویدی داشتم و با انواع و اقسامشون کار کردم
مشکل وین فون فقط کم و کاستی تو بعضی از حوزه های نرم افزاریه(البته من که چیزی احساس نکردم)که اونم با اومدن وین 10(آبان ماه حدودا)حل میشه

خارج از بحث سیستم عامل هم خود 930 واقعا یک گوشی همه چی تمومه...دوربینش با این که نزدیک 1 سال و نیمه اومده تو مقایسه زومیت از s6 و g4 پر ادعا بهتر عمل کرده
صفحه نمایش فوق العاده ای داره و طراحیشم فوق العاده شیک و باکلاسه و مهمتر از اون هم اینه که دست عباس آقا سوپری سر کوچه هم نمیبینی:d

اگه بازم شک داری پیشنهاد میکنم تا آبان ماه صبر کنی هم وینفون 10 میاد و هم پرچمدارای جدید اونموقع میتونی تصمیم بگیری
با جمله ی سوپری سر کوچه خیلی حال کردم. ایول..

داداش نظر من بخوای ریسک نکن.فعلا پرچمدار وینفون نخر.برو ی 535 بردار

داداش نظر من بخوای ریسک نکن.فعلا پرچمدار وینفون نخر.برو ی 535 بردار

نه من کلا از گوشیم راضیم. ولی فقط این 930 چشمو گرفت. گفتم ارزش داره بگیرم یا با همین سر کنم؟ چون گوشی نگه دار هم هستم احتمالا 3 سالی حد اقل نگهش میدارم

نه من کلا از گوشیم راضیم. ولی فقط این 930 چشمو گرفت. گفتم ارزش داره بگیرم یا با همین سر کنم؟ چون گوشی نگه دار هم هستم احتمالا 3 سالی حد اقل نگهش میدارم
میترسم بگیری و حال نکنی و نتونی کنار بیای.من خودم چون تجربه کردم میگم.حالا هرجور خوددانی

البته نصیحت دوستمون که میگه اول یک گوشی رده پایین بگیر بعد اگه خوشت اومد برو سراغ پرچمدار بجاست ولی یک مشکل داره که عرض میکنم خدمتتون
مشکلش اینه که فرض کن شما واسه اولین بار میخوای بری سراغ اندروید و مثلا بری گوشی galaxy core بگیری:dفوق العاده سریع زده میشی از سیستم عامل
گوشی های پایین رده به نظر من اصلا معیار خوبی واسه تست کردن سیستم عامل نیستن

حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که بری یک گوشی میان رده(640xl یا 730)بگیری و خوبیش اینه که هم سخت افزار خوبی دارن با قیمت مناسب و هم این که اگه خوشت نیومد میتونی با ضرر کمتر از پرچمدار ردش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or