Farshad360
کاربر سایت
Ray نسبتا بد نیست امکانات معمولی داره و قیمت متوسط . کلا قسمت گوشیهای متوسط قرار میگیره .سلام
دوستان من یه گوشی انتخاب کردم میخواستم ببینم به نظر شما کدوم بهتره و اگر گوشی بهتری تو اون رنج قیمت یا امکانات هست به من معرفی کنید
این گوش انتخابی من هست
sonyericsson ray
اگر گوشی بهتری تو رنج قیمت 450 / 500 هست و مارکه سونی اریکسون هست بگید بد جور به یه گرشی با دوربین و امکانات بالا احتیاج دارم البته به غیر از xperia arc S ، xperia arc
اما اگه تا 500 میخوای هزینه کنی من این چند مدل رو پیشنهاد میدم . در ضمن با این قیمت دنبال دوربین و امکانات بالا نمیتونی باشی چون باید بیشتر هزینه کنی واسه دوربین و امکانات بالا
Sony xperia u با قیمت 490
samsung galaxy w با قیمت 475
samsung galaxy sl با قیمت 470
نظر شخصیه من سونی اکسپریا یو هست چون به اندروید 4 اپدیت میشه
---------- نوشته در 01:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 AM ارسال شده بود ----------
خوب چند تا چیز جداگانه شما خواستیندوستان من گوشی میخوام بخرم ولی بین سیستم عامل اندروید و ios موندم.هر کی یه چیزی میگه.میخوام که سیستم عامل کار باهاش راحت باشه و بشه به راحتی دانلود کرد نرم افزاراشو و نرم افزارایی که به درد اینترنت بخوره داشته باشه مخصوصا توی*یتر و فیسبوق و... کلا تو ایران بشه از نرم افزاراش استفاده کرد.لطفا شما راهنماییم کنید.ممنون
اگه میخوای کار باهاش راحت باشه = ios
به راحتی دانلود کنی = android
توییتر و فیس بوک با جفتشون میتونی بری اگه چیز پی ان داشته باشی
تو ایران هم میتونی از نرم افزارهای جفتشون استفاده کنی
فقط یه چیزی : توی اندروید میتونی اپلیکیشن کرک شده بریزی بدون پول دادن ولی توی ios نمیتونی اپلیکیشن کرک شده بریزی و باید بخری اپلیکیشن هارو ( مگر اینکه جیلبریک کنی دیوایست رو )