گفتم که بستگی به قیمت دلار داره..ولی با این قیمت زیاد نمیفروشه و قیمت مثل همیشه پایین میاد برا همه پرچمدارها همینطورهقیمتش خیلی بالا نیست گوشی 700 دلاره قیمتش...با دلار 3100 حساب کنی سود فروشندم بکشی روش میبینی عمرا زیر 2 نمیاد البته فکر کنم مدل های که وارد ایران میشن از اون 650 دلاریا باشه که باز تقریبا همینه.
من با دوتا از گوشی های این برند کار کردم کجاش همه چیش عالیه؟؟ظاهرشون خوبه صفحه بزرگ و متوسطی دارن ولی سخت افزار ضعیف یه گوشی5اینچی سخت افزارش در حد گلکسی استار بود یعنی با نصب چند برنامه خیلی کند میشد.قیمتشونم اصلا خوب نیست شما با این پول میتونین گوشی ها از برندهای معتبر مثل هواوی.لنوو.پرستیژو و..بخرین.واگه چینی نمیخواین صبر کن گوشی هاجدید ایسوس وارد بشن قیمتشون فوق العادست
دوستان کسی جایی تو تهران میشناسه که S III مدل I9305 داشته باشن ? خیلی کمیاب شده!
منظورم از عالی نسبت به خودش بود نه مثلا S5 تنها مسئله ای که هست اینه که اینا با گذشت زمان خراب نمیشن؟مثلاً این گوشی رو ببینید کیفیت تصویرش رو که من دیدم واقعا خوب بود خیلی از گوشی های هوآوی سر بود همچنین تاچ پد و سرعت گوشی هم بهتر بود.
فروشگاه آنلاين بندر بازار - محصول -گوشی چینی CCIT Vogue 405
شما کدوم مدلش رو دارید میگید دقیقا ؟ octa_core یا g9009d ؟خب دیروز فرصت شد تا با galaxy s5 کار کنم
در کل گوشی نسبت به s4 خیلی پیشرفت داشته از همه نظر
وقتی دستت میگری احساس امنیت بیشتر میکنی به نظر میاد بدنش محکمتر شده واقعا هم شده تو drop test ها واقعا عالی عمل کرده من خودم خواستم اونجا یه drop test بزنم یارو نزاشت :d
نکته بعدی اینکه خیلی سریع بود واقعا هیچ زمانی نمیبرد تا کار انجام بده البته بیشتر تو منو میچرخیدم برنامه خاصی روش نبود ولی در کل سریع بود s4 از همون اول بعضی وقتا هنگ میکرد
سیستم عمالشم دیگه تو ویدئو ها حتما دیدین همه چی تخت شده و سریعتر و ساده تر
سخت افزارشم خیلی قوی تر نشده
در اونجا s4 , note3 بود باهاشون مقایسه میکردم در مقابل note 3 خدائیش چیز خاصی نداشت برای ارائه به نظر من دوستانی که note 3 دارن نیاز نیست اینو تهیه کنن و میتونن بیشتر منتظر بمون تا گوشی های اینده برسن مخصوصا سخت افزاری که تفاوت فاحشی با هم ندارن ولی اگه s4 دارن یا از برندهای دیگه میخوان بیان سمت سامسونگ واقعا میتونه انتخاب خوبی باشه
دوتا گوشی دیگه که سونی و اچ تی سی رونمایی کردن فعلا تو دسترس نبود ولی از نطر بین این سه تا گوشی نسل بعد سامسونگ برندس(تو نقدهای ویدئویی که میدیم از سامسونگ بیشتر تعریف میکردن) ولی تا چند ماه اینده که ال-جی G3 رو رونمایی کنه و تا شهریور گوشی های نوت4 و ایفون 6 و نکسوز 6 که خیلی بهش امیدورام و خبرای خوبی شنیدم (میگم اولین گوشی 64 بیت اندروید خواهد بود)فعلا نمیشه برنده قطعی نسل رو دونست
یه نکته ی دیگه راجع به سامسونگ که فعلا نامفهومه یکی پروژه F هستش که معلوم نیست به کجا میرسه(میگن بدنه فلزی خواهد داشت گوشیش حالا هر چی که باشه) و یکی هم اینکه ممکنه تا یکی دو ماه دیگه s5 با پردازنده snap 805 با پردازنده گرافیکی adreno440 بزنه که اینو حتما گوشیه ذهنتون داشته باشید چون به نظر من از لحاظ سخت افزاری اونا بوی نسل بعد رو میده تا اینا
موفق باشید
فک کنم هشت هسته ایی بودش جالبه خیلی دقت نکردمخیلی شلوغ بود غرفشون اصلا گوشی پائین نمیومدشما کدوم مدلش رو دارید میگید دقیقا ؟ octa_core یا g9009d ؟
استراتژی ها هم که مثل پارساله به نطر من سونی یه گوشی جدید میده با سخت افزار قوی تر از اون ور نوت 4 میاد که باهاش مبارزه کنه htc هم تا آخر سال با همین گوشی ادامه میده ...
این سایت قیمت هاش خوبه یکی از دوستام مدل اس10رو خرید 370اینجا290زدهمنظورم از عالی نسبت به خودش بود نه مثلا S5 :biggrin1:تنها مسئله ای که هست اینه که اینا با گذشت زمان خراب نمیشن؟مثلاً این گوشی رو ببینید کیفیت تصویرش رو که من دیدم واقعا خوب بود خیلی از گوشی های هوآوی سر بود همچنین تاچ پد و سرعت گوشی هم بهتر بود.http://www.bandarbazar.ir/product/66...CCIT-Vogue-405
چه خبره؟؟فکرنکنم اس5دیگه معرفی کنه مثل همیشه سالی 1پرچمدار.چون سامی سه تا گوشی دیگه توراه داره ظاهرا
سری F که معرفی نشده
s5 با پردازنده قویتر snap 805
و نوت 3