راهنمایی برای خرید موبایل

بچه ها نظرتون راجبه این دو مدل چیه :‌
S3 MINI
HUAWEI ASCEND G600
میخوام برای مادرم بخرم برای همین کارای سنگین مهم نیست فقط چند نکته رو درنظر داشته باشید !‌
من اکسپریا ری داشتم که بعد 2 سال صفحه ـش بلک لایت میشه و کلا خیلی مشکل داره !
این دوتا از این مشکلات صفحه که ندارن ؟ پیشنهاداتتونم بگید ممنونم/
--
اینو جای اشتباه مطرج کرده بودم :دی الان جاش درست شد :| :دی
لطفا جواب بدید

از نظر من S3 mini
چون برای مادر هیتش
سامسونگ ساپورت فارسیش خوبه
این مدلش مشکل کم مشکلب هست
آپدیت کیت کت ک همون ۴.۴ لاشه لراش عرضه میشه
و اینکه مدلهای میان رده ی هوآوی رام هاشون لعد از مدتی افت سرعت و هنگ کردن شدید پیدا میکنن

نظر من بی شک S3 mini هست...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

مرسی داداش بخاطر کمکت

الان فقط برنامه nimbuzz رو گوشیم نصبه با برنامه ای که دوستان معرفی کردن که با پاک کردن فایلا اضافی و بهینه کردن سرعت اندروید زیاد میکنه هیچی دیگه نصب نکردم بازم هنگه

رفتم سایت mobile.ir گوشی خودمو سرچ کردم تو قسمت فروشش خیلی ها این گوشی با یه هفته کارکرد گذاشتن برای فروش قسمت نظرات رفتم خیلی ها مشکل منو داشتن حتی چند نفری کایتوم کرده بودن بازم مشکلشون حل نشده بود

بدترین تجربه موبایلی من زمانی بود که یه htc touch 3g خریدم روش ویندوز موبایل 6.1 بود بیچارم کرد آنتن میپرید تاچ میپرید همش قفل بود گوشی

دوستان اون زمان سفارش کردن گوشی هک کردم بهترین کاستوم ریختم وضعش بدتر شد بعد ویندوز موبایل 6.5 رام رسمیش برای گوشی م اومد ریختم روش دیگه اشکمو در اورد رم دیگه نمیشناخت 430 هزار پول htc touch 3g داده بودم اما واقعا بی ارزش بود پولم ریخته بودم سطل اشغال

حالا با خرید گوشی galaxy star s5280 حس اون موقع بهم برگشته

متاسفانه سیستم های تلفن های هوشمند ب جز ios تو همین یکی دو سال اخیر بیشترین تکامل و جهش اصلی رو داشتن و بهینه شدن
اندروید همش سه ساله ک جون گرفته...حتب هنوزم بهینه نیست...گوشی های میان رده که دیگه نابودن...یک سالی هست ک بهتر شدن ...ویندور هم همین

Htc اللن گوشیاش فوق العادست... مخثوثا ۲۰۱۳ هاش... بی نظیرن

حالا شما هم قربانی همین مسئله شدی...
راجع ب کاستوم هم که کلا تعطیله رام های کوک شده...فکرشو نکن اصلا

مبگم...تنها راهش همینه ک ی رام بهینه شده مخصوص کشوری ک سرعتش تایید شده هست رو پیدا کنی و فلش بزنی...

از نظر من S3 mini
چون برای مادر هیتش
سامسونگ ساپورت فارسیش خوبه
این مدلش مشکل کم مشکلب هست
آپدیت کیت کت ک همون ۴.۴ لاشه لراش عرضه میشه
و اینکه مدلهای میان رده ی هوآوی رام هاشون لعد از مدتی افت سرعت و هنگ کردن شدید پیدا میکنن

نظر من بی شک S3 mini هست...

خیر اندروید کیت کت برای اس 3 نمیاد و دلیل مسخره ی سامسونگ پایین بودن رم گوشیه!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

خیر اندروید کیت کت برای اس 3 نمیاد و دلیل مسخره ی سامسونگ پایین بودن رم گوشیه!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کی همچین حرفی زده برادر؟ من بدون منبع که حرف الکی نمیزنم از خودم ... سامسونگ آمریکا اعلام کرده ...

خواهشا لینک زیر رو چک کنید و مطلع بشید ...

Samsung US announces KitKat update plans, rollout starts today - GSMArena.com news

- - -ویرایش - - -

اقایون 5 اس بع غیر از مشکی چه رنگی بگیرم؟

عزیز سه رنگ که بیشتر نیست که ... اون دوتای دیگه نقره ای هستو طلایی ... هردو زیبا هستن ... بستگی به سلیقتون داره دیگه ....!

- - -ویرایش - - -

M چي هست :|?

Sent from my iPhone using Tapatalk

داداشم Sony Xperia M ... گوشی میان رده ی سونی ...

اینم لینک ررسی تخصصیش ... امیدوارم کمکتون کنه ...

http://www.zoomit.ir/articles/mobile/7625-xperia-m%E2%80%8C-review

دوستان گرام شبتون خوش.چند تا سوال داشتم که میخواستم جواب بدید:
1.سوالم در مورد جواب دهی حافظه گوشی htc one mini هستش که کسانی که با این گوشی کار کردن یه مثالی در مورد تعداد و میزان برنامه ها و اپ ها و بویژه موسیقی که توانستند روی گوشی بریزند بزنند. آیا راضی کننده بودش؟
2.این گوشی از 16 گیگ چقدر حافظه رو در اختیار کاربر قرار میده؟
3.از این گوشی ها کدوم بهتره؟(از نگاه فنی نظر بدید و ب بحث سلیقه ای توجه ای نکنید):HTC One - HTC One Mini - HTC Butterfly
ممنون میشم که جواب کاملی بدید.شب خوش تا بعد.

دوستان گرام شبتون خوش.چند تا سوال داشتم که میخواستم جواب بدید:
1.سوالم در مورد جواب دهی حافظه گوشی htc one mini هستش که کسانی که با این گوشی کار کردن یه مثالی در مورد تعداد و میزان برنامه ها و اپ ها و بویژه موسیقی که توانستند روی گوشی بریزند بزنند. آیا راضی کننده بودش؟
2.این گوشی از 16 گیگ چقدر حافظه رو در اختیار کاربر قرار میده؟
3.از این گوشی ها کدوم بهتره؟(از نگاه فنی نظر بدید و ب بحث سلیقه ای توجه ای نکنید):HTC One - HTC One Mini - HTC Butterfly
ممنون میشم که جواب کاملی بدید.شب خوش تا بعد.

داداش گل ... شب شمام بخیر ...

HTC One MiNi "وشی بسیار خوبی هست و و فقط مشکل حافظه ی ذخیره سازی داره که اونم برابعضیا مشکل به حساب میاد ...
از 16 گیگ ... فقط 11 گیگ رو در اختیار کاربر میذاره ...اگر اهل گیم های سنگین بر روی گوشی باشید مشکل ساز میتونه باشه ... وگرنه به هیچ عنوان برای نرم افزار مشکل ساز نیست ...
از لحاظ موسیقی خیالت راحت باشه چون من که خودم اهل موزیکم و موزیکای با حجم بالا رو گوش میدم مشکلی ندارم ... این از این
تنها موردی که اید مشکل ساز بشه فیلمبرداری ب صورت 1080 هست که حجم زیادی رو اشغال میکنه ... و حدودا میتونی 3 ساعت فیلم بگیری

از نظر فنی و سخت افزاری مسلما HTC One چون یه نسل از هر دو گوشی دیگه بالا تر هست ... دوربین عالی . سخت افزار قوی تر . بسیار زیبا و ارگونومی . جنس بدنه ی فوق العاده . رابط کاربری بسیار شیک و زیبا و کار آمد .

موفق باشید

خیر اندروید کیت کت برای اس 3 نمیاد و دلیل مسخره ی سامسونگ پایین بودن رم گوشیه
مسخرست گوگل اندروید4.4برا بهتر کردن کارای گوشی ها با سخت افزار پایین زده رو گوشی با رم512بهتر از قیلی ها کار میکنه.بعد بخاطر پایین بودن رم1گیگ براش4.4نمیاد؟؟شبیه شوخی:دی
در کل در اون رنج قیمت ( همو 500 و اینا ) چیو پیشنهاد میکنین ؟ این اکسپریا ری ـه حیوونی جدیدا اتوماتیک خاموش میشه
هواویg610بهترین انتخابه550.600.اگه هواوی نمیخوای فقط سونی گوشی خوب تو این قیمت داره اکپریا ال یا ام.الی جیl7 iiهم هست ولی ضعیفه

اه اه دوباره سامسونگ با همون طراحی مزخرف! واقعا افتضاحه طراحیه اس 5! اصلا از طراحیش خوشم نیومد. کی میخواین یه تغییری توی گوشیاشون بدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or