دوستان الان قیمت M227WD چنده توی ایران؟
سلام دوستان.من می خوام یک LCD بگیرم به نظرتون چه مارکی خوبه؟اگه قیمت هم بدین خوب میشه
میشه بفرمایین از نظر کیفیت کدوم بهتره؟M227WD یا 2261v
در ضمن کسی قیمت t220p رو داره؟امروز کل شیراز رو گشتم موجود نبود.
سلام دوستان من میخواستم مانیتورم روکه t220p هست رو عوض کنم برای xbox360 که کیفیت عالی رو بگیرم
حالا به نظر شما عوضش کنم یا نه همین خوبه یا نه مثلا یه مانیتورhd دار بخرم مثل W2261v فکر کنم hd داره من 2 ماه هست t220p رو خریدم و از کابل vga استفاده میکنم میخوام از کابل hd اسفاده کنم کیفیت بهتر میشه یا نه .
بهترین مانیتور تا سقف 300 هزار تومان چیست برای کنسول و کامپیوتر .
بعد چون من هم کامپیوتر و هم کنسول استفاده میکنم مانیتورم رو عوض کنم یا نه ..
من مانیتور t220p رو میفروشم کسی خواست پیام خصوص بده
بابا ممد بی خیال این مانیتور! یه lg w2261v بگیر! تو ایران 2-3 سال یه بار تصمیم میگیرن مدل جدید وارد کننکسی از وضعیت دقیقه M227WD خبر نداره؟
دوستان خوبم من مانیتور t220p دارم و xbox360 هم دارم من میخواستم که کابل hdبه dvi به مانیتور وصل میکنم و من دیگه نمیتونم صدا از کنسول بگیرم چون مانیتور صدا نداره خروجی صدا حالامن میخوام که کابل vgi رو ببورم و دوتا کابل رو داخل کنسول وصل کنم حالا چند تا سوال دارم
کابل خراب نمیشه
کنسول خراب نمیشه چون دو تا کابل رو وصل کنم
چه کنم با این مانیتور یا از Audio ADAPTOR هم میشه استفاده کرد ولی من دوتا کابل hdبه dvi وvgi رو دارم نمیخواهم دیگه تو خرج برم یه کابل دیگه بخرم چه کنم
برادرا من پول دستم اومد ،میخواستیم بریم شلوار بخریم-بعد یاد چشم درد افتادیم
گفتیم مانیتور بخریم:cheesygri
-سمت 230-240 مایع دارم-حالا شما 230 حساب کن-
به یکی از بکس گفتم میگه یا T200سامسونگ بگیر-یا-BW2253
شما نظرتون چیه؟؟؟
22 اینچ باشهفقط سامسونگ (خاطره خوشی از LG ندارم):biggrin1:
برای 360 هم خوب جواب بده
قیمتش یکم بالا پایین مسئله ای نیست(حد اقل بتونم یک تی شرت بخرم:cheesygri)
-----
ویرایش:
این مدل رو الان دیدم- شما نظرتون چیه؟؟؟
AOC - 22" - 2230Fm + SPEAKER(اصلا روی مارکش شناخت ندارم)
:biggrin1:
الان خودم ابنو دیدم پسندیدم(الجی هم خوبه-)مگه چیه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
شاايد اين سوال اينجا بيربط باشه اما من يه مانيتور bw1932 + گرفتم
تصاوير كابل vga xbox 360 رو افتضاح نشون ميده ايا راهي هست تا كيفيت hd از xbox بگريم
راستي اگه ميشه يك مبدل معرفي كنيد تا تصاوير ps3 هم خوب نشون بده
متشكرم
سلام.
دوستان من یه کابل HDMI TO DVI خریدم برای وصل کردن ایکسباکس به مانیتور. ( آیا اینطوری میشه وصل کرد؟))
اینم عکسش
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 700x465 می باشد.
2- مانیتورم ِ DVI نمیخوره . حالا باید یه تبدیل DVI TO VGA هم بخرم. کسی میدونه قیمتش چقدره؟
اینم عکسش اگه گیر بیاد
اصلا اگه تبدیله را بزنم روش جواب میده یا؟؟
3- کلا اگه اینطور وصل کنم کیفیت تصویر بالاتره یا اگه همون کابل های معمولی مثل عکس زیر که همه دارن وصل کنم؟
مدل مانیوتورم هم LG W1952S 19"
ببین اون کاری که میخوای بکنی (با هزارتا وصله پینه کابلو وصل کنی) نکنن! چون به احتمال 90% تصویر نمگیری به دلیل HDCP!پس یعنی اگه بخوام تصویر باکیفیت داشته باشم باید یه مانیتور جدید بخرم؟
یعنی این یکی در سطح تلویزیون (720P) میده؟ نمیشه بیشتر بده. ( مثل کیفیت بازی با کارت گرافیکم که باش توی همین بازی میکنم هم نمیده؟)
مدل مانیتورم : LG W1952S 19"