راهنمایی برای خرید موبایل

با سلام
كسي قيمت به روز اين چند مدل گوشي را نداره:
galaxy note & S II & htc sensation xe
به نظرتون كدومشون انتخاب معقول تري هست؟

Galaxy note 16gb :12000000
Galaxy note 32gb:13000000
S II:10100000
XE:10100000

به نظر من نوت بگیر اگه عجله داری نوت از همه بهتره .اگه با اندازش مشکلی نداری.ولی کلن هم حس تبلت داشتن و موبایل داشتنو بهت میده.بگیری دستت متوجه میشی
من جایه شما بوده ام صبر میکردهام S III بیاد
دیروز معرفی شد .
تاریخ عرضه دستگاه 22 می هست .

ببخشيد اين قيمت ها ، با گارانتي هستند يا نه.
چون شنيدم بين بدون گارانتي و با گارانتي ( پارس ماكروتل ) يه 60 70 تومني اختلاف قيمت هست.

بعد به نظر شما ارزش داره با گارانتي بگيرم يا نه ( خودم نظرم روي بدون گارانتي هست )
در آخر هم به نظرتون قيمت ها از اين پايين تر مياد يا نه ؟

دوستان چند وقتی هست دنبال خرید یه گوشی خوب هستم.تا قیمت 1.400 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم.برند هم زیاد برام مهم نیست.کیفیت و کارایی برام مهم.به غیر از 4S و S2 چه مدل هایی رو پیش نهاد میکنید.چون کمی با برند سامسونگ مشکل دارم.آیفون هم کمی با سینک کردنش برای ریختن عکس و فیلم و اینا مشکل دارم.

دوستان چند وقتی هست دنبال خرید یه گوشی خوب هستم.تا قیمت 1.400 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم.برند هم زیاد برام مهم نیست.کیفیت و کارایی برام مهم.به غیر از 4S و S2 چه مدل هایی رو پیش نهاد میکنید.چون کمی با برند سامسونگ مشکل دارم.آیفون هم کمی با سینک کردنش برای ریختن عکس و فیلم و اینا مشکل دارم.
عزیز بهترین کار اینه که چند ماعی صبر کنید چون اون موقع گوشیای چند هسته ای نو کیا با وین فون و گوشیای 4هسته ای اندروییدی و.... را می تونی با این پول تهیه کنی

به نظر من xperia s بگیر قیمتش 1.300 دوربینش 12 . باتری 1750 صفحه 4.3 رزوریشن HD و در کل از همه نظر عالیه و از همه مهم تر سونیه مارکی که کاملا بهش اعتماد هست و یه عمر بهت کار میده

به نظر من xperia s بگیر قیمتش 1.300
من امروز قيمت كردم : 1150
=================================================
امروز داشتم توي علاء الدين و اين ور و اون چرخ مي زدم، تصميمم اينه كه note بگيرم، ولي گوشي هاي ديگه اي هم يه مقدار بهم چشمك مي زدنb-)
خوب اول از همه optimus 3d LG بدجوري نظرمو جلب كرد، كيفيت پخش 3d اش هم خوب بود، در ضمن نياز به عينك هم نداره:d . قيمتش هم مناسبه، ( زير 800 تومن )
sensation xl HTC هم جالب بود، اندازه صفحه بزرگ بود ولي نه به بزرگي note. هدفونش هم كه ديگه ديگه ( 1100 )
evo 3d HTC هم به خاطر همون سه بعدي بودنش جلب توجه مي كرد. ( قيمت دقيق يادم نيست ولي نزديك 800 تومن فكر كنم بود ، 840 فكر كنم )
sony xperia s هم واقعا ظاهر زيبا و فريبنده اي داره، يه چيز هايي هم از طراحي تلويزيون هاي سوني هم به ارث برده! ( 1150 - 1250 )
samsung galaxy s II هم ديگه معرف حضور همه هست ( 1000 )
و اما چيزي كه مد نظرم هست همين note هست ولي يه سري معايب داره، اول اينكه براي در اوردن مموري حتما بايد باتري گوشي را در اورد.
دوم اينكه سه بعدي نيست ( البته اين مورد ضعف نيست بلكه در مقايسه با برخي گوشي ها كمبود محسوب ميشه، )
سوم اينكه دكمه دوربين نداره
چهارم اينكه خروجي usb و hdmi نداره كه مثلا LG اين دو مورد را داره. البته فكر كنم اين دو مورد با دو تا تبديل قابل حل شدن باشه.
مورد آخر هم قيمت 1200000توماني اون باشه :d
( البته اين قيمت بدون گارانتي و مدل 16 گيگ هست كه با گارانتي و 32 گيگ فكر 1450 بشه! )
---------------------------------------------------------------
در انتها يه سوال :
به نظرتون چه قدر ارزش داره به خاطر گارانتي بيشتر هزينه كنم،؟
بهتر نيست بدون گارانتي بگيرم ؟
و اينكه امكانش هست كه اگه بدون گارانتي بگيرم، جنس آك نباشه ؟
چه توصيه اي بهم مي كنيد كه موقع خريد ، زياد تو پاچه ام نكنند اين فروشنده هاي *$()@*()@ .

*$()@*()@ = محترم!!!!

من امروز قيمت كردم : 1150
من قیمت دقیق دستم نیست. اگر شما میفرمایید حتما همینتوره

خواهش مي كنم.
بازار موبايل چند مدتي هست كه اصلا ثبات نداره، من خودم با دو تا چشم هام امروز ديدم كه بين دو تا مغازه كه 7 8 متر با هم فاصله نداشتن، 50 هزار تومن اختلاف قيمت بود!!

Galaxy note 16gb :12000000
Galaxy note 32gb:13000000
S II:10100000
XE:10100000

به نظر من نوت بگیر اگه عجله داری نوت از همه بهتره .اگه با اندازش مشکلی نداری.ولی کلن هم حس تبلت داشتن و موبایل داشتنو بهت میده.بگیری دستت متوجه میشی
من جایه شما بوده ام صبر میکردهام S III بیاد
دیروز معرفی شد .

تاریخ عرضه دستگاه 22 می هست .
ممکنه لینک بدید؟!

سلام دوست عزيز
اگر مشكل فقط سينك كردنه آى فونه؛
،در مورد سينك كردن شما عكس و فيلم و موزيك سينك كرديد كه به مشكل خورديد؟اگر بله چه مشكلى داشتيد كه ازخريدن منصرفتون كرده؟
يااگر فقط شنيديد كه سينك كردنش مشكله كه بنظر من برعكس خيلى هم راحته.

تا 900-t800 چی پیشنهاد میدین؟
ترجیحا سامسونگ

samsung galaxy r
htc evo 3d
lg p920 3d : 700.000

---------- نوشته در 12:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 AM ارسال شده بود ----------

galaxy note: 1200
htc sensation xl: 1100
sonye xperia s : 1150
پ.ن : قيمت ها حدوديه، احتمال مقداري تفاوت قطعي است

سلام دوست عزيز
اگر مشكل فقط سينك كردنه آى فونه؛
،در مورد سينك كردن شما عكس و فيلم و موزيك سينك كرديد كه به مشكل خورديد؟اگر بله چه مشكلى داشتيد كه ازخريدن منصرفتون كرده؟
يااگر فقط شنيديد كه سينك كردنش مشكله كه بنظر من برعكس خيلى هم راحته.

به مشکلی برنخوردم.من هم 2g داشتم هم 3GS.کلا مشکلم با اینه که من شاید روزی 2 بار بخوام عکس یا موزیک جدید بریزم روی گوشی.یه بار با سیستم خونه یه بار با لپ تاپم یه بار با سیستم محل کارم.این سینک کردن خیلی دست و پای آدمو میبنده.تنها مشکلم همینه با آیفون.
و راستش یه مشکل دیگه ای که دارم باهاشو کمی خنده داره اینه که از 30 تا دوست خودم 20 تاشون آیفون خریدن.کمی زده شدم ازش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or