راهنمایی برای خرید موبایل

یه سوال دیگه دوستان من gps رو خیلی لازم دارم سیستم عامل اندروید gps افلاینشو میشه راحت فعال کرد؟واسه تو ماشنم میخوام.احتمالا note میگیرم چون صفحش بزرگه میشه داخل ماشین استفاده کرد البته اگه شارژر فندکی داشته باشه.!که نمیدونم داره یا نه

دوست عزیز کلا سری های جدید و خفن سامسونگ مثل نوت یا اس 2 یا اس 3 gps حرف نداره و من استفاده میکنم با اس 2 حرف ندارن . شک نکنین و بخرین .

اگه بالای 1 تومن میخواهید خرج کنید که عاقلانه ترین کار اینه تا 3 ماه دیگه صبر کنید تا آیفون جدید معرفی بشه ... گول 4 هسته ای 8 هسته ای سامسونگ و htc رو نخورید که نهایت 1 سال بیشتر براتون نمی مونه ...

اگه بالای 1 تومن میخواهید خرج کنید که عاقلانه ترین کار اینه تا 3 ماه دیگه صبر کنید تا آیفون جدید معرفی بشه ... گول 4 هسته ای 8 هسته ای سامسونگ و htc رو نخورید که نهایت 1 سال بیشتر براتون نمی مونه ...

اصلا 8 هسته ای نداریم:d

یه سوال دیگه دوستان من gps رو خیلی لازم دارم سیستم عامل اندروید gps افلاینشو میشه راحت فعال کرد؟واسه تو ماشنم میخوام.احتمالا note میگیرم چون صفحش بزرگه میشه داخل ماشین استفاده کرد البته اگه شارژر فندکی داشته باشه.!که نمیدونم داره یا نه
من با GPS اندروید کار نکردم ولی اینو بهت بگم که GPS سیمبین فوق العادس!خیلی عالیه.خودش برات زر زر میکنه که کدوم ور بری:دیتنها مشکل اینه که سیستم عامل مضخرفیه سیمبین!

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------

مگه ایفون چقدر برات میمونه؟خوب اونم بعد یک سال ورژن جدیدش میاد باید عوض کنی!

مگه ایفون چقدر برات میمونه؟خوب اونم بعد یک سال ورژن جدیدش میاد باید عوض کنی!

هنوز برای 3gs سه سال پیش فرمویر منتشر میشه و جز recommended اپلیکیشن هاست و ساپورت میشه ...
الان سامی و htc گوشی های 6 ماه پیش اشون و فراموش کردن

سخت افزار هارو هر چقدر ارتقا بدن وقتی نرم افزاری با هاشون بهینه شده نیست فایده ای نداره حالا فردا htc گوشی 10 هسته ای بزنه ..

سلام،

می خواستم بپرسم از بین SII و Arc S دوستانی که دارن. به نظرشون کدوم یکی از این دو تا گوشی بهتره ؟ و چرا ؟ ممنون میشم جواب بدین.

یاعلی...
arc s پردازنده 1.4 تک هسته ای داره و قابلیت پخش فیلم hd رو نداره.ولی sII پردازنده 1.2 . دو هسته ای.رم 1GB sIIدرمقابل رم 512 ARC S.اندازه صفحه نمایش جفتشون تقریبا برابره ولی در آرک در با زاویه دیدن کنتراست صفحه پایین میاد.در آرک از موتور براویا که در تلوزیون های سونی شاهدش هستیم استفاده شده.یکی از ضعف های آرک در عدم تعبیردوربین دوم هستش ولی در SII با کیفیت 2 مگاپیکسل(اگه اشتباه نکنم) شاهد هستیم.یکی از امکانات فوق العاده آرک در پانارامای سه بعدی است ولی ور صورتی که تلوزیون سه بعدی دارین به کار میاد و در خود گوشی به حالت 2بعدی است.حسگر Exmor R واقع در دوربین های سونی هم در این گوشی وجود داره که در نور کم عالی عمل کرده و امتحانش رو پس داده.در آرک اس هم مثل همه ی خانواده ی xperia از سیستم XLOUD استفاده شده و صدای عالی داره.اندروید هر دو 2.3 است.SII از باتری بهتری برخورداره ولی ارک با وجود پردازده 1.4 از باتری با آمپر کمتری استفاده می کنه.در آخر اینو اضافه کنم که طراحی فوق العاده ی آرک میتونه اونو تو جایگاه بالاتری نسبت به SII قرار بده در صورتی که امکانات سخت افزاری SIIبه چشمت نیاد.همون طور که نوشتم امکانات SII از ارک بهتره دیگه این سلیقه ی خودته که کدوم رو بگیری.:)

سلام،

می خواستم بپرسم از بین SII و Arc S دوستانی که دارن. به نظرشون کدوم یکی از این دو تا گوشی بهتره ؟ و چرا ؟ ممنون میشم جواب بدین.

یاعلی...

محمد رضا جان فرق این دو گوشی از اسمون تا زیر زمین خونتونه داداشم . اصلا قابل قیاس نیست گالکسی اس کجا و ... کجا . گوشیه خوبیه ارک اس ولی قابل قیاس با گالکسی اس 2 نیست . عین این میمونه بیای مگانو با IX35 مقایسه کنی کدوم بهتره خوب .

محمد رضا جان فرق این دو گوشی از اسمون تا زیر زمین خونتونه داداشم . اصلا قابل قیاس نیست گالکسی اس کجا و ... کجا . گوشیه خوبیه ارک اس ولی قابل قیاس با گالکسی اس 2 نیست . عین این میمونه بیای مگانو با IX35 مقایسه کنی کدوم بهتره خوب .
معین جون دیگه اینطوری ها هم نیست آندروئید بیشترین کاراییش روی پردازنده های تک هسته ای با کلاک بالا هست مثلا بنچمارک های Arc s با اینکه تک هسته ای هست به s2 نزدیکه.
در عمل وقتی میخوای بازی کنی مثلا رو بازی Asphalt 6 جلو خودم تست شده هم Arc s و هم GS2 بازی رو اجرا کردن منتها Gs2 خیلی زود داغ کرد با اینکه رام 2.3.6 روش بود ولی arc s حدود 30 دقیقه یا بیشتر بعدش یکم گرم شد.
اما در مورد صفحه نمایش super amoled plus رو سرتر میبینم چون هم کنتراستش بالاست و هم زاویه دید بسیار بهتری نسبت به Reality در arc s داره.تنها مشکل صفحه GS2 نشون ندادن رنگ سفید هست که موقع وب گردی اوایل چشم هات رو یکم اذیت میکنه ولی بعد عادت میکنی.

من خودم arc sدارم فوق العاده با قیمتی مناسب
مجهز به اندروید4
دوربین 8 مگابیکسل
صفحه ی زد خش با وضوح عالی
cpu 1.4گیگاهرتز درحدiphone 4
زیباترین گوشی سال 2011 توسطgsm

---------- نوشته در 07:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------

arc s حدود 700 تومانه
اما واقعا می ارزه
بعضی سایت ها اون را بهتر galaxy s2می دونند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or