راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

مادیران این مدلی که شما میگید رو هنوز وارد نکرده.. اما مدل M2294D که تقریبا مشخصاتش مثل همون M2394D هست رو با قیمت 360 تومن آورده مدل M2794D هم هست که 550 تومن قیمت داره..

فکر کنم این مدل M2394D حدود 380 تومنی باید قیمت داشته باشه که اگر کمی صبر کنی شاید پایین اومد..
مگه باید مادیران وارد کنه!؟ توی سایت LG ایران این مدل گذاشته شده پس یعنی هستش. در ضمن یه مقداری صفحه های قبل این تاپیک رو مطالعه کنید میبینید که من همینجوری پا نمیشم بیام اینجا پست بدم مطمئن باشید قبلش حتما سایت مادیران رو چک کردم و میدونم چه مدل هایی رو داره. این پیش بینی قیمت هم خیلی جالب بود الان همین LG مانیتور 24 اینچ داره فکر کنم داره 400 و خورده ای میفروشه. حالا انتظار نداشته باش که بیاد 23 اینچ که TV هم هست 380 بده. این M2294D هم که شما میگی 1080p نیست پس کلا....

یه بار دیگه سوالم رو می پرسم:evil:

خب یه سوال من تبدیل DVI to HDMI دارم بد باید یه کابل HDMI HDMI بگیرم درسته دیگه؟:biggrin1:
بدش اینطوری با این تبدیل دچار افت کیفیت نمیشه نسبت به اون کابل یه سره؟:biggrin1:

:-"

یه بار دیگه سوالم رو می پرسم:evil:

خب یه سوال من تبدیل DVI to HDMI دارم بد باید یه کابل HDMI HDMI بگیرم درسته دیگه؟:biggrin1:
بدش اینطوری با این تبدیل دچار افت کیفیت نمیشه نسبت به اون کابل یه سره؟:biggrin1:

:-"

تبدیلش رو داری یا خود کابل رو..؟

اگر تبدیلش رو داری باید یک کابل HDMI بگیری برای تصویر.. برای صدا هم از اون کابل کامپونت استفاده کن..

افت هم نه..

خواهش میکنم اگه کسی از m227wd یا M2394D اطلاعی داره بگه.الان بیش از 7 ماهه سایت lg زده ولی توی بازار نیست.اگه قیمتاشونم اطلاع دارید بگید اگه بالای 360 هست که برم همون 2261 رو بیگیرم ممنون

سلام من امروز يك w2261vخريدم ميخواستم ببينم تو جعبش كابل HDMIهم داره؟ يا فقط وروديشو داره؟
اكه داره ميشه عكس ازش بزاريد:blushing:
دیگه چی ؟ می خوای روش یه xbox360 هم بدن ؟:cheesygri
نه دوست عزیز این کابل رو باید خودتون تهیه کنین و این مانیتور ففط ورودیش رو داره
CA-HDMI2HDMI.jpg

چند خریدی مانیتور رو؟ از کجا؟

آره اما احتمال ميدم ماله كارت گرافيكه كه چنين رزوليشنو نميكشه تو محيط ويندوز هم همينطوره
حالا وصل ميكنم به كنسول ببينم چطوره!
100 در 1000 همینه البته تو محیط ویندوز که فکر نکنم دیگه اینقد برای یه گرافیک سنگین باشه که نتونه بکشه و کند باشه! به هرحال وقتی سخت افزار ضعیفی دارید خرید یه مانیتور که احتیاج به یه سیستم خوب برای بهره بردن از امکاناتش هست کار اشتباهیه! اما خوب شما احتمالا برای 360 خریدید نه برای PC!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or