راهنمایی برای خرید موبایل

همونطور که u_2 عزیز اعلام کردند، یک نسخه GALAXY S 5 با چیپست 8هسته‌ای Exynos، با کلاک 2.1 GHz هم منتشر میشه

gsmarena_001.jpg

اطلاعی از مدل چیپست مورد استفاده و قابل دسترس بودن این نسخه در نواحی مختلف اعلام نشده

آخرین ویرایش:
^^ تنها مشکل در بالا اینه که S4 صفحش 5 اینچ هست نه 4.8
S5 کلا عجیبه!از جلو که مو نمیزنهد با نسل قبلش و از پشت کاملا شبیه Nexus 7 نسل اول هست!(کاش حداقل از همون طراحی چرم مانند note 3 بهره میبرد)!اما عجیب تر اینکه هم سنگین تر شده و هم قطرش بیشتر!از اون طرف هم حاشیه های صفحه نمایش بیشتر شده!یعنی تمام چیزهایی که قبلا سعی در کمتر شدنش بود و اعلام میشد.تنها چیزی که کاملا مشتاقم تا ببینم چطوریه سنسور و عملکرد دوربینش هست.

^^ تنها مشکل در بالا اینه که S4 صفحش 5 اینچ هست نه 4.8
S5 کلا عجیبه!از جلو که مو نمیزنهد با نسل قبلش و از پشت کاملا شبیه Nexus 7 نسل اول هست!(کاش حداقل از همون طراحی چرم مانند note 3 بهره میبرد)!اما عجیب تر اینکه هم سنگین تر شده و هم قطرش بیشتر!از اون طرف هم حاشیه های صفحه نمایش بیشتر شده!یعنی تمام چیزهایی که قبلا سعی در کمتر شدنش بود و اعلام میشد.تنها چیزی که کاملا مشتاقم تا ببینم چطوریه سنسور و عملکرد دوربینش هست.

با HDR و بدون HDR، درون خود حافظه‌ی گوشی پیدا شدند

شوخی جدید hTC
gsmarena_002.jpg

آخرین ویرایش:
PRO_G@MER

مرسی ا.عکسها که خوبن اما باید با یک سمپل مقایسه بشن یا آدم از نزدیک تست کنه.احتمالا فریمویر دوربین هم نهایی نباشه اما دیتیل اوکی هست.یذره بنظرم رنگها دقیق نیستند ولی بدون وجود سمپل نمیشه زیاد حرفی زد.

منم امروز ی اسپس گری گرفتم.فوق العادس.2250 با یک سال گارانتی مه تل​

سلام داداش
16 گیگ رو گرفتی 2250؟؟؟
تو این چند روز که باهاش کار کردی ازش راضی هستی؟؟
باطریش چطوره؟؟ دوربینش چطوره؟؟؟
به مشکلی باهاش بر نخوردی؟؟؟

دوستان تا 1ميليون و 600-700 کدوم گوشى ها ارزش خرىد دارن؟
ملاک هاى اصلىم کيفيت بدنه, کيفيت پخش music خيلى خوب و رابط کاربريه:dخودم one و butterfly s رو مدنظر دارم.

دوستان تا 1ميليون و 600-700 کدوم گوشى ها ارزش خرىد دارن؟
ملاک هاى اصلىم کيفيت بدنه, کيفيت پخش music خيلى خوب و رابط کاربريه:dخودم one و butterfly s رو مدنظر دارم.
ببین باطری بنظرم نقش مهمی تو گوشی داره .. درسته وان گوشی عالی و بدنه زیبایی داره ولی باطری باترفلای یه چیز دیگس راحت 3 روز جواب میده ... سعی کن مدل با کارت حافظه شو بخری و یه 32 گیگ کلاس 100 بنداز روش و با 16 تایی هم که خودش داره دیگه کمبود حافظه نداری.
صفحه 5 اینچی هم خوراک وب گردی و فیلم دیدنه.
در کل بین این دوتا من باترفلای رو انتخاب میکنم.

سلام داداش
16 گیگ رو گرفتی 2250؟؟؟
تو این چند روز که باهاش کار کردی ازش راضی هستی؟؟
باطریش چطوره؟؟ دوربینش چطوره؟؟؟
به مشکلی باهاش بر نخوردی؟؟؟
سلام اره عزیز 16.باترشم راحت ی روز نگه میداره کلا خوبه.دوربینم قابل قبول.همه چی عالی
​touch id هم عالیییییییییییی

دوستان چند سوال:
1.به نظرتون قیمت گوشی htc one بعد از عید پایین میاد یا نه بالاترم ممکنه بره یا تغییری نکنه؟
2.از 32گیگ حافظه این گوشی چقدرش در اختیار کاربر هستش؟
3.آیا توی بازار میشه این گوشی با ساخت خود تایوان پیدا کرد؟(سایت فروشنده مطمئنی میشناسید؟)
شب خوش تا بعد.:)

دوستان کسی نیست جواب این سوالات من رو بده؟!

خب وان به سلطه2ساله گلکسی اس پایین داد:دی
سال دیگه هم عمرا اس5ببره نوت3هم به نظرم بهترین گوشی سال بود ولی بخاطر اندازش انتخاب نمیشه باید یه بخش بهترین فبلت بذارن
..کلا معلوم بود امسال وان میبره گلکسی اس ها3سال پیاپی بهترین گوشی سال اروپا شدن ولی اونم امسال وان برد و تو اکثر لیست ها هم اول بود
اما عجیب تر اینکه هم سنگین تر شده و هم قطرش بیشتر!از اون طرف هم حاشیه های صفحه نمایش بیشتر شده!یعنی تمام چیزهایی که قبلا سعی در کمتر شدنش بود و اعلام میشد
خب معلومه دیگه بخاطر زد اب شدنش:دی

سامسونگ دیگه رو سخت افزار مانور نمیده ولی نه انقد دیگه
معلوم شد پردازندش801:دی با فرکانس بالاتر از z2ولی z2رمش بیشتره
سونی توz2تقریبا مشکل زاویه دید و حل کرده وخیلی بهتر شده
اگه رو رابطشم کار کنه و سالی1پرچمدار بزنه عالیه میشه

آخرین ویرایش:
دوستان چند سوال:
1.به نظرتون قیمت گوشی htc one بعد از عید پایین میاد یا نه بالاترم ممکنه بره یا تغییری نکنه؟
2.از 32گیگ حافظه این گوشی چقدرش در اختیار کاربر هستش؟
3.آیا توی بازار میشه این گوشی با ساخت خود تایوان پیدا کرد؟(سایت فروشنده مطمئنی میشناسید؟)
شب خوش تا بعد.:)
ببین عزیز بازار ارزی تو کشور ما اصلن قابل پیبینی نیست!
همه چی به صحبتها ربط داره:d
ولی خب من احتمال میدم بهدش قیمتها با قدرت بالا بره... چون دو خط موازی بهم نمیرسن.
2- حدوده 26 گیگ
3-باید بگردی تا پیدا کنی ولی چین هم تفاوت زیادی نداره تو بالارده ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or