|PREDATOR|
کاربر سایت
به مشکلی برنخوردم.من هم 2g داشتم هم 3GS.کلا مشکلم با اینه که من شاید روزی 2 بار بخوام عکس یا موزیک جدید بریزم روی گوشی.یه بار با سیستم خونه یه بار با لپ تاپم یه بار با سیستم محل کارم.این سینک کردن خیلی دست و پای آدمو میبنده.تنها مشکلم همینه با آیفون.
و راستش یه مشکل دیگه ای که دارم باهاشو کمی خنده داره اینه که از 30 تا دوست خودم 20 تاشون آیفون خریدن.کمی زده شدم ازش
htc evo 3d ارزش خرید داره؟قیمت؟
به نظرم از LG p920 3d بهتره.درسته؟:d
100درصد اینکردبل تازه اپدیت اندرویید 4 هم براش میاد رمش هم بیشتره چون اندرویید واقعا به رم بالانیاز داره در مورد فارسی ساز هم اندرویید 4 نیاز به فارسی ساز نداره اما گینگر برد با نصب کاستوم رام میتونید از فارسی ساز استفاده کنیدبچه ها کسی به سوالات پست قبلیم جواب نداد.
خوب میخواستم ببینم از بین این گوشی هایی که میگم کدوم واقعا بهتره؟
با قیمت هم کار نداشته باشین.من خودم بین شماره 1 و 2 موندم.
1.HTC Incredible S
2.Samsung Galaxy S Plus
3.Samsung Galaxy SL
100درصد اینکردبل تازه اپدیت اندرویید 4 هم براش میاد رمش هم بیشتره چون اندرویید واقعا به رم بالانیاز داره در مورد فارسی ساز هم اندرویید 4 نیاز به فارسی ساز نداره اما گینگر برد با نصب کاستوم رام میتونید از فارسی ساز استفاده کنید
نگا پردازنده اینکردبل به راحتی اور میشه اما gpu اینکردبل aderno 220 هست که بسیار قویتر از پلاس هست گوشی های سری one هم تا تابستون قطعا تو ایران هست همین الان توزیع جهانیشون شروع شدهاول از همه از پاسخت ممنونم.
ولی یکی از چیزهایی که من رو به طرف Galaxy S Plus میکشه سرعت پردازنده بیشتر(البته اگه چیز خیلی مهم و تاثیر گزاری نیست بگید) و حافظه داخلی بیشترش هست.
ولی خوب خودم HTC رو بیشتر دوست دارم.بخصوص از رابط کاربریش و البته طراحیش.
درباره رام هم اگه میشه یه توضیحی بدید.
و آخرین سوال که البته سوال خیلی مهمی هست اینکه سری (One X - One V - One S) گوشی های HTC کی میاد؟ تا تابستون میاد؟
فعلا شب خوش.
---------------------------------------------------------------------------------
راستی بچه های دیگه هم اگه چیزی درباره این دو گوشی میدونن بگن.
نگا پردازنده اینکردبل به راحتی اور میشه اما gpu اینکردبل aderno 220 هست که بسیار قویتر از پلاس هست گوشی های سری one هم تا تابستون قطعا تو ایران هست همین الان توزیع جهانیشون شروع شده
440 دلاره اما قیمتش خودش پایین میاد اما ایران معلوم نیس راسی همین الانم انگار گوشیا سری ONE تو ایران بعضی فروشگاهها امدهممنون.
و البته سه سوال دیگه دارم.اونم اینه که گوشی HTV One V رو میتونی حدس بزنی که قیمتش تو تابستون چقدر میشه؟ یا الان قیمتش تو بازار جهانی چنده؟
و اینکه به نظرت گوشی HTC One V بهتر و بصرف تره یا گوشی Incredible S ؟
440 دلاره اما قیمتش خودش پایین میاد اما ایران معلوم نیس راسی همین الانم انگار گوشیا سری ONE تو ایران بعضی فروشگاهها امده
اگه نظر منا میخوای یا OPTIMUS 3D یا EVO 3D را بگیر ی خوبه یا GALAXY R کلا یه گوشی 2 هسته ای چون ساپورت اندرویید بده همین الان گلکسی اس که سلطان اندروییدا بود تا 2سال پیش اندرویید 4 براش نیومد