*Black Roze*
کاربر سایت
ویندوز فون با یه تک هسته ایی هم کلی کارایی داره حالا این 930 با اون 4 هسته 2.3 گیگا بماند!از این خدا خیر بده ها :d یکی هم بیاد بگه لومیا 930 چجوریاست؟
دوربین 930 فوق العاده قویه دیگه خودتون میدونید نوکیا چه دوربین هایی میزنه شب و روز حالیش نمیشه تو همه حالت برات کار میکنه.
همون طوری که بچه ها گفتن فقط بدیش باطریشه که اصلا من نمیدونم اینا خودشون موق طراحی به فکرشون نرسید؟!!!!!!
الان تو ایران شما فقط نسخه 8 هسته ایی رو میتونی با گارانتی بخری که البته یه مدل جدید ازش اومده به اسم Black Edition معروفه رنگ گوشی مشگی و از همون اول اندروید کیت کت داره.با این حساب من کدوم رو بگیرم ؟ که از نظر ساپورت فرم افزاری یا سخت افزاری تو ایران اوکی باشه و بهترین کارایی رو بده ..
البته اگه مشکل داغی 8 هسته ای حل شده ( چون یادمه اوایل اومدن اس 4 کلی گوشی خراب به دلیل بالا رفتن گرما و صدمه به گوشی رفته بودن تعمیرات ) که همینو بگیرم چون خب از نظر مالی از بقیه به صرفه تر هست.
به خرید هر 3 ـش دسترسی دارم .
اون مشکلی داغی هم مال اوایل گوشی بود نه الان...
- - -ویرایش - - -
1020 هم خیلی خوبه اما بدیش اینکه دوربین با اینکه خیلی قویه اما موقع عکس برداری شاترش طول میکشه تا عکس بگیره چون لنزش بزرگه و در آن واحد ی عکس 38 مگا میگیره با ی عکس 5 مگا (اون 5 مگا حجمش کمه مخصوص اشتراک تو شبکه های اجتماعی و بلوتوث هست) اما این مورد دوتا عکس گرفتن رو میتونید غیر فعال کنید.مرسی از دوستان ۱۰۲۰ چطوره لومیا؟ این باطری فکر کنم به خاطره سیستم عامل هم باشه چون الان 8x خودم که شده ۸.۱ همین ایراد رو داره
ی بدیه دیگه هم داره اینکه گوشی خیلی کلفت شده.
به نظرم شما میتونید صبر کنید تا لومیا 730 و 735 و 830 بیان چون اونا هم خیلی ویندوزفون های خوبی ان.