راهنمایی برای خرید موبایل

نظرم عوض شد لطفا یه گوشی اندرویدی تا 700 تومن معرفی کنین ممنون:d
دوست خوبم تو خرید evo 3d شک نکن در یک کلام خداس!

---------- نوشته در 05:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 AM ارسال شده بود ----------

راستی دوستای گلم من خودم تا یه ماه بین 4s و اکسپریا s و وان x در گیر بودم که کودومو بگیرم خوشبختانه فرصت تست هر کودوم رو مدت 1 هفته داشتم و با قدرت میگم تو خرید وان ایکس هیچ شکی نکنید.
واقعا گوشی همه چی تمومی هستش.
من با گارانتی اصلی(یاس)گرفتم 1.250.
خاکستری-تایوان.
از هر نظر سره نسبت به بقیه گوشی های موجود.
راستش اصلا به s3 فکر نکردم.از نظر طراحی و زیبایی به نظرم خیلی ضایع و بی ریخته و بدنه پلاستیک و جنس صفحه که سامسونگ از سوپرهاش استفاده نکرده واسه نخریدنش از طرف من کافی بود.با توجه به قیمتش.

دوست خوبم تو خرید evo 3d شک نکن در یک کلام خداس!

---------- نوشته در 05:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 AM ارسال شده بود ----------

راستی دوستای گلم من خودم تا یه ماه بین 4s و اکسپریا s و وان x در گیر بودم که کودومو بگیرم خوشبختانه فرصت تست هر کودوم رو مدت 1 هفته داشتم و با قدرت میگم تو خرید وان ایکس هیچ شکی نکنید.
واقعا گوشی همه چی تمومی هستش.
من با گارانتی اصلی(یاس)گرفتم 1.250.
خاکستری-تایوان.
از هر نظر سره نسبت به بقیه گوشی های موجود.
راستش اصلا به s3 فکر نکردم.از نظر طراحی و زیبایی به نظرم خیلی ضایع و بی ریخته و بدنه پلاستیک و جنس صفحه که سامسونگ از سوپرهاش استفاده نکرده واسه نخریدنش از طرف من کافی بود.با توجه به قیمتش.

دوست s3 بدنش پلاسيکى نيست. پلي کربنات.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ممنون از راهنمایی دوستان:d
xperia U به نظرتون خوبه؟؟؟
نسبتا خوبه اما مثلا اون چند مدل که بهت گفتم تا 700 از این بهترند

---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

الان اس3 اومده تو بازار ایران؟اگهs3وارد بازار بشه قیمت s2پایین میاد؟
یه هفته دیگه میاد
نه پایین نمیاد

الان اس3 اومده تو بازار ایران؟اگهs3وارد بازار بشه قیمت s2پایین میاد؟

اس 3 ديگه اومد، يه چند روزي هست كه اس 3 هم تو بازار.
قيمتش حدوده 1.500 تا 1.450 هست. البته چون تازه اومد، قيمتش تقريبا غير منطقيه، به نظرم بايد يه مقدار بگذره تا به قيمتي معقول برسه.
اس 2 الان حدود 780 هستش

یکی از معتبرترین سایت های فروش موبایل و وسایل الکترونیکی روز گذشته S III رو با قیمت 1.410 گذاشت واسه فروش ( رنگ سفید 16 گیگ ) کسی خواست بگیره پ . م بدین تا ادرسشو واستون بفرستم .

دوستان فعلا اس 3 نخريد بهتره بزاريد چند ماهى بگذره هم عيباش مشخص شه هم قيمتش بياد رو ميزان واقعيش.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دقیقا حرف دوستمون درسته من خودم میمونم بعد عید گالکسی اس 2 میخام بخرم چون تا اون موقع خیلی قیمت 2 میاد پایین چون هم گالکسی 3 زیاد میشه از طرفی میخوره تو سر 2 و ملت همه میریزن 3 بخرن . برا من همون 2 کافیه و به نظر شخص بنده به 3 پول دادن منطقی نیست با این قیمتای گذایی که تو وطنمون میدن برا این جنس و بعد گذشت 8 ماه یهو کلی میاد پایین .

سلام دوستان یه Galaxy s2 هست که از دست صاحبش افتاده صفحش شکسته ولی زنگ اینا میخوره. میفروشه 350 به نظرتون بخرم بعد صفحشو تعویض کنم خوب کار میکنه؟ چند میگیرن؟ کجا باید ببرم؟خواهشا pm بدین

سلام دوستان یه Galaxy s2 هست که از دست صاحبش افتاده صفحش شکسته ولی زنگ اینا میخوره. میفروشه 350 به نظرتون بخرم بعد صفحشو تعویض کنم خوب کار میکنه؟ چند میگیرن؟ کجا باید ببرم؟خواهشا pm بدین
من نظر شخصیم اینه که نخری چون ارزش نداره . 350 + ( 100 تا 150 هزینه ال سی دی ) اصلا ارزش نداره و کلی باید اینور اون ور بری تا درستش کنی . تازه باز هم مثل اولش نخواهد شد و ممکنه مشکل داشته باشه بازم .

دوستان من ایفون 4 داشتم و فروختمش :((
چون پولشو میخواستم و اینکه دیگه باید بریم تو کار ایفون بعدی دیگه :d
یه گوشی کار کرده زیر 100 تومن تمیز که فقط به درد سه کار بخوره : Call + SMS + MUSIC . فقط همین . دکمه ای هم باشه یه دو سالی هست دستمون به دکمه گوشی نخورده :d

دوستان من بین 2 گوشی موندم :
آیفون 4S
گالاکسی نوت
.....................
آیفون که جای خودش رو داره .......
گالاکسی نوت هم میگن ترکونده......
جفتشون هم دیگه کم کم مدل جدیدشون میاد.......(6 ماهه بعدی)
اما موندم کدوم رو بگیرم ؟
از لحاظ خز بودن که همه میگن فلان گوشی زیاد شده که طبیعیه و هر گوشی که خوب باشه زیاد میشه پس این ملاک رو در نظر نمیگیریم.....
به نظر دوستان کدوم برتری داره ؟

به نظر من نوت خیلی بهتره البته اینم باید بگم که من کلا با اپل مخالفم چون قیمت محصولاتش نسبت به کاراییش خیلی بالاس
من خودمم نظرم رو نوته ...با اپل مخالف بودم و هنوزم یجورایی به خاطر صفحه کوچولو موچولوش مخالفم اما یه آیپاد داشتم که تو سفر شمال تو ویلای خودم تو روز روشن جلو دوستام بین 10 نفر آدم بالغ نمیدونم چی شد که یه نفر این آیپاده منو پیچید به بازی )x....3 تا آیپد بود و آیپاده من بین اون همه آیپد آیپاده منو برمیدارن . بعد از این که آیپادم رو بردن دیگه وسیله ای ندارم که توش آهنگ بریزم و گوش بدم , به خاطر همین یه طرف مغزم میگه آیفون که هم برا موزیک خوبه هم برا مکالمه و ... اما بعید میدونم نوت بتونه هم برا موزیک خوب باشه و هم مکالمه آخه شنیدم باتری میبلعه با اون صفحش.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or