دوست گرامی. من الان مانیتورم LG M2794D هست که 2 تا اسپیکر 5 وات داره.
من چند روز پیش یک فروند کنسول PS2 بهش وصل کردم با کابل کامپوزیت.
صدای مانیتور بین 0 تا 100 قابل تنظیمه. من صدا رو روی 15 که میذاشتم صدا بسیار عالی و شفاف و بلند و مناسب بود و وقتی صدا رو روی 20 میذاشتم سر و صداش از توی اتاقم میرفت بیرون و صدای پدر و مادر در اومده بود که بچه کمش کن. حالا 100 بماند !
لطفاً تا خودت چیزی رو تست نکردی باعث گمراهی دیگران نشو.
بله یادمه. البته قرار بود عکس بزارین و تست کنید ولی...
درباره اسپیکر صدای زیاد مهم نیست میتونین آمپلی فایر بهش وصل کنیم که صداش تا 8 تا خیابون پایینترم بره. :smile:
ولی کیفیت چی؟ وقتی صدا رو زیاد، زیاد میکنید آیا بازم همون کیفیت صدای کم پابرجاست؟!!!!
اطلاع نداشتم حرف نمیزدم.
مردم هم بی عقل نیستن که 360 هزار تومن پول اسپیکر z5500 لاجیتک میدن. حتما یه حکمتی داره...
مؤید باشین.
خب میشه بپرسم کجای کار تصویر کشیده میشه ؟
موقع کار با کامپیوتر یا فیلم دیدن یا اتصال به 360 ؟
موقعی که اینارو تو رزولوشن 1920x1080 = 1080P ببینی.
بارها گفتم که کشیده شدن باعث افت کیفیت (تار شدن - از بین رفتن Sharpness) میشه.
آقا یکی نظر بده من برای وصل کردن به 360 میخوام و کمی هم استفاده با کامپیوتر ( ولی بازی با PC نه ) الان کدوم اینا رو بگیرم ؟ :
Samsung T220P
LG W2261V ؟
کسی مقایسه اینا رو ندیده ؟ یا کسایی که دارن میشه یه عکسی درحال بازی با 360 ازش بندازن ؟
T220P رو بیخیال شو چون 16:10 هستش.
در مورد دوم هم اگه عجله نداری صبر کن بچه ها امتحانش کنن بعدن. من خودم الان همینو دارم ولی کنسول ندارم که وصل کنم ببینم چجوریه.
من t220p دارم ازش راضیم...ولی مثل اینکه LG W2261V خیلی ترکونده...ارزش داره 220 رو بفروشم به جاش LG W2261V بخرمقیمتاشوت الان چنده؟هر دو....این LG W2261V مستقیم hd میخوره؟
اسپیکر هم دارم...
ممنون
2261 که قیمتشو گفتم. 248 . ورودی HDMI هم داره. خروجی صدا برای وصل کردن به اسپیکر هم داره.
دوستان اگر صفحه قبل رو بخونن اونجا یه User Review برای W2261V نوشتم.
راستی عکسا هنوز حاضر نشده
من از تحلیل و نشر گرفتم 248 تومن. آدرس سایتشونم اینه:
http://www.t-va-n.com/
واقعا خیلی منصف هستن. همیشه قیمتاشون از همه پایینتره. سرعت و کیفیت کارشون هم عالیه.
منتظر عکسها باشید