راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان من میخوام یه گ.شی بگیرم چند تا سوال داشتم::دی
اول اینکه الانا بگیرم یا بعد عید میاد پایین اونموقع بگیرم؟
دوم اینکه گزینه های من اینه کدومو بگیرم با گوشیم میخوام بازی کنم پس اونی که هنگی داره یا زیاد داغ میکنه رو حذف کنین
HTC One Mini - Galaxy S4 Mini - Galaxy Note II - Xperia Z - Xperia ZR - Nexus 4
مرسی:دی

دوستان چند سوال:
1.به نظرتون قیمت گوشی htc one بعد از عید پایین میاد یا نه بالاترم ممکنه بره یا تغییری نکنه؟
2.از 32گیگ حافظه این گوشی چقدرش در اختیار کاربر هستش؟
3.آیا توی بازار میشه این گوشی با ساخت خود تایوان پیدا کرد؟(سایت فروشنده مطمئنی میشناسید؟)
شب خوش تا بعد.:)

اس5هم معرفی شد ولی هنوز باورم نمیشه این باشه خیلی خوبه ولی با اون چیزی که فکر میکردم خیلی فاصله داره..اصلا این مدت حال و هوایی قبل معرفی اس3.و4رو نداشت تو گنگره موبایل هم رونمایی شد همینا نشون میداد چیز زیاد فوق العاده ی نمیشه ولی باز امیدوار بودم..عجیب ترینش این که گلکسی اس ها همیشه قوی ترین سخت افزار داشتن ولی این پردازندش اس800:دی فکر کنم قیمت پایین تری نسبت به قبل ها داشته باشه

دوستان دیدن این خالی از لطف نیست
72101121299215491853.png

انتظارات ازش فوق العاده بالا بود و خیلی ها رو راضی نکرده..ولی امکاناتشو دیدم ازش خوشم اومد اون دسبند هم فوق العاده شیکه .از سخت افزارش معلومه قیمت پایینی داره..اثر انگشتشم از ایفون کاربردی تره و ضربان قلبم داره.به نظرم بعد یه مدت محبوب میشه الان همه ازش متنفر شدن

انتظارات ازش فوق العاده بالا بود و خیلی ها رو راضی نکرده..ولی امکاناتشو دیدم ازش خوشم اومد اون دسبند هم فوق العاده شیکه .از سخت افزارش معلومه قیمت پایینی داره..اثر انگشتشم از ایفون کاربردی تره و ضربان قلبم داره.به نظرم بعد یه مدت محبوب میشه الان همه ازش متنفر شدن
اثر انگشتش کجاش از ایفون کاربردی تره:-/این که انگشتتو بکشی رو یک سطح راحت تره یا این که یک جا ثابت بزاری...به نظر من حسگر اثر انگشت این و one maxx فوق العاده بیخود و غیر کاربردین
قیمت پایینم فکرشو از سرت بیرون کن s4 مدل 16 گیگش نسل قبل با one 32 یک قیمت بود:|اینم مطمئن باش گرونه
منفورترین گوشی سری گلگسی میشه به نظر من...این سری همیشه ضعفاشو با قدرت سخت افزاریش پوشش میداد ولی الان...نوت 3 واقعا از این سرتره از همه نظر
فعلا z2 خیلی انتخاب بهتریه تا معرفی htc two و lg g3
واقعا زشته
yahoo_4.gif
از این زشت تر دیگه امکان نداشت!
yahoo_22.gif

خبری از HTC One 2 نیست؟!
yahoo_4.gif
رنگ طلاییش تو حلقم=))اعتماد به نفسشون واقعا جای تقدیر داره...طلایی اینو کنار طلایی آیفون و one یک لحظه تصور کن
one جدیدم رفت واسه 5 فروردین

ضخامتو:|
dsc-1278-1.jpg

آخرین ویرایش:
کاربردی تره یه کم درموردش بخون. دوربینشم خیلی پیشرفته شده..سخت افزار همه گوشی ها الان در یه حد امکاناته که مهمه و اس5هم امکاناتش خیلی خوبه..به نظرم که قیمتش پایین و احتمال داره سریfرو گرونتر با بدنه فلزی و سخت افزار قوی تر معرفی کنه...سامسونگ6ماه پیش گوشی با رم3گیگ زد الان پرچمدارشو با رم2میزنه:دی خب معلومه بخاطر پایین اوردن قیمته:دی.

اگه منظورت اینه که واسه پرداختای اینترنتی و غیره میشه ازش استفاده کرد حرفت درست ولی من از لحاظ نحوه انجام کارش میگم
این سری f شایعه ای بیش نیست.هیچوقت سامسونگ نمیاد معروفترین سری اسمارت فوناشو ارزون کنه تا مدل جدید و شاختر بزنه...ماشالا چیزی که سامسونگ زیاد داره مدلا و سریای مختلفو میتونست مدل ارزون رو تو اون سریا معرفی کنه
جان من بیا این دو تا رو با طلایی s5 مقایسه کن
77172517651023258989.jpg

شخصا خیلی خیلی بیشتر از این ازش انتظار داشتم ولی نشد مخصوصا سخت افزاری
راجع به سنسورشم که هیچی نفهمیدم زیاد جالب به نظر نمیاد
به نظرم در اینده و به مرور از فروش سری گلکسی کم کنه
الان بهترین فرصت برای htc و lg هستش
نمیدونم چرا htc هیچی رو نمیکنه منتظره چیه؟؟
راستی یه سوال الان دقیقا cpu گلکسی اس 5 کدومه؟؟
الان تو این دوتا لینک با هم اختلاف دارن
Samsung Galaxy S5 - Full phone specifications
MWC 2014: Samsung Galaxy S5, Gear 2, Gear 2 Neo, Fit hands-on - GSMArena.com
کدومش درسته؟؟
یکیشون 800 هست اون یکی 805

شخصا خیلی خیلی بیشتر از این ازش انتظار داشتم ولی نشد مخصوصا سخت افزاری
راجع به سنسورشم که هیچی نفهمیدم زیاد جالب به نظر نمیاد
به نظرم در اینده و به مرور از فروش سری گلکسی کم کنه
الان بهترین فرصت برای htc و lg هستش
نمیدونم چرا htc هیچی رو نمیکنه منتظره چیه؟؟
راستی یه سوال الان دقیقا cpu گلکسی اس 5 کدومه؟؟
الان تو این دوتا لینک با هم اختلاف دارن
Samsung Galaxy S5 - Full phone specifications
MWC 2014: Samsung Galaxy S5, Gear 2, Gear 2 Neo, Fit hands-on - GSMArena.com
کدومش درسته؟؟
یکیشون 800 هست اون یکی 805

هر دو 800 هستند

ــــــــــــــ

مسئولین بخش تلفن‌های هوشمند سامسونگ High نبودند احیانا؟
واقعا این شرکتی‌ـه که S II و S III رو معرفی کرد؟

یکی از انتقادها نسبت به S 4، امکانات بی‌استفاده یا اصطلاحا Gimmick ـها بودند، خوشبختانه روی این موارد زیاد مانور داده نشد
افزایش بیش از اندازه‌ی وزن و ابعاد بدنه در مقابل افزایش 0.1 اینچی اندازه‌ی صفحه
کاور پشتی پلاستیک مات با طراحی .... اینقدر سخته که از پلاستیک مات بدون طرح استفاده کنند؟

دوربین 16مگاپیکسلی، قابلیت پیش‌نمایش حالت HDR
UI جدید و مسطح که در GALAXY Tab Pro هم شاهدش بودیم
جایگزین شدن Soft Key ـه منو با صفحه‌ی Multi Tasking
سنسور اثر انگشت ( که اصلا منتظرش نبودیم ! ) و ضربان قلب ( اولین بار روی تلفن هوشمند ). تمرکز سامسونگ روی سلامتی جای تقدیر داره
هیچ جهش خارق‌العاده‌ای در سخت‌افزار هم دیده نمیشه، صفحه 1080p، چیپست s800 که در حال حاضر از سایر رقبا قوی‌تره و فقط در بخش پردازش گرافیکی از Z2 کمی پایینتره، USB 3.0
تنها نکته‌ی واقعا مثبت‌ـش از نظر من، ضد آب و گرد و غبار بودن بود

یک مسئله‌ی خیلی ناراحت‌کننده‌ای هم که هست اینه که انگار اندروید به نقطه‌ی اشباع تکنولوژی رسیده و صرفا جایی برای ارتقا نمونده. یا باید یک جهش خیلی بزرگ در سخت‌افزار ایجاد بشه، یا سعی کنند با سخت‌افزار معمولی‌تر بهترین تجربه رو برای مردم ارائه بدند

در کل ولی Meh ـترین معرفی سامسونگ در طی این چند سال اخیر بود.به هیچ وجه بد نیست ولی بعد از تجربه‌ی S III و S II توقع بیشتری از سامسونگ داشتم. نظرم هم اینه که امسال بالاخره LG از زیر سایه‌ی سامسونگ خارج میشه

آخرین ویرایش:
تویت نوکیا و اچ تی سی:دی

124-610x305.jpg

210-610x330.jpg

- - -ویرایش - - -

سامسونگ اعلام کرده بازم یه نسخه8هسته ای داره

اولین بنجمارک
Quadrant
23,468
Antutu
35,541

این سری f شایعه ای بیش نیست.هیچوقت سامسونگ نمیاد معروفترین سری اسمارت فوناشو ارزون کنه تا مدل جدید و شاختر بزنه...ماشالا چیزی که سامسونگ زیاد داره مدلا و سریای مختلفو میتونست مدل ارزون رو تو اون سریا معرفی کنه
جان من بیا این دو تا رو با طلایی s5 مقایسه کن
من که ظاهر گوشی برام مهم نیست و بیشتر به کارایی و امکانت برام مهمه ولی اره زشته:دی

منم قبلا فکر میکردم فقط شایعه باشه ولی بعد معرفی اس5نظرم عوض شده کلا مشکوک میزنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or