راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

اقایون من اخرش نفهمیدم...اگر یک عدد W2261V بخرم...چون ارکید دارم باید چیکار کنم؟

من الان با یدونه از همون کابل هایی که مونیتور های CRT رو Xbox وصل میکنیم دارم استفاده میکنم و مدل F700P ال جی دارم...که خب یه سرش میخوره با تبدیل مادگی به مادگی به سر کابل مونیتور و یه سرش هم میشه 2 تا کابل صدا که میخوره پشت اسپیکر...

حالا بحث در اینحاست که اگر W2261V رو بخرم...میشه کاری کرد که هر دفعه کابل ها رو جابه جا نکنم و همیشه هر کدوم به PC یا Xbox جداگانه وصل باشن...تا اینجا خب بحثی نیست...یه کابل از پشت مونیتور میخوره به PC که همون کابل VGA هست و خلاص...

حالا برای Xbox باید چی کار کنم؟

1-همون کابل قبلی رو که نمیشه استفاده کنم...درسته؟ باید HDMI به DVI بخرم؟ درسته؟

2-البته الان دیدم کابل کامپوزیت تو جعبه ارکید هست...میشه همون رو استفاده کرد؟

3-مشخصات فنی رو که میبینم نوشته که مونیتور مربوطه هم HDMI داره هم DVI...خواهشا کسایی که دارن بیان یه عکس از پشت دستگاه و ورودی ها بزارن...یعنی هم یه ورودی HDMI داریم هم یه ورودی DVI?

خب اینطوری تکلیف چی میشه؟ هم میتونم کابل HDMI بخرم و بزنم یه سرش رو به xbox یه سرش به مونیتور و هم اینکه میتونم یه کابل HDMI به DVI بخرم که یه سرش بخوره به xbox یه سرش به مونیتور؟

4-خب حالا تکلیف صدا چی میشه ؟ خواهشا هرکی میدونه کمک کنه :cheesygri

اقایون من اخرش نفهمیدم...اگر یک عدد W2261V بخرم...چون ارکید دارم باید چیکار کنم؟

من الان با یدونه از همون کابل هایی که مونیتور های CRT رو Xbox وصل میکنیم دارم استفاده میکنم و مدل F700P ال جی دارم...که خب یه سرش میخوره با تبدیل مادگی به مادگی به سر کابل مونیتور و یه سرش هم میشه 2 تا کابل صدا که میخوره پشت اسپیکر...

حالا بحث در اینحاست که اگر W2261V رو بخرم...میشه کاری کرد که هر دفعه کابل ها رو جابه جا نکنم و همیشه هر کدوم به PC یا Xbox جداگانه وصل باشن...تا اینجا خب بحثی نیست...یه کابل از پشت مونیتور میخوره به PC که همون کابل VGA هست و خلاص...

حالا برای Xbox باید چی کار کنم؟

1-همون کابل قبلی رو که نمیشه استفاده کنم...درسته؟ باید HDMI به DVI بخرم؟ درسته؟

2-البته الان دیدم کابل کامپوزیت تو جعبه ارکید هست...میشه همون رو استفاده کرد؟

3-مشخصات فنی رو که میبینم نوشته که مونیتور مربوطه هم HDMI داره هم DVI...خواهشا کسایی که دارن بیان یه عکس از پشت دستگاه و ورودی ها بزارن...یعنی هم یه ورودی HDMI داریم هم یه ورودی DVI?

خب اینطوری تکلیف چی میشه؟ هم میتونم کابل HDMI بخرم و بزنم یه سرش رو به xbox یه سرش به مونیتور و هم اینکه میتونم یه کابل HDMI به DVI بخرم که یه سرش بخوره به xbox یه سرش به مونیتور؟

4-خب حالا تکلیف صدا چی میشه ؟ خواهشا هرکی میدونه کمک کنه :cheesygri
شما یه کابل HDMI-MDMI بخر!بهترین کیفیت با همین کابل میتونی بگیری اما از همون کابل قبلی هم میتونی استفاده کنی!
برای صدا هم خود مانیتور خروجی داره و میتونی از پشت مانیتور برای اسپیکرها ورودی بگیری!
این مانیتور هم طوری طراحی شده که شما بین ورودی ها میتونی براحتی سویچ کنی و احتیاجی به در آوردن کابل ها نیست!

دوستان یکی که 2261 داره لطف کنه لیست رزولوشن ها و رفرش ریتی که در اون رزولوشن وجود داره رو بنویسن چون این مسئله برای PC Gamer مهمه به این دلیل که رفرش ریت زیر 70 چشمو اذیت میکنه!

آخرین ویرایش:
دوستان یکی که 2261 داره لطف کنه لیست رزولوشن ها و رفرش ریتی که در اون رزولوشن وجود داره رو بنویسن چون این مسئله برای PC Gamer مهمه به این دلیل که رفرش ریت زیر 70 چشمو اذیت میکنه!
دوستمون توی این پست یک سری عکس گذاشته که ببینید البته اگر کسی عکس بیشتر داری لطفا کنه بزار تا بیشتر بدانیم فکر کنم من امروز یا فردا برم یکی از این مانیتورهای
W2261V-PF بخرم

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=628836&postcount=536

شما یه کابل HDMI-MDMI بخر!بهترین کیفیت با همین کابل میتونی بگیری اما از همون کابل قبلی هم میتونی استفاده کنی!
برای صدا هم خود مانیتور خروجی داره و میتونی از پشت مانیتور برای اسپیکرها ورودی بگیری!
این مانیتور هم طوری طراحی شده که شما بین ورودی ها میتونی براحتی سویچ کنی و احتیاجی به در آوردن کابل ها نیست!

اینو تو دفترچش که تو سایت LG داره نوشته که براتون میزارم :

سلام بالاخره من رفتم یکی LG W2261V-PF خریدم همین بعد اظهری 253 هزار تومان

فقط میخواهم بدونم دوستان برای صداش باید چی کار کنم من توی سایت رسمیش دیدم جای پورت صدا هم داره فکر کنم همون باشه من هنوز از کارتون درش نیاوردم اخه مهمون داشتیم

سلام بالاخره من رفتم یکی LG W2261V-PF خریدم همین بعد اظهری 253 هزار تومان

فقط میخواهم بدونم دوستان برای صداش باید چی کار کنم من توی سایت رسمیش دیدم جای پورت صدا هم داره فکر کنم همون باشه من هنوز از کارتون درش نیاوردم اخه مهمون داشتیم

پشتش یه خروجی داره از اون وصل کن به اسپیکرت عزیز

ممنون....ولی باقی سوالات رو نگفتید ها...

کابل HDMI وقتی میخوره به کنسول و بعد میخوره به مونیتور در واقع هم حامل صدا هست هم تصویر؟ یعنی صدا و تصویر رو با هم میده به مونیتور؟

بعد تصویر که همونجا نشون داده میشه و صدا هم میتونیم براش خروجی بگیریم برای اسپیکر؟

درست فهمیدم؟؟

ممنون....ولی باقی سوالات رو نگفتید ها...

کابل HDMI وقتی میخوره به کنسول و بعد میخوره به مونیتور در واقع هم حامل صدا هست هم تصویر؟ یعنی صدا و تصویر رو با هم میده به مونیتور؟

بعد تصویر که همونجا نشون داده میشه و صدا هم میتونیم براش خروجی بگیریم برای اسپیکر؟

درست فهمیدم؟؟

بله هم تصویر هست هم صدا ...
اگه بعد خواستی بدی برای اسپیکر از مونیتورت خروجی میگیری دوباره

بله هم تصویر هست هم صدا ...
اگه بعد خواستی بدی برای اسپیکر از مونیتورت خروجی میگیری دوباره

بسیار ممنون...فقط یه سوال دیگه//:cheesygri

خروجی که از مونیتور میگیرم چجوری بدم به اسپیکر؟ منظورم اینه که باید فقط یه کابل دو سر audio بخرم؟ از همون ها که قرمز و سفید هست یه سرش و سر دیگه اش هم قرمز و سفید هست دیگه؟ که زیاد هم قیمتی نداره درسته؟

اون وقت کابل HDMI به HDMI هم قیمت ندارید؟ حدودی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بسیار ممنون...فقط یه سوال دیگه//:cheesygri

خروجی که از مونیتور میگیرم چجوری بدم به اسپیکر؟ منظورم اینه که باید فقط یه کابل دو سر audio بخرم؟ از همون ها که قرمز و سفید هست یه سرش و سر دیگه اش هم قرمز و سفید هست دیگه؟ که زیاد هم قیمتی نداره درسته؟

اون وقت کابل HDMI به HDMI هم قیمت ندارید؟ حدودی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام همین سیم دوسر استریو که کامپیوتر رو وصل کردی به اسپیکر باهاش ;)

اینو تو دفترچش که تو سایت LG داره نوشته که براتون میزارم :
یعنی فقط همین رزولوشن هارو داره و فقط تا این حد رفرش میکنه!!!!!!!
یکی از دوستان که این 22161 رو خریده لطف کنه از تو تنظیمات نگاه کنه و همه ی رزولوشن ها و رفرش ریتشونو بنویسه!

سلام دیروز من این مانیتور رو تستش کردم LG W2261V

کیفیتش خوب بود فقط یک سوال من بازی GTA IV رو که میکنم بعضی از صحنه هاش که کمی تاریکه کمی لرزش داره یا یک کمی دون دونه ایه این برای خوده بازیه ؟

یا مثلا ساختمان های که کمی دور هستندو توی بازی کمی حالتشون مات هستش یا انگار نقاشی کشید شده انده توی بازیgta iv

یا مثلا بازی FAR CRY 2 بیشتر جاهای سایه افتاده یکمی شکل مربعی خیلی ریز یا هاشور داره و میلرزه

آیا این طبیعی هستش البته توی فاصله نیم متری که میشینی خیلی پیدا نیست

من مستقیم با کابل HDMI کنسول رو وصلش کردم به مانیتور و تصویر هم روی 1920*1080 هستش با 60Hz

لطفا کمی راهنمای کنید این لرزهای مختصر برای چیه البته فقط بعضی از قسمتها

آخرین ویرایش:
سلام دیروز من این مانیتور رو تستش کردم LG W2261V

کیفیتش خوب بود فقط یک سوال من بازی GTA IV رو که میکنم بعضی از صحنه هاش که کمی تاریکه کمی لرزش داره یا یک کمی دون دونه ایه این برای خوده بازیه ؟

یا مثلا ساختمان های که کمی دور هستندو توی بازی کمی حالتشون مات هستش توی بازیgta iv

یا مثلا بازی FAR CRY 2 بیشتر جاهای سایه افتاده یکمی شکل مربعی خیلی ریز یا هاشور داره و میلرزه

آیا این طبیعی هستش البته توی فاصله نیم متری که میشینی خیلی پیدا نیست

من مستقیم با کابل HDMI کنسول رو وصلش کردم به مانیتور و تصویر هم روی 1920*1080 هستش با 60Hz

لطفا کمی راهنمای کنید این لرزهای مختصر برای چیه البته فقط بعضی از قسمتها

فکر کنم بخاطر رفرش ریت پایین باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or