راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام

من مانیتور 2032 bw سامسونگ دارم ولی چون قبلا کابل وی جی ای داشتم بهش وی جی ای وصل کردم .

می خواستم ببینم hdmi to dvi چقدر کیفیت تصویرش فرق می کنه تو این مانیتور یعنی ارزش داره عوض کنم ؟

با تشکر

از من میشنوی همون مدل LG - 21.5" - W2261V رو بگیر خیلی از بچه ها گرفتن و رازی هم هستند از جمله خودم ، البته یک مشکلاتی هم داره اما این مشکلات بین همه مانیتور ها دیده میشن..

برتری که این مانیتور نسبت به همه داره یکی کیفیت اون هست که خیلی بالاست زمان پاسخگوی اون هم عدد فوق العاده 2ms هست..

بعد نکته خیلی مهم تر 21.5 بودن اون هست که برای کنسول خیلی مناسبه و همچنین کابل های HDMI ، DVI و VGA هم همزمان میخوره و خروجی صدا هم داره..

پس همین LG رو بگیر قیمتش هم بین 240 تا 260 گزارش شده..
ممنون-همین رو میخرم:love:یکی از رفیقم هم خریده-امروز میرم خونشون ببینم چیه!!!:biggrin1:چه تیکه ایه:biggrin1:
قیمتشم-یکی از بکس برام ارزون میگیره-مسئله قیمت نیست-تا 250 راحت جور میکنم-
ارزون ترم گیر میاد-ولی فکر نکنم از 235 کمتر بتونه برام بگیره:-"

اگه میشه درباره مشکلاتشم بهم بگید-ممنون-
من میخوام همزمان همDViبهش وصل کنم-همHDMI-میشه که؟؟؟؟اره؟

--
دوستانی که این مانیتور رو دارند-چشم دردی که درکار نیست؟؟؟؟
من سوزش چشم و خشکی چشم گرفتم-عینک هم انداختن برامون:biggrin1:اگه مشکلی اونجوری داره بگید-من چشمام واجب تره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
ببین اون کاری که میخوای بکنی (با هزارتا وصله پینه کابلو وصل کنی) نکنن! چون به احتمال 90% تصویر نمگیری به دلیل HDCP!
خرید یه مانیتور جدید و بهتر قطعا بهتره!
اما 720P رزولوشن HD بحساب میاد خیلی از بازیا تو این رزولوشن اجرا میشن پس این رزولوشن یه رزولوشن خوب هست!
مانیتور شما اول باید دید نسبت تصویرش چیه 16:9 یا 16 :10 و آیا واید هست؟ که فکر کنم وایده و اگر هم که 16:9 باشه دیگه عالیه و فکر کنم تا 720 کیفیت بده شاید هم 1080i !

این مانیتورمه

من برای کنسولم یه تلویزینون ال سی دی خریدم.

اما میخوام بزنم روی مانیتور. چون حالش بیشتره/

حالا که مشخاتش را خودندی به نظرت تصویر خوب میده یا نه ؟

سلام

من مانیتور 2032 bw سامسونگ دارم ولی چون قبلا کابل وی جی ای داشتم بهش وی جی ای وصل کردم .

می خواستم ببینم hdmi to dvi چقدر کیفیت تصویرش فرق می کنه تو این مانیتور یعنی ارزش داره عوض کنم ؟

با تشکر

آره تصویر رو خیلی میبره بالا البته بستگی به مانیتورت هم داره..

دوستان ، یه سوال ، توی رده قیمت W2261V ، مانیتور بهتری برای XBOX360 وجود داره یا نه ؟!

یک مدل سامسونگ زده بود که باز هم به این نمیرسه فکر کنم یک مدل هم AOC زده بود که اون هم نه.. کلا این مانیتور نسبت به قیمتش عالیه..

ممنون-همین رو میخرم:love:یکی از رفیقم هم خریده-امروز میرم خونشون ببینم چیه!!!:biggrin1:چه تیکه ایه:biggrin1:
قیمتشم-یکی از بکس برام ارزون میگیره-مسئله قیمت نیست-تا 250 راحت جور میکنم-
ارزون ترم گیر میاد-ولی فکر نکنم از 235 کمتر بتونه برام بگیره:-"

اگه میشه درباره مشکلاتشم بهم بگید-ممنون-
من میخوام همزمان همDViبهش وصل کنم-همHDMI-میشه که؟؟؟؟اره؟

--
دوستانی که این مانیتور رو دارند-چشم دردی که درکار نیست؟؟؟؟
من سوزش چشم و خشکی چشم گرفتم-عینک هم انداختن برامون:biggrin1:اگه مشکلی اونجوری داره بگید-من چشمام واجب تره:biggrin1:

مشکل خاصی که نداره فقط یکمی اگر زاویه دید مستقیم رو از مانیتور دور کنی تصویر روبه تیرگی میره..

از دوتا کابل هم به راحتی میتونی استفاده کنی..

نکته مثبتی که داری خروجی 3.5 میلی صدا هست که خیلی کار رو برای گرفتن صداراحت میکنه..

بچه ها من یه t1900 دارم کابل vga بزنم تصویر چطور میگیرم؟

متوسط .. ولی اگر براش DVI بگیری تصویرت بهتر میشه..

این مانیتورمه

خودت باید راضی باشی.. مانیتورت خوبه تصویر خوبیم میده اما نباید انتظار یک مانیتور FULL HD رو داشته باشی...

سلام بچه ها خوبین
میخوام یه مانیتور ال جی فول اچ دی بگیرم واسه 360 و فیلم

آیا بازیهای 360 فول اچ دی ساپرت میکنن همشون یا نه؟ اگر ممکنه سریعتر به من جواب بدین لطفا دمتون گرم

آره تصویر رو خیلی میبره بالا البته بستگی به مانیتورت هم داره..

یک مدل سامسونگ زده بود که باز هم به این نمیرسه فکر کنم یک مدل هم AOC زده بود که اون هم نه.. کلا این مانیتور نسبت به قیمتش عالیه..

مشکل خاصی که نداره فقط یکمی اگر زاویه دید مستقیم رو از مانیتور دور کنی تصویر روبه تیرگی میره..

از دوتا کابل هم به راحتی میتونی استفاده کنی..

نکته مثبتی که داری خروجی 3.5 میلی صدا هست که خیلی کار رو برای گرفتن صداراحت میکنه..

متوسط .. ولی اگر براش DVI بگیری تصویرت بهتر میشه..

خودت باید راضی باشی.. مانیتورت خوبه تصویر خوبیم میده اما نباید انتظار یک مانیتور FULL HD رو داشته باشی...

اگه من کابل hdmi to dvi بگیرم خروجی صدا رو چه جوری بهش وصل کنم ؟

من یه مانیتور W2284F ال جی 22 اینچ دارم میخواستم ببینم ایکس باکس بهش میخوره یا نه؟

خوبم میخوره .. اتفاقا تصویر خوبی هم بهت میده..

سلام بچه ها خوبین
میخوام یه مانیتور ال جی فول اچ دی بگیرم واسه 360 و فیلم

آیا بازیهای 360 فول اچ دی ساپرت میکنن همشون یا نه؟ اگر ممکنه سریعتر به من جواب بدین لطفا دمتون گرم

W2261V که فول HD هست ما داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلیم نداریم..

اگه من کابل hdmi to dvi بگیرم خروجی صدا رو چه جوری بهش وصل کنم ؟

سه راه داری

1- اگر مانیتورت خروجی صدا داره میتونی از اون استفاده کنی..

2- میتونی یک Audio Adaptor بگیری و همزمان به 360 وصل کنی و صدا رو بگیری.. (البته این کابل زیاد گیر نمیاد)

3- یک کابل VGA بگیری و صدا رو از اون بگیری ( ولی چون کابل VGA سرش بزرگتر هست نمیتونید هم زمان با کابل HDMI استفاده کنید و باید قسمتی از اون رو ببرید)

خوبم میخوره .. اتفاقا تصویر خوبی هم بهت میده..

W2261V که فول HD هست ما داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلیم نداریم..

سه راه داری

1- اگر مانیتورت خروجی صدا داره میتونی از اون استفاده کنی..

2- میتونی یک Audio Adaptor بگیری و همزمان به 360 وصل کنی و صدا رو بگیری.. (البته این کابل زیاد گیر نمیاد)

3- یک کابل VGA بگیری و صدا رو از اون بگیری ( ولی چون کابل VGA سرش بزرگتر هست نمیتونید هم زمان با کابل HDMI استفاده کنید و باید قسمتی از اون رو ببرید)

چه جوری میشه بریدش ؟

یعنی اینا عقلشون نرسیده اینا رو به هم نچسبونن

اقا يه سوال من مانيتور w2261v خريدم حالا اگه از كابل d-sub يا همون vga براي pc استفاده كنم

فرقي با DVI نميكنه منظورم براي PC هست از نظر كيفيت.راستي من يه كابل HDMI TO DVI هم

قبلا گرفتم ولي رو الايت يه كابل HDMI TO HDMI هست اگه اينو وصل كنم كيفيت بيشتري براي

360 داره ديگه راستي صدا هم ميده.

راستي يه سوال ديگه من از اين نايلونهاي سلفون رو صفحه كشيدم تا كثيف نشه مشكلي كه نداره در ضمن بالاي مانيتور ه داغ هست ميخواستم ببينم اين طبيعي.ممنون.

آخرین ویرایش:
اقا يه سوال من مانيتور w2261v خريدم حالا اگه از كابل d-sub يا همون vga براي pc استفاده كنم

فرقي با DVI نميكنه منظورم براي PC هست از نظر كيفيت.راستي من يه كابل HDMI TO DVI هم

قبلا گرفتم ولي رو الايت يه كابل HDMI TO HDMI هست اگه اينو وصل كنم كيفيت بيشتري براي

360 داره ديگه راستي صدا هم ميده.

راستي يه سوال ديگه من از اين نايلونهاي سلفون رو صفحه كشيدم تا كثيف نشه مشكلي كه نداره در ضمن بالاي مانيتور ه داغ هست ميخواستم ببينم اين طبيعي.ممنون.
من که فرقی ندیدم!
مطمئنا HDMI بهتره! برای صدا هم مانیتور یه خروجی یا جک 3.5 میلیمتری داره که از اون خیلی راحت میشه صدارو گرفت!
پیشنهاد میکنم چیزی نکشی روش چون جلو خنک شدنشو میگیره
وسیله ی برقی همینه داغ میکنه مال همه همینطوره!
نقل قول:
نوشته شده توسط FC Barcelona

این مانیتورمه

با این مانیتور میتونی تا 720P بگیری ولی باید یه چیز رو توجه داشته باشی که این مانیتور 16:10 هست پس تصویر از بالا و پایین مقداری کش میاد و در نتیجه کمی افت کیفیت! البته اگه قابلیت اینو داشته باشه که بشه ازش 16:9 گرفت عالیه!( اینو باید تو دفترچه مانیتور بگردی دنبالش)
از کابل Vga هم باید استفاده کنی!

آخرین ویرایش:
آقا اگه فقط رو صفحه جلوش سلفون بزنی بازم داغ میکنه چون مانیتور قبلی هم همین کارو کردم

مشکلی پیش نیومد.راستی رو pc رزولیشن 1920در 1080 زیاد کشیده نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or