راهنمایی برای خرید موبایل

اپل دقیقا چی شده ؟
همین گوشی ها بهترین میشن .
اپل فقط روی اعداد مانور نمیده ، واقعا نشون میده که بهتر شده !
از باب طراحی هم اگه مسخرش میکنید ، 3g اپل رو نگاه کنید و نگید اپل تقلید کرده !
مشکل از اپل نیست طراحیش خیلی هم عالیه...مشکل اصلی این وسط HTC هست
دلیلشم اینه که این شرکت چند تا گوشی با طراحی استاندارد تو دنیای اندروید آورده این وسط همه شرکتای فعال بازار اندروید خودشونو نخود آش کردن و محصولاتشونو با آیفون مقایسه میکنن از لحاظ طراحی:d

بعضیا همچین از اون 1 میل دوربین بیرون زده از بدنه مینالن هر کی ندونه فکر میکنه یک لنگ کفش از گوشی زده بیرون:d
این همه گوشی دوربین بیرون زده از بدنه دارن و طراحیاشونم خوبه و دلنشین نمونشم htc one x
در کل بهتر بود بیرون نمیزد ولی مطمئنا راهی وجود نداشته و امکانش نبوده وگرنه طراحای اپل گلابی که نیستن
رنگ خاکستریش واقعا شیک و مدرنه

این خط اینم نشون این 2 گوشی رکورد هر چی فروش تو بازار اسمارت فون هست رو درو میکنه

آخرین ویرایش:
آیفون های جدید به نظرم به اندازه کافی خوب هستن ولی به قول یه تحلیل گر به هیچ وجه میخ کوب کننده نبود و چیز خیلی خاصی نیست ... در عین حال کلاس خودش رو داره ... مشکل اصلی انتظار بالا بود ...
به نظرم خیلی هم گرونه ...

توئیت سامسونگ و HTC خـــــــــــــــدا بود =))
پسر واقعا ببین اپل چی شده ... کمپانی که خودش دائما در حال تیکه پرونی به طراحی بقیه و متهم کردن به کپی برداری بود، حالا خودش مورد تمسخر قرار گرفته!
تیکه سامسونگه عالی بود :-bd

الان تازه وقت کردم تونستم برم عکس های ایفون6 رو ببینم یعنی....................حالم بهم خورد خیلی طراحی مسخره ایی داشت! انگار رو همون 5S وردنه رفتن شده اینه! آخه این طراحی اپل به درد گوشی های بزرگ نمیخوره فقط به درد گوشی های کوچیکش میخوره!
پشت گوشی بیش از حد ساده اش فقط دوربین و ارم اپل با چنتا خط دیگه هیچ جذابیتی نداره!
دقیقا این کتلت شده!

واقعا باورم نمیشه که دوربینش هنوز 8 هست. تو همون 5S هم یه مقدار عکس هایی که می گرفتم رو زوم می کردم حالم بد میشد. توی Plus 6 خدا میدونه چطوری میشه.

من با اين كه تمام مدلهاى آيفون رو خريدم ولى ديگه توبه كردم . آيفون 6 از گوشى مثل Z3 خيلى كارايى كمتر و ضعيفترى داره،و فكر ميكنم آينده گوشى هاى هوشمند SONY باشه ميگين نه وايستين تا Z4 رو ببينين.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

یک محصول موفق رو سریع طراحی مبتکرانه و جدید روش پیاده نمیکنن ،
آهسته آهسته پیش میرن تا همه رو راضی نگه دارن ، همیشه هم منتقد بوده و هست .
اما کسایی که میرن میخرنش به سیستم عامل و به راحتی کار با این گوشی و تمام موارد دیگه واقف هستند .

من برای مثالش شرکت تویوتا و سری کمری رو مثال میزنم .

یک محصول موفق رو سریع طراحی مبتکرانه و جدید روش پیاده نمیکنن ،
آهسته آهسته پیش میرن تا همه رو راضی نگه دارن ، همیشه هم منتقد بوده و هست .
اما کسایی که میرن میخرنش به سیستم عامل و به راحتی کار با این گوشی و تمام موارد دیگه واقف هستند .

من برای مثالش شرکت تویوتا و سری کمری رو مثال میزنم .
از اون حرف ها بوداااا
الان اپل 6 پلاس با صفحه 5.5 رونمایی کرد. برای ی فبلت چه قابلیت هایی داره؟!
نوت یا گوشی های اندرویدی برای گوشی هاشون قلم و برنامه های اختصاصی میزارن اما 6 پلاس هیچی نداشت!
و اینکه شما میگی محصول موفق رو طراحی سریع پیاده نمیکنن اشتباه چون اگه اپل نتونه فروش داشته باشه یکسال باید ضرر بده!
اما جدای از طراحی و نبود هیچ نبوغی در ایفون های جدید سیستم عامل و سخت افزار قوی ایفون ی چیز دیگه است

سلام دوستان صبر کنم امکانش هست G PRO2 قیمتش تا 1200 افت کنه؟
میخواستم G2بگیرم منتهی G PRO2 هم رم بهتری داره هم صفحه بزرگتری هم باطری بهتری(که البته تفاوتی نداره چون صفحه بزرگ شده)

اقا کسی نمیدونه نکسوز جدید چه موبایل چه تبلتش کی معرفی میشه؟؟
هیج خبری ازش نیست دارم نگران میشم نکنه نکسوزی دیگه تولید نکنه گوگل

همچنین نسخه 5 سیستم عامل اندروید کی معرفی رسمی میشه خیلی منتظرشم

از اون حرف ها بوداااا
الان اپل 6 پلاس با صفحه 5.5 رونمایی کرد. برای ی فبلت چه قابلیت هایی داره؟!
نوت یا گوشی های اندرویدی برای گوشی هاشون قلم و برنامه های اختصاصی میزارن اما 6 پلاس هیچی نداشت!
و اینکه شما میگی محصول موفق رو طراحی سریع پیاده نمیکنن اشتباه چون اگه اپل نتونه فروش داشته باشه یکسال باید ضرر بده!
اما جدای از طراحی و نبود هیچ نبوغی در ایفون های جدید سیستم عامل و سخت افزار قوی ایفون ی چیز دیگه است

ببین خیلیا اون قلم و ... رو نیاز ندارند و براشون مهم نیست .
همین بزرگتر بودن صفحه براشون بیشتر مهمه !
اپل همیشه فروش خودش رو داشته و یا حفظ کیفیت میتونه داشته باشه ، درست مثل تویوتا .
شخصا خودم پول اضافی داشتم ، نمیدونستم میخوام باش چیکار کنم تو خریدش شک نمیکردم ، (چون گوشی و تبلت فعلا تو اولویت هام نیستن)

اقا کسی نمیدونه نکسوز جدید چه موبایل چه تبلتش کی معرفی میشه؟؟
هیج خبری ازش نیست دارم نگران میشم نکنه نکسوزی دیگه تولید نکنه گوگل

همچنین نسخه 5 سیستم عامل اندروید کی معرفی رسمی میشه خیلی منتظرشم
ابان ماه
سلام دوستان صبر کنم امکانش هست G PRO2 قیمتش تا 1200 افت کنه؟
میخواستم G2بگیرم منتهی G PRO2 هم رم بهتری داره هم صفحه بزرگتری هم باطری بهتری(که البته تفاوتی نداره چون صفحه بزرگ شده)
دست دوم این قیمت گیرت میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or