SleepyTurtel
کاربر سایت
برو بازار موبایل با جفتش کار کنعجیبه!
همه میگن رابط سونی به اندروید خاص نزدیکتر که
برو بازار موبایل با جفتش کار کنعجیبه!
همه میگن رابط سونی به اندروید خاص نزدیکتر که
تهران نیستمبرو بازار موبایل با جفتش کار کن
تهران نیستم
اصفهان همچین جایی داره؟
تهران نیستم
اصفهان همچین جایی داره؟
1- دو تا آپدیت باید کنیدیشب یک لومیا 520 گرفتم دو تا سوال از دوستان ویندوزی داشتم
1-به 8.1 آپدیت کردم ولی کورتانا چرا نیومده؟؟؟
2-کسایی که لومیا 520 دارن وقتی من گوشی یک با زاویه بهش نگاه میکنم زیر مارک نوکیا انگار lcd یکم از شیشه جداست و نور سفیدی دیده میشه ماله شمام اینجوریه؟؟
در ضمن ویندوز چه سیستم عامل فوق العادیه خوشمان آمد:d
برای فعال کردن کورتانا باید Language و Region و Keyboard و ... رو بذاری روی US البته جدیدا بتا داره توی انگلیس و یه سری کشورای دیگه تست میشه اما کورتانای اصلی همون US هست :dدیشب یک لومیا 520 گرفتم دو تا سوال از دوستان ویندوزی داشتم
1-به 8.1 آپدیت کردم ولی کورتانا چرا نیومده؟؟؟
2-کسایی که لومیا 520 دارن وقتی من گوشی یک با زاویه بهش نگاه میکنم زیر مارک نوکیا انگار lcd یکم از شیشه جداست و نور سفیدی دیده میشه ماله شمام اینجوریه؟؟
در ضمن ویندوز چه سیستم عامل فوق العادیه خوشمان آمد:d
هر دو گوشی رابط کاربری بسیار سبک و سریعی دارند. ظاهر رابط کاربری M8 به آندروید خام نزدیک نیست اما چون خیلی سادست، سریعه!همه میگن رابط سونی به اندروید خاص نزدیکتر که
برنامه ای که نصب می کنی باید آخرین آپدیت باشهبا این که این اولین گوشی ویندوزیمه ولی خیلی حس خوب و یونیکی داره:d
فقط دو تا ایراد داره لومیا 520 اول صفحشه که شدید اثر انگشت جذب میکنه(البته با محافظ حله)و دوم هم همون دیده شدن نور پس زمینه از بالای lcd هست که اونم با توجه به قیمتش قابل تحمله:d
دوستان یک سوال نوبانه دیگه:dالان لاینو با pc از استور گرفتم ریختم رو گوشی با file خواستم نصبش کنم ارور داد...اینجوری نمیشه برنامه ریخت؟؟
در ضمن از کجا بفهمم یک بازی رم 512 هم ساپورت میکنه؟؟
گفتم حالا که دیگه تمام هم و غم گوشی دستم اومده یه توضیحاتی در رابطه باهاش بدم شاید برای بعضی از بچه های اینجا پیشنهاد خوبی باشه که در هر موردی دنبال برند و مارک نباشند
خب مهم ترین دلیلی که من سراغ Honor 3X رفتم به دلیل نیاز واجب نبود ! وگرنه از Sola خیلی راضی بودم و کارک رو انجام میداد و بازی های HD هم نیاز نداشتم ! اما خب وقتی بصورت کاملا اتفاقی مشخصات و ظاهر و صد البته قیمت گوشی رو دیدم به شدت جذب گوشی شدم .
خب بریم ابتدا در رابطه با سخت افزارش صحبت کنیم ، گوشی دارای CPU هشت هسته ای کمپانی Mediatek با فرکانس 1.7 گیگاهرتز هست که خب شاید از نظر قدرتی و کیفیت هیچوقت به اندازه یه هشت هسته ای Snapdragon نباشه ولی کاملا پروفورمنس یه 4 هسته ای Snapdragon رو شاید کمی بهتر هم داره .
در واقع این 8 هسته یکم برای تبلیغات و بازی با اعداد هست . در کل مطمئنا سخت افزار حالا حالا ها به هیچ وجه اذیتتون نمیکنه . GPU هم که همون Mali450 قدرتمند هست که خیلی راحت از پس قویترین بازی ها و برنامه ها بر میاد .
یه چندتا بنچمارک در رابطه با امتیاز و مقایسه با گوشی ها :
-------
اینی که شما میگی همون g750 هست ؟ چون تو جی اس ام فون ارنا اینجوری نوشته. در ضمن قیمتش چنده ؟