-آقا اینجا به شهرستان هم میفرسته نه ؟
-معتبره میشه اعتماد کرد ؟ چند نفر تا حالا از اینجا خرید کردن :confused:
-نمیدونم ولی فکر کنم همینطور باشه. زنگ بزنید ازشون بپرسید.
-بله خیلی قابل اعتماد و کار درستن.
شما میتونید از آقای حسینی (لیون کامپیوتر) که توی همینجا تاپیک دارن هم بگیرید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=18861&page=21
دوستان اسپيكرهاي مانيتور AOC چند وات هستن؟
دو عدد 2 وات.
-برنامه ای چیزی هست که بشه باهاش تست کرد که مانیتور سالم سالمه؟
-واقعا ساخت اندونزی هستش؟!!
-بله نرم افزار برای این کار وجود داره لینکشو در آخر پست..
- پشتش نوشته MADE IN INDONESIA . مگه اشکالی داره؟
سلام و خسته نباشید به نظر شما برای بازی pc مانیتور lg w2261v بهتره یا samsung t220p مرسی
سلام. برای pc هردو خوبن. ولی اگه یه موقع هوس کردی فیلم 1080P بگیری ببینی یا انشاا... PS3 یا 360 خریدی اونوقته که میفهمی بدون شک W2261V انتخاب صحیحه. از لحاظ قیافه هم شک نکن که الجی خیلی خوشگل تره.
بچه ها من 2 روز پیش LG w2261Vگرقتم 245 تومن تصویرش باید بگم خیلی عالیه هم دارم از ورودی dvi استفاده میکنم هم از HDMI واسه کنسولم در یک کلام هم از روشنایی از 220p سز تره هم اینکه ورودی HDMI داره و FULL HD بعدم هرچی باشه ساخته اندونزی راستی خدا رو شکر واسه من که پیکسل سوخته هم نداد کلا واسه کنسول مانیتور مناسبی
از اطلاعتون سپاسگزارم. من هنوز کنسول ندارم بهش وصل کنم. الان که شما گفتی دیگه خیالم راحته راحت شد. ممنون.
رضا جان باید با چشم ببینی برنامه نداره
چرا میثم جان. برنامه داره. منتها بازم باید با همون چشم دید
من هم امروز رفتم سفارش دادم lg w2261vتا برام بیارن !پسره گفت پس فردا میاد من که بعید میدونم تا پس فردا برسه!!
مبارک باشه مهدی جان
1-دوستان یعنی باید مانیتورمون 16.9 باشه وگر نه بالا و پایین صفحه سیاه میشه درسته؟خوب از کجا میشه فهمید که 16.9 هستش یا 16.10 و آیا در lcd tv هم این مساله باید رعایت بشه یعنی 16.9 باشه؟
2-بزرگترین مانیتور که ورودی hdmi داشته باشه چند اینچ هست و چه مارک هایی دارن؟ فقط برای بازی میخوام
3-اگه مانیتور ورودی hdmi داشته باشه چه جوری باید هنگام استفاده از کابل hdmi صدا رو با اسپیکر پخش کرد؟
4-مانیتور هایی که میتونن تلویزیون داخلی رو پخش کنن به چه صورت میتوان باهاشون تلویزیون دید میشه توضیح بدین؟این ها چه فرقی با lcd tv دارن که ارزونترن؟
5-بهترین مانیتور موجود در حال حاضر توی بازار که بزرگ هم باشه حد اقل 27 چیست؟(از همه لحاظ بهترین بدون توجه به قیمت)
1- بله باید 16:9 باشه. در غیر اینصورت یا سیاه میشه یا کشیده! x را تقسیم بر 16 کنید و سپس ضرب در 9 اگر جواب مساوی y شد پس 16:9 است. مثلا رزولوشن 1920x1080 را در نظر میگیریم. 1920 تقسیم بر 16 = 120 حالا 120 ضربدر 9 = 1080 پس 16:9 است.
HDTV ها 16:9 هستند.
2- 27 اینچ LG مدل M2794D قیمت 550
3- معمولا مانیتورهایی که ورودی HDMI دارند، یک خروجی صدا هم در آنها تعبیه شده که از طریق آن میتوانید به اسپیکر صدا را منتقل کنید.
4- آنتن رو بهشون وصل میکنید اونا هم مجبورن تلویزیون رو نشون بدن. فرقشون اینه که HDTV مخصوص این کار است ولی مانیتور تی وی، کار فرعی (جانبی) ش اینه.
5- همون LG M2794D
موفق باشید.
سلام نه 16:10 سیاه نمیشه لا اقل aoc که من خودم دارم و در حال استفاده هستم سیاه نمیشه و این کشیدگی که حرفش رو میزنند اینقدر کم هستش که اصلا به چشم نمیاد فقط یکی از دوستان از gta عکس گذاشته بود که نقشه بازی میگفت که باید گرد باشه اما یه مقدار حالت بیضی داشت اصلا شما کشیدگی احساس نمیکنی دوست عزیز...
مساله کشیدگی نیست دوست عزیز. بارها گفتم که این کشیدگی باعث افت کیفیت (کاهش Sharpness) تصویر میشه.
راستی به خاطر عکسها بسیار بسیار سپاسگزارم.
من ذستگام lunch هست.
من هم اگر این مانیتور رو بگیرم همین کیفیت تصویر رو دارم.یا باید حتما دستگاه خروجی hdmi داشته باشه
نه احتیاجی نیست که حتما دستگاهتون خروجی HDMI داشته باشه. با همون کابل VGA هم میشه 1920x1080 گرفت. ولی خوب کابل HDMI به مراتب کیفیت بالاتری ارائه میکند.
--------------------------------------------------------------------------------
سپاسگزارم.