راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان من بین 2 گوشی موندم :
آیفون 4S
گالاکسی نوت
.....................
آیفون که جای خودش رو داره .......
گالاکسی نوت هم میگن ترکونده......
جفتشون هم دیگه کم کم مدل جدیدشون میاد.......(6 ماهه بعدی)
اما موندم کدوم رو بگیرم ؟
از لحاظ خز بودن که همه میگن فلان گوشی زیاد شده که طبیعیه و هر گوشی که خوب باشه زیاد میشه پس این ملاک رو در نظر نمیگیریم.....
به نظر دوستان کدوم برتری داره ؟
از نظر سخت افزاری Note قویتر هست
اما باید ببینی با ال سی دی 5.3 کنار میای ؟ یا نه ؟
کلا سلیقه ای هست بعضی ها گوشی با این اندازه ال سی دی رو نمیپسندن ولی بعضی ها هم میپسندن ...

اگه از اونایی هستی که بیرون میرن عادت دارن گوشی رو تو دست بگیرن(مثه خودم)با نوت مشکلی نخواهی داشت اگه نه حتما باید تو جیب بذاری خب یکم دردسره از فکر ایفونم بیا بیرون اینجوری بهتره:d

من خودمم نظرم رو نوته ...با اپل مخالف بودم و هنوزم یجورایی به خاطر صفحه کوچولو موچولوش مخالفم اما یه آیپاد داشتم که تو سفر شمال تو ویلای خودم تو روز روشن جلو دوستام بین 10 نفر آدم بالغ نمیدونم چی شد که یه نفر این آیپاده منو پیچید به بازی )x....3 تا آیپد بود و آیپاده من بین اون همه آیپد آیپاده منو برمیدارن . بعد از این که آیپادم رو بردن دیگه وسیله ای ندارم که توش آهنگ بریزم و گوش بدم , به خاطر همین یه طرف مغزم میگه آیفون که هم برا موزیک خوبه هم برا مکالمه و ... اما بعید میدونم نوت بتونه هم برا موزیک خوب باشه و هم مکالمه آخه شنیدم باتری میبلعه با اون صفحش.....

خوی 100 درصد مصرف باطریش بالاست کلا ولی اگه با بزرگی صفحش اگه مشکلی نداری همون نوتو بخر عالیتره .

شک نکن نوت از همه نظر بهتره!!
کيفيت فيلم برداري و مشاهده فيلم هاي گرفته شده روي صفحه ي استثنائيش واقعا محشره!!

نیما جان همه این حرفاتون کاملا درست هستش و تنها چیزیکه میمونه اینه دوستمون بتونه با صفحه بزرگش کنار بیاد از نظر حمل و دست گرفتنش .

من خودم اصلا نمیتونم یه همچین چیزی دستم بگیرم . الان گالکسی اس 2 دارم احساس میکنم بزرگه چه برسه به نوت واویلاست برا من البته .

نیما جان همه این حرفاتون کاملا درست هستش و تنها چیزیکه میمونه اینه دوستمون بتونه با صفحه بزرگش کنار بیاد از نظر حمل و دست گرفتنش .

من خودم اصلا نمیتونم یه همچین چیزی دستم بگیرم . الان گالکسی اس 2 دارم احساس میکنم بزرگه چه برسه به نوت واویلاست برا من البته .

بله کاملا درسته معين جان ...تمام مزاياي نوت منوط به راحتي خود شخص با اندازشه.....

دوست عزیز نت خیلی بزرگه. اگه صفحه ی بزرگ خیلی واست مهمه من one x رو پیشهاد میدم. یه کم گرونتره ولی شما که میخوای 850 بدی نت بخری 200 بزار روش one x بگیر. همه چیش سرتره. من تو یه مقایسه ازش خوندم که طوری طراحیش کردن که یه مقدار از گلکسی اس 2 بزرگتره.

دوست عزیز نت خیلی بزرگه. اگه صفحه ی بزرگ خیلی واست مهمه من one x رو پیشهاد میدم. یه کم گرونتره ولی شما که میخوای 850 بدی نت بخری 200 بزار روش one x بگیر. همه چیش سرتره. من تو یه مقایسه ازش خوندم که طوری طراحیش کردن که یه مقدار از گلکسی اس 2 بزرگتره.

دوست عزیزم گوشی one x گوشیه خوبیه ولی خوب وقتی حرف از صفحه نمایش میشه Super IPS LCD2 = one x و صفحه نمایش گالکسی اس 2 = Super AMOLED Plus الان به نظر شما کدوم بهتره کیفیتش اینو دوستانه میپرسما . بعد one x فقط و فقط به خاطره هدفون بیتسیکه روشه گرونه و در ضمن من تازه بازار بودم علائدین راحت میشد 900 خریدش one x قیمت سایتارو بزار کنار ، بازار مهمه . و دوربین گالسی که عالیه عالی مقایسه نمیکنم با one x چون عکس نگرفتم باهاش . و صفحه نمایش گالکسی 4.3 ولی one x 4.7 کمی بزرگه باز ولی حس خوبی به ام دست میده کار کردنش و برند hts عالیه از حق نگذریم .

دوست عزیزم گوشی one x گوشیه خوبیه ولی خوب وقتی حرف از صفحه نمایش میشه Super IPS LCD2 = one x و صفحه نمایش گالکسی اس 2 = Super AMOLED Plus الان به نظر شما کدوم بهتره کیفیتش اینو دوستانه میپرسما . بعد one x فقط و فقط به خاطره هدفون بیتسیکه روشه گرونه و در ضمن من تازه بازار بودم علائدین راحت میشد 900 خریدش one x قیمت سایتارو بزار کنار ، بازار مهمه . و دوربین گالسی که عالیه عالی مقایسه نمیکنم با one x چون عکس نگرفتم باهاش . و صفحه نمایش گالکسی 4.3 ولی one x 4.7 کمی بزرگه باز ولی حس خوبی به ام دست میده کار کردنش و برند hts عالیه از حق نگذریم .

والا من يک ويدئو از ريحانا تو جفت گوشيايى که گفتيد ريختم تفاوت خاصى احساس نکردم. از نظر ظاهرى هم وان ايکس به نظرم سفيدش خيلى خوشگله.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام
دوستان بین این 3گوشی موندم
galaxy note
galaxy s2
galaxy nexus

اگه لطف کنید مزایا و معایبشون رو نسبت به قیمتشون بسنجید ممنون میشم
اول از نوت شروع كنم، كيفيت صفحه اش عاليه، فيلم برداري و عكاسي اش هم همچنين، ولي ابعادش آزار دهنده است و به راحتي تو جيب جا نميشه...
وب گردي و تماشاي فيلم و حتي خوندن كتاب توش ، تقريبا راحته... (موقع استفاده باهاش برخي مواقع با force close مواجه شده ام)
sII هم ديگه شناخته شده است ، تقريبا مثل همون نوت هست ولي خوب يه كوچولو تر، نكته منفي بدنه پلاستيكي اش هست كه خوب ميشه باهاش كنار اومد
nexus هم گوشي خوبي هست، نسبت به sII صفحه بزرگتري داره ( 4.7 در مقابل 4.3 )، ولي دوربينش ضعيف تره ( 5 مگا پيكسل ) و خوب درگاه حافظه هم نداره مثله اينكه، در ضمن سيستم عاملش هم از همون اول ورژن 4 هست
من خودم با ابعاد مشكلي نداشتم و نوت خريدم، ولي اگه نوت نمي گيريد به نظرم اس 2 بگيريد. مي تونيد به اندرويد 4 هم آپديتش كنيد ولي خوب صفحه كوچكتري نسبت به nexus خواهيد داشت.
--------------------------------------------------------------------------------
ولی شما که میخوای 850 بدی نت بخری 200 بزار روش one x بگیر.
200 تومن هم كم پولي نيست، در ضمن فكر نكنم one x ، يك ميليون و پنجاه باشه، آخرين باري كه ازش قيمت گرفتم حدود 950- 1.000 بود
============================================
بعد one x فقط و فقط به خاطره هدفون بیتسیکه روشه گرونه
معين جان فكر نكنم one xروش هدفون هاي بيتس باشه بلكه فقط اسپيكر هاي گوشي واسه بيتسه
عكس از متعلقات گوشي:
عكس از پشت گوشي:

آخرین ویرایش:
اول از نوت شروع كنم، كيفيت صفحه اش عاليه، فيلم برداري و عكاسي اش هم همچنين، ولي ابعادش آزار دهنده است و به راحتي تو جيب جا نميشه...
وب گردي و تماشاي فيلم و حتي خوندن كتاب توش ، تقريبا راحته... (موقع استفاده باهاش برخي مواقع با force close مواجه شده ام)
sII هم ديگه شناخته شده است ، تقريبا مثل همون نوت هست ولي خوب يه كوچولو تر، نكته منفي بدنه پلاستيكي اش هست كه خوب ميشه باهاش كنار اومد
nexus هم گوشي خوبي هست، نسبت به sII صفحه بزرگتري داره ( 4.7 در مقابل 4.3 )، ولي دوربينش ضعيف تره ( 5 مگا پيكسل ) و خوب درگاه حافظه هم نداره مثله اينكه، در ضمن سيستم عاملش هم از همون اول ورژن 4 هست
من خودم با ابعاد مشكلي نداشتم و نوت خريدم، ولي اگه نوت نمي گيريد به نظرم اس 2 بگيريد. مي تونيد به اندرويد 4 هم آپديتش كنيد ولي خوب صفحه كوچكتري نسبت به nexus خواهيد داشت.
--------------------------------------------------------------------------------

200 تومن هم كم پولي نيست، در ضمن فكر نكنم one x ، يك ميليون و پنجاه باشه، آخرين باري كه ازش قيمت گرفتم حدود 950- 1.000 بود
============================================

one x روش هدفون هاي بيتس نيست بلكه فقط اسپيكر هاي گوشي واسه بيتسه
عكس از متعلقات گوشي:
عكس از پشت گوشي:

ببخشيد دوست عزيز کسى که ميخواد 850 تومن پول گوشى بده مطمئنا 200 تومن واسش پولى نيست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من خودم 1.000 تومن پول گوشي دادم ولي 50 تومنش هم برام پولي بود بس هنگفت :d
پ.ن : لازم نبود كل پستمو نقل قول كني، فقط همون كوچولو ،‌اون قسمتشو را quote مي كردي
با taptalk بلد نيستم. فکر کنم نميشه. اخه حال ندارم برم پاى لپ تاپ:دى
خوب پاك مي كردي باقي پست منو، آخه تو پست عكس بود و دوباره لود ميشن و ترافيك ميره و از اين حرفا ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or