راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

درسته رو کاغذ 0/5 اینچ هست اما وقتی کنار هم باشن خیلی اختلاف دارن با هم البته فقط از نظر سایز ...
البته یه چیز دیگه هم هست علاوه بر اون 0.5 اینچی که گفتی اونم 16:9 بودن این مانیتور در مقایسه با aoc هست که 16:10 و در نتیجه یه مقدار از ارتفاع مانیتور نسبت به AOC کم شده به همین دلیل هست که اختلاف بیشتر از 0.5 اینچ بنظر میرسه!

سلام من میخواهم واسه کنسول XBOX360 ELITE یک LCD MONITOR FULL HD 1080 بخرم آخه بودجه ام نمیرسه که فعلا یک TV FULL HD بگیرم گفتم مانیتورش رو بگیرم

از دوستان میخواهم هر کی که واقعا یک مانیتور فول اچ دی گرفته و تصاویرش و رنگهاش واقعا شفاف و فوق العاده زیبا هستش به من معرفی کنه و قیمتش رو، در کل میخواهم بهترین رو انتخاب کنم که واقعا لذتشو ببریم:biggrin1::biggrin1:

یک سوال دیگه هم داشتم
در ضمن من یک مانیتور LCD 19 SAMSUNG MODEL 1931 BF رو هم دارم پشت مانیتور یک ورودی DVI خورده روی خود کنسول 360 یک کابل HDMI بودش میخواستم بدونم اگه من یک تبدیل DVI به HDMI بگیرم میتونم حداقل چه لوزوم تصویری رو ببینم و فکر کنم به پای اون فول اچ دی که تصمیم دارم بخرم نرسه

این تبدیل رو من یک جا دیدم نوشته بود با هزینه پستی 9000 تومن
توی عکس زیر هستش
amd_2900_xt_1.jpg

2120cbmi0nL._SL500_AA200_.jpg
20b54ac9-f127-4c55-a8f1-4b2bcdc6ab20_CTEN_200x200.jpg

الان بهترین و به صرفه ترین مانیتور Full HD که توی بازار هست همین LG W2261V هست که قیمتش هم حدود 250 تومن هست. میتونی از اون تبدیل استفاده کنی ولی مسلما به کیفیت خود HDMI نمیرسه.

الان بهترین و به صرفه ترین مانیتور Full HD که توی بازار هست همین LG W2261V هست که قیمتش هم حدود 250 تومن هست. میتونی از اون تبدیل استفاده کنی ولی مسلما به کیفیت خود HDMI نمیرسه.

سلام

اره الان چند عکس از این ماتنیتور که دوستمون گذاشته رو دیدم خوب بودش
راستی این مانیتور خودش ورودی HDMI داره دیگه احتیاجی به تبدیل نیست و کیفیتش هم عالی میشه درسته؟

پس دیگه برم این مدل رو بخرم ؟

این مدل سامسونگ هم تبلیغش رو میکنند این چطوره ؟ و در مقایسه با این مدل LG W2261V

این مدل سامسونگ T220P

آخرین ویرایش:
دوستان منم مانيتور aoc رو بالاخره بعد از چند ماه تحقيق و پرس و جو خريدم . مانيتور خيلي خوبيه فعلا كه خوب بوده مسئله ي كشيدگي تصوير هم اصلا به چشم نمياد واقعا ميشه ازش چشم پوشيد . از نظر صدا هم كه خيلي از دوستان ناراحت بودن كه دير مياد اونجوريا نيست البته يعني منو كه ازار نميده اين مسئلش . در كل كه مانيتور خوبيه فعلا و اون مدل ال جي هم كه هركي گرفته راضي بوده و به نظر من هر دو تاشون با توجه به قيمتاشون عالي هستن ضمن اين كه كابل hdmi رو هم مستقيما ساپورت ميكنن . به نظر من هر كدوم رو خريديد خوبه شايد اون مدل ال جي يه خورده اي بهتر باشه

سلام

اره الان چند عکس از این ماتنیتور که دوستمون گذاشته رو دیدم خوب بودش
راستی این مانیتور خودش ورودی HDMI داره دیگه احتیاجی به تبدیل نیست و کیفیتش هم عالی میشه درسته؟

پس دیگه برم این مدل رو بخرم ؟

این مدل سامسونگ هم تبلیغش رو میکنند این چطوره ؟ و در مقایسه با این مدل LG W2261V

این مدل سامسونگ T220P
آره خودش HDMI میخوره و نیازی به تبدیل نیست .
T220P بدیش اینه که 16:10 هست و HDMI هم نمیخوره ! و گرنه خیلی چیز خوبیه !

اصلا فکر نمی کردم روزی از محصولات lg استفاده کنم من هم به جمع LG W2261V ها پیوستم.
مهمترین ویژکی هاش
16:9 برای من به شخصه یکی از مهمترین فاکتور ها بود
می تونی هم زمان هم مانیتورت رو هم به xbox و هم به کامپیوتر وصل کنی و به راحتی با یک دکمه سویچ کنی
خروجی صدا داشتن
رزولوشن 1920در 1080نسبت به aoc که 1650 در....یک مزیت حساب میشه
و در اخر به نظر من این مانیتور رو فقط برای گیمرا ساختن:cheesygri
من 245 تومن خریدم

سلام
من یک مانیتور LCD 19 SAMSUNG MODEL 1931 BF رو هم دارم پشت مانیتور یک ورودی DVI خورده روی خود کنسول 360 یک کابل HDMI بودش میخواستم بدونم اگه من یک تبدیل DVI به HDMI بگیرم میتونم حداقل چه لوزوم تصویری رو ببینم و فکر کنم به پای اون فول اچ دی که تصمیم دارم بخرم نرسه

این تبدیل رو من یک جا دیدم نوشته بود با هزینه پستی 9000 تومن
توی عکس زیر هستش
amd_2900_xt_1.jpg

2120cbmi0nL._SL500_AA200_.jpg
20b54ac9-f127-4c55-a8f1-4b2bcdc6ab20_CTEN_200x200.jpg

سلام. اون تبدیل DVI به HDMI هست. (اونی که تو عکساست). اگر برای 360 میخواین باید HDMI به DVI بگیرین.
البته اگر LG W2261V رو بگیرین میتونین مستقیم با HDMI وصلش کنید.

دوستان منم مانيتور aoc رو بالاخره بعد از چند ماه تحقيق و پرس و جو خريدم . مانيتور خيلي خوبيه فعلا كه خوب بوده مسئله ي كشيدگي تصوير هم اصلا به چشم نمياد واقعا ميشه ازش چشم پوشيد .
فقط کشیدگی نیست. مسئله اصلی کاهش کیفیت تصویر (در حقیقت افت Sharpness = تار شدن تصویر = از دست رفتن شفافیت) است.

اونایی که مثل من W2261V خریدن مبارکشون باشه.
شما مبارکت باشه مرتضی جان.

سلام
من هم چن روزی هست که AOC گرفتم از کیفیتشم راضیم.
اون افت شارپنسو که دوستان میگن زمانی اتفاق میفته که تصویر کشیده میشه یعنی رزولوشنو دستکاری کنید وگرنه با رزولوشن اصلی خودش کیفیتش خیلی خوبه برای من که بالا پایین صفحه یکم سیاه بودن مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه.
این بحث Full HD رو هم بیخیال شید چون اکثر بازیها در 720p اجرا میشن.
در کل جفتشون قیمتشون و کیفیتشون خوبه بستگی به نظر و سلیقه افراد داره.
divx هم اجرا میکنه :-"

سلام من مانیتور مدل W2284F LG رو گرفتم XBOX هم مدل الایت هست میخواستم دستگاهمو بدون کابل VGA با این کابلی که میگن تو جعبه دستگاه هست بهش وصل کنم الان نفهمیدم مستقیم وصل میشه یا تبدیل باید بگیرم ممنون میشم کمک کنید.بعد کسی از دوستان داره از این مانیتور خوب هستش؟http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=960&ID=118

اصلا فکر نمی کردم روزی از محصولات lg استفاده کنم من هم به جمع LG W2261V ها پیوستم.
مهمترین ویژکی هاش
16:9 برای من به شخصه یکی از مهمترین فاکتور ها بود
می تونی هم زمان هم مانیتورت رو هم به xbox و هم به کامپیوتر وصل کنی و به راحتی با یک دکمه سویچ کنی
خروجی صدا داشتن
رزولوشن 1920در 1080نسبت به aoc که 1650 در....یک مزیت حساب میشه
و در اخر به نظر من این مانیتور رو فقط برای گیمرا ساختن:cheesygri
من 245 تومن خریدم

سلام من هم میخواهم برم بگیرم همین مدل رو من دستگاه هم مدل elite هستش میخواهم بدونم که این مانیتور رو شما گرفتی الا لرزشی نداره و ازش راضی هستی و رنگهاش زندهو زیبا هستند و روشنایش
اخه این جی تی ا رو من روی پلاسما بازی کردم حالم بد شد همه جا تریک خونه هستش

یا فوتبال فیفا

امزیتش هم با سامسونگ اینه اینا 16:9 هستن میخواستم سامسونگ بگیرم که دوستان گفتن این مدل فوق العاده هستش؟!!

راستی واسه صداش چی کار باید کرد چطوری باید وصلش کرد به سپیکر؟

آخرین ویرایش:
سلام من مانیتور مدل W2284F LG رو گرفتم XBOX هم مدل الایت هست میخواستم دستگاهمو بدون کابل VGA با این کابلی که میگن تو جعبه دستگاه هست بهش وصل کنم الان نفهمیدم مستقیم وصل میشه یا تبدیل باید بگیرم ممنون میشم کمک کنید.بعد کسی از دوستان داره از این مانیتور خوب هستش؟http://www.maadiran.com/Persian/PRODUCTS/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=960&ID=118
شما احتیاج به یه کابل HDMI-DVI داری!
بهتر بود این 2261 رو میخریدی چون این 16:9 و نسبت به اینکه خریدی برای کنسول مناسب تر بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or