راهنمایی برای خرید موبایل

ممنون از دوستان من lumia 930 گرفتم و فعلا که راضیم:d
مبارک باشه.
در مورد دوربین تو عکاسی و فیلم برداری و دوربین جلو برای عکس های سلفی ی توضیح بدون تعصب بدین ممنون.
همچنین در مورد باطری این گوشی هم تو همه حالت استفاده توضیح بدین.
ممنونم

WTF ؟!

blackberry-passport-white.jpg

این چه شِتیه بلک بری طراحی کرده ؟! یاد Optimus Vu افتادم ولی این از اون هم بد دست تر میخوره

مبارک باشه.
در مورد دوربین تو عکاسی و فیلم برداری و دوربین جلو برای عکس های سلفی ی توضیح بدون تعصب بدین ممنون.
همچنین در مورد باطری این گوشی هم تو همه حالت استفاده توضیح بدین.
ممنونم
عکاسی جلو و عقب رو که تستی کردم خوب و رضایت بخش بود عکس امتحانی که مثلا از خیابون گرفتم جزئیات کامل معلوم بود و حتی روی پلاک موتوری که دور تر بود راحت میشد زوم کرد..
دوربین جلو هم کیفیتش معمولیه نمیگم خوب نیست چون اکثر موبایل‌ها دوربین در همین حد هست (دوربین سلفیه و 1.2 مگاپیکسل اگر اشتباه نکنم)
باتری رو هم فعلا نمیتونم نظر کاملی بدم ولی شما حساب کن ساعت 3 باتری 45% بوده ساعت 4:30 من Wi-fi رو روشن کردم برای آپدیت و دانلود برنامه یه ضرب تا الان روشن بوده و در حال دانلود باطریش 18% شده (باتری سیور هم روشنه)

آخرین ویرایش:
شما قبلا ویندوزفون داشتی؟ از سیستم عاملش راضی هستی؟ زیادی محدود نیست؟ :d
بله قبل از این گوشی من HTC 8x داشتم که خب Outdate شده بود.
خیلی راضیم بخصوص اینکه خیلی سریعه و هنگ نمیکنه از طرفی هم محدودیت‌های سیستم عامل های دیگه مثل jailbreak یا بازار و این‌ها رو نداره و مستقیم از Store میتونید استفاده کنید. من که تا به حال به محدودیتی بر نخوردم

بله قبل از این گوشی من HTC 8x داشتم که خب Outdate شده بود.
خیلی راضیم بخصوص اینکه خیلی سریعه و هنگ نمیکنه از طرفی هم محدودیت‌های سیستم عامل های دیگه مثل jailbreak یا بازار و این‌ها رو نداره و مستقیم از Store میتونید استفاده کنید. من که تا به حال به محدودیتی بر نخوردم
محدودیت که داره :دی
ولی اینکه میشه راحت هم از استور دانلود کرد خوبه ... ولی اینکه پروتکل *** ـش خیلی خاصه منو مجاب کرد از ویندوز فون به اندروید برم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or