راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان با بودجه ی 180 تومن بهترین مانیتوری که میتونم بر دارم چی هست؟
میخوام هم واسه کامپیوتر ازش استفاده کنم ( به غیر از بازی ) و هم واسه X360
بهترین مانیتور با این قیمت مدل 1933 سامسونگ هست که هم 16:9 هست(مناسب برای کنسول) و هم میتونی برای pc ازش استفاده کنی
البته امکانات زیادی نداره.ورودی فقط vga داره و بالاترین رزولوشن هم 768*1360 هست ولی کیفیت تصویر خوبی داره

بهترین مانیتور با این قیمت مدل 1933 سامسونگ هست که هم 16:9 هست(مناسب برای کنسول) و هم میتونی برای pc ازش استفاده کنی
البته امکانات زیادی نداره.ورودی فقط vga داره و بالاترین رزولوشن هم 768*1360 هست ولی کیفیت تصویر خوبی داره
دستت درست
مانیتور دیگه ای سراغ نداری که رزولوشن بالاتری داشته باشه
تا 210 تومن هم ایراد نداره

دستت درست

سلام دوست عزیز
235 تومن aoc2230fm ورودی hdmi داره 22 اینچ هستش فکر کنم بهترین گزینه باشه تو این رنج قیمت ......

راستی دوستانی که قصد خرید lgw2261v رو دارن بهشون بگم من 2-3 روز دیگه دارم همین و میخرم یعنی سفارشش دادم میاد دستم بعد میتونم مثل مونیتور aoc خودم که براتون عکس گذاشتم این رو. هم به همین شکل براش عکس بذارم که دوستان راحتتر تصمیم گیری کنند

:love:

دستت درست

مانیتور که تا دلت بخواد هست ولی همه 16:10 هستن و هنگام استفاده از کنسول تصویر کشیده میشه(بطور عمودی)
اون مانیتوری هم که دوستمون معرفی کردن 2230FM هم جزء مانیتور های 16:10 هست
متاسفانه تنوع زیادی در مانیتور های 16:9 وجود نداره(البته در ایران)
یکیش همین بود که گفتم یکی هم LG W2261V که 21.5 و fullhd هست همراه با پورت های vga و dvi و hdmi که قیمتش حدود 250-260 هست.توصیه میکنم یکم بیشتر خرج کنی و این مانیتور رو بگیری
مدل دیگه ای هم هست که دوستمون Kain معرفی کردن یعنی LG M2794D که این یکی دیگه هم قیمتش بالاس و هم سایزش.
به هر حال تصمیم نهایی با شماست ..

اگه میشه منو راهنمایی کنید من میخوام مانیتور بخرم ولی این سوالات رو دارم :(
1-دوستان یعنی باید مانیتورمون 16.9 باشه وگر نه بالا و پایین صفحه سیاه میشه درسته؟خوب از کجا میشه فهمید که 16.9 هستش یا 16.10 و آیا در lcd tv هم این مساله باید رعایت بشه یعنی 16.9 باشه؟
2-بزرگترین مانیتور که ورودی hdmi داشته باشه چند اینچ هست و چه مارک هایی دارن؟ فقط برای بازی میخوام
3-اگه مانیتور ورودی hdmi داشته باشه چه جوری باید هنگام استفاده از کابل hdmi صدا رو با اسپیکر پخش کرد؟
4-مانیتور هایی که میتونن تلویزیون داخلی رو پخش کنن به چه صورت میتوان باهاشون تلویزیون دید میشه توضیح بدین؟این ها چه فرقی با lcd tv دارن که ارزونترن؟

5-بهترین مانیتور موجود در حال حاضر توی بازار که بزرگ هم باشه حد اقل 27 چیست؟(از همه لحاظ بهترین بدون توجه به قیمت)

آخرین ویرایش:
سسلام نه 16:10 سیاه نمیشه لا اقل aoc که من خودم دارم و در حال استفاده هستم سیاه نمیشه و این کشیدگی که حرفش رو میزنند اینقدر کم هستش که اصلا به چشم نمیاد فقط یکی از دوستان از gta عمکس گذاشته بود که نقشه بازی میگفت که باید گرد باشه اما یه مقدار حالت بیضی داشت اصلا شما کشیدگی احساس نمیکنی دوست عزیز...
به این صفحه هم میتونی نگاه بکنی واسه توضیحات بیشتر و عکسهایی که گذاشتم

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2818&page=156

1-دوستان یعنی باید مانیتورمون 16.9 باشه وگر نه بالا و پایین صفحه سیاه میشه درسته؟خوب از کجا میشه فهمید که 16.9 هستش یا 16.10 و آیا در lcd tv هم این مساله باید رعایت بشه یعنی 16.9 باشه؟

بله باید 16:9 باشه تا هیچ مشکلی نداشته باشه و اگه 16:10 باشه بسته به بازی و رزولوشن ای که توی xbox dashboard گذاشته شده, تصویر یا کشیده میشه یا دوتا نوار باریک سیاه بالا و پایین تصویر میاد.متاسفانه هیچ جا حتی تو مشخصات مانیتور نسبت تصویر گفته نمیشه(بجز چند مورد محدود)از طریق .max res میشه فهمید مانیتور 16:9 هست یا 16:10, مثلا رزولوشن 1050*1680 16:10 هست و 1080*1920 16:9 هست.lcd tv ها هم همه 16:9 هستن
2-بزرگترین مانیتور که ورودی hdmi داشته باشه چند اینچ هست و چه مارک هایی دارن؟ فقط برای بازی میخوام

فکر کنم بالاتر از 27 اینچ نداشته باشیم همون مدلی که تو پست 516 گفتم
3-اگه مانیتور ورودی hdmi داشته باشه چه جوری باید هنگام استفاده از کابل hdmi صدا رو با اسپیکر پخش کرد؟

متاسفانه این کار یکم دردسر داره.میشه بطور همزمان هم کابل vga و hdmi رو به کنسول زد و از دو تا خروجی صدا که همراه vga هست استفاده کرد که مشکل اینه که چون دوتا پورت های پشت کنسول نزدیک به هم هستند نمیشه از هر کابلی استفاده کرد
4-مانیتور هایی که میتونن تلویزیون داخلی رو پخش کنن به چه صورت میتوان باهاشون تلویزیون دید میشه توضیح بدین؟این ها چه فرقی با lcd tv دارن که ارزونترن؟

خیلی راحت, پشت مانیتور ورودی انتن هست
5-بهترین مانیتور موجود در حال حاضر توی بازار که بزرگ هم باشه حد اقل 27 چیست؟(از همه لحاظ بهترین بدون توجه به قیمت)

در این مورد اطلاع زیادی ندارم ولی همون مدلی که گفتم LG M2794D مدل خوبی هست

متاسفانه این کار یکم دردسر داره.میشه بطور همزمان هم کابل vga و hdmi رو به کنسول زد و از دو تا خروجی صدا که همراه vga هست استفاده کرد که مشکل اینه که چون دوتا پورت های پشت کنسول نزدیک به هم هستند نمیشه از هر کابلی استفاده کرد
توی Elite ها یه کابل هست که برا همین کاره ! و به همراه کابل HDMI میتونی وصلش کنی ! روش هم 3 تا جا داره : 2تا چپ و راست برای صدا و یکی هم از این دیجیتال ها .

توی Elite ها یه کابل هست که برا همین کاره ! و به همراه کابل HDMI میتونی وصلش کنی ! روش هم 3 تا جا داره : 2تا چپ و راست برای صدا و یکی هم از این دیجیتال ها .

عجب:eek:
راست میگی؟:)
مال من چطوره w2052s ماركشم LG

منظورتون چیه؟ اگه نسبت تصویر رو میگین که 16:10 هست

بهترین مانیتور پیشنهادی دوستان

سلام
دوستان عزیز من یه ایکس باکس 360 گرفتم تصمیم دارم یه مانیتور هم براش بگیرم.
بعد از اینهمه گفتگو و تبادل اطلاعات شما کدوم مانیتور رو در حال حاضر بهتر از بقیه میدونید؟

سلام
دوستان عزیز من یه ایکس باکس 360 گرفتم تصمیم دارم یه مانیتور هم براش بگیرم.
بعد از اینهمه گفتگو و تبادل اطلاعات شما کدوم مانیتور رو در حال حاضر بهتر از بقیه میدونید؟
LG W2261V البته یکم سایزش پایینه 21.5 اینچ هست قیمت هم 250

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or