راهنمایی برای خرید موبایل

سلام بچه ها!
خب همینطور که میدونین نتیجه ها اعلام شد و وقته هدیه و از اینجور چیزا :d
من میخوام یه iPhone 6 بگیرم اگه خدا بخواد
فقط الان تو رنگش خیلی شک دارم
تو خانواده که یکی بژ ( Gold ) داره اون که اصلا نیست جزو انتخابام
بین سیاه ( نوک مدادی ) و سفید نظرتون چیه؟
من یه مک بوک هم دارم می خوام رنگش به اون بخوره ( ست بشه ) به نظرم سفید بهتره، اما از یه ور دیگه مشکی وقتی که اسکرین خاموشه خیلی شیکه چون یه دست مشکی میشه
الان موندم واقعا بین این دوتا شاید بگین خیلی مسخرس :d اما یه روز خریدن گوشیو انداختم عقب :|

سیاه بهتره، سفید خط بیفته قشنگ معلوم می‌شه. به رنگ مک‌بوک که نمی‌خوره چون یه ذره رنگش فرق داره با مک‌بوک پرو (مال من مدل ۲۰۱۳ هست، جدیداش فکر کنم رنگش شبیه به iPhone شده). تنها چیزی که رنگش دقیقا شبیه به مک‌بوک هست iPad 1 هست، بقیه‌شون اگه کاملا شبیه نباشن یه ذره فرق رو دارن. کلا نظرم اینه که سیاه بگیر. :d

سلام بچه ها!
من یه مک بوک هم دارم می خوام رنگش به اون بخوره ( ست بشه ) به نظرم سفید بهتره، اما از یه ور دیگه مشکی وقتی که اسکرین خاموشه خیلی شیکه چون یه دست مشکی میشه
الان موندم واقعا بین این دوتا شاید بگین خیلی مسخرس :d اما یه روز خریدن گوشیو انداختم عقب :|
با اجازه دوستمون منم نظرمو بگم:d
آقا من تجربه ای که خودم داشتم رو خدمتتون عرض می نمایم:d
رنگ سفید خط بیفته اتفاقا معلوم نمیکنه و از همه مهم تر اگه ضربه خدایی نکرده به بدنه بخوره مثل اینکه از دستتون بیفته و حاشیه های فلزی گوشی آسیب ببینه این آسیب تو رنگ سفید خیلی خیلی کم معلوم میشه تا رنگ مشکی.البته رنگ مشکی هم خصوصیات خاص خودش رو داره ولی من سفید رو پیشنهاد میکنم.
راستی گوشیت فوقالعدست مبارک باشه چرخش بچرخه:d

با اجازه دوستمون منم نظرمو بگم:d
آقا من تجربه ای که خودم داشتم رو خدمتتون عرض می نمایم:d
رنگ سفید خط بیفته اتفاقا معلوم نمیکنه و از همه مهم تر اگه ضربه خدایی نکرده به بدنه بخوره مثل اینکه از دستتون بیفته و حاشیه های فلزی گوشی آسیب ببینه این آسیب تو رنگ سفید خیلی خیلی کم معلوم میشه تا رنگ مشکی.البته رنگ مشکی هم خصوصیات خاص خودش رو داره ولی من سفید رو پیشنهاد میکنم.
راستی گوشیت فوقالعدست مبارک باشه چرخش بچرخه:d

من خودم گوشی خط خورده رو دیدم، اگه پشتش خط بیفته معلوم می‌شه. چون رنگش سفیده معمولا خطی که میفته تیره‌تر هست و این تفاوت رنگ خیلی بد نشون می‌ده خودش رو. سیاه چون خط هم بیفته رنگش طوسی می‌شه زیاد معلوم نمی‌شه، ولی سفید چرا.

دوستان بین اس 6 و ایفون 6 کدوم عملکرد بهتری داشته ؟ کدوم رو پیشنهاد میدید؟ و این که اس 6 دیگه هنگ و لگ و ... نداره؟
صفحه نمایش و دوربین اس 6 قویتره.از نظر سرعت ایفون سریعتر ولی اس 6 هم خیلی سرعت عالی داره.درکل اس 6

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

سلام بچه ها!
هر رنگی دوست داری بگیری یک ضد خش کیفیت خوب بنداز یک قابم بزار قشنگ محافظت کن حالا که میخوای یک گوشی high class بگیری باید مواظبشم باشی:d
تجربه خودم به شخصه نشون داده هر چی نگران این مواردخط و خش باشی بدتره
حساسیت خیلی زیادم ی موقعی کار دست میده

هر رنگی دوست داری بگیری یک ضد خش کیفیت خوب بنداز یک قابم بزار قشنگ محافظت کن حالا که میخوای یک گوشی high class بگیری باید مواظبشم باشی:d
تجربه خودم به شخصه نشون داده هر چی نگران این مواردخط و خش باشی بدتره
حساسیت خیلی زیادم ی موقعی کار دست میده

ممنون از راهنمایی هاتون، به یه جمع بندی رسیدم مشکی گرفتم اینم عکسش ;) خیلی تاریکه چیزی معلوم نیس عکس دومی رو یکم نورشو زیاد کردم پیدا شه :d

فقط عاشق قابش شدم! خیلی شیکه! همون کاور چرمی خودش هست

qvvo2qc8cjzehib8g06k.jpg

tnfkw666kn2lck025wjs.jpg

دوستان گوشی من Xperia Sp هست

جدیدا مثل شتر تکرار میکنم شتر شارژ خالی میکنه !

چکار کنم ؟
شتر بنده خدا چون شارژ خالی نمیکنه معروفه. یه بار بهش اب میدن هزار کیلومتر تو صحرا واست راه میره.
بفروش بره.
سونی ها کلا بدرد نخورن. من اکسپریا پی داشتم. اندروید 2.3 بود. بعد اپدیت اومد اندروید 4.1. و باعث شد گوشی به فنا بره. و کاشف به عمل اومد این مسیله طبیعیه و سونی راه حلی نداره.
یا داون گرید باید میشد. یا کاستوم رام سیانوژن یا چیزای دیگه میریختم.

شتر بنده خدا چون شارژ خالی نمیکنه معروفه. یه بار بهش اب میدن هزار کیلومتر تو صحرا واست راه میره.
بفروش بره.
سونی ها کلا بدرد نخورن. من اکسپریا پی داشتم. اندروید 2.3 بود. بعد اپدیت اومد اندروید 4.1. و باعث شد گوشی به فنا بره. و کاشف به عمل اومد این مسیله طبیعیه و سونی راه حلی نداره.
یا داون گرید باید میشد. یا کاستوم رام سیانوژن یا چیزای دیگه میریختم.
من خیلی گوشی داشتم سونی و سونی اریکسونم زیاد داشتم هنوزم دارم یک مسئله ای که توجه نمکنید اینه یا باتریتون خراب شده و باید تعویض کنید یا برنامه ای چیزی روی گوشی هست که باعث تخلیه سریع باتری میشه.در مورد Xperia p هم تو آپدیت 4.1 باگی بود که باعث تکرار sync acc میشد و همین باتری رو سریع تخلیه میکرد.در هر صورت کاشف به عمل بیارید یکم تحقیق کنید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or