راهنمایی برای خرید موبایل

از من میشنوید سراغ هیچ گوشی اندرویدی نرید.( نظر شخصیم حمله نکنید)>:)
ببین عزیز من کامل با هر دو کار کردم و بی طرف نظر میدم.
اولین مشکلم با اپل همیشه قیمتش بوده که به نسبت به سخف افزارش قیمت بالاست.
دوم صفحه گوشی برای من که عاشق فیلم دیدن یا وب گردیم کوچیکه... نگید ای پد بخر! چون راجب گوشی داریم میحرفیم نه فبلت.
سوم بلوتوث گوشی برام مهمه سوای جیلبریک.
در کل شاید اگه تو us بودم کلن اپل انتخابم بود ولی تو ایران و با توجه به راحتی و امکانات اندرویدی ها من کاملن از اندروید راضی هستم و سهولت کارش رو با توجه به قیمتش ترجیح میدم.
البته خداییش میگم اپل واقعن گوشی خوب و کاملی هست و لی خب از دید قیمتی بنظرم قیمتش واقعی نیست.
--------------------
شدید منتظر پرچمدار جدید HTC هستم :x

خخخخخ:d
من اومدم یه نقد بنویسم از نسل بعد موبایل ها به همراه یه سری از ابهامات و سوالات
اول از همه با معرفی گوشی جدید سامی شروع میکنیم :d
انتظارات خیلی بالا بود ازش بیشتر از حد تصور جوری که همه انتظار داشتن یه ابر گوشی معرفی کنه که گویا اینجوری نشده
گوشی جدید سامی چیز خیلی جدیدی نداشت
همون بدنه..همون جنس ساخت بدنه..تازه یکم هم ضخیم تر شده ولی خب دلیلش تا حدود زیاد موجه:|

من شخصا دو سه تا مورد بود دوست داشتم ببینم عملی میشه یا نه
یکیش صفحه نمایش 4k که نه ولی انتظار 2k داشتم که چنین نشد:| مورد بعدی فک میکردم بیشتر از بشه صفحه نمایشش بود که نشد تنها چیزی که احتمال میرفت انجام بشه همین ضد اب بودنش بود
نکته بعدی سخت افزارش بود که انتظار بیشتر داشتم ازش برای همینم الان دارم پست میدم میخواستم ببینم از چه چیپی دقیقا استفاده میشه که اول گفتن اسنپ 800 هست که بعید بود الان گفته شده 801 هست بازم قابل قبول تره

الان قشنگ فرق یه شرکتی مثل سامی با اپل اینجا مشخص میشه قشنگ از لحاظ خلاقیت خالی شدن نمیدونم چرا
تو کنفرانسشون گفتن خلاقیتهای ما تمومی نداره که خیلی خندا دار بود :))

گوشی جدید سونی هم باز نکته خیلی جالبی توش ندیدم
ال -جی هم که جی پرو دو رو معرفی کرد که بازم میشه گفت خلاقیتی توش نبود

این htc ـتون:d(که اینجا همه عاشقشن:d) هم که هیچی معرفی نکرده نمیدونم چرا اینقدر معطل میکنه میخوان چی بدن بیرون؟؟! با اینکه وان از همه ی گوشی های همرده خودش زودتر اومد بیرون نسل بعد یه تاخیر خیلی عجیب داره

یه سری نکته هم هست اینجا دیدم بچها دارن میگن
یکیش این بود که ال-جی از سایه سامی بیرون بیاد که خیلی محاله چون ال-جی اصلا خلاقیت نداره و هر چی سامی میزنه کپی میکنه..دیگه اینو که دیگه قبول دارید؟؟!
نمونش جنس بدنه..رابط کاربری..امکانات سامی دیگه سنسور مادون قرمز خیلی تابلو بود
کلا هر چی سامی میزد فرداش ال-جی کپی میکرد
من شخصا فکر نمیکنم بتونه بترکونه نهایتش یه فروش در حد سامی داشته باشه

شرکت سونی هم بازم فک نمکینم بتونه تو فروش سامی رو شکست بده

میمونه htc که تاحالا هیچی رو نکردن باید دید اونا چی میخوان بزنن ؟؟!باید یه گوشی خیلی خیلی عالی طراحی کنن که بتونه از هر لحاظ بی رقیب باشه اونقت میشه امید داشت بتونه فروش سامی رو بزنه

حالا اگه htc گوشیشو که ظاهرا ماه اینده میاد روانه بازار کنه رقابت جالبی رو شاهد خواهیم بود
ولی من نظرم اینه(یعنی اینجوری پیش بینی میکنم) فروش گوشی ها خیلی متعادل بشه و یه جوری این چنتا شرکت خیلی نزدیک به هم بشن از لحاظ فروش
تا 7-6 اینده که نسل بعدی ایفون معرفی بشه که من خیلی ازش انتظار دارم ( گفته میشه صفحه نمایشش قراره بزرگ بشه که من خیلی مشتاقم ببینم )به همرا نوت 4 که باید دید اونا چیکار میکنن سامی هم میتونه از بازخورد مردم برای s5 بهترین استفاده رو ببره و کمبود چیزهای دیگه رو تو نوت 4 جبران کنه

راستی تو پست بعدی یکم ابهامات راجع به شرکتهای سازنده سخت افزار های موبایل هست که دوس دارم یه بحث کوچیکی بشه
در پناه حق

این S5 همچین تغییر خاصی نکرده نسبت به S4 فقط یه حسگر اثر انگشت بهش اضافه شده ...
توقع بیشتر از اینا داشتم
در عوض Z2 خیلی بهتر شده نسبت به Z ...

همون بدنه..همون جنس ساخت بدنه..تازه یکم هم ضخیم تر شده ولی خب دلیلش تا حدود زیاد موجه:|
دلیلش مقاوم شدن در برابر آب، که به نظرم اصلا موجه نیست و مطمعنا خیلی ها گوشی سبک تر، نازک تر رو به مقاوت به آب ترجیه میدن
ولی انتظار 2k داشتم که چنین نشد:|
منم خیلی دوست داشتم صفحه 2K بشه که متاسفانه نشد
مورد بعدی فک میکردم بیشتر از بشه صفحه نمایشش بود که نشد
صفحه نمایشش بزرگتر شد البته 0.1 اینچ :d
احتمال میرفت انجام بشه همین ضد اب بودنش بود
البته مثل Z2 ضد آب (Water Proof) نیست و مقاوم دربرابر آب ( Water Resistance) هست که یه درجه پایین تره ! و تو کنفرانس هم گفتن...
این htc ـتون:d(که اینجا همه عاشقشن:d) هم که هیچی معرفی نکرده نمیدونم چرا اینقدر معطل میکنه میخوان چی بدن بیرون؟؟
من اخبار و لیک های گوشی جدید hTC رو دنبال می‌کردم، منتظر یک تغییر خیلی خفن نباشید، بیشتر آپدیت های ریز مثل S5 خواهد داشت.
چون ال-جی اصلا خلاقیت نداره و هر چی سامی میزنه کپی میکنه..دیگه اینو که دیگه قبول دارید؟؟!
بردن دکمه پاور و ولوم به پشت گوشی (که خوب هم عمل کنه و باعث مزاحمت نشه )
قابلیت Knock
گوشی LG G Flex که قابلیت خود ترمیمی داره واگه خط و خش بیوفته روش خودش خود به خود تا یه درجه‌ای خش رو از بین میبره !
من هم‌چین چیزایی تو گوشی ها سامسونگ ندیدم.

به نظر من LG داره سخت تلاش می‌کنه تا خودش رو توی بازار موبایل از بقیه جدا کنه، اگه همین‌طور پیش بره در سال های آینده ممکنه موفق بشه !

خب معلومه دیگه بخاطر زد اب شدنش:دی

سامسونگ دیگه رو سخت افزار مانور نمیده ولی نه انقد دیگه
معلوم شد پردازندش801:دی با فرکانس بالاتر از z2ولی z2رمش بیشتره
سونی توz2تقریبا مشکل زاویه دید و حل کرده وخیلی بهتر شده
اگه رو رابطشم کار کنه و سالی1پرچمدار بزنه عالیه میشه
سلام ضد آبم نیست آخه!بیشتر برای اینکه آب بریزه روش نگران نشی.
پارسال رو قابلیت های نرم افزاری مانور داد که واقعا بعد از عطش اولیه خیلی سخت میشه که آدم یادش بیفته همچین چیزی بکارم میاد.امسال هم باز سنسور اضافه کرد...از لحاظ پردازنده 801 همون 800 هست فقط فرکانس بالاتری داره و کلا میشه گفت فرقی با 800 نداره.
Z2 که من عکسهاشو دیدم چون دیگه از پنل IPS استفاده کرده کاملا مشکل زاویه دیدش رفع شده.در کل خرید این 2تا گوشی برای کسایی که S4 و Z1 ندارن میتونه قابل توجیح باشه.

اول از همه یه چیزیو من بگم
من تو گوشی ها اول از همه اپل رو قبول رو دارم (شخصیه ها)
بعد از اون تو اندرویدها سامی رو قبول دارم
بعدشم ال-جی سری نکسوز
نمیخوام بگم بقیه گوشی ها بد ولی اینا اولیت منه
اینو گفتم بدونید که من از سامی خوشم میاد
.:Metallica:.@
اره درسته منم خودم خیلی از ضد اب بودن خوشم نیومد
اره 0.1 اینچ که دیگه به چشم نمیاد
ولی یه نکته ایی که باز من دوس داشتم این بود دکمه های back ,menu ,multi tasking نرم افزاری نشد

خب اگه اینجوری که شما میگید باشه میشه همونی پیش بینی که من کردم نمیتونه بیاد بترکونه تو فروش و نمیدونم رکورد بزنه اخه بچهای اینجا یه جوری به سامی بد نگاه کردن که دیگه انگار الآنه که سامی ورشکست بشه

راجع به ال-جی بردن دکمه های فیزیکی به پشت اوج خلاقیت و فشار اوردن به خودشون بود یه لیپ هم درست کرده بودن که بیائید ببینید ما چقد وقت گذاشتیم براش
تو یکی از سایتها میخوندم یه حرف جالبی راجع به این نوشته بود:میگفت تو بهترین حالت میشه گفت اگه چیزی به گوشی اضافه نکرده باشه چیزیم کم نکرده که دقیقا درسته اونم تو بهترین حالت
بعدشم واسه من تا حالا پیش نیومده که مزاحمم بشه نمیدونم چطور شما اینو میگید

خط و خش اینا انحصاری نیست میتونه هر شرکتی بزاره برای محصولش تازه باید اینا به بازار برسن ببینیم باز خورد و فروششون چطور هست ولی در کل این ایده خوبی به نظر میاد یعنی اونی کلیپی که من دیدم طرف با یه چیزی مثل کلید پشت گوشی رو خط انداخت ولی بعدش سریع رفت

در کل LG کارش خیلی سخته چون این همه برند دیگه هست البته بطور کلی کار برای همه شرکتها سخت تر شده ..

بعدشم واسه من تا حالا پیش نیومده که مزاحمم بشه نمیدونم چطور شما اینو میگید
منظور من LG G2 بود که تو اون گوشی بردن به عقب مشکلی ایجاد نکرده !
خط و خش اینا انحصاری نیست میتونه هر شرکتی بزاره برای محصولش تازه باید اینا به بازار برسن ببینیم باز خورد و فروششون چطور هست
البته این قابلیت باعث شده که قیمت گوشی از رقیباش بره بالا تر، و احتمالا تا ارزون تر شدن این تکنولوژی بقیه شرکت ها از این قابلیت استفاده نکنن
خب اگه اینجوری که شما میگید باشه میشه همونی پیش بینی که من کردم نمیتونه بیاد بترکونه تو فروش و نمیدونم رکورد بزنه اخه بچهای اینجا یه جوری به سامی بد نگاه کردن که دیگه انگار الآنه که سامی ورشکست بشه
البته با اینکه HTC One به عقیده خیلی ها بهترین گوشی پارسال بود ولی باز هم فروشش خیلی کم بود و HTC کلی ضرر پارسال کرد، من شک دارم امسال هم تغییری در سود دهی شرکت ایجاد بشه !
ملت واسه این گیر دادن به S5 چون هایپ شدیدن بالا بود، همه و حتی خود من انتظار داشتم یه قابلیت خیلی خفن، اضافه بشه که نشد،
S5 اصلا گوشی بدی نیست و برای کسی که S3 یا گوشی های هم رده داره و به فکر آپدیت‌ـه میتونه گزینه خوبی باشه ! به نظر من اسم Galaxy S4s بهتر بود تا S5 :d

تحلیل فنی من از بازار موبایل امسال (2014) :d

سامسونگ: مثل همیشه بیشترین سهم بازار اندروید رو در اختیار خواهد داشت S5 هم کلی فروش خواهد کرد، ولی به احتمال زیاد نسبت به پارسال درصد فروش و سود سامسونگ کمتر بشه !
LG : در بهترین حالت شرایطی مثل پارسال یا دیگه فوقش یک ذره بهتر از پارسال خواهد داشت.
hTC: با اینکه به احتمال زیاد گوشی بعدی hTC گوشی بسیار خوب و کاملی از هر نظر خواهد بود. ولی بنا به دلایل نا معلوم باز هم مورد استقبال قرار نمیگیره و در بهترین شرایط hTC کم‌تر از پارسال ضرر می‌کنه
Sony: با توجه به مشخصات و قابلیت های Z2 فکر میکنم سهمش در بازار بیشتر بشه، و سود دهی بیشتری هم داشته باشه !
Nokia: هم با ورود به بازار اندروید درصد خیلی کمی رو به خودش جذب میکنه !

اگه گوشی htc two این مشکلا رو حل کنه من 100 درصد به تمام گوشیا ترجیحش میدم
1-باتریشو باید قوی کنه حداقل مثل butterfly s بهترم کرد که چه بهتر:d
2-کلیدای سخت افزاریشو حذف نکنه...از کلیدای نرم افزاری متنفرم نصف صفحه رو تو بازیا میگیرن(البته اگه کاری کنه که با سوایپ بشه محوشون کرد خوبه)
3-صفحشو 5 اینچ کنه:dو حاشیه هاشو نسبت به مدل قبلی کمتر کنه یا حداقل بیشتر نکنه:d
4-سخت افزارم که مشخصه دیگه snap 801 روش سواره
5-به شدت منتظر super lcd 4 هستم میخوام دیگه این سری amoled به خاکو خون بکشه(هر چند که با super lcd 3 هم همین کارو کرد)
6-رابط کاربریش همینجوری هم خوبه مطمئنا بهترم میشه
7-رنگ طلایی هم همون اول معرفی کنه...البته نه زرد قناری=))
یکی اینا رو به مدیر عامل htc بگه:d
Nokia: هم با ورود به بازار اندروید درصد خیلی کمی رو به خودش جذب میکنه !
اینو مد نظر داشته باش که قیمتای گوشیای سری x فوق العاده رقابتیه به شخصه اگه پولم کم باشه و بخوام هاوایی:dبگیرم توکیا رو ترجیح میدم...تو ایران که شرط میبندم خیلی فروش کنه

چرا بابک جان میشه دلیلتون رو بگید؟

مسعود جان
1.روان بودن گوشی و هنگ نکردن
2.مث بقیه شرکتا نمیاد عدد بالا ببره و با کمترین سخت افزار بهترین امکانات میده
3.اندازه متناسب
4.در ساختش بهترین اجناس استفاده شده
5.وزن بسیار سبک و نازک بودن گوشی
6.این مهمتر ولی من اینجا میگم.ساپورت نرم افزاری بسیار عالی

در این حد بگم.بعضی از بچه ها میدونن من خیلی گوشی عوض میکنم طبق پستام.هر اندرویدی شاخیم بگی داشتم از s3 تا z1 و htc one.واقعا به قول یکی از بچه ها فقط ایفون که ادمو راضی نگه میداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or