راهنمایی برای خرید موبایل

شما میگم احتمالا چیزی نزدی :دی کجا S3 رو 850 میفروشن من همین الان میرم ترمینال هر جا که شما گفتی میام اونجا سراغش :| :دی

ویرایش : قیمت اصلیش که بد جور اومده پایین ولی من اینجا ها کاهش قیمت ندیدم :دی

فقط قیمت S5 و Z2 نره بالا سه تومن خیلیه :|
قیمت s3 همون حدوداس
اون گوشی ها که گفتی بالا نمیره الان رو 2.500 هستش و میاد پائینتر رسیما وارد بازار بشه
دلار بالاتر نمیره خیالتون راحت

S5 تو ایران هم رونمایی شد قیمت با گارانتی هم 2.600 هست.
خوبه زمان ورودشون قیمت ها نرفت بالای 3 تومن!!!
فکر کنم دیگه از هفته آینده بازار موبایل تهران S5 رو برای کار کردن بزارن به نظرم صبر کنید M8 و Z2 هم بزارن بعدا برید ببینید.

تو پرشین فلان رو 2.600 به پائین دارم میفروشن
ولی به نظرم ارزش نداره چونکه میگن نسخه اسنپ 805 ـش تو راهه

اون قیمتی که شما میگید بدون گارانتی هست بله توی علاادین و بازار موبایل هم بگیردید بدون گارانتی 2.450 میدن.

گارانتی خیلی تو ایران کاربرد نداره اینا هیچ کاری تقریبا از دستشون بر نمیاد
فقط تو بهترین حالت میفرستن برا تعمیر
تو ایران محصولات ال-جی گارنتیشون خوبه و میشه اعتماد کرد ضمن اینکه خیلیم رو قیمت گوشی نمیکشن

- - -ویرایش - - -

یه عکس بیرون درز کرده (عکس ماله سیستم عامل هستش که رو ایفون جدید ظاهرا تست شده)که تقریبا ثابت میکنه ایفون نمایشش بزرگ تر میشه خبر خیلی خوبیه
البته میگن 4.7 اینچه که خب خدا کنه بزرگتر بشه یا دو نسخه بدن

گارانتی خیلی تو ایران کاربرد نداره اینا هیچ کاری تقریبا از دستشون بر نمیاد
فقط تو بهترین حالت میفرستن برا تعمیر
تو ایران محصولات ال-جی گارنتیشون خوبه و میشه اعتماد کرد ضمن اینکه خیلیم رو قیمت گوشی نمیکشن

- - -ویرایش - - -

یه عکس بیرون درز کرده (عکس ماله سیستم عامل هستش که رو ایفون جدید ظاهرا تست شده)که تقریبا ثابت میکنه ایفون نمایشش بزرگ تر میشه خبر خیلی خوبیه
البته میگن 4.7 اینچه که خب خدا کنه بزرگتر بشه یا دو نسخه بدن

اتفاقا سامسونگ تحریماشو برداشته پس نمایندگی که توی ایران داره رسمی هست برای همین هم S5 رو تو ایران رونمایی کرد. خیلی کار ها میتونن بکنن ولی انجام نمیدن پولشو میکنن توی جیب خودشون.
-----------------
در مورد ایفون بهتون گفته بودم که صفحه اش بزرگ تر میشه.
واقعا الان دیگه 4 اینچ خیلی کوچیکه.

اتفاقا سامسونگ تحریماشو برداشته پس نمایندگی که توی ایران داره رسمی هست برای همین هم S5 رو تو ایران رونمایی کرد. خیلی کار ها میتونن بکنن ولی انجام نمیدن پولشو میکنن توی جیب خودشون.
-----------------
در مورد ایفون بهتون گفته بودم که صفحه اش بزرگ تر میشه.
واقعا الان دیگه 4 اینچ خیلی کوچیکه.
کی برداشته؟؟ جدیدا..پس هنوز کار داره تابرسه به ال-جی ولی خب خیلی خوبه همینم
یه چیزیم هنوز مطمئن نیستم اینه هنوز فک کنم عین ال-جی لانچ رسمی ندارن (این باعث میشه قیمتش خیلی بیاد پائین از همون اول)
=========
اما راجع به ایفون درسته شما گفته بودین و منم خیلی تو سایتهای دیگه دیده بودم و بعشون اعتماد نداشتم
ولی این عکس از سیستم عامل هستش که خیلی میتونه درست باشه چون تا چند وقت دیگه کنفرانس توسعه دهندگان اپل هست و اونجا از نسخه جدید سیستم عامل هم رونمایی میشه که الان دارن روش کار میکنن بر اساس ایفون های جدید پس خیلی قابل استناد هستش

- - -ویرایش - - -

نظرتون s5 قیمتش تا چند میاد پایین??
خیلی جا داره به نظرم عجله نکنید
این در نظر بگیرید سامسونگ یکی دو تا محصول جدید دیگه تا قبل از معرفی NOTE 4 در دست داره میشه و معرفی میکنه پس باید صبر کرد اونارو هم دید بعد خرید کرد

سامسونگ سال پیش ایران تحریم کرد و تبلیغاتشو از روی بیلبرد های خیابون و... برداشت و سامسونگ اپس رو روی ایرانی ها بست ولی الان تبلیغاتش شروع شده مخصوصا برای S5 و الان سامسونگ اپس رو باز کرده.
-----------
به نظرم تا خرداد گوشی نخرید چون من شنیدم ارزون تر میشه و اینکه هنوز چنتا گوشی از شرکت های دیگه مونده معرفی بشه مثلا Note 4 , G3 , iPhone 6 و... .

خب معلومه قیمت پایین میاد کمتر از دوهفته میاد زیر2تومن.البته بستگی به دلار داره.
قیمتش خیلی بالا نیست گوشی 700 دلاره قیمتش...با دلار 3100 حساب کنی سود فروشندم بکشی روش میبینی عمرا زیر 2 نمیاد :) البته فکر کنم مدل های که وارد ایران میشن از اون 650 دلاریا باشه که باز تقریبا همینه.

قیمتش خیلی بالا نیست گوشی 700 دلاره قیمتش...با دلار 3100 حساب کنی سود فروشندم بکشی روش میبینی عمرا زیر 2 نمیاد :) البته فکر کنم مدل های که وارد ایران میشن از اون 650 دلاریا باشه که باز تقریبا همینه.
مطمئنی 700 دلاره؟؟یعنی از انلاک ایفون هم گرونتر؟؟بعد الان s4 هم همین قیمته؟؟چون با توجه به قیمت نوش خیلی کمتر میوفته
بعد دلار پائینتر هستشا..

این شرکتهای موبایل چه سودی میکنن خدائیش 700 دلار برا هر گوشی بعد سونی مایکروسافت کنسول با اون عظمتشون که ارزونترم هست رو باید با التماس بفروشن به ملت

مطمئنی 700 دلاره؟؟یعنی از انلاک ایفون هم گرونتر؟؟بعد الان s4 هم همین قیمته؟؟چون با توجه به قیمت نوش خیلی کمتر میوفته
بعد دلار پائینتر هستشا..

این شرکتهای موبایل چه سودی میکنن خدائیش 700 دلار برا هر گوشی بعد سونی مایکروسافت کنسول با اون عظمتشون که ارزونترم هست رو باید با التماس بفروشن به ملت
آره بازه قیمتش بسته به منطقه ارزش بین 650 تا 700 دلار هست.(قیمت مدل gig16هست) (تو بیشتر کشور های اروپایی 600 یورو قیمت خورده)همین دیروز تو 125 کشور عرضه شد جالب اینجاست S4 موقع عرضش تو 60 کشور اول عرضه شد و اینبار سامسونگ پخش گسترده تری برای پرچمدارش تدارک دیده.
اینطوریم نیست درسته که قیمت و سوده smartphone ها خیلی زیاده و الان سوده خیلی خوبی دارن اما سود کنسول های بازی تو خوده دستگاه نیست و از طریق فروش بازی و گرفتن پول لایسنس انتشار بازی روی کنسولشون هست اما موبایلها فقط همون یکبار موقع فروش سود دارن.
قیمت جهانیه z2 بالاتره یا s5?
Z2..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or