راهنمایی برای خرید موبایل

از این خدا خیر بده ها :d یکی هم بیاد بگه لومیا 930 چجوریاست؟
ویندوز فون با یه تک هسته ایی هم کلی کارایی داره حالا این 930 با اون 4 هسته 2.3 گیگا بماند!
دوربین 930 فوق العاده قویه دیگه خودتون میدونید نوکیا چه دوربین هایی میزنه شب و روز حالیش نمیشه تو همه حالت برات کار میکنه.
همون طوری که بچه ها گفتن فقط بدیش باطریشه که اصلا من نمیدونم اینا خودشون موق طراحی به فکرشون نرسید؟!!!!!!

با این حساب من کدوم رو بگیرم ؟ که از نظر ساپورت فرم افزاری یا سخت افزاری تو ایران اوکی باشه و بهترین کارایی رو بده ..

البته اگه مشکل داغی 8 هسته ای حل شده ( چون یادمه اوایل اومدن اس 4 کلی گوشی خراب به دلیل بالا رفتن گرما و صدمه به گوشی رفته بودن تعمیرات ) که همینو بگیرم چون خب از نظر مالی از بقیه به صرفه تر هست.

به خرید هر 3 ـش دسترسی دارم .
الان تو ایران شما فقط نسخه 8 هسته ایی رو میتونی با گارانتی بخری که البته یه مدل جدید ازش اومده به اسم Black Edition معروفه رنگ گوشی مشگی و از همون اول اندروید کیت کت داره.
اون مشکلی داغی هم مال اوایل گوشی بود نه الان...

- - -ویرایش - - -

مرسی از دوستان ۱۰۲۰ چطوره لومیا؟ این باطری فکر کنم به خاطره سیستم عامل هم باشه چون الان 8x خودم که شده ۸.۱ همین ایراد رو داره
1020 هم خیلی خوبه اما بدیش اینکه دوربین با اینکه خیلی قویه اما موقع عکس برداری شاترش طول میکشه تا عکس بگیره چون لنزش بزرگه و در آن واحد ی عکس 38 مگا میگیره با ی عکس 5 مگا (اون 5 مگا حجمش کمه مخصوص اشتراک تو شبکه های اجتماعی و بلوتوث هست) اما این مورد دوتا عکس گرفتن رو میتونید غیر فعال کنید.
ی بدیه دیگه هم داره اینکه گوشی خیلی کلفت شده.
به نظرم شما میتونید صبر کنید تا لومیا 730 و 735 و 830 بیان چون اونا هم خیلی ویندوزفون های خوبی ان.

سلام دوستان
بعد از رونمائی iPhone 6 بیشتر کاربرهای این سایت از اون ناامید شدند
اما منابع تحلیلی و تخصصی اون رو بهترین گوشی ساخته شده تا حالا میدانند
به نظرتون اینجور اظهارات واقعیت هست یا بیشتر جنبه‌ تبلیغاتی دارد ?

سلام دوستان

بهترین گوشی ساخته شده تا حالا؟؟؟کدوم منابع؟؟؟

سلام دوستان

قدرت سخت افزاریش که بر اساس بنچمارک ها میگه تفاوت زیادی نکرده ( ایفون 5s در نتایج حدود 20000 هزار داده و 6 حدود 21000 که رر خلاف ادعای اپل این 50% که خوبه 10% هم قدرتش بالاتر نرفته )
طراحیش هم بد شده .. اون خط ها بیش از حد کلفت شده و همچنین لنز دوربین زده بیرون
الان هم 6+ مشکل خم شدن داره
الان ios 8 مشکل داره و گفتند فعلا ایفون دارها اپدیت نکنند
صفحه هم حتی full hd نیست
شما به من بگو چه پیشرفتی داشته؟

کلا از وقتی من تو این سایتم، هرسال که آیفون جدید میاد یه سری میان آیفون رو می‌کوبن یه سری هم میان می‌گن خیلی عالی و فلان شده.
حقیقت اینه که این گوشی انقدر ها که می‌گن بد نیست، آنچنان هم که طرفداران تعریف می‌کنن خوب نیست. بعد گذشت 2-3 ماه هم همه این بحث‌ها فورکش می‌کنه

در کل اگه با آیفون و iOS حال می‌کنی بهترین گزینه همین iPhone 6 هست اگر هم با اپل و آیفون حال نمی‌کنی کلا iPhone 600 هم بیاد فرقی واست نخواهد داشت.

Sent from my Nexus 5

کسی میدونه چجوری میشه تشخیص داد؟
دو راه داره:
1- قیمت (قیمت نسخه آنلاک خیلی کمتره)
2- هر گونه سیم کارتی بجز سیم کارت اپراطور تعیین شده بره داخلش، سیگنال نمیده و سیم کارت رو نمیخونه!
توی ایران لاک نمیاد.

سلام دوستان
خوب ببین این افرادی که از اپل نا امید شدن به خاطر اینکه به گذشته اپل نگاه میکنن!
مثلا من خودم نوکیا وینفون رو خیلی دوست دارم و به زودی هم میخرم خیلی خیلی ها بهم گفتن که نوکیا الان خوب نیست اما اول اینکه من به گذشته این کمپانی نگاه میکنم چرا چون تنها برندی بوده که چندین چندسال اولین برند فروش گوشی بوده و دوم اینکه وینفون هایی که زده بود از هر لحاظ عالی بودن و هستن.
حالا اپل هم همینه یکی میآد ایفون 4S و همین 5 و 5S رو میبینه خوب واقعا از هر لحاظ این 3 گوشی عالی بودن چه طراحی چه سخت افزاری چه نرم افزاری ولی ایفون 6 چیزی نبود که آدم انتظار داشته باشه!
اپل نکرده گوشی رو دو میل همش دومیل کلفت تر بزنه هم لنز دوربین بره تو هم اینکه باطری بزرگ تری میزاشت! الان خیلی ها از باطری ایفون6 گلایه کردن خوب چه چیز مسخره ایی میخوایی بگی ما گوشی 6.9 میل زدیم!!!!! یعنی واقعا یه چیز هوس رانی بوده نه عقلانی!
اون سامسونگی که میاد کل لنز دوربین رو بیرون میزنه بس همه چی میکنه تو گوشاش این طوری میشه ولی باز با این حالم ی باطری خوب برای گوشیاش میزاره اما اپل.......
کلا از وقتی من تو این سایتم، هرسال که آیفون جدید میاد یه سری میان آیفون رو می‌کوبن یه سری هم میان می‌گن خیلی عالی و فلان شده.
حقیقت اینه که این گوشی انقدر ها که می‌گن بد نیست، آنچنان هم که طرفداران تعریف می‌کنن خوب نیست. بعد گذشت 2-3 ماه هم همه این بحث‌ها فورکش می‌کنه

در کل اگه با آیفون و iOS حال می‌کنی بهترین گزینه همین iPhone 6 هست اگر هم با اپل و آیفون حال نمی‌کنی کلا iPhone 600 هم بیاد فرقی واست نخواهد داشت.
بخشی از جواب شما هم تو نقل قل دوستمون هست.
Sent from my Nexus 5
واقعا اپل داره چیکار میکنه؟!!!! iOS 8 رو گرفتم خیلی باگ داره!
بعد از اون ور میاد 8.0.1 رو میزاره باز ور میداره! اپل چرا این جوری میکنه؟ یعنی قبل از انتشار این نسخه هارو چک نمیکنه؟! برای ی شرکت نام دار آمریکایی خیلی بده. واقعا هیت مدیره اپل اونجا دارن چیکار میکنن خدا میدونه.
الان داشتم تحقیقات میکردم دیدم مثل اینکه این لومیا 930 آنلاک و لاک داره... کسی میدونه چجوری میشه تشخیص داد؟
عزیز نسخه لاک تو ایران بیاد که کسی نمیخره!:d مگر اینکه طرف خودش از خارج اورده باشه که اونم احتمال خیلی خیلی خیلی کمه.
آقا برو همون 930 رو بخر خودتو راحت کن از آواتارت معلومه خیلی مشتاقی بری ی وینفون خوب بخری:d

عزیز نسخه لاک تو ایران بیاد که کسی نمیخره!:d مگر اینکه طرف خودش از خارج اورده باشه که اونم احتمال خیلی خیلی خیلی کمه.
آقا برو همون 930 رو بخر خودتو راحت کن از آواتارت معلومه خیلی مشتاقی بری ی وینفون خوب بخری:d
آواتارم بنده خدا چیش به وین فون میخوره؟:d
جمعه میرم بازار موبایل اونجا هر دو رو میگیرم دستم انشالله یکیش رو بر میدارم:d در کل ممنون از راهنمایی دوستان

با این حساب من کدوم رو بگیرم ؟ که از نظر ساپورت فرم افزاری یا سخت افزاری تو ایران اوکی باشه و بهترین کارایی رو بده ..

البته اگه مشکل داغی 8 هسته ای حل شده ( چون یادمه اوایل اومدن اس 4 کلی گوشی خراب به دلیل بالا رفتن گرما و صدمه به گوشی رفته بودن تعمیرات ) که همینو بگیرم چون خب از نظر مالی از بقیه به صرفه تر هست.

به خرید هر 3 ـش دسترسی دارم .
سلام. من خودم بودم مدل چهارهسته ای رو میگرفتم که مشکل داغی همش ذهنم رو مشغول نکنه. ضمنا اونقدر قوی هست که تفاوتی با مدل هشت هسته ای نداشته باشه و به چشم نیاد. اگرم یه کم داغ بشه طبیعی هست. من گوشی خودم هم desire 816 تو بعضی بازیها داغ میشه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

battery-test.jpg

به نظرم تو بخش مکالمه خیلی ضعیفه!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or