راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان عضر میخوام جایی رو میشناسید که فریم جلوی گلکسی اس4 رو تغییر بده ؟ فریم جلو مشکی هست میخوام به سفید تغییرش بدم . ( فقط فریم یا همون قاب دورش ، السیدی و تاچش نو نو ـه )

جایی رو میشناسید همچین کاری رو انجام بده ؟

دوستان گوشی تا قیمت 500 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟
انرویدی باشه و بیشتر برای وایبر و ... میخوام

تو این رنج بهترین انتخاب رو میشه از هواوی ها داشت

G615
G630
Honor 3C Lite

اما اگه کارت فقط مربوط به واتس اپ ، وایبر و ... و بازیای با گرافیک پایین مثل Crossy Road ، Traffic Racer و از این دست بازیا میشه با یه گوشی 280-270 تومنی مثل هواوی Y511 هم کارت راه میوفته

دوستان بین سونی e3 و Huawei g6کدوم بهتره؟تو این رنج قیمت کلا چی بخرم بین 500 تا 600 تومن

من بین این 2 تا اگه بخوام انتخاب کنم G6 رو برمیدارم ، دوربین قوی تری داره (البته کیفیتش 8 واقعی نیست اما دوربین جلوی بسیار بهتری داره) رزولوشن بالاتری داره که بطبع تراکم پیکسلی رو بیشتر میکنه و با اینکه سایز صفحه نمایش یکیه اما جمع و جور تره

تنها ایرادی که میشه بهش گرفت نسخه اندرویدشه که 4.3 هست (البته نمیدونم آپدیت گرفته یا نه که احتمالا نگرفته چون هواوی یکم ضعیفه تو آپدیت)
تو این رنج یه نگاهی هم به Honor 3C بنداز ، رزولوشن و صفحه نماش بزرگتر ، رم بیشتر ، در کل انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه

از بین xperia c3 و t2 ultra کدوم بهتره ؟ مشخصاتی اکثرا یکی بودن فقط t2 حدود 100t بالاتره.

بزرگترین ضعفش فک کنم فقط دوربین جلوش باشه که 1.1 هست

هیچکدوم به اون یکی برتری نداره ، اگه علاقه به گوشی خیلی بزرگ داری T2 Ultra اه گوشی بزرگ میخوای C3
تفاوتشون هم فقط توی دوربینه که اونم هر کدوم به اون یکی یه برتری داره ، یکی دوربین جلو قوی تری داره یکی دوربین پشت

امین جان حقیقتش از این 2 تا که گفتم خیلی خوشم اومده مخصوصا طراحیش وشکلشون، بین این 2 کدوم سر تره؟ سونی e3 و هواوی g6
سی پی یو و چیپست و جی پی یو کامل سونی برتری داره به نسبت هووای و من پیشنهادم همون سونی هستش.
هر چند برا کارای اینترنتی و اجتماعی دیگه رم زیره 2 بنظرم جواب نده.
ولی با این بودجه انتخاب خوبیه.

دوستان دیروز دو عدد تبلت z2 خریداری شد به قیمت 2200 ( در همین حدودا چون خودم نخریدم داداشم خریده )

اگه کسی از دوستان سوالی دربارش داشت بگه در خدمتم

فط یه سوال اندروید 5 براش نمیاد؟ اومده؟ کی میاد؟:d

دوستان دیروز دو عدد تبلت z2 خریداری شد به قیمت 2200 ( در همین حدودا چون خودم نخریدم داداشم خریده )

اگه کسی از دوستان سوالی دربارش داشت بگه در خدمتم

فط یه سوال اندروید 5 براش نمیاد؟ اومده؟ کی میاد؟:d
هنوز نه.
احتمالاً بین دو تا 4 ماه آینده.

XPERIA Z3

ببخشید این سوال اینجا میپرسم . من میخوام برای کادو تولد پسر عموم که 13 سالشه یه کادو بخرم چون گوشی تا حالا نداشته میخوام یه گوشی ساده با یه خط اعتباری براش کادو بخرم

تو رنج گوشی ساده ارزون قیمت این 2 تا دیدم بنظرتون کدوم بهتره سفارش بدم؟

مدل اول

Dimo W5S - گوشی موبایل دیمو W5S

W5-S

مدل دوم

Dimo Zarin W8 Dous - گوشی موبایل دیمو Zarin W8 Dous

W8

ممنونم

Galaxy A چیه کامل ی اختصار توضیحی بدین زیاد تبلیغ کرده سامسونگ براش
کلا ی سری جدیده؟
سری جدیده کامل ترین مدلش هم همون Alpha هست و مدل های پایین تر هم داره مثل A7 A5 A3 که هرچی عددش میره پایین کلا همه چیش ضعیف میشه!
همه مدل هاش از اندروید 4.4.4 شروع میشن. کیفیت ساخت خوبی داره بدنه های فلزی و نوار فلزی دارن. رابط کاربری S5 داره. در کل برای میان رده هاش گوشی های خوبیه.

خب گوشی جدید htc هم معرفی شد من که به عنوان یک htcفن زیاد خوشم نیومدبه نظرم فعلا همون m8 انتخاب معقول تر و خوش قیمت تری هستش چند تا مشکل داره m9 به نظرم
تکرار طراحی...درسته که طراحی عالی بوده و هست ولی شرکتی که به طراحی معروفه و گوشیای انقلابی از نظر طراحی تو کارنامش داره ازش بعید بود
ضخامت گوشی به نظرم خیلی زیاده و زه دور گوشی کامل تمام ضخامت گوشی رو پوشش نداده که به نظرم جالب نیست
البته من زیاد با بیرون زدگی لنز دوربین تو هیچ گوشی مشکل ندارم ولی شرکتی که به محض معرفی آیفون اونو واسه بیرون زدگی دوربین ترول میکنه نباید همچین کاری بکنه
حاشیه های جلوشم که زیاده مثل m8 و فکری به حالشون نکرده
امیدوارم با سر بخوره زمین امسال تا دوباره به فکر گوشی انقلابی باشه:d(مثل زمان معرفی htc one m7)

الیبته واسه منی که هم m7 داشتم و هم m8 شاید این طراحی تکراری باشه ولی واسه کسی که اولین بار میخواد سمت htcبره گوشی همه چی تمومیه

آخرین ویرایش:
c2021400f1e4a8b9a6248cdb2b845c42.jpg

HTC ONE M9

XPERIA Z3

خیلی حال کردم با m9.
htc به بهترین شکل ممکن گوشی جدید خودشو بیرون داده.
شکر خدا الکی نرفت تو فازه qhd و همین کیفیت با باطری خوبی که گذاشته بهترین بازدهی رو داره.
کارت حفظه و دوربین 20 مگاپیکسلی هم دیگه جای بحثی نمیزاره.
خیلی خوشم اومد که التراپیکسو واسه دوربین جلو گذاشته هنوز خوراک سلفی های شاخه.
از الان منتظره نسخه دو سیم طلایی هستم :d که ببینم البته وگرنه تا سال بعد فکر کنم با قیمت نجومی اینجا فروش بره.
کنفراس سامی هم دیدم و نظری راجبیش ندارم :| حال داد چهره رفقایی که باهام کل انداخته بودن تو خونه بعد از معرفی s6 ;;)

M9 واقعا زیباست و اگر دوربینش خوب عمل کنه، قطعا عالی میشه! فقط با ظاهر بدنه و Sense جدید حال نکردم چون خیلی تغییر چندانی نداشتند /:) بدنه خیلی شبیه M8 هستش جز لنز غولی که پشتش قرار گرفته.
S6 هم جالب بود و هم نه چندان جالب :d بدنه شیشه ای با رنگ یشمی واقعا زیباست. کلا شیشه رو قشنگ کار کرده. از طرفی هم QHD رو سامسونگ خوب روی Note 4 پیاده کرد بر خلاف خرابکاری LG با G3 پس مشکلی نیست و چه بهتر که در S6 هم دوباره تکرارش کرد. از نکاتی که زیاد حال نکردم باید بگم یکی دوربین هستش. البته نه کیفیت چرا که دوربین های سامی همیشه توی گوشی هاش عالی عمل کردند بلکه بحث من اون لنز هستش که به طرز زشتی زده بیرون :| البته Note 3 و S5 هم لنزاشون زده بیرون ولی دیشب عکسا رو توی GSM میدیدم ، به نظرم مال این بدتره حالا شاید هم تصور میکنم. باید از نزدیک دید.
نکته بعدی صرف نظر از کیفیت بدنه که خیلی بهتر شده و کروم اطراف گوشی هم جای خودش رو به فلز داده، از طراحی استفاده شده خوشم نیومد. الان M8، iPhone 6 ، Z3 و حتی هواوی با Honor 6 ... همه دور گوشی رو یه جور مشابه گرد کردند و گذاشتند :| یه تغییری می کرد بهتر بود یا شاسی مال Note 4 رو میزاشت.
سامی در رابطه با باطری برای یک گوشی پرچمدار هم البته سنت شکنی کرد و برای اولین بار، باطری رو طوری زده که نشه در اورد :d خیلی مایلم بدونم قیمتش چطور میشه. چون سامی گفته بود به خاطر گرون تر شدن گوشی، قابلیت ضد آب رو بر می دارند. حالا باید دید توی قیمت نهایی هم فرقی میکنه یا نه.
در کل عالی بود دیشب. HTC هرچند طراحی ظاهر گوشی قبلی و اسکین اندروید خودش رو تکرار کرد ولی هنوزم رنگ طلایی اون به طرز دیوانه کننده ای زیباست و مشخصات خوبی داره.
سری S سامسونگ هم بعد از مدت ها یه طراحی مجذوب کننده گرفت :d از الان مشتاق معرفی Note 5 شدم!
LG هم گوشی های میان رده جالبی معرفی کرد منتهی نکته جالب طراحی های به کار رفته هستش که همگی داری الگو G Flex 2 هستند. G4 واقعا باید زیبا باشه. G3 صرف نظر از اون ترک مسخره ای که پایین گوشی می خورد (مال منم خورد :|) واقعا از نظر ارگونومیک و خوشدست بودن سلطان بی همتای بازار بود! امیدوارم بهتر هم بشه.

ام9چیزی جدیدی نداشت ولی خوب ام8فقط مشکل دوربین داشت که اونم حل شد
اس6هم خوب بود
طراحی عالیه باریک و سبک و زیباست و جنس بدنه عالی
و رابط رون و بدون لگ و زیباست و پر امکانات
دوربین همون نوت4هم باشه بهترینه دیگه این از اونم بهتر
صفحه نمایش هم معلومه بهترینه
بنجمارک های اولیه نشون میده قدرت و سرعت فوق العادست

ولی باتری نمیشه عوض کرد و کارت حافظه هم نمیخوره این برا من مشکله
یاتری هم ناامید کنندست خیلی ضعیفه ولی باید دید تو تست ها در چه حد
اسپیکر هم استریو نیست ولی بلندی در حد نوت4باشه خوبه

در کل میشه گفت تا مدت ها بهترین گوشی بازاره مثل اس2واس3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند