خخخخخ:d
من اومدم یه نقد بنویسم از نسل بعد موبایل ها به همراه یه سری از ابهامات و سوالات
اول از همه با معرفی گوشی جدید سامی شروع میکنیم :d
انتظارات خیلی بالا بود ازش بیشتر از حد تصور جوری که همه انتظار داشتن یه ابر گوشی معرفی کنه که گویا اینجوری نشده
گوشی جدید سامی چیز خیلی جدیدی نداشت
همون بدنه..همون جنس ساخت بدنه..تازه یکم هم ضخیم تر شده ولی خب دلیلش تا حدود زیاد موجه
من شخصا دو سه تا مورد بود دوست داشتم ببینم عملی میشه یا نه
یکیش صفحه نمایش 4k که نه ولی انتظار 2k داشتم که چنین نشد
مورد بعدی فک میکردم بیشتر از بشه صفحه نمایشش بود که نشد تنها چیزی که احتمال میرفت انجام بشه همین ضد اب بودنش بود
نکته بعدی سخت افزارش بود که انتظار بیشتر داشتم ازش برای همینم الان دارم پست میدم میخواستم ببینم از چه چیپی دقیقا استفاده میشه که اول گفتن اسنپ 800 هست که بعید بود الان گفته شده 801 هست بازم قابل قبول تره
الان قشنگ فرق یه شرکتی مثل سامی با اپل اینجا مشخص میشه قشنگ از لحاظ خلاقیت خالی شدن نمیدونم چرا
تو کنفرانسشون گفتن خلاقیتهای ما تمومی نداره که خیلی خندا دار بود
گوشی جدید سونی هم باز نکته خیلی جالبی توش ندیدم
ال -جی هم که جی پرو دو رو معرفی کرد که بازم میشه گفت خلاقیتی توش نبود
این htc ـتون:d(که اینجا همه عاشقشن:d) هم که هیچی معرفی نکرده نمیدونم چرا اینقدر معطل میکنه میخوان چی بدن بیرون؟؟! با اینکه وان از همه ی گوشی های همرده خودش زودتر اومد بیرون نسل بعد یه تاخیر خیلی عجیب داره
یه سری نکته هم هست اینجا دیدم بچها دارن میگن
یکیش این بود که ال-جی از سایه سامی بیرون بیاد که خیلی محاله چون ال-جی اصلا خلاقیت نداره و هر چی سامی میزنه کپی میکنه..دیگه اینو که دیگه قبول دارید؟؟!
نمونش جنس بدنه..رابط کاربری..امکانات سامی دیگه سنسور مادون قرمز خیلی تابلو بود
کلا هر چی سامی میزد فرداش ال-جی کپی میکرد
من شخصا فکر نمیکنم بتونه بترکونه نهایتش یه فروش در حد سامی داشته باشه
شرکت سونی هم بازم فک نمکینم بتونه تو فروش سامی رو شکست بده
میمونه htc که تاحالا هیچی رو نکردن باید دید اونا چی میخوان بزنن ؟؟!باید یه گوشی خیلی خیلی عالی طراحی کنن که بتونه از هر لحاظ بی رقیب باشه اونقت میشه امید داشت بتونه فروش سامی رو بزنه
حالا اگه htc گوشیشو که ظاهرا ماه اینده میاد روانه بازار کنه رقابت جالبی رو شاهد خواهیم بود
ولی من نظرم اینه(یعنی اینجوری پیش بینی میکنم) فروش گوشی ها خیلی متعادل بشه و یه جوری این چنتا شرکت خیلی نزدیک به هم بشن از لحاظ فروش
تا 7-6 اینده که نسل بعدی ایفون معرفی بشه که من خیلی ازش انتظار دارم ( گفته میشه صفحه نمایشش قراره بزرگ بشه که من خیلی مشتاقم ببینم )به همرا نوت 4 که باید دید اونا چیکار میکنن سامی هم میتونه از بازخورد مردم برای s5 بهترین استفاده رو ببره و کمبود چیزهای دیگه رو تو نوت 4 جبران کنه
راستی تو پست بعدی یکم ابهامات راجع به شرکتهای سازنده سخت افزار های موبایل هست که دوس دارم یه بحث کوچیکی بشه
در پناه حق