SleepyTurtel
کاربر سایت
دوستان از من میشنوین هزار تومن پای برندای چینی ندید....همین هواوی که شاخشونه واسه دوستم مدل honor 3c گرفتیم الان بعد از 4 ماه به شدت کند شده حتی برای گردش تو منو های خود گوشی
داخلشم فقط چند تا نرم افزار اجتماعی ریخته.واسش reset factory هم کردیم افاقه نکرد انگار بعد یک مدت سخت افزار اینا مصطحلک میشه:d
د
بابک خریده 16 گیگش 1400
بابک بیا نقد بگو ببینیم چجوریه خوب
مرسی. از پاسخ .نقد اون جوری نیست که توضیح بدم.اما اگه سؤال دارید بگید جواب بدم
من شونزده از آل دیجیتال گرفتم.32 فکر نکنم هنوز زیاد باشه.باعث تعجبمرسی. از پاسخ .
مبارکت باشه بابک خان !
میخوام ببینم کامل موجوده یا نه تک توک باید پیدا کنی ؟
ضمنا 32 هم موجود هست ؟!
البته بهینه سازیش دیگه دست خود شرکت هاست وگرنه همون روز اول منتشر میشد برا همشون. شاید سامسونگ تونسته بیشتر بهینه کنه ! اینم از یه منظر دیگه اس !!! :dاز این تست های که جی اس ام ارنا گذاشته.معلوم شد اس5با اندروید5فوق العاده بهتر میشه از نظر باتری و عملکرد سخت افزار
ام8هم خوب بود ولی جی3ونکسوس5داغون شدن با اپدیت به 5
انگار گوگل اندورید5رو فقط برا گوشی های سامسونگ بهینه کرده
من رفیقم تو دانشگاه M8 داره به 5 آپدیت کرده خیلی سرعت گوشی رفته بالا. ولی یه چیز هاییش زشتش کرده! مثلا پشت دکمه های لمسی گوشی همرنگ با والپیپر میشد ولی الان پشتش مشکی شده که این جوری خیلی حس بدی داره آدم با این حساب حدود 5 سانت حاشیه از پایین میشه! برا همین فعلا به 5 آپدیت نکردم منم.از این تست های که جی اس ام ارنا گذاشته.معلوم شد اس5با اندروید5فوق العاده بهتر میشه از نظر باتری و عملکرد سخت افزار
ام8هم خوب بود ولی جی3ونکسوس5داغون شدن با اپدیت به 5
انگار گوگل اندورید5رو فقط برا گوشی های سامسونگ بهینه کرده
htc nexus 9 چه طوری 1400 بابک جان خریدید؟؟؟؟:-o
ما که خدارو شکر از g3 راضی بودیم10 گوشی برتر دیجی کالا معرفی شد. دیجی کالا به ترتیب زیر رتبه داده.
1.iPhone 6
2.G3
3.Note 4
4.hTC M8
این هارو یادم هست مابقی رو یادم نیست. ولی Z3 کامپکت و S5 و آلفا هم جز دسته هاش بود.