راهنمایی برای خرید موبایل

میخواستم ببینم اگه کسی چیزی درباره ی این سایت میدونه بگه؟قیمت هاشم به نسبت جاهای دیگه خیلی خوبه.مرسی
چیزی میدونه منظورت چیه ؟ چه چیزی ؟
راهنمایی درباره ی خرید موبایل رو اینجا مطرح میکنن !
اما خوب این یه بار حالا اشکال نداره چون شاید اشنا نباشین با قوانین اینجا
سایت بسیار معروفیه و همچنین محبوب . قیمت هاشم نسبتا خوبه نه زیاد گرونه نه زیاد ارزون

دوستان چند وقتی هست فکر خرید یه گوشی هستم.قیمت مهم نیست.برای استفاده ی بیشتر از نت و مولتی مدیا میخوام.و مهم تر از همه نمیخوام مثل IPHONE چیزی باشه که دست همه باشه که فقط باهاش بازی میکنن.

دوستان چند وقتی هست فکر خرید یه گوشی هستم.قیمت مهم نیست.برای استفاده ی بیشتر از نت و مولتی مدیا میخوام.و مهم تر از همه نمیخوام مثل IPHONE چیزی باشه که دست همه باشه که فقط باهاش بازی میکنن.

اگه اندازه note واست مهم نیست و با سایزش مشکل نداری ، گوشی خیلی خوبیه. وب گردی و تماشای فیلم باهاش لذت بخشه.
اگه با اندازه اش مشکل داری htc one x گزینه خوبی هست به نظرم.
البته می تونی اندکی صبر کنی تا s III هم بیاد.
روی htc sensation xl هم می تونی حساب باز کنی و تجربه مولتی مدیا خوبی داشته باشی
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

نظرم عوض شد لطفا یه گوشی اندرویدی تا 700 تومن معرفی کنین ممنون:d

تا 700 تومن بهترین گزینه هایی که داری اینان : Sony ericsson Xperia Arc S 620 _ HTC Sensation 700 _ HTC Incredible S 670 _ LG Optimus 3D 680
قیمت هایی که زدم معمولا تو بازار 10 20 تومن بالا پایین تره . بین این 4 تا هم سنسیشن و ارک اس بهترین انتخاب هستند
اما اگه 100 تومن بزاری رو بودجه با 790 800 میتونی یه GALAXY S II بگیری که از اینا هم بهتره ...

گلکسیs2در این شرایط ارزش خردین داره؟

از نظر قیمت اره ارزش داره چون الن قیمتش نسبت به زمانی که دلار 2000 بود خیلی بهتر شده . کلا از نظر اقتصادی ارزش داره ( چون اسمارت فون های جدید رو اگه بخوای بگیری بالای 1 میلیون باید هزینه کنی
از نظر به روز بودن هم نسبتا بد نیست چون به تازگی اندروید 4 هم واسش ریلیز شده که خیلی عالیترش میکنه .البته در مقایسه با نسل جدید اسمارت فون های 4 هسته ای شاید ارزشی نداشته باشه و یکم صبر کنی بهتر باشه .
در کل : اگر از نظر مالی میتونی یه گالاکسی اس 3 ( تا یه هفته دیگه احتمالا عرضه میشه ) بگیری و 1.400 1.500 بدی خیالتم نباشه اس 2 نگیر صبر کن . و یا حتی 1.100 بدی HTC ONE X بگیری .......
اما اگر قیمت واست مهمه و نمیخوای خیلی پول گوشی بدی با 790 800 میتونی یه اس 2 16 گیگ بخری .

تو مایه های ویلد فایر اس و گلکسی ایس و اکسپریا مینی چی پیشنهاد میدین ؟؟کدوم بهتره + قیمت
ممنون

من Xperia Neo V و ‌Xperia Ray رو پیشنهاد میدم قیمتش هم 380 تا 400 هست

دوستان یه گوشی WAVE II در حد تمیز ( 10 ماه کارکرده - خش فقط یه دونه اونم 1 میلیمتر ( چه قدر دقیقم:d ) با محافظ LCD از اول باز شدن پلمپش - با رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 ) با جعبه و مخلفاتش چندی میارزه ؟
رمش ( 16 گیگ توشیبا ) چه قد میارزه ؟

اس 2 رم و جیپی یوش با اس 3 یکیه و گوشی بسیار خوبیه
گلکسی نکسوز هم عالیه فقط دوربینش 5 و اس دی نمیخوره ولی صفحه نمایش اچ دی و ساپورت عالی بین این دو تا یکیا بخر
دوست عزیز ایشون فرمودند تا 700 تومن معرفی کنید نه 800 تومن .
GALAXY S II و GALAXY NEXUS جفتشون 790 800 مدل 16 گیگشون قیمت داره .
بعد اگر توجه کرده باشین راهنماییشون کردم 2 پست بالاتر
لطف کنید اطلاعات غلط ندین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or