راهنمایی برای خرید موبایل

ببخشید بچه ها اصلا یادم نیست که قبلا پرسیدم یا نه و اگه قبلا پرسیدم واقعا معذرت خواهی میکنم ولی چون بالاخره بعد از تحقیقات فراوان و همچنین بودجه به نتیجه رسیدم که Huawei Honor 3X رو بگیرم و با وجود تمامی پرس و جو هایی که کردم گفتم بعنوان اخرین تیر از بچه های اینجا هم یه سوالی بپرسم و خلاص کنم خودم رو چون فردا عصر میرم که حتما یه گوشی رو بگیرم .

الان برام مهمترین عامل همون صفحه بزرگ و صد در صد دو سیم کارته بودن و صد البته گوشی هست نه تبلت . نظرتون چیه در کل ؟
پسر خالم honor 3c داره و ازش راضیه .. کلی هم برنامه روش نصب کرده و میگه هنگ نکرده
حالا 3x که قویتر هم هست

هواوی کاملا به من ثابت شده که یک برند دو گانه هستش :d یا بهترین خرید رو با کمترین پول خواهید داشت، یا اینکه با بدترین باگ ها و مشکلات، خونه خراب می شید.
الان یکی از بستگان G6 داره که خودم انصافا حال کردم چون در حد قیمت هم کیفیت تصویر خوبی داشت، هم خوش ساخت بود و هم سخت افزار مناسبی رو ارائه می کنه. اما خوب بعضی گوشی ها مثل G730 هستند که باگ های خیلی داغون و عذاب آوری دارند. حتی همین 3X هم یکی از دوستان داخل این انجمن خرید و اومد گفت که دوربین بدی داره، رابط کاربری لگ و باگ داره و غیره. از اونجایی هم که هواوی پشتیبانی نرم افزاری داغونی داره، باید با تمامی مشکلات احتمالی سر کنید.
خلاصه اینکه مسئولیت خرید این گوشی ها با خودتونه :d

ببخشید بچه ها اصلا یادم نیست که قبلا پرسیدم یا نه و اگه قبلا پرسیدم واقعا معذرت خواهی میکنم ولی چون بالاخره بعد از تحقیقات فراوان و همچنین بودجه به نتیجه رسیدم که Huawei Honor 3X رو بگیرم و با وجود تمامی پرس و جو هایی که کردم گفتم بعنوان اخرین تیر از بچه های اینجا هم یه سوالی بپرسم و خلاص کنم خودم رو چون فردا عصر میرم که حتما یه گوشی رو بگیرم .

الان برام مهمترین عامل همون صفحه بزرگ و صد در صد دو سیم کارته بودن و صد البته گوشی هست نه تبلت . نظرتون چیه در کل ؟

پسر خالم honor 3c داره و ازش راضیه .. کلی هم برنامه روش نصب کرده و میگه هنگ نکرده
حالا 3x که قویتر هم هست

هواوی کاملا به من ثابت شده که یک برند دو گانه هستش :d یا بهترین خرید رو با کمترین پول خواهید داشت، یا اینکه با بدترین باگ ها و مشکلات، خونه خراب می شید.
الان یکی از بستگان G6 داره که خودم انصافا حال کردم چون در حد قیمت هم کیفیت تصویر خوبی داشت، هم خوش ساخت بود و هم سخت افزار مناسبی رو ارائه می کنه. اما خوب بعضی گوشی ها مثل G730 هستند که باگ های خیلی داغون و عذاب آوری دارند. حتی همین 3X هم یکی از دوستان داخل این انجمن خرید و اومد گفت که دوربین بدی داره، رابط کاربری لگ و باگ داره و غیره. از اونجایی هم که هواوی پشتیبانی نرم افزاری داغونی داره، باید با تمامی مشکلات احتمالی سر کنید.
خلاصه اینکه مسئولیت خرید این گوشی ها با خودتونه :d

بنظر من اصن پول واسه هواوی ندین بهتره / گزینه های دیگه ایم هست

خودم انر3سی دارم از نظر پشتیبانی برا گوش550تومنی عالی بود2 تا اپدیت اومده و اپدیت4.4هم اومده ولی فقط برا چین به زودی برا جهانی هم میاد.
چندماه دارم تا حالا هیچ مشکلی یا هنگ و لگی نداشته البته رمش2گیگ شاید گوشی های رم پایین تر داشته باشن
امکانات و سخت افزارشم فوق العادست
صفحه5اچ دی با کیفیت عالی داره در حد گوشی1میلیونی از اس3بهتره مخصوصا زیر افتاب
دوربین خوبی داره8با حسگر سونی دوربین جلو فوق الاده5مگاپیکسل
چهار هستی رم2گیگ بنجمارک هم در حداس3بالاتر از نکسوس4
طراحی هم با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی خیلی شیکه و اصلا شبیه گوشی550تومنی نیست
درکل واقعا ازش راضیم

- - -ویرایش - - -

اولین بنجمارک ایفون6هم اومده gpuامتیاز یه کم بیشتر از 5اس گرفته و اصلا در حد انتظار نبوده
گلکسی اس5از این امتیاز بیشتر گرفته بود
البته باید صبر کنیم عرضه شد بنجارک معتبری بیاد
ولی در کل همون سخت افزا 5اس عالی جواب میده و چیز مهمی نیست

- - -ویرایش - - -

اولین بنجمارک ایفون6هم اومده gpuامتیاز یه کم بیشتر از 5اس گرفته و اصلا در حد انتظار نبوده

- - -ویرایش - - -

یکی از سایت ها پیش فروش ایفون 6 و 6+ گذاشته
قیمت ها به این صورت هست:
ایفون 6 حافظه 16: 2.890.000
ایفون 6 حافظه 64: 3.190.000
ایفون 6 حافظه 128: 3.550.000

ایفون 6+ حافظه 16: 3.190.000
ایفون 6+ حافظه 64: 3.550.000
ایفون 6+ حافظه 128: 3.850.000

نوشته زمان تحویل هم بین 4 تا 6 هفته بعد از خرید
کسی قصد خرید داشت پیام بده ادرس سایتش بدم

پ.ن: نه مال بابام هست و نه قراره چیزی گیرم بیاد :|

قیمت ها به این صورت هست:

دمه کساییکه توو این وضعیت میخرن گرم / وضعتون خیلی خوبه ایول

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
1- از زمانی که هااوی فبلت اسند میت7 رو معرفی کرد بین خرید اسند میت و نوت 4 موندم کدوم بهتره
2- هنوز اطلاعاتی از مدل اگزینوس نوت4 به دستون نرسیده که 32 بیت یا 64 بیت مدل هسته ها و gpu چی هست
3- احتمال اومدن مدل جدید گلگسی نوت 8 امسال هست
4- ایفون 6 + چطوره قیمتش به دلار و تومن همه مدلش چند میشه

قیمت ها به این صورت هست:

با پول Iphone 6+ میشه دو تا نوت 3 یا 2 تا 1520 خرید:)):|
بـــــیــــخیال:|

قیمت ها به این صورت هست:

به نظرم کسی که با این قیمت بخره مخصوصا پیش خرید کنه یا عقلش کمه(به احتمال 95 % ) یا دیگه واقعا پول اضافی مونده سر دستش میخواسته بندازه تو سطل آشغال:| خدایی بدون تعصب دارم میگم دیگه چیز واضحیه همه میدونن پرچمدار های دیگه مثل htc one m8 یا note 4 و z3 که به زودی قراره بیان خیلی ارزششون بیشتره!

من خودم هم نوت 2 و هم نوت 3 داشتم و احتمال زیاد نوت 4 هم تهیه میکنم ولی این حرفو واسه اونایی میزنم که فکر میکنن قلم تو سری نوت فوق العاده کاربردیه...قلم واقعا بی فایده بود واسه من فقط تو بازی Machinarium ازش استفاده میکردم:d
فکر این که ببرین مدرسه یا دانشگاه و باهاش جزوه و این حرفا بنویسین و باهاش نقشه بکشین رو از سرتون بیرون کنین...نهایتا یک نقاشی در حد ساناز 5 ساله از تهران میشه باهاش کشید:d
البته یک قابلیت دیگه هم داره که اونم واسه کلاس گذاشتن خوبه وقتی قلمتون یک جایی جا بمونه و از اون مکان دور بشین گوشی alarm میده:dهمین:d
یک سری قابلیتایی داره که اکثرشون بلا استفاده میمونن
توی گوشی من نمیدونم ولی توی تبلت های سری نوت امکان جزوه برداری هست 70درصد مطالبو میتونی به صورت جزوه الکترونیکی بیاری من خودم با note8این کار رو انجام میدم

همه میدونن پرچمدار های دیگه مثل htc one m8 یا note 4 و z3 که به زودی قراره بیان خیلی ارزششون بیشتره!
چرا کفر میگی مرد حسابی :| اینا همه پلاستیک یا garbage هستند، بخری برای 1 ماه بعد پشتیبانی نداره، از همون اول که روشن میکنی لگ می گیره، درب پشت Note 4 باز میشه چون هنگ داره و ...
:-" sarcasm

خداوکیلی روون تر بودن iOS نسبت به اندروید چیزیه که نمیتونید انکارش کنید:d ولی آیفون 6 پیشرفتش انقدر کم بود که پول دادن پاش واقعا ارزش نداره به نظرم، اگه کسی آیفون بخواد همون 5s رو با قیمت کمتر بخره به صرفه تره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or