راهنمایی برای خرید موبایل

جایزه بهترین گوشی سال هم یا جی3میبره یا ام8زد3هم شانس داره
شایدم اس5ببره ولی چون سری اس رکورد دار تو جایزه دو بار برده احتمالش کمه
نوت4هم که لایق ترین گوشی و از نظر خیلی سایت ها بهترین گوشی سال
ولی بخاطر فبلت بودنش مثل هر سال حقشو میخورن چون یکی از معیار های اصلی بهترین گوشی سال راحتیه که سری نوت4بخاطر اندازش زیاد خوب نیست
باید یه بخش هم به عنوان بهترین فبلت سال بذارن یا کلا بیخیال راحتی کار با گوشی و نوت4رو انتخاب کنن:دی

دوستان m9 کی تاریخ عرضه خورده حالا؟؟؟من در جریان نبودم������
الان اوایل ماه مارچ هستیم و htc اعلام کرد تا اواخر این ماه گوشی رو عرضه میکنه:d
بعد تعطیلات عید یا نهایتا تا اواخر فرودین باید سرو کلش تو ایران پیدا بشه

به نظر من نه ام9 نه اس6 جالب نبودند مخصوصا ام9 که اصن چیز خاصی نداشت

همش فکر میکردم اس6 میترکونه اما فعلا که چیزه خاصی ازش نگفتن تا ببینیم چی میشه اخه سری اس همیشه عالی بوده

دوستان میخوام گوشی بگیرم خفن تا چند سال برام کار کنه بزرگ نباشه
یعنی میخوام برا کسی بگیرم
خودم نظرم زد3 کامپکت است
راستی شنیدم آلفا هم قراره تولیدش متوقف بشه

شما چی میگید/:)؟;)

سلام دوستان بالاخره انتخابم رو کردم از اس 6 که خوشم نیومد فقطاز سخت افزار خوش اومد قیمتش خیلی زیاده حالا میخوام فردا برم نوت 4 رو بخرم چون هم حملش اسونه هم صفحه اش برای دیدن فیلم سینمایی خوبه و بجز اینها سنسور ها و دوربینش هم عایه چند تا سوال داشتم
1- الان برای خرید بهتره یا بعد عید
2- چجوری نو رو از کارکرده تشخیص بدم
3- مدل تقلبی هم تو بازار هست اون رو چه جوری تشخیص بدم
4-اگر نمایندگی معتبر سامسونگ توی مشهد میشناسید ادرس هارو هر چند تا که بود برام پ خ کنید
5- بنظرتون کدوم بهتره اس 6 یا نوت 4
6- بین رنگ طلایی و سفید موندم کدوم بهتره نظرم بیشتر رو سفیده اما طلایی هم قشنگه
7- یه کیف و برچسب ضد خش مناسب بهم معرفی کنید
8- کدوم گارنتی بهتره
9-n910c یاn910h کدوم بهتره

آخرین ویرایش:
کسایی که میخوان گوشی بخرن اندرویدی من که اس6 رو پیشنهاد میدم واقعا بین تمام اندرویدی ها بهترین هست. بهترین دوربین بهترین صفحه نمایش بهترین رابط کاربری بهترین پشتیبانی کلی سنسور امکانات در کل واقعا عالیه درباره باطری هم نظره شخصیم رو بگم تمام گوشی های هوشمند چی ایفون چی اندروید از لحاظ باطری تو دیوار هستند فرقشون یکی دو ساعت کارایی کمتر بیشتر زیاد رو این مسله دقت نکنید

سلام دوستان بالاخره انتخابم رو کردم از اس 6 که خوشم نیومد فقطاز سخت افزار خوش اومد قیمتش خیلی زیاده حالا میخوام فردا برم نوت 4 رو بخرم چون هم حملش اسونه هم صفحه اش برای دیدن فیلم سینمایی خوبه و بجز اینها سنسور ها و دوربینش هم عایه چند تا سوال داشتم
1- الان برای خرید بهتره یا بعد عید
2- چجوری نو رو از کارکرده تشخیص بدم
3- مدل تقلبی هم تو بازار هست اون رو چه جوری تشخیص بدم
4-اگر نمایندگی معتبر سامسونگ توی مشهد میشناسید ادرس هارو هر چند تا که بود برام پ خ کنید
5- بنظرتون کدوم بهتره اس 6 یا نوت 4
6- بین رنگ طلایی و سفید موندم کدوم بهتره نظرم بیشتر رو سفیده اما طلایی هم قشنگه
7- یه کیف و برچسب ضد خش مناسب بهم معرفی کنید
8- کدوم گارنتی بهتره
9-n910c یاn910h کدوم بهتره
1-شاید تا برج 1-2 سال بعد یکخورده قیمتش پاینن بیاد حولو حوش 100 تا 200 تومن اونش با خودت
2-گوشی پلم بگیر جلوی خودت باز کنه خیالت راحت
3-تقلبی نیست اگرم باشه از این آشغالای چینیه که 200 تومن قیمتشه همین که بگیری دستت متوجه میشی
4-برات فرستادم
5-به نظر من اس 6 آشغالی بیش نیست:dولی مدل s6 edge به دلم نشست:dکه خیلی گرونتره نسبت به اس 6 و نمیصرفه
6-من که بودم مشکی میخریدم چون رنگ سفید پشتش چرم سفیده و کثیفی رو سریع جذب میکنه
7-برچسب ضد خش نیاز ندارن این گوشیا(چون صفحشون گوریلا گلاسه و مطمئن باش اگه با چاقو نیفتی به جونش چیزی نمیشه)کیفم که به سلیقه خودت بستگی داره
8-شخصا یکبار گارنتی آرین واسم گوشی رو که فقط 20 روز از گارنتی یکسالش مونده بود رو با گوشی آک تعویض کرد و خاطره خوشی واسم گذاشت:d
9-اون مدلی که snap داره حالا دقیق نمیدونم کدوم مدله

و اینکه این سری نخری به نمایندگی از بچه های این تاپیک میام پیدات میکنم و پولتو ازت میگیرم و همشو شکلات میخرم:d:d

کسایی که میخوان گوشی بخرن اندرویدی من که اس6 رو پیشنهاد میدم واقعا بین تمام اندرویدی ها بهترین هست. بهترین دوربین بهترین صفحه نمایش بهترین رابط کاربری بهترین پشتیبانی کلی سنسور امکانات در کل واقعا عالیه درباره باطری هم نظره شخصیم رو بگم تمام گوشی های هوشمند چی ایفون چی اندروید از لحاظ باطری تو دیوار هستند فرقشون یکی دو ساعت کارایی کمتر بیشتر زیاد رو این مسله دقت نکنید
داداش این فکت رو راجب گوشی که هنوز عرضه نشده چطور صادر کردی؟!
باطری گوشی با توجه به رزولوشن صفحه نمایشش عین هیولا خالی میکنه.
حالا صبر کن با m9 برن تو یه قفس ببین کودوم بیرون میاد :d

داداش این فکت رو راجب گوشی که هنوز عرضه نشده چطور صادر کردی؟!
باطری گوشی با توجه به رزولوشن صفحه نمایشش عین هیولا خالی میکنه.
حالا صبر کن با m9 برن تو یه قفس ببین کودوم بیرون میاد :d

درباره دوربین صفحه نمایش اینجور چیزا همیشه سریه گلکسی و نوت بهترین گزینه بودن ولی درباره باطری میگم فوق یک ساعت اینور اونور تر هست که زیاد فرقی نداره همه ی گوشی های اندرویدی روزی یکبار اگه مصرفتون زیاد هست باید بزنید به شارژ امکانات دیگش خیلی بیشتر میچربه به رقبا :D

ببخشید چجوری تشخیص بدم دستگاه نو هست یا نه به جز پلمپ و چجوری بفهمم n910f نیست
چه رنگی پیشنهاد می کنید اپر انگشت نگیره چربی جذب نکنه و این جور چیزا ولی خودم خیلی سیاه دوست ندارم (نوت 4)
بین گارانتی هماهنگ و سامتل کدوم بهتره
یه ضد خش می خوام روی این حساسم برای نوت 4 چه پیشنهاد می دید هوا نگیره و از این جور چیزا(نوت4)
یه مموری در حد 8 یا 16 گیگ بهم توی یه کلاس مناسب معرفی کنید برای فیلم و عکس برداری( 1080p یا4k)

فون ارنا مسابقه بهترین دوربین گوشی دنیا رو گذاشته بود امروز نتیجه علام کرد
نوت4بهترین شد و اکثر بخش ها بیشترین رای رو اورد
نظر سنجی هم شبیه زومیت بود یعنی معلوم نبود عکس با کدوم گوشی گرفته شده وباید به بهترین عکس رای میدادی
http://www.phonearena.com/news/And-...ote-4-iPhone-6-Z3-Lumia-1020-and-more_id66752

سلام دوستان من میخواستم یک موبایل تا قیمت 1.300.000 هزار تومن بخرم خودم دو مدل انتخاب کردم به نظر شما از نظر کارایی و خوش دست بودن کدوم یکی بهتره HTC ONE E8 یا SONY Xperia Z2???

سلام دوستان من میخواستم یک موبایل تا قیمت 1.300.000 هزار تومن بخرم خودم دو مدل انتخاب کردم به نظر شما از نظر کارایی و خوش دست بودن کدوم یکی بهتره HTC ONE E8 یا SONY Xperia Z2???
E8 تک سیم و تایوان الان حدوده 1.140 میتونی گیر بیاری. دو سیم تایوان هم حدوده 1.260
اگه گرفتی حتمن کاور هوشنمد خوده اچ تی سی رو براش بگیر که معرکه میشه.
من تو این مدت واقعن هیچ کم و کاستی توش ندیدم که مدل دو سیم چه تک سیم. هر دو مدل رو برای برادارام گرفتیم و تا حالا عالی جواب دادن.
Z2 رو نداشتم و باهاش کار نکردم.

دوستان امروز یه سر رفته بودم پایتخت برای خرید دوربین دیدم که جشنواره سامسونگ هست و تمام گوشی‌ها و گجت هار و گذاشته بودن و میتونستید باهاشون کار کنید ...اپل هم یه غرفه گذاشته بود که میتونستید با محصولاتش کار کنید
گفتم تجربه‌ای که کردمو خیلی‌ کوتاه توضیح بدم شاید دوستانی که میخوان گوشی بخرن بهشون کمک کنه
کلا سری گوشی‌های سامسونگ ارضام نکرد همهٔ مدل‌ها بود نزدیک به10 15تا هرکدوم رو که کار می‌کردم یه حس تکراری بهم میداد و هیچ تفاوتی‌ حس نمیکردم حالت بدنه تصویر و بقیه چیزا همه شبیه به هم بود فقط اسم مدل گوشی‌ها فرق داشت.....
تا اینکه رسیدم به گلکسی نت ۴ edge تو نگاه اول خیلی‌ حس خوبی‌ بهم داد چون کناره‌ی بدنه هم صفحه داشت به صورت کج و این جالب بود دومین نکته کیفیت تصویر و وضوح تصویرش بود که واقعاً بینظیر بود و میتونستید تفاوتش و در کنار س۵ ببینید حالت بدنه خوب بود باریک بود مخصوصا سمت راست که صفحه داشت و نازک تر شده بود فقط یمقدار بخاطر بزرگی‌ تو دستم احساس راحتی‌ نمیکردم چون ۴تا گوشه ی گوشی تیز بود...... من خودم گوشیم الجی g3 با اینکه بزرگ هست اما بخاطر حالتی که بدنه داره و انحنا داره راحت تو دستم میگیرم که این تنها نکته منفی نت ۴ بود که دیدم
چیزی که خیلی‌ برام جالب بود قلم نت ۴ بود که وقتی‌ نقاشی‌ میکشیدم یا باهاش می‌نوشتم بینظیر بود یعنی کاملا دقیق بود اگه میخواستین خیلی‌ ریز خط می‌کشید یا می‌نوشت یعنی‌ راحت میتونید از گوشی به عنوانه نوشتن جزو ه یا دفتر نقاشی‌ یا کشیدن طرح های معماری استفاده کنید....خیلی‌ خوب و عالی‌ بود
راستی‌ یادم رفت قیمتی هم که گذاشته بودن ۳۲گیگ ۲۷۵۰ بود با گارانتی

درود ، برای مهاجرت از آیفون به اندروید تا محدوده 1500 بهترین گزینه های موجود چیه ؟
معیار ها : قدرت بالا برای انجام بازی های سنگین ، مولتی تسکینگ ، موزیک گوش دادن ، وبگردی ، باطری قوی ( مشکل اساسیم با آیفون 5 باطریشه ، خصوصا من که مداوم از برنامه What's App استفاده میکنم روزی حداقل 2 بار گوشی رو شارژ میکنم - ios 8 )
گویا Z2 مشکلات Overheat و تاچ داره ( یک ویدئو تو یوتیوب دیدم تاچ برای خودش کار میکرد بدون اینکه بهش دست بزنن )
LG G3 چطوره ؟ مدل 32 گیگ حدود 1600 ـه . البته 16 گیگش زیر 1500 ـه .
M8 متاسفانه خیلی گرون میشه :دی ( 1800 )
S5 هم خوش قیمته این چطوره ؟

درود ، برای مهاجرت از آیفون به اندروید تا محدوده 1500 بهترین گزینه های موجود چیه ؟
معیار ها : قدرت بالا برای انجام بازی های سنگین ، مولتی تسکینگ ، موزیک گوش دادن ، وبگردی ، باطری قوی ( مشکل اساسیم با آیفون 5 باطریشه ، خصوصا من که مداوم از برنامه What's App استفاده میکنم روزی حداقل 2 بار گوشی رو شارژ میکنم - ios 8 )
گویا Z2 مشکلات Overheat و تاچ داره ( یک ویدئو تو یوتیوب دیدم تاچ برای خودش کار میکرد بدون اینکه بهش دست بزنن )
LG G3 چطوره ؟ مدل 32 گیگ حدود 1600 ـه . البته 16 گیگش زیر 1500 ـه .
M8 متاسفانه خیلی گرون میشه :دی ( 1800 )
S5 هم خوش قیمته این چطوره ؟
درود بر تو. شروین هنوز آیفون رو رد نکردی بره؟ :| مرد حسابی اون همه پیشنهاد و راهنمایی دادیم چی بود پس :d
بهترین گزینه S5 و Note 3 هستش.
Z2 رو که ول کن! انقدر که تو می خوای با گوشی ور بری، مطمئن باش عاصی میشی از دست این گوشی!
G3 قدرت عالی داره، من خیلی راحت GTA San Andreas بازی می کردم، برای وبگردی مناسبه، قشنگه و خـــــــــیلی خوشدسته با این که بزرگه اما باطری مالی نداره و باید حواست باشه.
M8 باطری بهتری از M7 داره ولی بعید میدونم خیلی روی کارهای سنگین دوام داشته باشه. گرونتر هم هست.
توصیه من که انقدر گوشی عوض کردم S5 و Note 3 هستش! هر دو باطری خوبی دارند، قدرت خوبی دارند، دوربین خوبی دارند و ایراد خاصی مثل داغ کردن و این چیزها هم به چشم نمی خوره. نسخ های اروپایی اونها هم با مدل های آسیایی الان هم قیمت شده خوشبختانه و دیگه نمی خواد که تردید داشته باشید که مثلا N900 بخرید یا N9005.
فقط اگر دوربین و خوشدستی گوشی برات مهمه، بده S5
اگر صفحه بزرگ، بازی و اینترنت گردی برات مهمه بده Note

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or