*Black Roze*
کاربر سایت
واقعا اپل بازی چه ی سری ادم هوس ران شده! اصلا افتضاح شده iOS 8.0.1 که به طور کلی از گوشی داغون کرد تازه الان همین نسخه 8 هم خیلی خیلی باگ داره
هیچ گوشی بی نقص نیست :d چه برسه S3 که انقدر کیفیت بدنه فاجعه ای داره! کلا تعصب بیخود به نظر من خیلی بده.این از گوشی ساختن سامسونگ که وقتی ایراد میگیریم بعضی ها بدشون میاد
هیچ گوشی بی نقص نیست :d چه برسه S3 که انقدر کیفیت بدنه فاجعه ای داره! کلا تعصب بیخود به نظر من خیلی بده.
------
دوستان دو سوال مهم:
1- Xperia SL ارزش خرید داره؟ توی Phonearena همه مردم گفتند باطری ضعیفه. واقعیت داره؟
2- گوشی های زیر 600 تومن که حافظه 4 یا 8 گیگ دارند رو آدم موقع نصب بازی و نرم افزار باید چیکار کنه؟ برای یک نفر می خوام Nokia X2 سفارش بدم منتهی این حافظه کمی سوال شده برام.
چیز بدرد بخور دیگه ای نداریم مگر Nokia X یا Y300 و Y320 هواوی . E1 بهترهبچه ها تو رنج e1 و l40 دیگه چی پیشنهاد می کنید
اینطور که معلومه آندروید پشتیبانی می کنه اما نه کاملا. مثلا همراه بانک کار نمیکنه روی این گوشی هاسلام بچه ها من میخوام blackberry z30 بخرم میخوام بدونم خوبه ؟ شنیدم همه ی نرم افزار های اندروید رو هم ساپورت میکنه
فرق این 3 تا فقط تو سخت افزار گوشی هست.دوستان من چشم اس 4 رو گرفته و نهایت تا سر ماه میخوام بخرمش . خواهشا یکی که قشنگ تفاوتا رو میدونه بیاد بگه بین i9500 - i9505 - i9506 . کدوم رو بگیرم و چرا ؟
خدا خیرتون بده
کاندید یکی از دوستام گرفته هرروز این رفیقمو میبینم ۱-۲ ساعت گوشیشو میگیرم ور میرم باهاش. فقط میتونم بگم Holy moly :d به قدری این گوشی با کیفیت و خوش دسته که اصن ۹۲۰ خودمو میذارم کنارش شرمنده میشماز این خدا خیر بده ها :d یکی هم بیاد بگه لومیا 930 چجوریاست؟
بچه ها تو رنج e1 و l40 دیگه چی پیشنهاد می کنید
از این خدا خیر بده ها :d یکی هم بیاد بگه لومیا 930 چجوریاست؟
باطریش به طرز عجیبی کم میاره . مخصوصا تو مکالمه .از این خدا خیر بده ها :d یکی هم بیاد بگه لومیا 930 چجوریاست؟