راهنمایی برای خرید موبایل

من بیشتر تریلر دانلود میکنم و میبینم ، یوتیوب هم همین وضع براش پیش میاد تو دستگاه دیگه ؟ البته تو بازیا این مشکل رو نداره :دی اون قضیه هم میخواستم ببینم مثلا یه پلیر جدا از پلیر سیستم بریزم روش حل میشه یا نه در همه جالت ها اینجوریه ؟
شروین اونجا دیگه نسبت تصویر به هم میخوره.
بعضا انیمیشن ها نسبت تصویرشون بازم فرق داره و 16:9نیس و کلا چیزی نیس که خیلی گیر بدی بهش.:دی

دوستان جای درستی مطرح نمیکنم ولی بنظرتون بهترین تبلت اندرویدی چیه ؟ ( برای ویدیو - بازی - نت گردی { به میزان زیاد } و موزیک )
الان بهترین تبلت های بازار Z3 ،Nexus 9 و Tab S هستند.
از نظر قدرت، صدا، دریافت منظم و سریع آپدیت تبلت Nexus 9 خیلی خوبه ولی به شخصه از طرح مربع شکلی که داره خوشم نمیاد. من دوست دارم تبلت مثل تمامی تبلت های سامسونگ یه حالت Wide داشته باشه. (خودتم خوب میدونی که این زمونه هر چی فیلم و سریاله به صورت Wide هستش :d). بزرگترین ضعف این تبلت پشتیبانی نکردن از کارت حافظه هستش. کلا خرید تبلت 16 گیگ اشتباهه یا می خرید باید کارت حافظه بخوره. 10 گیگ فضای استفاده این زمونه چیز زیادی نیست!
Xperia Z3 Tablet Compact خیلی تبلت خوبیه مشکل خاصی نداره ولی این ضد آب بدون گرونش کرده و گرونترین تبلت بین این 3 تا هستش.
بهترین گزینه از نظر من Tab S هستش مخصوصا اگر بتونی مدل 10 اینچی رو بخری. صفحه نمایش AMOLED این تبلت به معنای واقعی کلمه خارق العاده و بی رقیبه! تراکم پیکسلی و رزولوشن خوب توی تبلت های بالا 1400 تومن دیگه عادیه ولی این Tab S هستش که انقدر کنتراست و تولید رنگ عالی داره :d خیلی نازکه، بسیار سبکه، سیم کارت خوره، کارت حافظه هم می خوره، باطری مناسبی هم داره.
من Tab S رو پیشنهاد می کنم. صفحه نمایشش به نظرم ارزش بیشتری داره تا آپدیت (که Tab S قدیمی نیست و حالا حالاها آپدیت می گیره) و ضد آب بودن (با تبلت من ندیدم کسی بره زیر آب فیلم برداری. مگر اینکه طبق اینفوگرافی سونی با تبلت برید توی توالت یا حموم بعد بیفته از دستتون :)))!
دوستان این galaxy s5 چرا اینقدر گیر میکنه!؟
یعنی چی گیر میکنه؟! :| گوشی روونیه مشکل خاصی نداره. کدوم مدل رو خریدید؟ چیزی نصب کردید؟ My Magazine رو توی صفحه های Home Screen روشن گذاشتید؟

S6 قرار بود 15 اسفند رونمایی شه شد ؟!
بله چند روزی میشه معرفی شده. S6 و S6 Edge.
سامسونگ به وعده تغییراتش مخصوصا تاچ و.. عمل کرد؟
تاچ؟ منظورتون چیه؟ تاچش مگه چه مشکلی داشت؟
سنسور اثر انگشت که شده مثل iPhone 6 یعنی انگشت رو میزاری و باز میشه، بدنه برای اولین بار توی محصولات سامسونگ شده تمام آلومینیوم و شیشه، رابط کاربری رو هم خیلی سریع کرده.
منتهی دیگه ضد آب و غبار نیست، کارت حافظه نمیخوره (مدل ها از 32 شروع میشه و 16 گیگ نداره)، باطری هم قابل تعویض نیست.

بله چند روزی میشه معرفی شده. S6 و S6 Edge.

تاچ؟ منظورتون چیه؟ تاچش مگه چه مشکلی داشت؟
سنسور اثر انگشت که شده مثل iPhone 6 یعنی انگشت رو میزاری و باز میشه، بدنه برای اولین بار توی محصولات سامسونگ شده تمام آلومینیوم و شیشه، رابط کاربری رو هم خیلی سریع کرده.
منتهی دیگه ضد آب و غبار نیست، کارت حافظه نمیخوره (مدل ها از 32 شروع میشه و 16 گیگ نداره)، باطری هم قابل تعویض نیست.
اره دیدم ابن Edge عجیب طراحی زیبایی داره و اوج مهندسی هست انحنای لبه هاش ولی مشخصا از معمولیش باید گرون تر باشه باید تا 21 فروردین منتظر موند خدا رو شکر جنس بدنه عوض کردن

آخرین ویرایش:
من میخواهم گوشی هوشمند با قیمت پایین بگیرم
بین HTC Desire 310 Dual Sim و Samsung Galaxy S3 Mini الان موندم
لطفا اگر این گوشی ها را دارید راهنماییم کنید

من میخواهم گوشی هوشمند با قیمت پایین بگیرم
بین HTC Desire 310 Dual Sim و Samsung Galaxy S3 Mini الان موندم
لطفا اگر این گوشی ها را دارید راهنماییم کنید
واسه مقایسه با s3 مینی از htc تو رنج قیمتی که بهم بخورن(450) من پیشنهادم اینه که مدل دیزایر 510 رو مد نظرت قرار بده یا 516.
بسته به سلیقت.

قیمت های شیرین Apple Watch معرفی شد :) البته طبق معمول همیشه منتظر هواداران جان بر کف این شرکت هستیم که بگند فلز و مواد به کار رفته در لوازم اپل، از اعماق یکی از نادرترین منابع کره زمین استخراج شده!

- - -ویرایش - - -

این مقاله خیلی جالبه یه نگاهی بندازید :d کوتاه هم هست!
گزینه اولش داغون میکنه آدم رو!
http://www.phonearena.com/news/7-actually-awesome-things-you-can-buy-and-do-for-the-price-of-the-Apple-Watch-Edition_id66994

سلام
دوستان ممنون میشم در این امر پایین راهنماییم کنین
قصد داشتم لومیا 930 (نسخه فول پک همراه با وایرلس شارژر و ترژر تگ و اینا) بفروشم و آیفون 6 خریداری کنم
چقدر باید سر بدم؟

سلام
دوستان ممنون میشم در این امر پایین راهنماییم کنین
قصد داشتم لومیا 930 (نسخه فول پک همراه با وایرلس شارژر و ترژر تگ و اینا) بفروشم و آیفون 6 خریداری کنم
چقدر باید سر بدم؟
چه آیفونی مدنظر ؟ چند گیگ ؟چه رنگی‌ ؟پلاس ؟

حدود ۲۲۰۰ قیمتش اما بنظرام تا تابستون صبر کن چون ۶س میاد قیمت ۶ خیلی‌ میاد پایین از طرفی‌ هم گوشیه خودت زیاد قیمتش تا اون موقع تغییر نمی‌کنه

درود رفقا.
تو جایی یه گوشی خاص دسته کسی دیدم و برای اولین بار میخکوبش شدم.
بعد از اینکه تو دستم گرفتمش متقاعدم کرد که باید حتمن یدونه ازش بگیرم. در این حد :d
یه گوشی کاملن خاص و انتیک!
چیزی که مطمئنن دست ملت نمیبینید.
با بدبختی کل بازار موبایلو زیر و رو کردم و با کمل تعجب هیچکودوم نداشتند!
بعضی هاشونم فکر میکردن که من قصد سر کار گذاشتنشونو دارم!!!
خلاصه با بدبختی تونستم گیرش بیارم.
برندشو همه شنیدم ولی اینکه گوشی هم بزنه رو من یکی نشنیده بودم.
caterpillar یا همون cat خودمون.
مدل s50.
در کل میگم عالی عالی عالی ;)

fonearena511.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or