تو پاساژ ایرانیان یک هفته هست یکنفر آورده هفته پیش میگفت 6 میلیون
ولی به نظر من قیمت آیفون الکیه.
SONY XPERIA Z2
سلام یه سوال نوبانه میشه به honor 3c فلش وصل کرد؟ همون otg هست ایا؟:d
دوستان جواب بدیدسلام دوستان من برای خرید بین فبلت و تبلت موندم برای دیدن فیلم سینمایی و بازی کردن میخوام می خوام قبل حمل باشه می خوام اسفند یا فروردین بخرم چیز هایی هم که مد نظرم هااوی اسند میت7 / گلگسی نوت 4 / تبلت z3کامپکت هست برای فیلم برداری و عکس گرفتن هم می خوام خلاصه می خوام بتونه هم کار موبایل رو برامبکنه هم قابل حمل باشه چند تا سوال یگه هم داشتم
1- قیمت تبلتz3 چنده
2 بین این سه مدل کدوم بهتر و به صرفه تر هست
3- هنوزاطلاعاتی از نسل های بعدی تبلت گلگسی نوت 8 در دست نیست
دوستان جواب بدید
میشه یکم دقیقتر و بیشتر پاسخ بدیدسلام دوستان من برای خرید بین فبلت و تبلت موندم برای دیدن فیلم سینمایی و بازی کردن میخوام می خوام قبل حمل باشه می خوام اسفند یا فروردین بخرم چیز هایی هم که مد نظرم هااوی اسند میت7 / گلگسی نوت 4 / تبلت z3کامپکت هست برای فیلم برداری و عکس گرفتن هم می خوام خلاصه می خوام بتونه هم کار موبایل رو برامبکنه هم قابل حمل باشه چند تا سوال یگه هم داشتم
1- قیمت تبلتz3 چنده
میشه بیشتر و دقیقتر توضیح بدیدسلام دوستان من برای خرید بین فبلت و تبلت موندم برای دیدن فیلم سینمایی و بازی کردن میخوام می خوام قبل حمل باشه می خوام اسفند یا فروردین بخرم چیز هایی هم که مد نظرم هااوی اسند میت7 / گلگسی نوت 4 / تبلت z3کامپکت هست برای فیلم برداری و عکس گرفتن هم می خوام خلاصه می خوام بتونه هم کار موبایل رو برامبکنه هم قابل حمل باشه چند تا سوال یگه هم داشتم
1- قیمت تبلتz3 چنده
میشه بیشتر و دقیقتر توضیح بدیدسلام دوستان من برای خرید بین فبلت و تبلت موندم برای دیدن فیلم سینمایی و بازی کردن میخوام می خوام قبل حمل باشه می خوام اسفند یا فروردین بخرم چیز هایی هم که مد نظرم هااوی اسند میت7 / گلگسی نوت 4 / تبلت z3کامپکت هست برای فیلم برداری و عکس گرفتن هم می خوام خلاصه می خوام بتونه هم کار موبایل رو برامبکنه هم قابل حمل باشه چند تا سوال یگه هم داشتم
1- قیمت تبلتz3 چنده