M9 واقعا زیباست و اگر دوربینش خوب عمل کنه، قطعا عالی میشه! فقط با ظاهر بدنه و Sense جدید حال نکردم چون خیلی تغییر چندانی نداشتند
بدنه خیلی شبیه M8 هستش جز لنز غولی که پشتش قرار گرفته.
S6 هم جالب بود و هم نه چندان جالب :d بدنه شیشه ای با رنگ یشمی واقعا زیباست. کلا شیشه رو قشنگ کار کرده. از طرفی هم QHD رو سامسونگ خوب روی Note 4 پیاده کرد بر خلاف خرابکاری LG با G3 پس مشکلی نیست و چه بهتر که در S6 هم دوباره تکرارش کرد. از نکاتی که زیاد حال نکردم باید بگم یکی دوربین هستش. البته نه کیفیت چرا که دوربین های سامی همیشه توی گوشی هاش عالی عمل کردند بلکه بحث من اون لنز هستش که به طرز زشتی زده بیرون
البته Note 3 و S5 هم لنزاشون زده بیرون ولی دیشب عکسا رو توی GSM میدیدم ، به نظرم مال این بدتره حالا شاید هم تصور میکنم. باید از نزدیک دید.
نکته بعدی صرف نظر از کیفیت بدنه که خیلی بهتر شده و کروم اطراف گوشی هم جای خودش رو به فلز داده، از طراحی استفاده شده خوشم نیومد. الان M8، iPhone 6 ، Z3 و حتی هواوی با Honor 6 ... همه دور گوشی رو یه جور مشابه گرد کردند و گذاشتند
یه تغییری می کرد بهتر بود یا شاسی مال Note 4 رو میزاشت.
سامی در رابطه با باطری برای یک گوشی پرچمدار هم البته سنت شکنی کرد و برای اولین بار، باطری رو طوری زده که نشه در اورد :d خیلی مایلم بدونم قیمتش چطور میشه. چون سامی گفته بود به خاطر گرون تر شدن گوشی، قابلیت ضد آب رو بر می دارند. حالا باید دید توی قیمت نهایی هم فرقی میکنه یا نه.
در کل عالی بود دیشب. HTC هرچند طراحی ظاهر گوشی قبلی و اسکین اندروید خودش رو تکرار کرد ولی هنوزم رنگ طلایی اون به طرز دیوانه کننده ای زیباست و مشخصات خوبی داره.
سری S سامسونگ هم بعد از مدت ها یه طراحی مجذوب کننده گرفت :d از الان مشتاق معرفی Note 5 شدم!
LG هم گوشی های میان رده جالبی معرفی کرد منتهی نکته جالب طراحی های به کار رفته هستش که همگی داری الگو G Flex 2 هستند. G4 واقعا باید زیبا باشه. G3 صرف نظر از اون ترک مسخره ای که پایین گوشی می خورد (مال منم خورد
) واقعا از نظر ارگونومیک و خوشدست بودن سلطان بی همتای بازار بود! امیدوارم بهتر هم بشه.