راهنمایی برای خرید موبایل

اس ال نسبت به گالکسی معمولی از نظر صفحه نمایش و همچنین پردازنده گرافیکی ضعیف تره
یه نکته قبل از خرید گلکسی اس و اس ال و همچنین اس پلاس :
دوربین این گوشی ها فاقد فلش اند.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

دوست عزیز SL و S در صفحه نمایش تفاوتی ندارند ! نمیدونم این اطلاعات رو از کجا اوردین ؟! اما اینم مقایسه دو صفحه نمایش این گوشی ها :

SL : اندازه صفحه : 4 رزولیشن : 480*800 تعداد پیکسل در هر اینچ : 233 نوع صفحه نمایش : Super clear LCD

S
: اندازه صفحه : 4 رزولیشن : 480*800 تعداد پیکسل در هر اینچ : 233 نوع صفحه نمایش : Super AMOLED

تفاوت فقط در نوع صفحه هست که این قسمت هیچ گاه برتری یه صفحه نمایش رو نشون نمیده !

و در مورد پردازنده ی گرافیکی هر دو Gpu اختصاصی ندارند بلکه GPU جزوی از پردازنده ی تولید شده ی دو گوشی هست که هر دو هم توسط ARM تولید شده هیچ گاه هم نمیشه فهمید چیپ گرافیکی هر دو چه مدلی هستند چون اینو فقط ARM میدونه !

پس بازم نمیشه فهمید کدوم بهتر هست مگر در بنچمارک ها . با اطمینان میتونم بگم تفاوت چندانی نخواهند داشت چون خیلی این دو چیپ که توسط Arm ساخته شده شبیه همدیگه هستند .

دوست عزیز SL و S در صفحه نمایش تفاوتی ندارند ! نمیدونم این اطلاعات رو از کجا اوردین ؟! اما اینم مقایسه دو صفحه نمایش این گوشی ها :

SL : اندازه صفحه : 4 رزولیشن : 480*800 تعداد پیکسل در هر اینچ : 233 نوع صفحه نمایش : Super clear LCD

S
: اندازه صفحه : 4 رزولیشن : 480*800 تعداد پیکسل در هر اینچ : 233 نوع صفحه نمایش : Super AMOLED

تفاوت فقط در نوع صفحه هست که این قسمت هیچ گاه برتری یه صفحه نمایش رو نشون نمیده !

و در مورد پردازنده ی گرافیکی هر دو Gpu اختصاصی ندارند بلکه GPU جزوی از پردازنده ی تولید شده ی دو گوشی هست که هر دو هم توسط ARM تولید شده هیچ گاه هم نمیشه فهمید چیپ گرافیکی هر دو چه مدلی هستند چون اینو فقط ARM میدونه !

پس بازم نمیشه فهمید کدوم بهتر هست مگر در بنچمارک ها . با اطمینان میتونم بگم تفاوت چندانی نخواهند داشت چون خیلی این دو چیپ که توسط Arm ساخته شده شبیه همدیگه هستند .

واقعا super amoled بsuper lcd تفاوت ندارن ؟
یه بار هر دو تا گوشی را زیر آفتاب بگیرید متوجه تفاوت ها می شوید. ما اين اطلاعات را از زير آفتاب آورديم.
اين هم يادم رفته بود! گلكسي اس ، 512 رم داره در حالي كه اس ال 478 .

SAMSUNG Galaxy SL بگیر امکانات خیلی خوبی داره + کیفیت خوب مثل Galaxy S میمونه شایدم بهتر !

حالا كجاش شايد بهتر باشه؟

آخرین ویرایش:
واقعا super amoled بsuper lcd تفاوت ندارن ؟
یه بار هر دو تا گوشی را زیر آفتاب بگیرید متوجه تفاوت ها می شوید

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

من گفتم تفاوت دارن Super clear lcd با super amoled

اما گفتم این جنس صفحه هیچ گاه معیار انتخاب برتری نیست ! معیار برتری صفحه نمایش سه چیز هست : رزولیشن ـ تعداد پیکسل در هر اینچ - میزان رنگ ( اونم واسه هر دو تاشون 16 میلیون هست )

كاملا مخالفم با اين گفته شما، با اين معيار ها كه شما فرموديد، الان سوني بي كاره مياد از براويا انجين استفاده مي كنه،
اگه اين ها معيار باشند بايد سازنده ها برگردن صفحه نمايش هاي tft بزنن واسه گوشي هاشون.
وقتي super amoled زا ويه بهتري داره و كيفيتش هم زير آفتاب بهتره، به نظرم صفحه نمايش گلكسي اس بهتر از اس ال هست
در مورد gpu :
i9000 : PowerVR SGX540
i9003 : PowerVR SGX530
مدل به كار رفته در گلكسي اس ، از نظر اسمي بالاتر هست، فقط در همين حد مي دونم
--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز SL و S در صفحه نمایش تفاوتی ندارند !
من گفتم تفاوت دارن Super clear lcd با super amoled

:-/

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان من در نظر دارم گوشی XPERIA RAY رو بخرم. نظر شما چیه؟ رفته بودم فروشگاه فروشنده میگفت از نظز کیفیت تصویر با XPERIA LIVE WITH WALKMAN فرقی نداره؟‌اسن حرف درسته؟‌

من میخوام که کیفیت صدای خروجی شم خوب باشه. یعنی منظورم این نیست که در حد آیپاد باشه ولی در حدی باشه که بشه آهنگ متال و راک باهاش گوش کرد.

اگر بازی های خوبی هم داشته باشه خیلی خوب میشه. بودجمم در حد همین XPERIA RAY هست.

راستی اگر صبر کنم چقدر ممکنه قیمتش پایین تر بیاد؟

دوستان ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید.

با تشکرر

اقايون من اكسپريا ميني پرو مي خواستم بگيرم ايا اين گوشي ارزش خريد داره يا نه؟اگه نهبا همين رنج قيمت يه سامسونگ يا سوني اريكسون معرفي كنيد ...ملاكم هم كيفيت ال سي دي و بازي و قشنگيه!

كاملا مخالفم با اين گفته شما، با اين معيار ها كه شما فرموديد، الان سوني بي كاره مياد از براويا انجين استفاده مي كنه،
اگه اين ها معيار باشند بايد سازنده ها برگردن صفحه نمايش هاي tft بزنن واسه گوشي هاشون.
وقتي super amoled زا ويه بهتري داره و كيفيتش هم زير آفتاب بهتره، به نظرم صفحه نمايش گلكسي اس بهتر از اس ال هست
در مورد gpu :
i9000 : PowerVR SGX540
i9003 : PowerVR SGX530
مدل به كار رفته در گلكسي اس ، از نظر اسمي بالاتر هست، فقط در همين حد مي دونم
:-/

اشتباه نکن براویا انجین جنس صفحه نیست بلکه موتور پردازشگر تصویر شرکت سونی هست !!!! ربطی هم به جنس صفحه نداره , بلکه تصاویر رو ( به قول مهندسین الکترونیک یا همون برق ) پردازش روش انجام میده و به نحوی

خوشگلش میکنه ! این از این ...

راجع به جنس صفحه هم مساله اینجاست که با جنس TFT نمیتونن رزولیشن و کیفیت رنگ مناسبی در بیارن . منم کاملا با حرف شما مخالفم و بازم میگم معیار اصلی برتری صفحه نمایش رزولیشن و تعداد پیکسل و میزان رنگ هست !

مثال نقض گفته ی شما هم اینه : صفحه نمایش Super Amoled با رزولیشن 480*800 از صفحه نمایش Super LCD با رزولیشن 720*1280 ضعیفتر هست ! پس ربطی به جنس نداره .

جنس صفحه فقط روی زاویه دید , میزان سرد و گرم بودن رنگ ها , کنتراست و نحوه ی چینش زیر پیکسل ها تاثیر میزاره .....

تا صبح هم اگه راجع به اینا حرف بزنم شما قانع نمیشین !

بحث تاپیک رو دیگه از این بیشتر به بی راهه نبریم .

---------- نوشته در 01:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

سلام. دوستان من در نظر دارم گوشی XPERIA RAY رو بخرم. نظر شما چیه؟ رفته بودم فروشگاه فروشنده میگفت از نظز کیفیت تصویر با XPERIA LIVE WITH WALKMAN فرقی نداره؟‌اسن حرف درسته؟‌
من میخوام که کیفیت صدای خروجی شم خوب باشه. یعنی منظورم این نیست که در حد آیپاد باشه ولی در حدی باشه که بشه آهنگ متال و راک باهاش گوش کرد.
اگر بازی های خوبی هم داشته باشه خیلی خوب میشه. بودجمم در حد همین XPERIA RAY هست.
راستی اگر صبر کنم چقدر ممکنه قیمتش پایین تر بیاد؟
دوستان ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید.
با تشکرر

xperia ray نسبت به قیمتش امکانات نسبتا خوبی داره از جمله پردازنده 1 گیگا هرتز , کیفیت تصویر مناسب با رزولیشن 480*854 , دوربین 8 مگاپیکسل و ... شاید جزو معمولی های بازار باشه اما نسبت به قیمت اگه در نظر بگیریم انتخاب خوبیه !

sony ericsson live with walkman ( اشتباه نکنید این مدل xperia نیست ) گوشیه زیاد جالبی نیست شاید تنها چیزه بدرد بخورش به درد شما بخوره چون سری واکمن سونی اریکسون مخصوص موزیک هست و صدای خروجی خوبی هم داره اما

همونطور که گفتین به ایپاد نمیرسه از نظر تولید صدا ! بعد اینکه کیفیت تصویرش هم ضعیف هست و در حد مقایسه با Ray نیست .

راجع به Ray هم به نظرم گوشی خوبی رو انتخاب کردین ! بله بازی های خوبی هم داره به دلیل سیستم عامل اندرویدش . قیمت ها تا حدود 1 ماه دیگه شاید تا سقف 20 30 تومن پایین بیاد اما بعد از یک ماه بستگی به اتفاقات ارزی داره

که نمیشه پیش بینی کرد که میره بالا یا میاد پایین ! یه پیشنهاد : به نظرم اگر راک و متال گوش میدی گوشی اینجوری نگیر ! یه گوشی معمولی بگیر دستت یا همینی که الان داری . 20 30 تومن بزار روی بودجت باهاش ipod Touch 4g

با ظرفیت 8 گیگ رو بگیر . قیمتش هم 400 هست !

هم میتونی بازی های خوبی باهاش بکنی هم از موسیقی لذت کامل رو ببری . البته فقط یه پیشنهاد بود دوست من .

اقايون من اكسپريا ميني پرو مي خواستم بگيرم ايا اين گوشي ارزش خريد داره يا نه؟اگه نهبا همين رنج قيمت يه سامسونگ يا سوني اريكسون معرفي كنيد ...ملاكم هم كيفيت ال سي دي و بازي و قشنگيه!

اتفاقا یکی از دوستانم این گوشی رو داشت و خیلی زیاد باهاش کار کردم . نسبت به قیمت همه ی خریداران راضی هستند ازش . اما یه چیزی رو هم در نظر بگیرین توی این رنج قیمت باید برخی معایب گوشی هارو هم تحمل کنید !

ایکسپریا مینی پرو از نظر پردازنده 1 گیگا هرتزی واقعا با این قیمت عالیه . همچنین رم 512 مگابایت داره . من خودم کار کردم هرگز تصور نمیکردم انقدر نسبت به قیمتش روان باشه تاچش ولی روان بود . دوربین هم نسبت به قیمت خوبه .

اما معایب رزولیشن و کیفیت تصویر معمولی , همچنین باتری ضعیف ... تو این رنج قیمت هیچ چیزی دیگه به گردش نمیرسه با اطمینان .

اما راجع به ملاکتون : همونطور که گفتم تو این رنج قیمت خیلی نمیتونین کیفیت lcd خوبی داشته باشین اما با توجه به سایز 3 اینچی و رزولیشن 480*320 قابل قبول هست این مدل .

همچنین با توجه به cpu با سرعت 1 گیگاهرتز توانایی اجرا کردن روان بازی های زیادی رو خواهید داشت . تو این رنج قیمت اصلا گوشی با پردازنده 1 گیگا هرتز نمیتونین پیدا کنین ( شاید یکی دوتا مدل ) در نتیجه توی خیلی از بازی ها با

سی پی یو کم تر از 1 دچار کند شدن و افت فریم بازی میشوید.

آخرین ویرایش:
که نمیشه پیش بینی کرد که میره بالا یا میاد پایین ! یه پیشنهاد : به نظرم اگر راک و متال گوش میدی گوشی اینجوری نگیر ! یه گوشی معمولی بگیر دستت یا همینی که الان داری . 20 30 تومن بزار روی بودجت باهاش ipod Touch 4g

با ظرفیت 8 گیگ رو بگیر . قیمتش هم 400 هست !

هم میتونی بازی های خوبی باهاش بکنی هم از موسیقی لذت کامل رو ببری . البته فقط یه پیشنهاد بود دوست من .

دوست گلم خیلی ممنون که بها دادی یه متن کامل نوشتی. واقعا ممنونم. ولی من آیفون دارم. و دلیل اینکه میخوام اینو بگیرم به خاطر اینه که من کرج زندگی میکنم که هر چند روز یکبار یه خفت گیری خودم میبینم.

قبلا desire hd داشتم که نزدیک بود ازم بزنن. ولی یک سوال کلی: آیپاد هم بد گزینه ای نیست. ولی چند تا مشکل هست اینجا. اولا سیم کارت نمیخوره. دوما 8 گیگ به نظرت برای ios کم نیست؟ به نظر من خیلی کمه. اگر میکرو sd میخورد بهترین گزینه بود.

در کل. به نظرت کیفیت صداش به اندازه ی nokia n95 هست؟ چون من اینجور آدمی نیستم که تو خیابون و بیرون موزیک گوش کنم و دوست دارم کامل حواسم به اطرافم باشه. فقط تو ماشین یا مترو گوش میدم. کیفیت صدای خروجی آیپاد چقدر تفاوت داره با xperia ray?

و آیا اینکه اکولایزر نداشتنش رو با نرم افزار میشه درست کرد.؟؟؟

خیلی خیلی ازت ممنونم.

دوست گلم خیلی ممنون که بها دادی یه متن کامل نوشتی. واقعا ممنونم. ولی من آیفون دارم. و دلیل اینکه میخوام اینو بگیرم به خاطر اینه که من کرج زندگی میکنم که هر چند روز یکبار یه خفت گیری خودم میبینم.
قبلا desire hd داشتم که نزدیک بود ازم بزنن. ولی یک سوال کلی: آیپاد هم بد گزینه ای نیست. ولی چند تا مشکل هست اینجا. اولا سیم کارت نمیخوره. دوما 8 گیگ به نظرت برای ios کم نیست؟ به نظر من خیلی کمه. اگر میکرو sd میخورد بهترین گزینه بود.
در کل. به نظرت کیفیت صداش به اندازه ی nokia n95 هست؟ چون من اینجور آدمی نیستم که تو خیابون و بیرون موزیک گوش کنم و دوست دارم کامل حواسم به اطرافم باشه. فقط تو ماشین یا مترو گوش میدم. کیفیت صدای خروجی آیپاد چقدر تفاوت داره با xperia ray?
و آیا اینکه اکولایزر نداشتنش رو با نرم افزار میشه درست کرد.؟؟؟
خیلی خیلی ازت ممنونم.

مشکل اول که سیم کارت نمیخوره , خوب شما که ایفون داری پس کارای مربوط به سیم کارتی رو میتونی با ایفون انجام بدی !

مشکل دوم هم اینکه برای ios واقعا 8 کمه , ولی شما که ایفون داری اگه بخوای بازی hd بریزی که حجمشون همه 400 مگ به بالا هست میریزی رو ایفون . ولی تا دلت بخواد میتونی از این بازی های با حجم کم ( مثل انگری بردز و کات

دروپ و ... ) بریزی رو ایپاد که معمولا حجماشون بین ( 10 تا 80 مگ هست ) .

یعنی در واقع من این مدل رو بهتون پیشنهاد دادم : تماس , اس ام اس , اینترنت Gprs و بازی hd روی ایفونت + موسیقی , بازی های کم حجم , ویدیو , اپلیکیشن روی ایپادت .

X Ray خوب کیفیت صدای اسپیکرش خوب مثل n95 نیست اما در مورد هنس فری یا هدفون خوب شایدم از اون بهتر باشه چون تکنولوژی جدید تری هست .

راجع به صدای خروجی ایپاد هم یه چیزی بهتون بگم , من خودم هم اپل دارم هم اندروید , تعداد زیادی از گوشی های سری گالکسی سامسونگ رو تست کردم , گوشی های htc و نوکیا و سونی اریکسون هم تست کردم و قاطعانه بگم

تنها چیزی که اپل به بهترین نحو انجامش داده و با اختلاف جلوتر از بقیه هست کیفیت صدای بسیار خوبش موقع پخش موسیقی است .

X Ray اکولایزر داره و با توجه به سیستم عامل اندروید اپلیکیشن های زیادی برای اکولایزر میتونی روش بریزی مشکل نداره اما فکر نکنی که این اپلیکیشن ها میتون کیفیتشو بیشتر بکنن ها ! اصلا !

مشکل اول که سیم کارت نمیخوره , خوب شما که ایفون داری پس کارای مربوط به سیم کارتی رو میتونی با ایفون انجام بدی !

مشکل دوم هم اینکه برای ios واقعا 8 کمه , ولی شما که ایفون داری اگه بخوای بازی hd بریزی که حجمشون همه 400 مگ به بالا هست میریزی رو ایفون . ولی تا دلت بخواد میتونی از این بازی های با حجم کم ( مثل انگری بردز و کات

دروپ و ... ) بریزی رو ایپاد که معمولا حجماشون بین ( 10 تا 80 مگ هست ) .

یعنی در واقع من این مدل رو بهتون پیشنهاد دادم : تماس , اس ام اس , اینترنت Gprs و بازی hd روی ایفونت + موسیقی , بازی های کم حجم , ویدیو , اپلیکیشن روی ایپادت .

X Ray خوب کیفیت صدای اسپیکرش خوب مثل n95 نیست اما در مورد هنس فری یا هدفون خوب شایدم از اون بهتر باشه چون تکنولوژی جدید تری هست .

راجع به صدای خروجی ایپاد هم یه چیزی بهتون بگم , من خودم هم اپل دارم هم اندروید , تعداد زیادی از گوشی های سری گالکسی سامسونگ رو تست کردم , گوشی های htc و نوکیا و سونی اریکسون هم تست کردم و قاطعانه بگم

تنها چیزی که اپل به بهترین نحو انجامش داده و با اختلاف جلوتر از بقیه هست کیفیت صدای بسیار خوبش موقع پخش موسیقی است .

X Ray اکولایزر داره و با توجه به سیستم عامل اندروید اپلیکیشن های زیادی برای اکولایزر میتونی روش بریزی مشکل نداره اما فکر نکنی که این اپلیکیشن ها میتون کیفیتشو بیشتر بکنن ها ! اصلا !

نه توجه نکردی دوست عزیز. من میخوام موبایل داشته باشم. آیفون رو که جرات ندارم ببرم بیرون:d یه نکسوس اس هم دارم اینقدر گندست که آدم فکر میکنه داره تانک حمل میکنه:d کلا آیپاد رو بی

خیال. حالا تو این رنج قیمت گوشیه دیگه ای پیشنهاد نمیکنید شما؟

نه توجه نکردی دوست عزیز. من میخوام موبایل داشته باشم. آیفون رو که جرات ندارم ببرم بیرون:d یه نکسوس اس هم دارم اینقدر گندست که آدم فکر میکنه داره تانک حمل میکنه:d کلا آیپاد رو بی

خیال. حالا تو این رنج قیمت گوشیه دیگه ای پیشنهاد نمیکنید شما؟

اهان , نه تو این رنج قیمت بهترین انتخابت همینه چیزای دیگه هر کدوم یه مشکلی دارن که باعث میشه از این گوشی در جایگاه پایین تری قرار بگیرن

اهان , نه تو این رنج قیمت بهترین انتخابت همینه چیزای دیگه هر کدوم یه مشکلی دارن که باعث میشه از این گوشی در جایگاه پایین تری قرار بگیرن

حالا از کجا بخرم که هم اطمینان تو خریدم باشه هم قیمت مناسب باشه؟ جایی رو سراغ داری؟ به طور مثال بازار موبایل بهتره یا علاالدین؟

حالا از کجا بخرم که هم اطمینان تو خریدم باشه هم قیمت مناسب باشه؟ جایی رو سراغ داری؟ به طور مثال بازار موبایل بهتره یا علاالدین؟
من به همه بازار موبایل رو پیشنهاد میدم , اونم با گارانتی . اما سایت های اینترنتی رو هم خیلی قبول دارم و واست پخ میکنم لینکشو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or