راهنمایی برای خرید موبایل

درود بر تو. شروین هنوز آیفون رو رد نکردی بره؟ :| مرد حسابی اون همه پیشنهاد و راهنمایی دادیم چی بود پس :d
بهترین گزینه S5 و Note 3 هستش.
Z2 رو که ول کن! انقدر که تو می خوای با گوشی ور بری، مطمئن باش عاصی میشی از دست این گوشی!
G3 قدرت عالی داره، من خیلی راحت GTA San Andreas بازی می کردم، برای وبگردی مناسبه، قشنگه و خـــــــــیلی خوشدسته با این که بزرگه اما باطری مالی نداره و باید حواست باشه.
M8 باطری بهتری از M7 داره ولی بعید میدونم خیلی روی کارهای سنگین دوام داشته باشه. گرونتر هم هست.
توصیه من که انقدر گوشی عوض کردم S5 و Note 3 هستش! هر دو باطری خوبی دارند، قدرت خوبی دارند، دوربین خوبی دارند و ایراد خاصی مثل داغ کردن و این چیزها هم به چشم نمی خوره. نسخ های اروپایی اونها هم با مدل های آسیایی الان هم قیمت شده خوشبختانه و دیگه نمی خواد که تردید داشته باشید که مثلا N900 بخرید یا N9005.
فقط اگر دوربین و خوشدستی گوشی برات مهمه، بده S5
اگر صفحه بزرگ، بازی و اینترنت گردی برات مهمه بده Note
بخدا یه مسئله ای شده این قضیه خرید :دی چندماهه درگیرشم همشم به خودم میگم آیفونهه ا پشیمون میشی :دی
الان عمده ترین تفاوت نوت 4 با نوت 3 تو چیه ؟

دوستان امروز یه سر رفته بودم پایتخت برای خرید دوربین دیدم که جشنواره سامسونگ هست و تمام گوشی‌ها و گجت هار و گذاشته بودن و میتونستید باهاشون کار کنید ...اپل هم یه غرفه گذاشته بود که میتونستید با محصولاتش کار کنید
گفتم تجربه‌ای که کردمو خیلی‌ کوتاه توضیح بدم شاید دوستانی که میخوان گوشی بخرن بهشون کمک کنه
کلا سری گوشی‌های سامسونگ ارضام نکرد همهٔ مدل‌ها بود نزدیک به10 15تا هرکدوم رو که کار می‌کردم یه حس تکراری بهم میداد و هیچ تفاوتی‌ حس نمیکردم حالت بدنه تصویر و بقیه چیزا همه شبیه به هم بود فقط اسم مدل گوشی‌ها فرق داشت.....
تا اینکه رسیدم به گلکسی نت ۴ edge تو نگاه اول خیلی‌ حس خوبی‌ بهم داد چون کناره‌ی بدنه هم صفحه داشت به صورت کج و این جالب بود دومین نکته کیفیت تصویر و وضوح تصویرش بود که واقعاً بینظیر بود و میتونستید تفاوتش و در کنار س۵ ببینید حالت بدنه خوب بود باریک بود مخصوصا سمت راست که صفحه داشت و نازک تر شده بود فقط یمقدار بخاطر بزرگی‌ تو دستم احساس راحتی‌ نمیکردم چون ۴تا گوشه ی گوشی تیز بود...... من خودم گوشیم الجی g3 با اینکه بزرگ هست اما بخاطر حالتی که بدنه داره و انحنا داره راحت تو دستم میگیرم که این تنها نکته منفی نت ۴ بود که دیدم
چیزی که خیلی‌ برام جالب بود قلم نت ۴ بود که وقتی‌ نقاشی‌ میکشیدم یا باهاش می‌نوشتم بینظیر بود یعنی کاملا دقیق بود اگه میخواستین خیلی‌ ریز خط می‌کشید یا می‌نوشت یعنی‌ راحت میتونید از گوشی به عنوانه نوشتن جزو ه یا دفتر نقاشی‌ یا کشیدن طرح های معماری استفاده کنید....خیلی‌ خوب و عالی‌ بود
راستی‌ یادم رفت قیمتی هم که گذاشته بودن ۳۲گیگ ۲۷۵۰ بود با گارانتی
اره سری note خوب دراومده اخریش .کلا سامسونگ سری S هاش بدنه هاش جنسش بده و قراره تو s6 یک تغییراتی بدن

درود ، برای مهاجرت از آیفون به اندروید تا محدوده 1500 بهترین گزینه های موجود چیه ؟
معیار ها : قدرت بالا برای انجام بازی های سنگین ، مولتی تسکینگ ، موزیک گوش دادن ، وبگردی ، باطری قوی ( مشکل اساسیم با آیفون 5 باطریشه ، خصوصا من که مداوم از برنامه What's App استفاده میکنم روزی حداقل 2 بار گوشی رو شارژ میکنم - ios 8 )
گویا Z2 مشکلات Overheat و تاچ داره ( یک ویدئو تو یوتیوب دیدم تاچ برای خودش کار میکرد بدون اینکه بهش دست بزنن )
LG G3 چطوره ؟ مدل 32 گیگ حدود 1600 ـه . البته 16 گیگش زیر 1500 ـه .
M8 متاسفانه خیلی گرون میشه :دی ( 1800 )
S5 هم خوش قیمته این چطوره ؟
من یه همکار دارم که باهاش زیاد مسافرت میرم یعنی‌ هفته‌ا‌ی ۳ ۴ روز باهم زندگی‌ می‌کنیم گوشیه اون s5 منم g3دارم
اینکه بخوام بگم کدوم بهتره راستش هیچ فرقی‌ ندارن اما خوب من خیلی‌ زودتر طعم اندروید ۵و چشیدم
اما چیزیی‌ که من حس کردم اینه که کیفیت تصویر الجی بهتره (QHD)صفحه بزرگتری داره مشکله باطری با اندروید ۵ برطرف شده با اندروید ۵ گوشی خیلی‌ کم داغ می‌کنه
از اون طرف سامسونگ رابطه کاربریش منو اذیت می‌کنه یمقدار کار که زیاد بکنه داغ می‌کنه اما باطری با الجی فرقی‌ نداره شاید یمقدار بیشتر شارژ نگه داره که اونم نرمال هست بخاطر صفحه کوچکتر و تراکم پیکسل کمتر
اما تو عکس برداری s۵ حس بهتری میده چون رنگ تصویر و بیشتر می‌کنه اما الجی یمقدار رنک کمتری به تصویر میده.الجی فوکوس لیزری و مادون قرمز داره...
جنس بدنه الجی خیلی‌ حس بهتری میده....تو الجی صفحه نمایش حاشیه خیلی‌ کمی‌ داره اما سامسونگ حاشیه خیلی‌ خیلی‌ خیلی بیشتری داره الجی هیچ دکمه رو صفحه نداره و اینا باعث می‌شه که نمای بهتری داشته باشه نسبت به سامسونگ
در آخر قیمتی که شما گفتید خیلی خوبه... چون من قیمتی که دیروز کردم تو پایتخت و برند شاپ به این شکل بود
سامسونگ س۵ ۱۵۵۰ با گارانتی
الجی g3 ۳۲ گیگ با کیف و ۲ سال گارانتی طلایی‌ ۱۷۷۰

نکته آخر اینکه الجی ۳۲ رم ۳ داره اما ۱۶ رم ۲
شما اگه خواستی‌ الجی بگیری بهت پیشنهاد می‌کنم بخاطر ۲۰۰تومن حتما ۳۲ بگیر چون خیلییی تفاوت داره
اون مشکلاتی که اول برای الجی هم بود فقط برای ۱۶‌ها بود و ۳۲ها هیچ مشکلی‌ نداشتن از طرفی‌ هم اگه می‌خوای از فیلمهایQHD استفاده کنی‌ ۱۶گیگ خیلی‌ کمه گرچه می‌تونی از حافظه جانبی هم استفاده کنی‌
اگه بازم سوالی‌ بود خوشحال میشم راهنماییت کنم در ارتباط با الجی

آخرین ویرایش:
الان عمده ترین تفاوت نوت 4 با نوت 3 تو چیه ؟
Note 4 از هر نظر که بگی بهتره: قدرت، باطری، ظاهر، دوربین، کیفیت بدنه، قلم، شارژ سریع و ... همه چیز!
ولی خوب یه Note 3 هم باید گفت که الان 1600 هستش و Note 4 در حال حاضر 2150. ببین بودجت به کدوم میرسه.
Note 3 گوشی خیلی خوب، قدرتمند و عالیه. فکر نکن قدیمی شده و بدرد نمی خوره.

دوستان جای درستی مطرح نمیکنم ولی بنظرتون بهترین تبلت اندرویدی چیه ؟ ( برای ویدیو - بازی - نت گردی { به میزان زیاد } و موزیک )
من خودم Nexus 9 نظرمو جلب کرد ولی گویا دوتا مشکل داره یا داشته ( نمیدونم آپدیت دادن درست شده یا نه ) یکی بعد نیم ساعت بازی سنگین یا نت گردی داغ میکنه ( نه به اون شدتی که غیر قابل استفاده بشه ) یکی هم اینکه موقع دیدن ویدیو FHD دوتا کادر سیاه میندازه بالا و پایین ویدیو ! این مورد آخر با ویدیو پلیر های جدا از ویدیوپلیر سیستم رفع نمیشن ؟
و اینکه جمعا نظرتون راجبش چیه ؟ قیمتش فوق العادس (1300) و بیش از این قیمت هم قرار نیست خرج شه .
پ.ن : @A.R.A.$.H آرش انشالا به زودی نوت 3 هم خریداری میشه :دی

دوستان جای درستی مطرح نمیکنم ولی بنظرتون بهترین تبلت اندرویدی چیه ؟ ( برای ویدیو - بازی - نت گردی { به میزان زیاد } و موزیک )
من خودم Nexus 9 نظرمو جلب کرد ولی گویا دوتا مشکل داره یا داشته ( نمیدونم آپدیت دادن درست شده یا نه ) یکی بعد نیم ساعت بازی سنگین یا نت گردی داغ میکنه ( نه به اون شدتی که غیر قابل استفاده بشه ) یکی هم اینکه موقع دیدن ویدیو FHD دوتا کادر سیاه میندازه بالا و پایین ویدیو ! این مورد آخر با ویدیو پلیر های جدا از ویدیوپلیر سیستم رفع نمیشن ؟
و اینکه جمعا نظرتون راجبش چیه ؟ قیمتش فوق العادس (1300) و بیش از این قیمت هم قرار نیست خرج شه .
شروین بگیر بگیر که تو رنج خودش عالیه.من دارم راضی هم هستم

مگه عرضه شده که این بخواد وارد کنه؟
راست و دروغش پای خودش
احتمالا گوشی هایی که تو کنفرانس بارسلون واسه تست مردم گذاشته بودنو جمع کرده آورده:d

ویرایش : طرف آگهیشو حذف کرده مثل این که فقط خواسته یه خودی نشون بده:d

آخرین ویرایش:
در مورد سوال دوم باید بگم چون نسبت تصویرش4:3 هست یعنی تصویری تقریبا مربعی شکل .. حالا شما اگر اندازه تصویر Fit صفحه کنی تصویر کش میاد و جالب نمیشه
برای همین برای فیلم دیدن باید از تبلتی استفاده کنی که نسبت تصویرش 16:9 باشه یعنی مستطیلی

اگر باهاش زیاد نمیخوای فیلم ببینی ( فقط در حد هفته ای 2-3 تا فیلم معروف ) و یا با این کادر سیاه مشکلی نداری در نوع خودش جز بهترین هاست

من بیشتر تریلر دانلود میکنم و میبینم ، یوتیوب هم همین وضع براش پیش میاد تو دستگاه دیگه ؟ البته تو بازیا این مشکل رو نداره :دی اون قضیه هم میخواستم ببینم مثلا یه پلیر جدا از پلیر سیستم بریزم روش حل میشه یا نه در همه جالت ها اینجوریه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or