راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان این گوشی های چینی که تو بازار مدل های مختلفش اومده چطوریه؟یک از بچه ها یکی داشت برندش CCIT بود واقعاً کیفیت همه چیش عالی بود!قیمتشون هم که ارزونه.به نظرتون ارزش داره خریدشون؟

من با دوتا از گوشی های این برند کار کردم کجاش همه چیش عالیه؟؟ظاهرشون خوبه صفحه بزرگ و متوسطی دارن ولی سخت افزار ضعیف یه گوشی5اینچی سخت افزارش در حد گلکسی استار بود:دی یعنی با نصب چند برنامه خیلی کند میشد.قیمتشونم اصلا خوب نیست شما با این پول میتونین گوشی ها از برندهای معتبر مثل هواوی.لنوو.پرستیژو و..بخرین.واگه چینی نمیخواین صبر کن گوشی هاجدید ایسوس وارد بشن قیمتشون فوق العادست

- - -ویرایش - - -

قیمتش خیلی بالا نیست گوشی 700 دلاره قیمتش...با دلار 3100 حساب کنی سود فروشندم بکشی روش میبینی عمرا زیر 2 نمیاد :) البته فکر کنم مدل های که وارد ایران میشن از اون 650 دلاریا باشه که باز تقریبا همینه.
گفتم که بستگی به قیمت دلار داره..ولی با ‏این قیمت زیاد نمیفروشه و قیمت مثل همیشه پایین میاد ‏برا ‏همه پرچمدارها همینطوره

• Like
Reactions: Vonarian
من با دوتا از گوشی های این برند کار کردم کجاش همه چیش عالیه؟؟ظاهرشون خوبه صفحه بزرگ و متوسطی دارن ولی سخت افزار ضعیف یه گوشی5اینچی سخت افزارش در حد گلکسی استار بود:دی یعنی با نصب چند برنامه خیلی کند میشد.قیمتشونم اصلا خوب نیست شما با این پول میتونین گوشی ها از برندهای معتبر مثل هواوی.لنوو.پرستیژو و..بخرین.واگه چینی نمیخواین صبر کن گوشی هاجدید ایسوس وارد بشن قیمتشون فوق العادست

منظورم از عالی نسبت به خودش بود نه مثلا S5 :دی تنها مسئله ای که هست اینه که اینا با گذشت زمان خراب نمیشن؟مثلاً این گوشی رو ببینید کیفیت تصویرش رو که من دیدم واقعا خوب بود خیلی از گوشی های هوآوی سر بود همچنین تاچ پد و سرعت گوشی هم بهتر بود.
http://www.bandarbazar.ir/product/66/گوشی-چینی-CCIT-Vogue-405

خب دیروز فرصت شد تا با galaxy s5 کار کنم
در کل گوشی نسبت به s4 خیلی پیشرفت داشته از همه نظر
وقتی دستت میگری احساس امنیت بیشتر میکنی به نظر میاد بدنش محکمتر شده واقعا هم شده تو drop test ها واقعا عالی عمل کرده من خودم خواستم اونجا یه drop test بزنم یارو نزاشت :d

نکته بعدی اینکه خیلی سریع بود واقعا هیچ زمانی نمیبرد تا کار انجام بده البته بیشتر تو منو میچرخیدم برنامه خاصی روش نبود ولی در کل سریع بود s4 از همون اول بعضی وقتا هنگ میکرد
سیستم عمالشم دیگه تو ویدئو ها حتما دیدین همه چی تخت شده و سریعتر و ساده تر

سخت افزارشم خیلی قوی تر نشده
در اونجا s4 , note3 بود باهاشون مقایسه میکردم در مقابل note 3 خدائیش چیز خاصی نداشت برای ارائه به نظر من دوستانی که note 3 دارن نیاز نیست اینو تهیه کنن و میتونن بیشتر منتظر بمون تا گوشی های اینده برسن مخصوصا سخت افزاری که تفاوت فاحشی با هم ندارن ولی اگه s4 دارن یا از برندهای دیگه میخوان بیان سمت سامسونگ واقعا میتونه انتخاب خوبی باشه

دوتا گوشی دیگه که سونی و اچ تی سی رونمایی کردن فعلا تو دسترس نبود ولی از نطر بین این سه تا گوشی نسل بعد سامسونگ برندس(تو نقدهای ویدئویی که میدیم از سامسونگ بیشتر تعریف میکردن) ولی تا چند ماه اینده که ال-جی G3 رو رونمایی کنه و تا شهریور گوشی های نوت4 و ایفون 6 و نکسوز 6 که خیلی بهش امیدورام و خبرای خوبی شنیدم (میگم اولین گوشی 64 بیت اندروید خواهد بود)فعلا نمیشه برنده قطعی نسل رو دونست

یه نکته ی دیگه راجع به سامسونگ که فعلا نامفهومه یکی پروژه F هستش که معلوم نیست به کجا میرسه(میگن بدنه فلزی خواهد داشت گوشیش حالا هر چی که باشه) و یکی هم اینکه ممکنه تا یکی دو ماه دیگه s5 با پردازنده snap 805 با پردازنده گرافیکی adreno440 بزنه که اینو حتما گوشیه ذهنتون داشته باشید چون به نظر من از لحاظ سخت افزاری اونا بوی نسل بعد رو میده تا اینا

موفق باشید

منظورم از عالی نسبت به خودش بود نه مثلا S5 :دی تنها مسئله ای که هست اینه که اینا با گذشت زمان خراب نمیشن؟مثلاً این گوشی رو ببینید کیفیت تصویرش رو که من دیدم واقعا خوب بود خیلی از گوشی های هوآوی سر بود همچنین تاچ پد و سرعت گوشی هم بهتر بود.
فروشگاه آنلاين بندر بازار - محصول -گوشی چینی CCIT Vogue 405

با این بودجه هواوی Y511 بهترین انتخاب هست، علاوه بر اینکه هواوی شرکت پدر مادر دارتریه، از عکس ها + سایز صفحه نمایش میشه فهمید که هواوی کوچیکتره و خوشدست تر "4.7 اینچ با اون حاشیه کناره صفحه نمایش معلومه سایز بزرگی داره، اینم در نظر بگیر که هواوی 0.2 اینچ کوچیکتره که باز از لحاظ سایز کلی گوشی برتری پیدا میکنه" پردازندشون یکیه اما رزولوشنش هواوی کمی پایینتره که برای همچین پردازنده ای بهتره و تو بازیا بهتر جواب میده البته دوربین بهتری داره نسبت به هواوی

^
تا جایی که من اطلاع دارم، مایکروسافت مبدع طراحی flat و minimal نبوده. تنها کاری که مایکروسافت کرد این بود که این سبک طراحی رو کمی رایج‌تر کرد.
گوگل هم از خیلی قبل از Windows 8 همـین کار رو کرده بود + خیلی از شرکـت‌هایی که در صنـایع مختـلف فعالــیت دارند، مثل Shell
توجه شما رو جلب میکنم به این تصویر:

در خبر دیگر:
Galaxy S5 scores amazing on our battery life test: the longest-lasting flagship has the endurance of a tablet

نتایج تست باتری S5 منتشر شدند: طولانی‌ترین مدت نگهداری شارژ در بین پرچمداران ( برابر با تبلت‌ها )

The notable thing with the Galaxy S5 is that it breaks the flagship record
with "only" a 2800 mAh battery, surpassing even phablets with their huge 3000+ mAh juicers
Samsung might have utilized additional battery-saving techniques for the first time in the S5

آخرین ویرایش:
خب دیروز فرصت شد تا با galaxy s5 کار کنم
در کل گوشی نسبت به s4 خیلی پیشرفت داشته از همه نظر
وقتی دستت میگری احساس امنیت بیشتر میکنی به نظر میاد بدنش محکمتر شده واقعا هم شده تو drop test ها واقعا عالی عمل کرده من خودم خواستم اونجا یه drop test بزنم یارو نزاشت :d

نکته بعدی اینکه خیلی سریع بود واقعا هیچ زمانی نمیبرد تا کار انجام بده البته بیشتر تو منو میچرخیدم برنامه خاصی روش نبود ولی در کل سریع بود s4 از همون اول بعضی وقتا هنگ میکرد
سیستم عمالشم دیگه تو ویدئو ها حتما دیدین همه چی تخت شده و سریعتر و ساده تر

سخت افزارشم خیلی قوی تر نشده
در اونجا s4 , note3 بود باهاشون مقایسه میکردم در مقابل note 3 خدائیش چیز خاصی نداشت برای ارائه به نظر من دوستانی که note 3 دارن نیاز نیست اینو تهیه کنن و میتونن بیشتر منتظر بمون تا گوشی های اینده برسن مخصوصا سخت افزاری که تفاوت فاحشی با هم ندارن ولی اگه s4 دارن یا از برندهای دیگه میخوان بیان سمت سامسونگ واقعا میتونه انتخاب خوبی باشه

دوتا گوشی دیگه که سونی و اچ تی سی رونمایی کردن فعلا تو دسترس نبود ولی از نطر بین این سه تا گوشی نسل بعد سامسونگ برندس(تو نقدهای ویدئویی که میدیم از سامسونگ بیشتر تعریف میکردن) ولی تا چند ماه اینده که ال-جی G3 رو رونمایی کنه و تا شهریور گوشی های نوت4 و ایفون 6 و نکسوز 6 که خیلی بهش امیدورام و خبرای خوبی شنیدم (میگم اولین گوشی 64 بیت اندروید خواهد بود)فعلا نمیشه برنده قطعی نسل رو دونست

یه نکته ی دیگه راجع به سامسونگ که فعلا نامفهومه یکی پروژه F هستش که معلوم نیست به کجا میرسه(میگن بدنه فلزی خواهد داشت گوشیش حالا هر چی که باشه) و یکی هم اینکه ممکنه تا یکی دو ماه دیگه s5 با پردازنده snap 805 با پردازنده گرافیکی adreno440 بزنه که اینو حتما گوشیه ذهنتون داشته باشید چون به نظر من از لحاظ سخت افزاری اونا بوی نسل بعد رو میده تا اینا

موفق باشید
شما کدوم مدلش رو دارید میگید دقیقا ؟ octa_core یا g9009d ؟
استراتژی ها هم که مثل پارساله به نطر من سونی یه گوشی جدید میده با سخت افزار قوی تر از اون ور نوت 4 میاد که باهاش مبارزه کنه htc هم تا آخر سال با همین گوشی ادامه میده ...

تا جایی که من اطلاع دارم، مایکروسافت مبدع طراحی flat و minimal نبوده. تنها کاری که مایکروسافت کرد این بود که این سبک طراحی رو کمی رایج‌تر کرد.
به نظرت خودت جواب خودتو ندادی؟

شما کدوم مدلش رو دارید میگید دقیقا ؟ octa_core یا g9009d ؟
استراتژی ها هم که مثل پارساله به نطر من سونی یه گوشی جدید میده با سخت افزار قوی تر از اون ور نوت 4 میاد که باهاش مبارزه کنه htc هم تا آخر سال با همین گوشی ادامه میده ...
فک کنم هشت هسته ایی بودش جالبه خیلی دقت نکردم:|خیلی شلوغ بود غرفشون اصلا گوشی پائین نمیومد :|
سونی که باووو ول معطله..سامسونگ هم با نوت 4 که بزنه تو فبلت ها هست فک نمیکنم به غیر از فبلتها ربط داشته باشه چون مشتری خودش رو داره

htc هم دقیقا از سری one منظورم (m7)هست دقیقا این روال رو در پیش گرفت که یه محصول بده و بیشتر روش تمرکز کنه کاری که اپل میکنه به نظرم تا حدودی هم جواب داد

lg هم که گوشیشو با شرکتهای دیگه نمیده چون تو فروشش خیلی ضربه میخوره

والا من هر موقع خواستم گوشی از سامسونگ بگیرم همش میترسیدم که یه وقت مشکل نداشته باشه 2 3 سال پیش یدونه Ace یک خریدم اصلا خوب نبود رفتم Wildfire گرفتم اون خیلی عالی بود.
امسال هم که رفتم S4 مدل 8 هسته ایی شو خریدم به طور کلی زد تو ذوقم!!!:(
منوی S5 رو دیدم جالب بود به نظرم که صفحه اش خیلی بهتر از قبل شده ولی خوب اول آخرش آمولد هست دیگه.توی این مدل از سری S رو خیلی محکم چسب کاریش کرده به خاطر زد آب بودنش. در کل اگه مثل S4 کشکل هنگ کردن و داغی و مصرف شدید باطری نداشته باشه خیلی احتمالش هست که امسال بهترین گوشی بشه هر چند هم که هنوز G3 , iPhone 6 و نکسوس 6 مونده تا معرفی بشه.
راستی دوست عزیز دوربینشو تست کردی! وضعش چه طور شده؟!

انصافا سامسونگ با گلکسی هاش ترکوند خیلی بی انصافی هستش که بگی چون ace خوب نبود پس همش بده به نظر شخصی من تو اندروید سامسونگ از همه بهتره دلیلم دارم براش حالا بوقتش میگم بعد از اونم سری نکسوز رو خیلی میپسندم
s2-s3 هم بهترین گوشی های سال شدن زمان خودشون

htc اوایلش خیلی خوب بود و اولین شرکتی بود که گوشی اندروید زد رابطشم با گوگل عالی بود ولی به مرور جایگاهشو از دست داد
راجع به صفحه نمایش یکی از بزرگترین برترهای سامسونگ همین AMOLED هستش یعنی بزرگترین مزیتشه
واقعا کیفیت خوبی داره و هر وقت که گوشیتو در میاری همه نا خوداگاه برمیگردن مجذوب صفحه نمایشش میشن
من خودمم یکی از طرفداران پروپاقرص این صفحه نمایش هستم
تو s4 به نهایت رسوند و من خیلی دوس داشتم
الان تو s5 واقعا بی نظیر شده این صفحه نمایش بی شک بهترین و باکیفیت صفحه نمایش در بین اسمارتفونها هستش
این اشباع رنگ و غلظت رو هم بطور کامل برطرف کرده البته تو نوت3 هم خیلی عالی شده بود
s4 هم مدل هشت هسته ایش هنگ و باگ زیاد داشت مدل چهار هستش خیلی بهتر بود اونم بخاطر این بود که اولین بار بود که تو یه گوشی دوتا پردازنده با چهار هسته کنار همو غیر همزمان قرار بود فعالیت کنن که یکم مشکل داشت اوایلش

تو s5 مثل اینکه در صورت نیاز هر 8 هسته کار میکنن و این مشکلات کاملا رفع شده
دوربین هم من یدونه تونستم عکس بگیرم از یه کاغذ بود که خیلی عالی بود به نظرم ..تو نقد ها هم از دوربینش خیلی تعریف کردن

راجع به بهریتن گوشی نمیشه نظر داد مشخصه
چون سامی سه تا گوشی دیگه توراه داره ظاهرا
سری F که معرفی نشده
s5 با پردازنده قویتر snap 805
و نوت 3
اینارو باید ایفون 6 و نکسوز 6 و البته LG2 اضافه کرد و تا شهریور صبر

همه برسی ها رو خوندم واقعا بهترین گوشی بازاره همه چی عالیه بجز اسپیکر ها
دوربین رو فکر میکردم چون لنز جدید خود سامسونگ نمیتونه مثل سونی های قبلی خوب باشه ولی فوق العادست دوربینش.
فروش اس5فوق العاده بوده رکورد فروش روز اول اس4رو زد.
اینام صف برا خرید اس5تو فرانسه.هلند مالزی...
5line.png

galaxy-s5-launch-rotterdam.jpg
gs5-launch.jpg

- - -ویرایش - - -

منظورم از عالی نسبت به خودش بود نه مثلا S5
:biggrin1:
تنها مسئله ای که هست اینه که اینا با گذشت زمان خراب نمیشن؟مثلاً این گوشی رو ببینید کیفیت تصویرش رو که من دیدم واقعا خوب بود خیلی از گوشی های هوآوی سر بود همچنین تاچ پد و سرعت گوشی هم بهتر بود.
http://www.bandarbazar.ir/product/66...CCIT-Vogue-405
این سایت قیمت هاش خوبه یکی از دوستام مدل اس10رو خرید 370اینجا290زده
با این پول میتونست گوشی با سخت افزار قویتر.صفحه بهتر.برند معتبرتر بخره
درکل نظر خودته از نزدیک دیدی اگه کیفیتش خوبه بخرولی قیمت بدون گارانتی گوشی های هواوی هم رو ببین میتونی چیز بهتری پیدا کنی
چون سامی سه تا گوشی دیگه توراه داره ظاهرا
سری F که معرفی نشده
s5 با پردازنده قویتر snap 805
و نوت 3
چه خبره؟؟فکرنکنم اس5دیگه معرفی کنه مثل همیشه سالی 1پرچمدار.
اس5از نظر عملکرد انقد خوبه که میتونه 1سال با بقیه پرچمدارها رقابت کنه
من این سیاست جدید سامسونگ رو خیلی میپسندم
اولش از اس5ناامید شدم ولی الان عاشقش شدم:دی

خب ما هم امروز فرصت شد رفبیم با G2 کار کردیم , صفحه نمایش خوبی داشت خوشمان آمد :d
‏ با s3 هم کار کردم , خدایی دوربینش خوبه ها, میگفت با گارانتی 1090 تومن ! گفتم چه خبره ! من که همه جا رو زیر و رو کردم نتونستم 9305 پیدا کنم ! باو کسی نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or