راهنمایی برای خرید موبایل

بین z1 و note3 کدوم رو پیشنهاد می کنید??
کلا تا 1700 چی بخرم به نظرتون??

اگه برا بازی میخوایید نوت 3 مدل 900 گرافیک بهتری!
--------
بچه ها گلکسی اس 5 اومد ایران با قیمت 2.500 تا 2.800 از شنبه هم با گارانتیش میاد که قیمتش 2.650 هست.!
HTC M8 کی میاد کسی میدونه؟ قیمتش 730 دلار هست توی ایران چه قدر میشه؟!

اگه برا بازی میخوایید نوت 3 مدل 900 گرافیک بهتری!
--------
بچه ها گلکسی اس 5 اومد ایران با قیمت 2.500 تا 2.800 از شنبه هم با گارانتیش میاد که قیمتش 2.650 هست.!
HTC M8 کی میاد کسی میدونه؟ قیمتش 730 دلار هست توی ایران چه قدر میشه؟!
s5 فک کنم ازروز اول s4 ارزونتر باشه
ولی خیلی بیشتر از این میاد پائین
htc هم خیلی گرونه اونم میاد ولی نه به سرعت سامسونگ
در کل با این قیمت و اینکه هیچ چیز خاصی توش نیست توصیه نمیشه به خریدش

سلام .
به نظرتون ارزشش رو داره نوت 3 رو بفروشم و hTC One جدیده رو بگیرم ؟ با در نظر گرفتن این موارد که هم از گوشی های بزرگ و 5.5 اینچ به بالا بیشتر خوشم میاد ، هم اینکه با نوت 3 مشکلی نداشتم تا حالا ... لابد الان میگید چه مرگته میخوای گوشی عوض کنی پس ؟ :d که خب دیزاین و جنس بدنه آلومینیومی وان در مقابل پلاستیک نوت 3 بدجور چشمک میزنه !
آیفون 5s هم خوبه باز ولی خیلی کوچیکه ...

سلام .
به نظرتون ارزشش رو داره نوت 3 رو بفروشم و hTC One جدیده رو بگیرم ؟ با در نظر گرفتن این موارد که هم از گوشی های بزرگ و 5.5 اینچ به بالا بیشتر خوشم میاد ، هم اینکه با نوت 3 مشکلی نداشتم تا حالا ... لابد الان میگید چه مرگته میخوای گوشی عوض کنی پس ؟ :d که خب دیزاین و جنس بدنه آلومینیومی وان در مقابل پلاستیک نوت 3 بدجور چشمک میزنه !
از نظر من نه
شاید اولش خوب باشه ولی بعدش خیلی زود زده میشی
اگه کلا میخوای عوض کنی بهتره بدی ایفون بگیری

سلام .

ایفون 6 تایید شده که صفحه های 4.7 5.5 اینچ هست صبر کنید اونارو بگیرید!

نقد و برسی های اس5هم اومد بدجور ترکانده:دی اون عنوان تایم باحاله:دیwww.cnet.com/products/samsung-galax...amsung-Galaxy-S5-review-almost-brilliant.html

- - -ویرایش - - -

http://time.com/52944/galaxy-s5-review/

- - -ویرایش - - -

سایت قاطی کرده 6تا لینک گذاشتم فقط2تاست اونم خراب:دی ولی درکل سامسونگ عالی کار کرده و به نظرم بهترین گوشی بازاره...میتونست بهت هم باشه:دی اگه بلندگو استریو.لرزشگیر اپتیکال دوربین.بی نقص میشدمن اصلا ظاهر برام مهم نیست جنس بدنه هم فقط میخوام مقاوم باشه که اس5تو تست های مقاومت از گوشی فلزی هم مقاوم تر نشون داده:دی

ببخشید کی اینو تائید کرده؟؟منبع معتبر دارین؟؟
امکان نداره 6 ماه مونده به معرفی چیزی تائید بشه

گفته شده که اپل از اردیبهشت صفحه های 4.7 و 5.5 اینچ رو شروع به تولید میکنه! خوب این یعنی چی یعنی مال ایفون هست دیگه!!!
اینم لینک جی اس ام که رویترز خبر رو منتشر کرده
آیفون 6 دو نسخه خواهد داشت، 4.7 اینچی و 5.5 اینچی

فقط میخوام مقاوم باشه که اس5تو تست های مقاومت از گوشی فلزی هم مقاوم تر نشون داده:دی
شما مثل اینکه اینو ندیدی:dمقاومتر اونم نسبت به گوشیا فلزی:-/
منفجر شدن باتری اس5 در تست معمول چکش و کارد
طرف میاد دو تا چگش میزنه پشتش باتریش درمیاد پرواز میکنه میره واسه خودش:dالبته طرفم که داره تست میگیره از دود ناشی از انفجار فکر کنم به رحمت خدا رفته:d
دوستان به نظر من اس5 خریدین از پشت زمین افتاد دو تا پا دارین دو تام قرض بگیرن از اون مکان فرار کنین:d
البته من خودم شخصا این نوع تستا رو قبول ندارم.میخوان مقاومت گوشی رو تست کنن بزارن روی یک دستگاه پرس استاندارد و ببینن کدوم گوشی قبل از شکستن یا پرواز باتری:dنیروی بیشتری رو تحمل میکنه اینجوری یک استاندارد هم میشه واسه مقاومت بدنه تعریف کرد.در ضمن منظورم از دستگاه پرس مقاومت سنج بتن نیست ها:dیک دستگاه کوچیک با فشار کمتر و واحد های استاندارد واسه این کار درست کنن

آخرین ویرایش:
مرد حسابی اینم شد تست؟؟:دی چیزی که تو تست ها مشخصه این که اس5صفحش خیلی مقاومه.فکر کنم بخاطر پلاستیکی بودنش باشه مطمن نیستم...من کارای و کیفیت امکانات گوشی از همه چی برام مهمتره و از برسی ها معلومه اس5بهترین گوشی بازاره برا من.البته من نمیخرم شاید نوت4:دی

دوستان . قیمت microSD کلاس 10 / حجم 8 و 16 چنده ؟!
-
راستی با عرضه گوشیهای جدید S5 و Z2 قیمتهای Z1 و S4 و ... در طول زمان چقدر میاد پایین !؟
8 از 20 تومن داره تا 30 تومن 16 هم از 40 داره تا 50 تومن ...
با اومدن اونا هم احتمالا ساخت Z و S3 متوقف میشه و Z1 و S4 با همین قیمتا جایگزینشون میشه (الان S3 حدود 1 تومن Z هم 1 و 200 میاد رو همین حدودا)

همین الانم قیمت گاکسی اس ها اومده پایین. الان اس4بی گارانتی1250تومنه و اس3هم850تومن اگه دلار بالا نره پایین ترم میاد ولی احتمال زیاد دلار تا3500یا بیشتر هم بره چند روزه بازار ارز شبیه دولت قبلی شده:دی

ویدئو تست S5 خدا بود =))
اسکرین مقاومت خوبی داره درب پشت هم خوب دووم آورد نسبت به پلاستیک های قبلی سامسونگ که در بهترین نگه داری به مرور نابود می شد از خش :| پهلوهاش هم خیلی حساسه
ولی در کل جالب بود شاد شدیم :d
------
کسی با این گوشی کار کرده؟

همین الانم قیمت گاکسی اس ها اومده پایین. الان اس4بی گارانتی1250تومنه و اس3هم850تومن اگه دلار بالا نره پایین ترم میاد ولی احتمال زیاد دلار تا3500یا بیشتر هم بره چند روزه بازار ارز شبیه دولت قبلی شده:دی
شما میگم احتمالا چیزی نزدی :دی کجا S3 رو 850 میفروشن من همین الان میرم ترمینال هر جا که شما گفتی میام اونجا سراغش :| :دی

ویرایش : قیمت اصلیش که بد جور اومده پایین ولی من اینجا ها کاهش قیمت ندیدم :دی

فقط قیمت S5 و Z2 نره بالا سه تومن خیلیه :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or