راهنمایی برای خرید موبایل

من 350 تومن دارم يه گوشي بگيدكه نت قوي ,هنگ نكنه,كيفيت دوربين عالي,HTC نباشه
سونی اریکسون Vivaz
دوربین عکاسی 8 مگاپیکسل
دوربین فیلم برداری HD
هم Edge داره هم از 3G پشتیبانی میکنه(وای فای هم داره)
اینم نقد و یررسیش
به نظرم انتخاب خوبی میتونه باشه
قیمت: بین 300 تا 330 هزار تومن

بچه ها من یه چند تا سوال داشتم.
1.آیا گوشی HTC One V پردازنده گرافیکی Aderno 205 داره؟
2.کسی از قیمت گوشی HTC EVO Designe توی ایران خبر داره؟
3.از بین این گوشی ها کدوم بهتره؟ (HTC One V - HTC EVO 3D - HTC EVO Designe) درباره این سوال سومی کمی مفصل توضیح بدید.:x
فعلا شب خوش.

یکی هم جواب سوال های مارو بده دیگه.

البته جواب سوال اولم رو گرفتم.:d

Sony Ericsson Xperia mini از اندروید 4 پشتیبانی می کنه؟ آنلاکه؟
آره آپگرید میشه به 4 ...سونی تو لیست گذاشته یا تو دور اوله یا دوم
آنلاک هست دیگه!یعنی چی؟:d
البته اگه منظورت این گوشی باشه
se-xperia-mini-ofic.jpg

من 350 تومن دارم يه گوشي بگيدكه نت قوي ,هنگ نكنه,كيفيت دوربين عالي,HTC نباشه​

vivaz که گفتن عالیه اما سیمبین هست و کلا واسه خودش مشکلاتی!
همین Sony Ericsson Xperia mini خیلی گوشیه خوبیه فکر کنم حدود 320 اینا باشه الان(ارزونتر بود قبلا !)
تو سامسونگ ها
Samsung Galaxy W I8150 خوبه تو این رنجباز به نظرم سونی اریکسون اولی بهتر هست.

بچه ها من یه چند تا سوال داشتم.
1.آیا گوشی HTC One V پردازنده گرافیکی Aderno 205 داره؟
2.کسی از قیمت گوشی HTC EVO Designe توی ایران خبر داره؟
3.از بین این گوشی ها کدوم بهتره؟ (HTC One V - HTC EVO 3D - HTC EVO Designe) درباره این سوال سومی کمی مفصل توضیح بدید.
yahoo_8.gif

فعلا شب خوش.
اولا HTC evo design مخصوص شبکه Sprint هست!پس اصلا ورژن آنلاک نداره مگه اینکه از اونجا بخری و بقیشم بدی کلا!بعد خریدش خیلی کار اشتباهیه به نظرم!
از این گوشی ها قطعا Evo 3D خیلی گوشی بهتریه
اما مقایسه بخوای 3D در کل نسبت به One V(اون یکی رو اصلا وولش!) صفحه با کیفیت تری داره و بزرگتره 4.3>3.7
گوشی سنگین تریه
کلا سخت افزار بهتری داره(از لحاظ گرافیکی هم تراشش خیلی بهتره Aderno 205<Aderno 220
قابلیت آپگرید داره به آندروید 4 اما One V خودش 4 هست.
و اینکه 2 تا دوربین 5 داره و قابلیت تصویربرداری 3 بعدی (فقط تا 2 مگا پیسکل)هم داره جفت دوربیناشونم 5 هست.
رم EVO 3D کلا دو برابر One V هست.
و اینکه One S کلا خیلی گوشی بهتری نسبت به تمام انتخاب هات هست اگه میتونی اون رو تهیه کم(مطمئنا بودجت به One X نمیرسه وگر نه در خریدش نباید شک کنی)
فعلا[TABLE="class: phone_details"]
[TR="bgcolor: white"]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
نظر شما چیه ؟

درود دوستان به نظر شما توی رنج قیمتی 300 تا 400 تومنبهترین انتخاب واسه خریدن یه گوشی اندروید چی هست ؟ البته چندتا گزینه هست که نمی تونم باهاشون کنار بیام یکی Galaxy Fit ، بعد هم اصلا سونی اریکسون به مزاجم نمیسازه :):) حالا دیگه هرچی شما دوستان پیشنهاد بدین HTC یا سامسونگ یا همین گوشی های ایرانی خودمون :دی سپاس از کمکتون {@

درود دوستان به نظر شما توی رنج قیمتی 300 تا 400 تومنبهترین انتخاب واسه خریدن یه گوشی اندروید چی هست ؟ البته چندتا گزینه هست که نمی تونم باهاشون کنار بیام یکی Galaxy Fit ، بعد هم اصلا سونی اریکسون به مزاجم نمیسازه :):) حالا دیگه هرچی شما دوستان پیشنهاد بدین HTC یا سامسونگ یا همین گوشی های ایرانی خودمون :دی سپاس از کمکتون {@

به نظر من مزاجتو به سونی اریکسون بسازون:) حیفه Ray که تو این رنج هست رو از دست بدی.

بچه ها من 3 تا سوال دارم.
1.آیا اندروید 4 برای گوشی HTC Evo 3D به صورت رسمی اومده؟
2.آیا برای ارتقاء از اندروید 2.3 به 4(اورجینال،نه کستوم) هم باید گوشی روت شده باشه؟
3.و آخر اینکه من یه جا خوندم(البته یه کامنت بود) که اگه گوشی های قدیمی رو به اندروید 4 آپدیت کنی پس از آپدیت HTC Sense UI از بین میره آیا درسته؟
اگه جایی رو نفهمیدید بگید کمی توضیح بدم.فعلا روز خوش.

بچه ها من 3 تا سوال دارم.
1.آیا اندروید 4 برای گوشی HTC Evo 3D به صورت رسمی اومده؟
2.آیا برای ارتقاء از اندروید 2.3 به 4(اورجینال،نه کستوم) هم باید گوشی روت شده باشه؟
3.و آخر اینکه من یه جا خوندم(البته یه کامنت بود) که اگه گوشی های قدیمی رو به اندروید 4 آپدیت کنی پس از آپدیت HTC Sense UI از بین میره آیا درسته؟
اگه جایی رو نفهمیدید بگید کمی توضیح بدم.فعلا روز خوش.
درود بر شما
آقا نمیدونم شما من رو یادت هست یا نه ولی ما یه مدت طولانی رفتیم و برگشتیم شما هنوز نگرفتی :d
شوخی میکنم عزیز ناراحت نشید یه وقت;)
1-داخل ایران خیر ولی بله اومده بزودی اینجا هم میاد!به طور مثال Sensation Xe و XL این دوتا به ایران رسید!من هم باید برم یه ریکاوری کنم آپدیت کنم زدیم تو کار Xe
2-خیر روت کردن مانند واژه هک هستش و خوب مسلما این واژه برای شرکت سازنده تحدید هست پس مسلما اینطور نیست بنده که انجام دادم از طریق وایرلس هم میشه!
3-در واقع نسخه جدیدش میاد که میشه Sense 4 که در نگاه اول زیبا نیست و انگار اون قبلی بهتره ولی در واقع وقتی باهاش کار کنید نظرتون عوض میشه قابل تنظیم هم هست!
انشاالله موفق باشید!

درود بر شما
آقا نمیدونم شما من رو یادت هست یا نه ولی ما یه مدت طولانی رفتیم و برگشتیم شما هنوز نگرفتی :d
شوخی میکنم عزیز ناراحت نشید یه وقت;)
1-داخل ایران خیر ولی بله اومده بزودی اینجا هم میاد!به طور مثال Sensation Xe و XL این دوتا به ایران رسید!من هم باید برم یه ریکاوری کنم آپدیت کنم زدیم تو کار Xe
2-خیر روت کردن مانند واژه هک هستش و خوب مسلما این واژه برای شرکت سازنده تحدید هست پس مسلما اینطور نیست بنده که انجام دادم از طریق وایرلس هم میشه!
3-در واقع نسخه جدیدش میاد که میشه Sense 4 که در نگاه اول زیبا نیست و انگار اون قبلی بهتره ولی در واقع وقتی باهاش کار کنید نظرتون عوض میشه قابل تنظیم هم هست!
انشاالله موفق باشید!

مرسی از جوابت.موفق باشی.شب خوش.

galaxy ace بد نیست..فکر کنم 400 و..باشه:d

دوستان عزیز الان نزدیک یه هفته ، ده روزی هست که قیمت در حال سقوط کردن هستن
عزیزانی که قصد خرید گوشی دارند این مطلب را در نطر بگیرند

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

دوستان عزیز گلکسی اس 2 و اچ تی سی sensation دقیقا یک قیمت و 95% ساختار و اینترفیس مشابهی داردن
کدوم به نظر شما بهتره برا خرید
و لطفاه از بین این دو گوشی برتر رو انتخاب کردید بهم بگید که این بهتره یا نوکیا ان9

دوستان عزیز گلکسی اس 2 و اچ تی سی sensation دقیقا یک قیمت و 95% ساختار و اینترفیس مشابهی داردن
کدوم به نظر شما بهتره برا خرید
و لطفاه از بین این دو گوشی برتر رو انتخاب کردید بهم بگید که این بهتره یا نوکیا ان9

از بین S 2 و Sensation بدون شک و تردید S 2 .

هم از نظر قدرت و سرعت و هم از لحاظ طراحی و زیبایی و سبک بودن S 2

اینو شما توی بنچمارک هاشون هم میتونین ببینین ! نوکیا ان 9 هم که اصلا بهش فکر نکن چون حتی در مقایسه با Sensation هم ضعیفتره ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or