ببشخید آخرین سوال. گارانتی خیلی اهمیت داره؟ آخه معمولا گارانتیا کاری نمیکنن که؟ روش انواع و اقسام خرابی ها رو نوشته مشمول نمیشه. کلیم میکشن روش. حالا اگه خیلی اهمت داره لطفا بفرمایید چه گارانتی خوب هست؟
من میگم گارانتی به این دلیل که گوشی های اندروید رو در صورتی که با گارانتی اصلی تهیه کنی , رام خاورمیانه روش هست و به صورت دیفالت فارسی رو هم ساپورت میکنه و نیازی به روت و نصب اپلیکیشن اضافی نخواهد داشت . فقط
به همین دلیل گارانتی رو سفارش کردم گارانتی سونی اریکسون هم سیتادل هست , هم پارس کامتل . خدمات جفتشون ضعیف هست مهم نیست . خواستی بگیری ببین کدومشون رام خاورمیانه دارن اون بگیر خودتم فارسیشو توی
اس ام اس ها تست کن یه بار .
حالت واقعا خوبه؟؟؟؟؟!!!! من كي گفتم براويا جنس صفحه است؟
شما اومدي فقط سه تا معيار را گفتي واسه مقايسه صفحه نمايش، من هم الان اومدم مي گم : نه آقا اين جوري نيست و يه مثال زدم كه فلاني اومده فلان تكنولوژي را استفاده كرده، بي كار بوده، حتما مي خواسته صفحه نمايشش كيفيت بهتري داشته باشه و نسبت به ديگران برتري داشته باشه.
بعد اين مثال نقض!!! را از كجاي گفته هاي من در آوردي؟ من كجا همچين مقايسه اي كردم؟
من اومدم گفتم دو تا صفحه نمايش كه هر دو يه رزولوشن و تراكم پيكسل را داشتن مقايسه كردم و گفتم اوني كه super amoled هست بهتره!!! همين!
اگه نيست بگو كه ديگه ادامه ندم كه ديگه لازم نيست بيشتر باهات بحث كنم...
من كي حرف از super lcd با رزولوشن 1280 * 720 كردم كه خودم خبر ندارم؟!
اينها واقعا دليل برتري نمي شن در حالي كه رزولوشن و تراكم پيكسلي هر دو با هم برابره؟؟؟؟
منطقي صحبت كنيد و تاكيد بر اشتباه نكنيد، چرا كه قانع نشيم!
نگفتی اما داشتیم راجع به جنس صفحه صحبت میکردیم و تو این براویا انجین رو کشیدی وسط ! من گفتم هر چی بگم میگی نه اینجوری نیست چی بگم دیگه بهت ؟؟؟؟!!!!
سونی براویا انجین رو نذاشته که کیفیت رو ببره بالا , گفتم براویا انجین موتور پردازشگر شرکت سونی هست . اقا چرا متوجه نمیشی شما ؟؟؟!!! پردازش تصویر به خدا به پیر به پیغمبر کیفیت رو زیاد نمیکنه ! من این درس 3 واحدی رو
گذروندم دیگه به من نگو که سونی میخواسته کیفیت رو زیاد کنه براویا انجین رو گذاشته ! پردازش تصویر اصلا سخت افزاری نیست بلکه شامل برنامه نویسی و تولید الگوریتم هایی است که فقط تصاویر رو با موتور خودش بهینه میکنه (
خوشگلش میکنه , رنگ و اب میده بهش ) در یک کلام تصویر واقعی رو ازت میگیره و بهت یه تصویری میده که چشم تو بیشتر دوست داشته باشه ... حالا هی من بگم تو بگو اینجوری نیست و من اینو نگفتم !!!!
سونی اینو واسه بهتر به تصویر کشیدن تصاویر گذاشته نه واسه ی بیشتر شدن کیفیتشون .
مثال نقض رو هم واسه این گفتم که گفتی ( super amoled از super lcd بهتره بگیر زیر افتاب میفهمی ) با توجه به این حرفت گفتم نه اقا صفحه نمایشی داریم با رزولیشن 480*800 ضعیفتر از صفحه نماشی super lcd با رزولیشن
720*1280 هست !
میگی مثال نقضم اشتباه هست , میگم خوب چرا ؟ میگی من تو
رزولیشن برابر و
تراکم برابر گفتم . منم خدمت شما عارضم که پس دیدیدن رزولیشن و تراکم پیکسل چقدر مهمه !!!!!!!!!! تازه به حرف من میرسی ! هر چند نمیرسی .
اقا انجین و جنس صفحه رو بنداز دور به هیچ دردی نمیخورن !
رزولیشن - تعدا پیکسل در هر اینچ - میزان نمایش رنگ
راجع به حرفت که گفتی دو صفحه نمایش که رزولیشن برابر , تراکم برابر مقایسه کنیم اونی که امولد هست بهتره بازم میگم نه . اگر این دو تا برابر باشند باید میزان تولید رنگ رو بررسی کرد نه جنس صفحه . بعد از اون باید به جزییات دیگه
توجه کرد ....
جنس صفحه به خودی خود هیچ گاه باعث برتری یه صفحه نمایش نیست و حتی جزو عوامل مهم هم محسوب نمیشه ! اگه توجه کنی هر کدوم از کمپانی ها در اکثر گوشی هاشون از یه نوع استفاده میکنن .
مثلا سامسونگ : Amoled اپل : retina اچ تی سی : super lcd سونی : led backlit lcd نوکیا : amoled و TFT موتورولا : به جز دو مدل اخر اکثرا از TFT ال جی : TFT و ips lcd بلک بری : TFT
ببین هیچ کدوم از کمپانی ها نمیان جنس صفحه رو عوض کنن واسه بالا بردن کیفیت , بلکه روی جنس صفحه شون هر کدوم پا فشاری میکنن که مال ما تصاویر واقعی تری ارایه میده و برای بالا بردن کیفیت همش با رزولیشن و تعداد پیکسل
و میزان رنگ بازی میکنن .الان نیای بگی نه سامسونگ تغییر میده جنس رو از امولد میره به سوپر امولد و بعد میره سوپر امولد پلاس و بعد میره اچ دی امولد و ........... نه اینا همه از یک خانوادن به اسم AMOLED فقط سامسونگ بسته به
زیاد کردن رزولیشنش و تغییرات اندکی که صورت میده اسم اینارو تغییر میده ! والسلام ...