راهنمایی برای خرید موبایل

آقایون S5 قابلیتی نداره که بشه از سوژه در حال حرکت عکس گرفت منظورم اینه که cybershot نداره ؟
این موردی که شما گفتین رو حالت Sport بزارید بهتر عکس میگیره.
همچنین رو لمس شاتر نگهدارید تا دوربین رو موقعیت فوکوس کامل کنه نباید دیگه دستتون تکون بخوره بعد عکس بگیرد.

سلام دوستان من برای خرید بین فبلت و تبلت موندم برای دیدن فیلم سینمایی و بازی کردن میخوام می خوام قبل حمل باشه می خوام اسفند یا فروردین بخرم چیز هایی هم که مد نظرم هااوی اسند میت7 / گلگسی نوت 4 / تبلت z3کامپکت هست برای فیلم برداری و عکس گرفتن هم می خوام خلاصه می خوام بتونه هم کار موبایل رو برامبکنه هم قابل حمل باشه چند تا سوال یگه هم داشتم
1- قیمت تبلتz3 چنده
2 بین این سه مدل کدوم بهتر و به صرفه تر هست
3- هنوزاطلاعاتی از نسل های بعدی تبلت گلگسی نوت 8 در دست نیست
اینا رو میشه کامل تر جواب بدید

سلام دوستان من برای خرید بین فبلت و تبلت موندم برای دیدن فیلم سینمایی و بازی کردن میخوام می خوام قبل حمل باشه می خوام اسفند یا فروردین بخرم چیز هایی هم که مد نظرم هااوی اسند میت7 / گلگسی نوت 4 / تبلت z3کامپکت هست برای فیلم برداری و عکس گرفتن هم می خوام خلاصه می خوام بتونه هم کار موبایل رو برامبکنه هم قابل حمل باشه چند تا سوال یگه هم داشتم
1- قیمت تبلتz3 چنده
شما پس حتما فبلت بگیر
بین این گزینه ها هم نوت4 توصیه میکنم
چون شما عکاسی براتون مهم هست باید موبایل بگیری .. تبلت ها دوربین خوبی ندارند
تبلت سونی هم موقع اومدن باید. حدود 2300 باشه
هنوز خبری از سری جدید نوت 8 نیست

1- قیمت تبلتz3 چنده

اگه دوربین برات مهمه بیخیال تبلت شو.
اس5بهترین دوربین رو داشت الان همون رو نوت4با لرزشگیر اپتیکال پس نوت4بهترین دوربین رو داره.
البته سامسونگ از حسگر سونی استفاده کرده و حتما از سنسور خودش بهتر بوده پس احتمال زیاد از اس5هم عکسای بهتری بگیره
بهترین نمایشگر بازار رو داره قویترین سخت افزار.قلم و امکانات شم بهتر شده
باتری هم چون صفحه کم مصرفی داره و پردازنده هم20ن پس باتری عالی هم داره.پس نوت 4بهترین تریانتخاب

4.7 به بالا
البته قیمت Desire 816 Dual حدود 1050 تا 60 هستش.
LG G3 Beat خیلی گوشی خوبیه. طراحی زیبا (عین G3 فقط کمی کلفت تر)، فوکوس لیزری، صفحه نمایش با کیفیت 5 اینچی. منتهی نمیدونم چرا هیچی لوازم جانبی براش نیست تو بازار :|
اگر با سایز گوشی بزرگ و بدنه پلاستیک روغنی (که اثر انگشت خیلی جذب میکنه و راحت خش میفته) مشکلی نداری، 816 انتخاب خوبیه.
غول ترین گوشی توی این قیمت هم Xperia T2، با صفحه نمایش 6 اینچی و قیمت 970 تومنه :d

آقا هروقت آیفون ارزون شد ی ندا به من بدین
برو یه 4 ماه دیگه پیدات بشه :d
Phonearena ویدئوهای Unboxing رو گذاشته. حقیقت هنوزم زیاد حال نمیکنم با طراحی. توی دست خیلی باریک، ظریف و زیباست اما به نظرم یه جوری شده و با این طراحی گرد، حس یک آیفون رو دیگه نمیده!
توی رنگ Space Grey هم نوارهای پلاستیکی خیلی توی چشمه پس توصیه میشه این رنگ رو نخرید :d (چقدر هم کلفت شدند این خطوط نسبت به 5S :|)

Dxo markمعتبرترین سسایت برثی دوربین سونی زد3رو برسی کرده امتیاز79بهش داده به زد2و اس5هم79داد
ولی هنوز اس5اول تو لیست و از نظر سایت بهترین دوربین رو داره ببینیم نوت4میتونه جاشو بگیره

برو یه 4 ماه دیگه پیدات بشه :d
Phonearena ویدئوهای Unboxing رو گذاشته. حقیقت هنوزم زیاد حال نمیکنم با طراحی. توی دست خیلی باریک، ظریف و زیباست اما به نظرم یه جوری شده و با این طراحی گرد، حس یک آیفون رو دیگه نمیده!
توی رنگ Space Grey هم نوارهای پلاستیکی خیلی توی چشمه پس توصیه میشه این رنگ رو نخرید :d (چقدر هم کلفت شدند این خطوط نسبت به 5S :|)
سلام.
بنظر من هم این خطوط واقعا کار طراحی رو خراب کردن. حداقل به این شکل فعلی که هستن. خوب به نظر نمیرسه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or