راهنمایی برای خرید موبایل

من خودم 1.000 تومن پول گوشي دادم ولي 50 تومنش هم برام پولي بود بس هنگفت :d
پ.ن : لازم نبود كل پستمو نقل قول كني، فقط همون كوچولو ،‌اون قسمتشو را quote مي كردي

با taptalk بلد نيستم. فکر کنم نميشه. اخه حال ندارم برم پاى لپ تاپ:دى

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان من الان بین 3 تا گوشی حالا موندم (البته بین نوت و آیفون نوت برام بهتر بود) اما حالا باز نظرتون رو میخوام :
به نظر شما کدوم یکی بهتره ؟ 0به غیر از در نظر گرفتن اینکه قطعات تو ایران نیست یا هست و ...)
Samsung Galaxy Note
Blackberry Curve 9360
Blackberry Bold 9790
تو لینک هاشون برین و عکس هاشون رو هم ببینین (از لحاظ زیبایی) نظرتون رو برام بگین (اصلا هم اهل اینکه رو گوشی برنامه بریزم و بازی کنم نیستم) اما آنتن و شیک بودن و .... برام خیلی مهمه چون با با گوشی زیاد حرف میزنم و SMS میدم . )
اگه کسی ایرادشون یا معایب و برتری هاشون رو هم میدونه ممنون میشم دریغ نکنه و بگه .

دوستان من الان بین 3 تا گوشی حالا موندم (البته بین نوت و آیفون نوت برام بهتر بود) اما حالا باز نظرتون رو میخوام :
به نظر شما کدوم یکی بهتره ؟ 0به غیر از در نظر گرفتن اینکه قطعات تو ایران نیست یا هست و ...)
Samsung Galaxy Note
Blackberry Curve 9360
Blackberry Bold 9790
تو لینک هاشون برین و عکس هاشون رو هم ببینین (از لحاظ زیبایی) نظرتون رو برام بگین (اصلا هم اهل اینکه رو گوشی برنامه بریزم و بازی کنم نیستم) اما آنتن و شیک بودن و .... برام خیلی مهمه چون با با گوشی زیاد حرف میزنم و SMS میدم . )
اگه کسی ایرادشون یا معایب و برتری هاشون رو هم میدونه ممنون میشم دریغ نکنه و بگه .

من بین اون سه تا نوت رو انخاب میکنم هم شیک تره و هم سخت افزار و سیستم عامل بهتری داره .
ولی اگه فقط شیک بودن و انتن دهی مهمه واست من این چند مدل رو بهت معرفی میکنم و عکساشون رو میزارم خودت دیزاین و طراحی شون رو مقایسه کن . این چند مدل الان شیک ترین اسمارت فون های موجود در بازار هستند .
اشتباه نکن ایفون همیشه شیکی خاص خودش رو داره پس یکی از مدل ها :

iPhone 4S
hvid-iphone-4s.jpg

Samsung Galaxy Note
samsung-galaxy-note-brand-18-months-warranty-foc-case-freebies-1202-04-directd@1.jpg

3311l48_20.jpeg

HTC SENSATION XL

htc-sensation-xl-photo-2.jpg

HTC-Sensation-XL-2.jpg

HTC ONE X

HTC_One_X_back_and_front.jpg

htc-one-x-design.jpg

واقعا همشون شیک هستند .
ببین خودت کدوم رو بیشتر دوست داری .

آخرین ویرایش:
من بین اون سه تا نوت رو انخاب میکنم هم شیک تره و هم سخت افزار و سیستم عامل بهتری داره .
ولی اگه فقط شیک بودن و انتن دهی مهمه واست من این چند مدل رو بهت معرفی میکنم و عکساشون رو میزارم خودت دیزاین و طراحی شون رو مقایسه کن . این چند مدل الان شیک ترین اسمارت فون های موجود در بازار هستند .
اشتباه نکن ایفون همیشه شیکی خاص خودش رو داره پس یکی از مدل ها :

iPhone 4S
hvid-iphone-4s.jpg

Samsung Galaxy Note
samsung-galaxy-note-brand-18-months-warranty-foc-case-freebies-1202-04-directd@1.jpg

3311l48_20.jpeg

HTC SENSATION XL

htc-sensation-xl-photo-2.jpg

HTC-Sensation-XL-2.jpg

HTC ONE X

HTC_One_X_back_and_front.jpg

htc-one-x-design.jpg

واقعا همشون شیک هستند .
ببین خودت کدوم رو بیشتر دوست داری .
دستت درد نکنه.....من Sensation XL داشتم و فروختم و میخواستم One X بگیرم که یکی از دوستان برادرم تو کار بررسی گوشی ها و تبلت هاست که گفت بین One X و Note شک نکن نوت حرف اول رو میزنه . اما لامصب این بلک بری هم خوب خوشکل موشکل میزنه .
پس نوت انتخاب شد........مرسی.......

دستت درد نکنه.....من Sensation XL داشتم و فروختم و میخواستم One X بگیرم که یکی از دوستان برادرم تو کار بررسی گوشی ها و تبلت هاست که گفت بین One X و Note شک نکن نوت حرف اول رو میزنه . اما لامصب این بلک بری هم خوب خوشکل موشکل میزنه .
پس نوت انتخاب شد........مرسی.......

مبارکه گرفتی عکس بذار و نظر هم فراموش نشه

سلام . من بین iPhone 4s و GS3 موندم کدوم بگیرم کسی نظر خاصی نداره البته ای پید دارم GS1 هم دارم حالا در این 2 راهی ماندم چه کنم 8-|
خوب این دو تا اصلا قابل مقایسه نیستند
با اختلاف زیاد گالکسی اس 3 از ایفون 4S بهتره نیاز به مقایسه هم ندارند ;)
گالکسی نسل جدید اسمارت فون هاست اما ایفون نسل قبلی . مثل این میمونه که بگی من موندم PS2 بگیرم یا 360 XBOX ؟!

کى گفته نوت بهتره؟ عجب حرفى زده ها.... اصلا نوت کجا و وان ايکس کجا...

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
بابا طرف گوشی بازه......هر هفته گوشی عوض میکنه.......راست میگه به نظر من کیفیت صفحه نوت از وان ایکس خیلی بهتره.......کنار هم مقایسه کردیم و خودم با چشمای خودم دیدم . اما به نظر من جفتشون دیگه برن بوق بزنن که SIII اومده......اه اصلا همه گوشی ها برن بوق بازی کنن بابا .....باید صبر کرد 4 هسته ای بشن بعد بگیریم .

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 AM ارسال شده بود ----------

ازش بپرس به غير از صفحه نمايش بزرگتر، ملاك برتري note چي هست؟
100% میپرسم و فردا همینجا میگم ببینم چی میخواد بگه .

بابا طرف گوشی بازه......هر هفته گوشی عوض میکنه.......راست میگه به نظر من کیفیت صفحه نوت از وان ایکس خیلی بهتره.......کنار هم مقایسه کردیم و خودم با چشمای خودم دیدم . اما به نظر من جفتشون دیگه برن بوق بزنن که SIII اومده......اه اصلا همه گوشی ها برن بوق بازی کنن بابا .....باید صبر کرد 4 هسته ای بشن بعد بگیریم .
درسته از نظر سخت افزاری نوت در رده ی بالایی قرار داره اما HTC ONE X سخت افزار قوی تری داره .
ONE X از پردازنده 4 هسته ای nvidia tegra 3 بهره میبره که دو هستش مستقیم در خدمت GPU هست و راحت بازیهای HD رو اجرا میکنه .
در اینکه اس 3 هم خیلی شاخه حرفی نیست و در کل هم از ONE X بهتره .
اما ONE X اصلا گوشیه دست و پا بسته ای نیست جلوی S III .
نیازی به صبر کردن هم نداره چون در حال حاضر S III و ONE X جزو 4 هسته ای های بازار هستند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or