راهنمایی برای خرید موبایل

من به همه بازار موبایل رو پیشنهاد میدم , اونم با گارانتی . اما سایت های اینترنتی رو هم خیلی قبول دارم و واست پخ میکنم لینکشو

ببشخید آخرین سوال. گارانتی خیلی اهمیت داره؟ آخه معمولا گارانتیا کاری نمیکنن که؟ روش انواع و اقسام خرابی ها رو نوشته مشمول نمیشه. کلیم میکشن روش. حالا اگه خیلی اهمت داره لطفا بفرمایید چه گارانتی خوب هست؟

ببشخید آخرین سوال. گارانتی خیلی اهمیت داره؟ آخه معمولا گارانتیا کاری نمیکنن که؟ روش انواع و اقسام خرابی ها رو نوشته مشمول نمیشه. کلیم میکشن روش. حالا اگه خیلی اهمت داره لطفا بفرمایید چه گارانتی خوب هست؟

دوست عزیز گارانتی یچیز الکی هستش تو ایران ولی تو کشورای دیگه بود اره با گارانتی بخری عالیه . چون الان گارانتی میگیری میری میگه همشون نیست و شامل نمیشه الکی پس به چه دردی میخوره من موندم . دوربین باطری صفحه هیچی شامل نیست خوب مهماشم همیناست دیگه بقیه هم خرابشه ببری باز می گن شامل گارانتی نمیشه . پس الکی پولتو هدر نده موفق باشی .

اشتباه نکن براویا انجین جنس صفحه نیست بلکه موتور پردازشگر تصویر شرکت سونی هست !!!! ربطی هم به جنس صفحه نداره , بلکه تصاویر رو ( به قول مهندسین الکترونیک یا همون برق ) پردازش روش انجام میده و به نحوی

خوشگلش میکنه ! این از این ...

راجع به جنس صفحه هم مساله اینجاست که با جنس TFT نمیتونن رزولیشن و کیفیت رنگ مناسبی در بیارن . منم کاملا با حرف شما مخالفم و بازم میگم معیار اصلی برتری صفحه نمایش رزولیشن و تعداد پیکسل و میزان رنگ هست !

مثال نقض گفته ی شما هم اینه : صفحه نمایش Super Amoled با رزولیشن 480*800 از صفحه نمایش Super LCD با رزولیشن 720*1280 ضعیفتر هست ! پس ربطی به جنس نداره .

جنس صفحه فقط روی زاویه دید , میزان سرد و گرم بودن رنگ ها , کنتراست و نحوه ی چینش زیر پیکسل ها تاثیر میزاره .....

تا صبح هم اگه راجع به اینا حرف بزنم شما قانع نمیشین !

بحث تاپیک رو دیگه از این بیشتر به بی راهه نبریم .

---------- نوشته در 01:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

.

حالت واقعا خوبه؟؟؟؟؟!!!! من كي گفتم براويا جنس صفحه است؟
شما اومدي فقط سه تا معيار را گفتي واسه مقايسه صفحه نمايش، من هم الان اومدم مي گم : نه آقا اين جوري نيست و يه مثال زدم كه فلاني اومده فلان تكنولوژي را استفاده كرده، بي كار بوده، حتما مي خواسته صفحه نمايشش كيفيت بهتري داشته باشه و نسبت به ديگران برتري داشته باشه.
بعد اين مثال نقض!!! را از كجاي گفته هاي من در آوردي؟ من كجا همچين مقايسه اي كردم؟
من اومدم گفتم دو تا صفحه نمايش كه هر دو يه رزولوشن و تراكم پيكسل را داشتن مقايسه كردم و گفتم اوني كه super amoled هست بهتره!!! همين!
اگه نيست بگو كه ديگه ادامه ندم كه ديگه لازم نيست بيشتر باهات بحث كنم...
من كي حرف از super lcd با رزولوشن 1280 * 720 كردم كه خودم خبر ندارم؟!
جنس صفحه فقط روی زاویه دید , میزان سرد و گرم بودن رنگ ها , کنتراست و نحوه ی چینش زیر پیکسل ها تاثیر میزاره .....
اينها واقعا دليل برتري نمي شن در حالي كه رزولوشن و تراكم پيكسلي هر دو با هم برابره؟؟؟؟

تا صبح هم اگه راجع به اینا حرف بزنم شما قانع نمیشین !
منطقي صحبت كنيد و تاكيد بر اشتباه نكنيد، چرا كه قانع نشيم!

من میگم گارانتی به این دلیل که گوشی های اندروید رو در صورتی که با گارانتی اصلی تهیه کنی , رام خاورمیانه روش هست و به صورت دیفالت فارسی رو هم ساپورت میکنه و نیازی به روت و نصب اپلیکیشن اضافی نخواهد داشت . فقط

به همین دلیل گارانتی رو سفارش کردم گارانتی سونی اریکسون هم سیتادل هست , هم پارس کامتل . خدمات جفتشون ضعیف هست مهم نیست . خواستی بگیری ببین کدومشون رام خاورمیانه دارن اون بگیر خودتم فارسیشو توی

اس ام اس ها تست کن یه بار .

حالت واقعا خوبه؟؟؟؟؟!!!! من كي گفتم براويا جنس صفحه است؟
شما اومدي فقط سه تا معيار را گفتي واسه مقايسه صفحه نمايش، من هم الان اومدم مي گم : نه آقا اين جوري نيست و يه مثال زدم كه فلاني اومده فلان تكنولوژي را استفاده كرده، بي كار بوده، حتما مي خواسته صفحه نمايشش كيفيت بهتري داشته باشه و نسبت به ديگران برتري داشته باشه.
بعد اين مثال نقض!!! را از كجاي گفته هاي من در آوردي؟ من كجا همچين مقايسه اي كردم؟
من اومدم گفتم دو تا صفحه نمايش كه هر دو يه رزولوشن و تراكم پيكسل را داشتن مقايسه كردم و گفتم اوني كه super amoled هست بهتره!!! همين!
اگه نيست بگو كه ديگه ادامه ندم كه ديگه لازم نيست بيشتر باهات بحث كنم...
من كي حرف از super lcd با رزولوشن 1280 * 720 كردم كه خودم خبر ندارم؟!
اينها واقعا دليل برتري نمي شن در حالي كه رزولوشن و تراكم پيكسلي هر دو با هم برابره؟؟؟؟
منطقي صحبت كنيد و تاكيد بر اشتباه نكنيد، چرا كه قانع نشيم!

نگفتی اما داشتیم راجع به جنس صفحه صحبت میکردیم و تو این براویا انجین رو کشیدی وسط ! من گفتم هر چی بگم میگی نه اینجوری نیست چی بگم دیگه بهت ؟؟؟؟!!!!

سونی براویا انجین رو نذاشته که کیفیت رو ببره بالا , گفتم براویا انجین موتور پردازشگر شرکت سونی هست . اقا چرا متوجه نمیشی شما ؟؟؟!!! پردازش تصویر به خدا به پیر به پیغمبر کیفیت رو زیاد نمیکنه ! من این درس 3 واحدی رو

گذروندم دیگه به من نگو که سونی میخواسته کیفیت رو زیاد کنه براویا انجین رو گذاشته ! پردازش تصویر اصلا سخت افزاری نیست بلکه شامل برنامه نویسی و تولید الگوریتم هایی است که فقط تصاویر رو با موتور خودش بهینه میکنه (

خوشگلش میکنه , رنگ و اب میده بهش ) در یک کلام تصویر واقعی رو ازت میگیره و بهت یه تصویری میده که چشم تو بیشتر دوست داشته باشه ... حالا هی من بگم تو بگو اینجوری نیست و من اینو نگفتم !!!!

سونی اینو واسه بهتر به تصویر کشیدن تصاویر گذاشته نه واسه ی بیشتر شدن کیفیتشون .

مثال نقض رو هم واسه این گفتم که گفتی ( super amoled از super lcd بهتره بگیر زیر افتاب میفهمی ) با توجه به این حرفت گفتم نه اقا صفحه نمایشی داریم با رزولیشن 480*800 ضعیفتر از صفحه نماشی super lcd با رزولیشن

720*1280 هست !

میگی مثال نقضم اشتباه هست , میگم خوب چرا ؟ میگی من تو رزولیشن برابر و تراکم برابر گفتم . منم خدمت شما عارضم که پس دیدیدن رزولیشن و تراکم پیکسل چقدر مهمه !!!!!!!!!! تازه به حرف من میرسی ! هر چند نمیرسی .

اقا انجین و جنس صفحه رو بنداز دور به هیچ دردی نمیخورن ! رزولیشن - تعدا پیکسل در هر اینچ - میزان نمایش رنگ

راجع به حرفت که گفتی دو صفحه نمایش که رزولیشن برابر , تراکم برابر مقایسه کنیم اونی که امولد هست بهتره بازم میگم نه . اگر این دو تا برابر باشند باید میزان تولید رنگ رو بررسی کرد نه جنس صفحه . بعد از اون باید به جزییات دیگه

توجه کرد ....

جنس صفحه به خودی خود هیچ گاه باعث برتری یه صفحه نمایش نیست و حتی جزو عوامل مهم هم محسوب نمیشه ! اگه توجه کنی هر کدوم از کمپانی ها در اکثر گوشی هاشون از یه نوع استفاده میکنن .

مثلا سامسونگ : Amoled اپل : retina اچ تی سی : super lcd سونی : led backlit lcd نوکیا : amoled و TFT موتورولا : به جز دو مدل اخر اکثرا از TFT ال جی : TFT و ips lcd بلک بری : TFT

ببین هیچ کدوم از کمپانی ها نمیان جنس صفحه رو عوض کنن واسه بالا بردن کیفیت , بلکه روی جنس صفحه شون هر کدوم پا فشاری میکنن که مال ما تصاویر واقعی تری ارایه میده و برای بالا بردن کیفیت همش با رزولیشن و تعداد پیکسل

و میزان رنگ بازی میکنن .الان نیای بگی نه سامسونگ تغییر میده جنس رو از امولد میره به سوپر امولد و بعد میره سوپر امولد پلاس و بعد میره اچ دی امولد و ........... نه اینا همه از یک خانوادن به اسم AMOLED فقط سامسونگ بسته به

زیاد کردن رزولیشنش و تغییرات اندکی که صورت میده اسم اینارو تغییر میده ! والسلام ...

آخرین ویرایش:
آقا شما خوابيد يا خودتون را به خواب زديد؟
مثل اينكه شما در جاده خاكي به سر مي بريد!!!!
بزار يه ذره برگردونمت به گذشته!
اولش اومدي گفتي برو sl بگير، مثل گلكسي اس مي مونه شايدم بهتر:
بگیر امکانات خیلی خوبی داره + کیفیت خوب مثل Galaxy S میمونه شایدم بهتر !
من گفتم اقا جان بهتر نيست، بلكه تا حدودي ضعيف تره :
من :
اس ال نسبت به گالکسی معمولی از نظر صفحه نمایش و همچنین پردازنده گرافیکی ضعیف تره

شما مدعي شديد كه نخير، نخير صفحه نمايششون يكيه
دوست عزیز SL و S در صفحه نمایش تفاوتی ندارند ! نمیدونم این اطلاعات رو از کجا اوردین ؟!
و همچنين در مورد پردازنده گرافيكي
و بنده هم داره براي دفعه هزارم خدمت شما عرض مي كنم:
صفحه نمايش هر دو داراي يك رزولوشن و تركم پيكسل هستند، ولي چون صفحه نمايش گلكسي اس super amoled هست و اس ال lcd ،
پس صفحه گلكسي اس در محيط هاي روشن و زير آفتاب بهتر عمل مي كند و در مقايسه با اس ال برتر.
( دقت اون سه تا ملاك مد نظر شما تو هر دو گوشي يكسان هست)
اقا انجین و جنس صفحه رو بنداز دور به هیچ دردی نمیخورن
realy?
=======================================================
من دارم صفحه نمايش دو گوشي galaxy s و sl را مقايسه مي كنم و نه چيز ديگه!!!!
نمي دونم من كي حرف از lg , htc و ميرزا محمد خان قاجار زدم كه شما درباره اونها صحبت مي كنيد
به نظر مياد شما يه سه واحدي مغالطه هم پاس كرديد

آخرین ویرایش:
رسما میدونستم پاسخ های شما به چه شکلی خواهد بود و بالاخره ثابت شد برام !
رفتارتون به شدت منو یاد دوران کودکی میندازه !
فقط یک نمونه شو بهتون بگم :
نمي دونم من كي حرف از lg , htc و ميرزا محمد خان قاجار زدم كه شما درباره اونها صحبت مي كنيد

بنده نگفتم که شما راجع به htc , lg و قاجار و ... صحبت کردین که منم راجع به اونا صحبت کردم ! چرا شما متوجه نمیشی ؟ وقتی داریم راجع به جنس صفحه صحبت میکنیم من مجبورم واسه شماهایی که به بیماری قانع نشدن و سفسطه کردن دچار هستین 1000 تا دلیل بیارم . فکر کنم نزدیک 20 تا دلیل تا الان اوردم بازم حرف خودتو میزنی ! دلایلی که اوردم همشون اثبات علمی داشتند و از روی شکم حرف نزدم . و نه مثل بقیه توصیه کردن به گرفتن اسمارت فون زیر نور افتاب :-o
یه چیز دیگه هم بهتون بگم اینکه داشتی راجع به این دو اسمارت فون صحبت میکردی درست ولی نباید Fact صادر کنی که amoled از lcd بهتره ! و یا هر چیز دیگه ..... من نمیتونم بشینم و نگاه کنم شما همه چیز رو با نور افتاب و چیزای دیگه بررسی کنی .

صفحه نمايش هر دو داراي يك رزولوشن و تركم پيكسل هستند، ولي چون صفحه نمايش گلكسي اس super amoled هست و اس ال lcd ،
پس صفحه گلكسي اس در محيط هاي روشن و زير آفتاب بهتر عمل مي كند و در مقايسه با اس ال برتر.

تصمیم دارم به سامسونگ و اپل ایمیل بزنم بگم کارخانه خودشون رو از این به بعد زیر نور افتاب و کاملا سر باز درست کنن که بتونن تست بگیرن از گوشیشیون تا کارایی بهتری داشته باشه !

دیگه بیش از این لطف کنید بحث تاپیک رو به بی راهه نبرین . بنده چند بار بیخیال پاسخ دادن به شما شدم اما ظاهرا شما دست بردار نیستی و مدام کشش میدی ....
کاری داشتین از طریق پ خ در خدمتتون هستم ! اجازه بدین این تاپیک ارامش خودش رو حفظ کنه !

اقا فرشاد به خاطر راهنمایی ممنون. فقط صفحش تو اس ام اس فرستادن اذیتم نمیکنه؟ منظورم اندازشه.
3.3 اینچ هست دیگه ! یه مقدار کوچک هست مسلما برای جای یک انگشت و راحتیه صفحات 4 به بالا رو نداره ولی خدمتتون عرض کردم توی این رنج قیمت اسمارت فون ناچاری با برخی از ضعف ها کنار بیای !
البته اپلیکشین هایی هست که اندازه ی کیبرد رو بزرگتر میکنه مثل اپلیکیشن Go keyboard .

اقا فرشاد ببخشید اندازه ی صفحش اذیت نمیکنه؟؟؟ زنگ زدم نمایندگی دیجی کالا بدون گارانتی میگه 395 تومن. خوبه بگیرم؟؟؟؟ نماینگی جهانشهر کرج. نظرت در مورد NEO V چیه؟ 440 تومن میگه.

دوستان عزیز قیمت ایفون 4 مشکی 32 و 4اس مشکی 32 رو کسی داره مربوط به این چند روز گذشته ؟
4S 32 بین 1.370 تا 1.420

(‌ فقط چند تا فروشگاه توی جنوب ایران هستند که قیمتاشون همیشه پایین تر از جاهای دیگه هست که 4S 32 رو 1300 هم میدن )
پس 1.300 پایین ترین قیمت هست دیگه از این پایین تر نیست .

32 4 1.200 یکم بالا و پایین

آخرین ویرایش:
رسما میدونستم پاسخ های شما به چه شکلی خواهد بود و بالاخره ثابت شد برام !
رفتارتون به شدت منو یاد دوران کودکی میندازه !
فقط یک نمونه شو بهتون بگم :

بنده نگفتم که شما راجع به htc , lg و قاجار و ... صحبت کردین که منم راجع به اونا صحبت کردم ! چرا شما متوجه نمیشی ؟ وقتی داریم راجع به جنس صفحه صحبت میکنیم من مجبورم واسه شماهایی که به بیماری قانع نشدن و سفسطه کردن دچار هستین 1000 تا دلیل بیارم . فکر کنم نزدیک 20 تا دلیل تا الان اوردم بازم حرف خودتو میزنی ! دلایلی که اوردم همشون اثبات علمی داشتند و از روی شکم حرف نزدم . و نه مثل بقیه توصیه کردن به گرفتن اسمارت فون زیر نور افتاب :-o
یه چیز دیگه هم بهتون بگم اینکه داشتی راجع به این دو اسمارت فون صحبت میکردی درست ولی نباید Fact صادر کنی که amoled از lcd بهتره ! و یا هر چیز دیگه ..... من نمیتونم بشینم و نگاه کنم شما همه چیز رو با نور افتاب و چیزای دیگه بررسی کنی .

تصمیم دارم به سامسونگ و اپل ایمیل بزنم بگم کارخانه خودشون رو از این به بعد زیر نور افتاب و کاملا سر باز درست کنن که بتونن تست بگیرن از گوشیشیون تا کارایی بهتری داشته باشه !

دیگه بیش از این لطف کنید بحث تاپیک رو به بی راهه نبرین . بنده چند بار بیخیال پاسخ دادن به شما شدم اما ظاهرا شما دست بردار نیستی و مدام کشش میدی ....
کاری داشتین از طریق پ خ در خدمتتون هستم ! اجازه بدین این تاپیک ارامش خودش رو حفظ کنه !

اگر بنده به بيماري سفسطه و ... مبتلا هستم، شما به بيماري كوري مبتلا هستيد:
من دارم صفحه نمايش دو گوشي galaxy s و sl را مقايسه مي كنم و نه چيز ديگه!!!!
هزار بار
نه تنها super amoled زير نور خورشيد داراي بهترين حالت است، بلكه از پهلو ها م زاويه ديد بهتري دارد.
ادامه داستان در پ.خ هستم.

اقا فرشاد ببخشید اندازه ی صفحش اذیت نمیکنه؟؟؟ زنگ زدم نمایندگی دیجی کالا بدون گارانتی میگه 395 تومن. خوبه بگیرم؟؟؟؟ نماینگی جهانشهر کرج. نظرت در مورد NEO V چیه؟ 440 تومن میگه.
اندازه رو که در پست قبلی توضیح دادم خدمتتون
رام رو سوال کن اگه خاورمیانه بود بگیر خوبه ! اگرم با فارسی کار نمیکنی اصلا خوب بازم همینو بگیر
خوب 40 تومن گرونتر هست , 0.4 اینچ بزرگتره و به جاش دوربین 5 مگاپیکسلی داره نسبت به 8 مگا در X Ray ( بقیه چیزاشون کپی پیست همدیگه هست ) ببین اندازه صفحه واست مهمتره یا دوربین ؟!!!

داداش من واگذار میکنم به خودت. خودت بودی بین این دو تا کدوم رو میگرفتی؟ با توجه به اینکه به نظرم طراحی ری بهتره.. چه رنگی میگرفتی؟ من از سفیدش خوشم میاد. نظر شما چیه؟

راستی فرمودی مشکل کیبورد حل میشه با اپلیکیشن پس اندازه ی صفحه حلله. ولی هر چی شما بگی دوست داری من همونو میگیرم.:d>:d

راستی داداش از نظر قدرت تاچ تفاوتی ندارن؟؟؟ صاف کردم تا یه گوشی بگیرم:d

داداش من واگذار میکنم به خودت. خودت بودی بین این دو تا کدوم رو میگرفتی؟ با توجه به اینکه به نظرم طراحی ری بهتره.. چه رنگی میگرفتی؟ من از سفیدش خوشم میاد. نظر شما چیه؟
راستی فرمودی مشکل کیبورد حل میشه با اپلیکیشن پس اندازه ی صفحه حلله. ولی هر چی شما بگی دوست داری من همونو میگیرم.:d>:d

والا من چی بگم ؟ من که کاره ای نیستم ! عشق گوشی گرفتن اینه که ادم با کدومش بیشتر حال کنه و با چه رنگی و ...
من شخصا اگه اختلاف توی دوربین و صفحه نمایش باشه من اونی که بزرگتره رو ترجیح میدم تا اون صفحه نمایش کوچیکتره . رنگ سفیدشم خوبه فقط اگه حساسی روی کثیف شدنش و هی دستمال دست میگیری تمیزش کنی سفید نگیر مشکی بگیر چون اذیت میشی
اگه نه حساس نیستی خوب سفید بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or