راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

آقا اگه فقط رو صفحه جلوش سلفون بزنی بازم داغ میکنه چون مانیتور قبلی هم همین کارو کردم

مشکلی پیش نیومد.راستی رو pc رزولیشن 1920در 1080 زیاد کشیده نیست.

این مانیتور LG زود داغ میکنه.. حالا رو صفحه که مشکلی نداره اما کیفیت تصویرش میاد پایین

آره یکمی کشیده هست که باید عادت کنی من خودم رویه 1280 در 960 گذاشتم..:biggrin1:

نه منظورم کابلی که تو خود جعبه هست

آره همون کابل چند فیش که اسمش کامپوینت هست میتونی ازش برای گرفتن صدا استفاده کنی..

به نظر شما براي اگه اين سلفون رو دربيارم براي تميز كردنش از چي استفاده كنم بهتره و چه

جوري.

تمیز کردن پنل منظورت هست..

در این صورت اصلا نباید از ماده های شیشه شور و کلا موادی که الکل دارن استفاده کنی باید با یک دستمال خیلی نرم مثل دستمالی که برای پاک کردن عینک استفاده میکنی پنل رو پاک کنی..

میتونی مقدار هم سرکه به دستمال بزنی که راحت پاک بشه..

حالا من موندم vga بخرم یا نه یه dvi to hdmi
در ضمن هر کی یه عکس از پشت آرکید کامل تونست پیدا کنه یا بزاره:biggrin1:

دوست من اگر مانیتورت DVI میخوره خوب یک کابل HDMI to DVI بگیر و از کیفیت بالاش استفاده کن و برای گرفتن صدا هم اون کابلی که داخل دستگاه داری رو طبق این آموزش که دوستان گذاشتن برش بده و صدا رو از این کابل بگیر (یعنی یک کابل برای صدا یک کابل برای تصویر)

http://www.bazicenter.com/forums/sho...d.php?p=413388

وست من اگر مانیتورت DVI میخوره خوب یک کابل HDMI to DVI بگیر و از کیفیت بالاش استفاده کن و برای گرفتن صدا هم اون کابلی که داخل دستگاه داری رو طبق این آموزش که دوستان گذاشتن برش بده و صدا رو از این کابل بگیر (یعنی یک کابل برای صدا یک کابل برای تصویر)

خب یه سوال من تبدیل DVI to HDMI دارم بد باید یه کابل HDMI HDMI بگیرم درسته دیگه؟:biggrin1:
بدش اینطوری با این تبدیل دچار افت کیفیت نمیشه نسبت به اون کابل یه سره؟:biggrin1:

خب یه سوال من تبدیل DVI to HDMI دارم بد باید یه کابل HDMI HDMI بگیرم درسته دیگه؟:biggrin1:
بدش اینطوری با این تبدیل دچار افت کیفیت نمیشه نسبت به اون کابل یه سره؟:biggrin1:
نه اگه کابل HDMI to DVI داری قسمت DVI ش رو وصل میکنی به مانیتور و HDMI رو وصل میکنی به کنسول و تصویر رو داری.
حالا برای صدا کابل کامپوننت یا کامپوزیت(کامپوننت توی پکه پرمیوم و الیته و کامپوزیت توی ارکید)رو به اون روش به اون حالت در میاری تا بتونی هم زمان هم از هر دو کابل استفاده کنی.با کابل کامپوننت یا کامپوزیت هم صدا رو میگیری.

با اجازه اساتید من تا چند روز دیگه می خوام برم مانیتور بگیرم
.
.
خیلی از صفحات رو خوندم و از کلیه دوستان ممنونم، در کل فهمیدم که بهترین مانیتور W2261v هستش
چند تا سوال داشتم ، ممنون میشم جوابم رو بدین
.
.
1. دوستان این مانیتور مدلهای مختلفی نداره مثلا 2008 ، 2009 ؟ که مثلا بهتر شده باشه؟(الان من بخوام مانیتور رو بخرم فقط بگم w2261V می خوام؟ یا چیز دیگه هم باید گفت؟)
2. شما پیشنهاد میکنین از کجا مانیتور رو بگیرم (آدرس بدین - من تهرانم)
3. برای گرفتن صدا باید اسپیکر رو به مانیتور وصل کرد؟(هم برای PC - هم برای X360 ؟)

با اجازه اساتید من تا چند روز دیگه می خوام برم مانیتور بگیرم
.
.
خیلی از صفحات رو خوندم و از کلیه دوستان ممنونم، در کل فهمیدم که بهترین مانیتور W2261v هستش
چند تا سوال داشتم ، ممنون میشم جوابم رو بدین
.
.
1. دوستان این مانیتور مدلهای مختلفی نداره مثلا 2008 ، 2009 ؟ که مثلا بهتر شده باشه؟(الان من بخوام مانیتور رو بخرم فقط بگم w2261V می خوام؟ یا چیز دیگه هم باید گفت؟)
2. شما پیشنهاد میکنین از کجا مانیتور رو بگیرم (آدرس بدین - من تهرانم)
3. برای گرفتن صدا باید اسپیکر رو به مانیتور وصل کرد؟(هم برای PC - هم برای X360 ؟)

1- فقط بگو w2261V.. تازه ضمانتم داره..

2- چیز خاصی نیست که مشکل در خریدش باشه هر جا ارزانتر داد و ضمانتم داشت بخر..

3- برای PC باید وصل کنی به کیس ولی برای کنسول باید اسپیکر رو به پشت مانیتور وصل کنی..

دوستان توی سایت LG ایران یه TV-Monitor گذاشته به نام M2394D من همه امکاناتشو نگاه کردم همه موارد عین W2261V هست به جز اینکه این 23 انیچ هست و نسبت تصویرش هم 16.10ــه. توی خود سایت ال جی نگاه کردم نوشته Auto Resolution Setting حالا این منظورش اینه که تصویر 16.9 بدیم خودش سیاه میکنه اتوماتیک یا اینکه کشیده میشه؟ بعد اگر سیاه کنه اونقدری تاثیر داره که به جاش W2261V بخرم؟

البته کسی قیمتشو میدونه بگه بهتر از همه چیه:دی

دوستان توی سایت LG ایران یه TV-Monitor گذاشته به نام M2394D من همه امکاناتشو نگاه کردم همه موارد عین W2261V هست به جز اینکه این 23 انیچ هست و نسبت تصویرش هم 16.10ــه. توی خود سایت ال جی نگاه کردم نوشته Auto Resolution Setting حالا این منظورش اینه که تصویر 16.9 بدیم خودش سیاه میکنه اتوماتیک یا اینکه کشیده میشه؟ بعد اگر سیاه کنه اونقدری تاثیر داره که به جاش W2261V بخرم؟

البته کسی قیمتشو میدونه بگه بهتر از همه چیه:biggrin1:

مادیران این مدلی که شما میگید رو هنوز وارد نکرده.. اما مدل M2294D که تقریبا مشخصاتش مثل همون M2394D هست رو با قیمت 360 تومن آورده مدل M2794D هم هست که 550 تومن قیمت داره..

فکر کنم این مدل M2394D حدود 380 تومنی باید قیمت داشته باشه که اگر کمی صبر کنی شاید پایین اومد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or