راهنمایی برای خرید موبایل

من خودم هم نوت 2 و هم نوت 3 داشتم و احتمال زیاد نوت 4 هم تهیه میکنم ولی این حرفو واسه اونایی میزنم که فکر میکنن قلم تو سری نوت فوق العاده کاربردیه...قلم واقعا بی فایده بود واسه من فقط تو بازی Machinarium ازش استفاده میکردم:d
فکر این که ببرین مدرسه یا دانشگاه و باهاش جزوه و این حرفا بنویسین و باهاش نقشه بکشین رو از سرتون بیرون کنین...نهایتا یک نقاشی در حد ساناز 5 ساله از تهران میشه باهاش کشید:d
البته یک قابلیت دیگه هم داره که اونم واسه کلاس گذاشتن خوبه وقتی قلمتون یک جایی جا بمونه و از اون مکان دور بشین گوشی alarm میده:dهمین:d
یک سری قابلیتایی داره که اکثرشون بلا استفاده میمونن

ببین خیلیا اون قلم و ... رو نیاز ندارند و براشون مهم نیست .
همین بزرگتر بودن صفحه براشون بیشتر مهمه !
اپل همیشه فروش خودش رو داشته و یا حفظ کیفیت میتونه داشته باشه ، درست مثل تویوتا .
شخصا خودم پول اضافی داشتم ، نمیدونستم میخوام باش چیکار کنم تو خریدش شک نمیکردم ، (چون گوشی و تبلت فعلا تو اولویت هام نیستن)
من خودم همیشه گوشی های اپل رو اول به خاطر وجود ی سیستم عامل قوی که چندین سال برای آدم میمونه تحسین میکنم و دوم اینکه کیفیت ساخت خوبی داره!
مثلا از 5S واقعا خیلی خوشم اومد و من بابام کارش طوریه که ی گوشی میخواست که 4 5 سال داشته باشه چون شماره های زیادی هم سیو میکنه برای همین بهترین انتخابم همون 5S بود!

قدرت پردازنده های جدید واقعا بالا رفته به شدت، a8 رو هنوز دقیق نمیشه روش نظر داد
ولی k1 کاملا قدرتی برابر ایکس باکس و ps3 داره بلکم بیشتر
برید کنفرانس انویدیا رمانیکه معرفیش کرد رو ببینید کاملا دستگیرتون میشه چی به چیه

قدرت پردازنده های جدید واقعا بالا رفته به شدت، a8 رو هنوز دقیق نمیشه روش نظر داد
ولی k1 کاملا قدرتی برابر ایکس باکس و ps3 داره بلکم بیشتر
برید کنفرانس انویدیا رمانیکه معرفیش کرد رو ببینید کاملا دستگیرتون میشه چی به چیه
این قدرت بالا مصرف باطری و شدت گرمای تولیدیش چه میزانه!؟ این موارد هم مهمه

nvidia-tegra-k1-11.jpg

این مشکلات تو نسل قبلیش بیشتر بود و همون قول برطرف کردنشو دادن
از لحاظ مصرف که بهینه شده گویا
گرما هم مشکلی نداشت خیلی فقط بحث اندازه اینا بود زمان تگرا 4 که میگفتن تو گوشی بخواد استفاده گوشی خیلی قطور میشه به خاطر خنک کننده اینا
ولی در هر صورت شیائومی ازش استفاده کرد هیچ مشکلی هم ظاهرا نداره
حالااز k1 توی تبلتش که همین شائومی زده بازم استفاده شده(خود انویدیا هم تبلتشو زده) باید دید کی تو گوشی ها استفاده میشه که واقعا از لحاظ پردازنده گرافیکی خیلی وحشیه و قشنگ میشه بازی هایی در نسل هفتم ازش انتظار داشت
الان روی تبلت شیلد هاف لایف 2 رو کره اجرا میکنن اصلا بصورت پیش فرض بازی هستش روش

حالا از a8 اپل زیاد اطلاعات و جزئیات در دسترس نیست ولی خب پردازنده k1 نشون داد که خیلی زود قدرت پردازنده های موبایل میتونه به کنسول ها نسل هشتم برسه

ببخشید بچه ها اصلا یادم نیست که قبلا پرسیدم یا نه و اگه قبلا پرسیدم واقعا معذرت خواهی میکنم ولی چون بالاخره بعد از تحقیقات فراوان و همچنین بودجه به نتیجه رسیدم که Huawei Honor 3X رو بگیرم و با وجود تمامی پرس و جو هایی که کردم گفتم بعنوان اخرین تیر از بچه های اینجا هم یه سوالی بپرسم و خلاص کنم خودم رو چون فردا عصر میرم که حتما یه گوشی رو بگیرم .

الان برام مهمترین عامل همون صفحه بزرگ و صد در صد دو سیم کارته بودن و صد البته گوشی هست نه تبلت . نظرتون چیه در کل ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or