راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان یه گوشی متوسط با ماکزیموم بودجه 600 چی پیشنهاد میدین ؟ برا یکی که کلا هدفش از گوشی زنگ و تلفن و دو سه تا بازیه و دوربینم نسبتا مهمه !

Hoawi honor 3c

- - -ویرایش - - -

نکسوس ۹ کی معرفی میشه؟
این مشخصاتی که gsmarena گذاشته براش درست باشه خیلی عالیه !
پ. ن:جان مادرت گوگل یه باتری ادمانه روش بنداز

احتمالا ابان

فعلاً آیفون 6 و +6 نخرین.

پشتیبانی اپل: آیفون‌های خم شده پس از بازرسی فنی ظاهری شامل گارانتی تعویض می‌شوند
3b79adbe29fee02e95fa775042bb416d.jpg

http://www.zoomit.ir/articles/mobile/14220-support-bent-iphones-visual-inspection-warranty
SONY XPERIA Z2

اگه گوشی در حد باشه و هیچ خط و خشی نداشته باشه حدود 1.100 تا 1.170 میتونی دستی بفروشی
-------------------------------
زومیت بررسی ویدئو ایفون 6 رو گزاشت!!!

چیزی خاصی توش نگفته. من دیدم. دیجی کالا کذاشته ؟ نگاه نکردم ببینم گذاشته یا نه.
در کل خوبه باز.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

آقا این اس4 خیلی داغ میشه؟ مشکلش با آپدیت ها رفع نشده؟
سلام. فکر میکنم اون مدل چهار هسته ایش کمتر داغ میشد از اول. هشت هسته ای یه مقدار بیشتر داغ میشه. من فقط مدل هشت هسته ای کار کردم.
مشکل رفع نشده. ولی به قول دوستمون بهتر شده.
الان هنوز از هر دو مدل تولید میشه ؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

مصرف باطریش که خیلی بهتر شده.
آره تعریف و تمجید های GSM Arena از باطری رو دیدم :| چی کار کردند نمیدونم :d
مدل های 8 هشته ای سامسونگ کلا خیلی داغ می کنند. من الان Angry Bird Star Wars 2 رو روی G3 و Note 3 هشت هسته ای بازی کردم. این بازی کلا بیشتر از هر عنوان دیگه ای گوشی رو گرم میکنه با اینکه خیلی ساده هستش :| ولی یادمه دستم رو روی صفحه نمایش یا پشت Note 3 میذاشتم خیلی خیلی داغ بود. الان چنین چیزی رو داخل G3 اصلا ندارم. گرما هستش اما فاجعه نیست.
الان هنوز از هر دو مدل تولید میشه ؟
چهار هسته ای رو ندیدم اما هشت هسته ای نو توی بازار فراوانه. برای یک نفر می خواستم قیمت این گوشی هم خیلی قشنگ افت کرده بود (1080). خواستم تحقیق کنم شر نشه یه وقت خریدم!

این تبلت انویدیا اومده تو بازار؟قیمتش چنده؟
اومده ولی هرجایی نمیاره. فکر می کنم حدود 1400 بود!
------
دوستان بین HTC One M7 و Samsung Galaxy S4 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
از طرفی داغ کردن S4 نکته منفیه، از طرف دیگه هم باطری HTC One ضعیفه!

اومده ولی هرجایی نمیاره. فکر می کنم حدود 1400 بود!
------
دوستان بین HTC One M7 و Samsung Galaxy S4 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
از طرفی داغ کردن S4 نکته منفیه، از طرف دیگه هم باطری HTC One ضعیفه!
من S4 Black Edition رو پیشنهاد میکنم آرش چیز خوبیه البته اگه نخوای M7 بخری:D

دوستان قصد خرید گوشی تا حدود 1 میلیون رو دارم مدلی که مد نظرم هست فعلا galaxy s4 i9500 هست ولی میخواستم دوستان اگه انتخاب های بهتری هم هست با دلیل و مدرک بگن

دوستان قصد خرید گوشی تا حدود 1 میلیون رو دارم مدلی که مد نظرم هست فعلا galaxy s4 i9500 هست ولی میخواستم دوستان اگه انتخاب های بهتری هم هست با دلیل و مدرک بگن
حدود صد و خورده ایی تا 200 دیگه بزار روش G2بدون گارانتی بگیر فوق العادست این گوشی سخت افزار و باطری قوی تر مطمئن باش ارزششو داره منتها از جای معتبر بخر
تنها ایرادی که میشه روش گذاشت فقط بدنه پلاستیکیه که تفاوتی با S4 نداره اونم این مشکلو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or