saeedscorpion
کاربر سایت
قضیه این قیمت های 200 و 300 دلاری ایفون 6 چیه؟چرا اینجا قیمت 800 یورو میدید؟
اونا قیمت قراردادی هستش دوست من /
قضیه این قیمت های 200 و 300 دلاری ایفون 6 چیه؟چرا اینجا قیمت 800 یورو میدید؟
گوشی ها هووای بهترین انتخاب هستند .ولی از ویندوز فون نوکیا هم غافل نشو .گوشی بگیر که صفحش 5 اینچ باشهسلام بچه ها خوبین یه سوال لطفا سریع جواب بدین لطفامن یه گوشی حدود قیمت نهایتا تا1ملیون و100 خورده ای میخام میشه معرفی کنین خودم این سه مدلو میشناسم
Samsung galaxy s3
Sony xperia z
Samsung galaxy s4
لطفا اگه مدل دیگه ای میشناسین بگین ضمنا بین اینایی که گفتم کدوم بهتره لطفا خودم zرو دوست دارم ولی شنیدم سونی هنگ زیاد داره بعد از چند مدت سام هم همین طور ولی سونی شنیدم کلا مشکل داره لطفا جواب بدین واجبه لطفا
با کی باید چه قراردادی ببندیم تا این قیمت بدن؟اونا قیمت قراردادی هستش دوست من /
گوشی های هووای رو بعد از یه مدت کارکردن ببین چقدر راندمانشون میوفته.گوشی ها هووای بهترین انتخاب هستند .ولی از ویندوز فون نوکیا هم غافل نشو .گوشی بگیر که صفحش 5 اینچ باش
منم کلی ادم میشناسم که راضینگوشی های هووای رو بعد از یه مدت کارکردن ببین چقدر راندمانشون میوفته.
هر ارزونی بی دلیل نیست.
کلی ادم میشناسم که پشیمون شدن و رد کردن رفت.
تو ایران نمیشه پی شو نگیربا کی باید چه قراردادی ببندیم تا این قیمت بدن؟
به جناب هتر htcمنم کلی ادم میشناسم که راضین
خودم چند ماه هواوی انر3سی دارم نا حالا یک بارم هنگ نکرده لگی نداره150تا بازی و اپ روش ریختم با لانچر 1گیگ رمش هنوز خالی.تو هیچ بازی هم کم نیاورده
ک
تو مگه OnePlus سفارش ندادی؟تو همین 1 ساعت گذشته رفتم و. یک عدد Z1 خریدم نسخه LTE...با کیس گریفین و محافظ بوف کلا 1245! اینم پس لرزه های آیفون 6 :d
پ.ن:نسخه 4.4.4 روشه نیما دلت بسوزه :d
راستشو بخوای نیومده فروختمش :d (یذره پول لازم بودم و اینم بعد از 6-0 روز تازه 20 روز دیگم باید وایمیسادم و 200 تومنم سود کردم :d)تو مگه OnePlus سفارش ندادی؟![]()