راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان
نميدونم سوالم رو جاي درستي ميپرسم يا نه چون با بخش موبايل آشنا نيستم
الان قيمت گلكسي اس٢ چنده؟ و اينكه يه اسمارتفون خوب الان چيه؟ اينم بگم كه خودم چند ساليه با آيفون كار ميكنم ولي چون ميخوام يه گوشي هديه بدم به خاطر مسايل جيلبريك و ساير قضايا نميخوام پيچيدگي و مشكلات خاصي داشته باشه.آيا سيستم عامل آندرويد هم مثل آي او اس پيچيدست يا يه فرد مبتدي ميتونه باهاش كار كنه؟
ممنون

دوستان عزیز گلکسی اس 2 و اچ تی سی sensation دقیقا یک قیمت و 95% ساختار و اینترفیس مشابهی داردن
کدوم به نظر شما بهتره برا خرید
و لطفاه از بین این دو گوشی برتر رو انتخاب کردید بهم بگید که این بهتره یا نوکیا ان9
:S II
كيفيت صفحه نمايش بهتري داره،
xl :
صفحه نمايش بزرگتري داره، ولي تراكم پيكسلي كمتري داره ، همراهش هدفون هاي بيتز هست ( البته الان يه سري فروشنده هاي #%#%^# هدفون را بر مي دارن و در قبال اون مي كشند روي قيمت ) ، به نظرم طراحي اش هم قشنگ تر از اس 2 هست ( البته سليقه اي هست اين مورد )
متاسفانه xl خروجي حافظه نداره ( 16 گيگ حافظه داره )
در مقايسه ram : اس 2 ، يك گيگ رم داره ولي فكر كنم xl ، 768 مگابايت

من خودم مدت هاست كه نوكيا را فراموش كردم، اصلا بهش فكر نمي كنم ، مگر اينكه با ويندوز يه تكوني به خودش بده
الان نگاه كردم ، ديم شما نوشتيد sensation خالي، من اشتباهي كردم با sensation xl :d
پس بريم سراغ : S II Vs Sensation
اول از همه صفحه نمايش
اس 2 : سوپر امولد ولي با رزولوشين 800*480
سنسيشن : سو-پر ال سي دي ولي با رزولوشن 960*540
رم:
اس 2 : 1 گيگ
سنسيشن: 768 مگ
يه چيزايي هم شنيدم كه اگه دستتون را پشت سنسيشن بگيريد، wifi اون قطع ميشه
در كل بنده، اس 2 را پيشنهاد ميدم

---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
نميدونم سوالم رو جاي درستي ميپرسم يا نه چون با بخش موبايل آشنا نيستم
الان قيمت گلكسي اس٢ چنده؟ و اينكه يه اسمارتفون خوب الان چيه؟ اينم بگم كه خودم چند ساليه با آيفون كار ميكنم ولي چون ميخوام يه گوشي هديه بدم به خاطر مسايل جيلبريك و ساير قضايا نميخوام پيچيدگي و مشكلات خاصي داشته باشه.آيا سيستم عامل آندرويد هم مثل آي او اس پيچيدست يا يه فرد مبتدي ميتونه باهاش كار كنه؟
ممنون

اس 2 الان بين 800 تا 850 هست فكر كنم،
فكر نكنم هم از نظر استفاده با آندرويد مشكلي پيش بياد براي كسي

آخرین ویرایش:
:S II
الان نگاه كردم ، ديم شما نوشتيد sensation خالي، من اشتباهي كردم با sensation xl :d
پس بريم سراغ : S II Vs Sensation
اول از همه صفحه نمايش
اس 2 : سوپر امولد ولي با رزولوشين 800*480
سنسيشن : سو-پر ال سي دي ولي با رزولوشن 960*540
رم:
اس 2 : 1 گيگ
سنسيشن: 768 مگ
يه چيزايي هم شنيدم كه اگه دستتون را پشت سنسيشن بگيريد، wifi اون قطع ميشه
در كل بنده، اس 2 را پيشنهاد ميدم

از بین S 2 و Sensation بدون شک و تردید S 2 .

هم از نظر قدرت و سرعت و هم از لحاظ طراحی و زیبایی و سبک بودن S 2

اینو شما توی بنچمارک هاشون هم میتونین ببینین ! نوکیا ان 9 هم که اصلا بهش فکر نکن چون حتی در مقایسه با Sensation هم ضعیفتره ....

ممنون از شما دو عزیز
پس شد گلکسی 2
حالا اگر خودتون بودید بین گلکسی اس 2 و گلکسی نکسوز کدوم رو بر میداشتید؟
سامسونگ گرفتارمون کرده با این تنوعش :d پولمونم نمیرسه 4 اس بگیریم خیالمون رو راحت کنیم :d

ممنون از شما دو عزیز
پس شد گلکسی 2
حالا اگر خودتون بودید بین گلکسی اس 2 و گلکسی نکسوز کدوم رو بر میداشتید؟
سامسونگ گرفتارمون کرده با این تنوعش :d پولمونم نمیرسه 4 اس بگیریم خیالمون رو راحت کنیم :d

/
http://forum.bazicenter.com/thread39149/page58

من توی پست شماره 867 تاپیک بالا دو ماه و نیم پیش مقایسه ی S 2 و Nexus رو گذاشتم یه نگاه بنداز ...

این پایین هم پست 874 مقایسه دوربینشون رو گذاشتم

/http://forum.bazicenter.com/thread39149/page59

ولی در کل مقایسه رو دیدی تصمیم بگیر اما همیشه این جمله ی معروف توی وسیله های الکترونیکی رو همراه خودت داشته باش : همیشه نرم افزارهای جدید رو با سخت افزارهای جدیدشون بخر

این یعنی اینکه درسته S 2 به اندروید 4 اپدیت شده و میشه , اما طبق این جمله معروف اندروید 4 با سخت افزار جدید میشه Nexus !

و در اخر اگر باز هم توی تصمیمت شک داشتی لینک زیر , مربوط به سایت Phonearena یکی از معروف ترین سایت های مقایسه اسمارت فون های دنیا رو ببین .

مقایسه S 2 با Nexus :

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S-II,Samsung-GALAXY-Nexus/phones/5106,5595

خیلی جالبه نظر منتقدان نسبت به این دو اسمارت فون با کاربر ها متفاوت هست توی این سایت :

S 2
امتیاز کاربران : 9.5 منتقدان : 9

Nexus
امتیاز کاربران : 8.4 منتقدان : 9.5

موفق باشی دوست عزیز ..........

آخرین ویرایش:

/
http://forum.bazicenter.com/thread39149/page58

من توی پست شماره 867 تاپیک بالا دو ماه و نیم پیش مقایسه ی S 2 و Nexus رو گذاشتم یه نگاه بنداز ...

این پایین هم پست 874 مقایسه دوربینشون رو گذاشتم

/http://forum.bazicenter.com/thread39149/page59

ولی در کل مقایسه رو دیدی تصمیم بگیر اما همیشه این جمله ی معروف توی وسیله های الکترونیکی رو همراه خودت داشته باش : همیشه نرم افزارهای جدید رو با سخت افزارهای جدیدشون بخر

این یعنی اینکه درسته S 2 به اندروید 4 اپدیت شده و میشه , اما طبق این جمله معروف اندروید 4 با سخت افزار جدید میشه Nexus !

و در اخر اگر باز هم توی تصمیمت شک داشتی لینک زیر , مربوط به سایت Phonearena یکی از معروف ترین سایت های مقایسه اسمارت فون های دنیا رو ببین .

مقایسه S 2 با Nexus :
Samsung Galaxy S II VS Samsung GALAXY Nexus - Phone specs comparison

خیلی جالبه نظر منتقدان نسبت به این دو اسمارت فون با کاربر ها متفاوت هست توی این سایت :

S 2
امتیاز کاربران : 9.5 منتقدان : 9

Nexus
امتیاز کاربران : 8.4 منتقدان : 9.5

موفق باشی دوست عزیز ..........

ممنونم از شما
واقعا انتخاب سختیه !
اس 2 برتری های خودش رو داره
نکسوز هم همینطور
اما در کل حدودا تا 90% به نظرم یک خروجی رو میدن هردو !
پس تنها راه انتخاب قیمت مناسبتره !
در اطلاع قیمت ها هستید؟

سلام.
دوستان من حدود 400 تومن میخوام هزینه کنم یه گوشی خوب بگیرم (اندروید).اگه 450 هم شد عیبی نداره.:d
اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون.....

ممنونم از شما
واقعا انتخاب سختیه !
اس 2 برتری های خودش رو داره
نکسوز هم همینطور
اما در کل حدودا تا 90% به نظرم یک خروجی رو میدن هردو !
پس تنها راه انتخاب قیمت مناسبتره !
در اطلاع قیمت ها هستید؟

نکسوز توی بازار بین 820 ( بدون گارانتی ) تا 920 ( با گارانتی ) هست !

اس 2 توی بازار بین 800 ( بدون گارانتی ) تا 900 ( با گارانتی ) هست ... پیشنهاد میکنم با گارانتی بگیری هر کدوم رو که میخوای و واسه خرید بهترین جا بازار موبایل هست درسته یکم بیشر پول میدی ولی به نظرم اشکال نداره خیالت راحت تره .

میتونی بری علاالدین بگیری ارزونتر و بدون گارانتی اما خدایی نکرده گوشیت مشکلی داشته باشه برادران محترم در علاالدین هیچ گونه پلسخگو نیستند ........ اصلا سمت پایتخت و ... هم نرو !

سایت های اینترنتی معتبر هم هستند که قیمت های خوبی دارن با مهلت تست 48 ساعته خواستی بگو بگم بهت .

سلام.
دوستان من حدود 400 تومن میخوام هزینه کنم یه گوشی خوب بگیرم (اندروید).اگه 450 هم شد عیبی نداره.:d
اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون.....
سلام ! البته من زیاد تخصص ندارم .
منم دنبال گوشی تو همین قیمت هستم خودم تو سایتها تو این رنج میگردم ! این دو مورد رو برخوردم :
Samsung Galaxy Ace
SonyE Neo V
نظر دوستان چیه !؟ گزینه دیگه ای هم هست ؟

سلام.
اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون.....

متاسفانه با 400 و 450 میتونی اندروید معمولی بگیری اما من پیشنهاد میکنم هزینه رو بزار روی 500 , SAMSUNG Galaxy SL بگیر امکانات خیلی خوبی داره + کیفیت خوب مثل Galaxy S میمونه شایدم بهتر !

اما اگر میخوای 400 تا 450 هزینه کنی اینا خوبن : samsung galaxy ace 420 - samsung galaxy ace plus 470 - samsung galaxy w 480

نکسوز توی بازار بین 820 ( بدون گارانتی ) تا 920 ( با گارانتی ) هست !

اس 2 توی بازار بین 800 ( بدون گارانتی ) تا 900 ( با گارانتی ) هست ... پیشنهاد میکنم با گارانتی بگیری هر کدوم رو که میخوای و واسه خرید بهترین جا بازار موبایل هست درسته یکم بیشر پول میدی ولی به نظرم اشکال نداره خیالت راحت تره .

میتونی بری علاالدین بگیری ارزونتر و بدون گارانتی اما خدایی نکرده گوشیت مشکلی داشته باشه برادران محترم در علاالدین هیچ گونه پلسخگو نیستند ........ اصلا سمت پایتخت و ... هم نرو !

سایت های اینترنتی معتبر هم هستند که قیمت های خوبی دارن با مهلت تست 48 ساعته خواستی بگو بگم بهت .

ممنون میشم معرفی کنید

دوستان هنگام خرید گوشی سعی کنید که سیم کارت خودتون را در اختیار فروشنده ها قرار ندید. چرا؟
چون سیم کارت را میندازن تو گوشی بعدش بازی در میارن که 40 50 تومن هم باید بدید که رو گوشی برنامه بریزم! ( در حالی که هیچ غلطی هم نمی کنند! )
بعدش درد سر میشه که سیم کارت را بگیریر و داستان های خودش
این اتفاق به صورت گسترده توی علا الدین میوفته.
پس اول سعی کنید اول با فروشنده اتمام حجت کنید و بگید پول زور بابت این کارها نمی دهید.
این مورد برای این عرض کردم تا دوستان قبل از خرید آشنا به این نحوه کلاه برداری باشند!!
یک نکته هم در مورد گارانتی خدمت دوستان عرض کنم: اگه در آینده گوشی تون را روت می کنید، گوشی تون را بدون گارانتی بخرید چون روت کردن گوشی ، گارانتی را باطل می کنه.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

متاسفانه با 400 و 450 میتونی اندروید معمولی بگیری اما من پیشنهاد میکنم هزینه رو بزار روی 500 , SAMSUNG Galaxy SL بگیر امکانات خیلی خوبی داره + کیفیت خوب مثل Galaxy S میمونه شایدم بهتر !

اما اگر میخوای 400 تا 450 هزینه کنی اینا خوبن : samsung galaxy ace 420 - samsung galaxy ace plus 470 - samsung galaxy w 480

سلام.Samsung Galaxy W I8150 چطوره؟
Samsung Galaxy W I8150 بهتره یا SAMSUNG Galaxy SL ؟

سلام.Samsung Galaxy W I8150 چطوره؟
Samsung Galaxy W I8150 بهتره یا SAMSUNG Galaxy SL ؟

به طور کل بگم که SL از لحاظ cpu و پردازنده از W ضعیفتر , از لحاظ اندازه و کیفیت صفحه نمایش از W قویتر ( در بقیه امکانات یه جور هستن )

قیمتشون رو هم بعضی جا ها برابر میدن . بعضی جا ها W رو 20 تومن گرونتر از SL میدن , بعضی جا ها هم SL رو 20 گرونتر میدن .

SL : پردازنده 1GHZ و Ram 478 MB و 4 اینچ LCD با رزولیشن 480*800

W : پردازنده 1.4GHZ و Ram 500 MB و 3.7 اینچ با رزولیشن 480*800

اس ال نسبت به گالکسی معمولی از نظر صفحه نمایش و همچنین پردازنده گرافیکی ضعیف تره
یه نکته قبل از خرید گلکسی اس و اس ال و همچنین اس پلاس :
دوربین این گوشی ها فاقد فلش اند.

سلام.
اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون.....

با بودجه شما این مدل ها موجود هست، البته با کمی بالا و پایین :
Samsung google nexus s
Samsung galaxy ace s5830
htc desire s
Htc desire zhtc wildefire s
Htc 7prohtc cha cha
Htc desire
Sony ericson xperia neo
Xperia ray
Xperia pro
Xperia play
Live with walkman
Lg optomus black p970
خوشبختانه چند مدتی هست که قیمت ها در حال پایین اومدن هستن. متاسفانه قیمت های دقیق ندارم ولی با مراجعه به سایت های اینترنتی تا حدودی قیمت ها دستتون میاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or