راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان ميشه من رو راهنمايي كنيد؟!

من بين دو مانيتور AOC مدل 2230FM و LG مدل W2261V شديدا موندم و به يه راهنما نياز دارم . ميشه بگيد كدوم بهتره؟!

AOC برند نا شناخته اي هستش ولي خدايي امكاناتش وسوسه كنندست ولي اين مدل LG هم امكاناتش عاليه فقط نداشتن اسپيكر يكم منو دلسرد كرد .

اميدوارم منو راهنمايي كنيد ممنون
سلام
درباره aoc چند صفحه آخر تاپیک hdtv برای ps3 رو نگاه کنی چندین عکس مختلف در حال چندین بازی مختلف گذاشتم شاید بتونه تو درک بصری کمکت کنه .
lg هم از دوستان دیگه کمک بگیر

دوستان ميشه من رو راهنمايي كنيد؟!

من بين دو مانيتور AOC مدل 2230FM و LG مدل W2261V شديدا موندم و به يه راهنما نياز دارم . ميشه بگيد كدوم بهتره؟!

AOC برند نا شناخته اي هستش ولي خدايي امكاناتش وسوسه كنندست ولي اين مدل LG هم امكاناتش عاليه فقط نداشتن اسپيكر يكم منو دلسرد كرد .

اميدوارم منو راهنمايي كنيد ممنون
من هم اول خواستم برم AOC بگیرم بچه ها گفتند تو بازی صدا مشکل دار میشه!! و صدا هم ضعیفه و در آخر باید بری اسپیکر بخری پس همون LG مناسبتره;)

سلام
درباره aoc چند صفحه آخر تاپیک hdtv برای ps3 رو نگاه کنی چندین عکس مختلف در حال چندین بازی مختلف گذاشتم شاید بتونه تو درک بصری کمکت کنه .
lg هم از دوستان دیگه کمک بگیر

عكساتون رو ديده بودم چند وقت پيش من منكر كيفيتش نميشم چون از عكسا كه معلوم بود شفافيت وتصوير خوبي داره... راستي اين مانيتور ها هندي هستن؟

اين مشكل صدايي كه دوستان ميگن چطوريه ؟ يعني در حدي هستش كه ادم رو از خريدش پشيمون كنه ؟ راستي شما چند وقته داريش دوست عزيز؟

من هم اول خواستم برم AOC بگیرم بچه ها گفتند تو بازی صدا مشکل دار میشه!! و صدا هم ضعیفه و در آخر باید بری اسپیکر بخری پس همون LG مناسبتره;)

الان اين LG رو شما خريدي؟ چطورياست؟ هيچ مشكلي كه نداره نه؟ فقط نداشتن اسپيكر يه كم دلسرد ميكنه ادم رو ...

عكساتون رو ديده بودم چند وقت پيش من منكر كيفيتش نميشم چون از عكسا كه معلوم بود شفافيت وتصوير خوبي داره... راستي اين مانيتور ها هندي هستن؟

اين مشكل صدايي كه دوستان ميگن چطوريه ؟ يعني در حدي هستش كه ادم رو از خريدش پشيمون كنه ؟ راستي شما چند وقته داريش دوست عزيز؟

الان اين LG رو شما خريدي؟ چطورياست؟ هيچ مشكلي كه نداره نه؟ فقط نداشتن اسپيكر يه كم دلسرد ميكنه ادم رو ...

سلام
من 3 تا خریدم 1 ماه دارم
چند روز دیگه چهارمی رو هم دارم میخرم...
راجع بع صداش براتون بگم
اگه صدا برای مدتی به کل قطع بشه (به کل یعنی توی بازی حتی صدای باد هم نباشه یعنی هیچ صدایی نداشته باشه ) بعد از اینکه بازی صداش بیاد 4-5 ثانیه مکث داره مونیتور اما بازی وقتی داره پلی میشه با صدا هیچ مشکلی نداره .....
چه وقت شما این مکث رو شاهد هستید تو بازی ها ؟ خوب معمولا شروع بازی موقع لودینگ اگه موزیک در کار نباشه یعد از اینکه وارد مرحله بازی شدید 4 ثانیه صدا نیست و کم کم میاد..
(مثلا وقتی فوتبال بازی میکنید اول سلام و علیک گزارشگر رو نمیشنوید :laughing:) اگه اینکه اول مرحله بازی 4-5 ثانیه صداتون از ضعیف به قوی بیاد اذیتتون میکنه اون دیگه با خودتون هست من با این مسئله هیچ مشکلی ندارم...
امیدوارم مسئله صدا رو تونسته باشم براتون شفاف سازی کرده باشم
3 تایی که خریدم هیچکدومشون پیکسل سوخته نداشتند و فکر کنم چهارمی هم که دارم میخرم هم همین شرایط رو داشته باشه

سلام
من 3 تا خریدم 1 ماه دارم
چند روز دیگه چهارمی رو هم دارم میخرم...
راجع بع صداش براتون بگم
اگه صدا برای مدتی به کل قطع بشه (به کل یعنی توی بازی حتی صدای باد هم نباشه یعنی هیچ صدایی نداشته باشه ) بعد از اینکه بازی صداش بیاد 4-5 ثانیه مکث داره مونیتور اما بازی وقتی داره پلی میشه با صدا هیچ مشکلی نداره .....
چه وقت شما این مکث رو شاهد هستید تو بازی ها ؟ خوب معمولا شروع بازی موقع لودینگ اگه موزیک در کار نباشه یعد از اینکه وارد مرحله بازی شدید 4 ثانیه صدا نیست و کم کم میاد..
(مثلا وقتی فوتبال بازی میکنید اول سلام و علیک گزارشگر رو نمیشنوید :laughing:) اگه اینکه اول مرحله بازی 4-5 ثانیه صداتون از ضعیف به قوی بیاد اذیتتون میکنه اون دیگه با خودتون هست من با این مسئله هیچ مشکلی ندارم...
امیدوارم مسئله صدا رو تونسته باشم براتون شفاف سازی کرده باشم
3 تایی که خریدم هیچکدومشون پیکسل سوخته نداشتند و فکر کنم چهارمی هم که دارم میخرم هم همین شرایط رو داشته باشه

مرسي دوست عزيز راهنماييات عالي بودن فكر نميكنم مسئله ي بزرگي باشه كه همه ازش صحبت ميكنن و يه مشكل اساسي ميدوننش . راستي نگفتي ساخت كدوم كشور هست ...

مرسي دوست عزيز راهنماييات عالي بودن فكر نميكنم مسئله ي بزرگي باشه كه همه ازش صحبت ميكنن و يه مشكل اساسي ميدوننش . راستي نگفتي ساخت كدوم كشور هست ...

سلام ساخت هند هستش .
البته تا جایی که من شنیدم هند و چین مشترک

ساخت هند است!

آقا این LG w2261v جدید اومده ؟ چون من تو مشهد هر جا گشتم گیر نیومد میگفتن اصلا همچین مدلی نداریم :-"
اگه میشه تو تهران یه فروشگاه معتبر که داشته باشه معرفی کنین .

سلامی دوباره

اول درباره اسپیکر:
اسپیکر مانیتور معمولا دو عدد 2 وات یا 3 وات و در خفنترین حالت 5 وات هست. والا من یه اسپیکر دو تکه جدا دارم که 32 وات (RMS) هست بازم راضیم نمیکنه چه برسه به 2 وات!!!
پس انقد رو اسپیکر مانیتور حساسیت به خرج ندید. چون آخرش متوجه میشید که هیچ استفاده ای نداره.

دوم خبر توپ:
LG W2261V
خدا رو شکر دیروز زنگ زدیم تحلیل و نشر برامون 3 ساعت بعدش اوردن. قیمت 248 تومان!!! پیکسل سوخته هم پیدا نکردم.

در مورد کیفیتش باید بگم که عالیه. رنگ بندی فوق العاده. ولی بیشترین حیرت رو باید با HDMI امتحان کرد چون تو این مورد برای f-Engine حالت Game و Sport هم داره که توی DVI و VGA بجاش Internet و Demo هست. غیر اینا حالت Movie هم داره و همچنین حالت استاندارد (که تو این حالت f-Engine خاموش میشه).
مصرفش هم که خیلی کمه فقط 39 وات.

محتویات جعبه مانیتور زیبای LG ، پایه، کابل VGA (همون D-Sub) ، کابل DVI ، کابل برق، کارت گارانتی، سیدی Manual ، دفترچه، و از همه مهمتر :biggrin1: کارت قرعه کشی.
این مورد آخر رو خیلی حال کردم، سامسونگ این همه خودشو میکشه تبلیغ میکنه میگه جایزه میدیم، اونوقت LG هم جایزه میده ولی صداشم درنمیاره!

همونطور که گفته بودم خروجی صدا هم داره. و میتونید کنسول رو با HDMI وصل کنید و از خروجی صدا هم به اسپیکر وصل کنید.

شاید اول سایزش یکم کوچیک به نظر بیاد ولی وقتی روشنش میکنید تازه میفهمید چیه!

درایور ش هم نصب کنید بهتره. رزولوشن هم حتما روی 1920x1080 بزارین. هرتز هم ممکنه رو 59 باشه شما خودتون بزارین رو 60.
توی بازیها هم همینطور..
من خودم با DVI وصل کردم به شما هم پیشنهاد میکنم همینکارو کنید.
کارت گرافیکم 7300LE هست و هیچ مشکلی باهاش نداره.

البته رزولوشن های دیگه هم ساپورت هست (یعنی آسیبی نمیرسونه). مثل:
640x480
800x600
1024x768
1152x864
1280x720
1680x1050

ولی Nativeش 1920x1080 هست فول اچ دی 16:9 60 هرتز

HDCP ساپورت هم هست.

ظاهرشم خیلی خیلی زیبا و ظریف، وزنش هم سبکه 4 کیلو.
من ظاهرشو به T220 ترجیح میدم (یعنی این خیلی سر تره)

زمان پاسخدهی هم که 2 میلی ثانیه GTG هست و 5 میلی ثانیه
DDC/CI هم داره (رابط بین مانیتور و PC - یعنی میشه تنظیماتشو با نرم افزارش هم انجام داد.)

کنتراست Dynamicش 20,000 و کنتراست Static (یا Typical)ش 1000 هست. به نظرم خیلی خوبه.

زاویه دیدش هم خوبه.

360 هم هنوز بهش وصل نکردم چون در حاضر 360 ندارم. فقط PC دارم. :-"

تو سایت مادیران نوشته ساخت اندونزی.

خوب اینم User Review یه من.
دیگه چی بگم؟ :biggrin1:
هر سوالی در موردش دارین بپرسین.

ضمنا اون AOC نسبت تصویرش 16:10 هست و تصویر کشیده میشه. ولی این 16:9 هست و هیچ مشکلی از این لحاظ نداره.

آهان راستی مهمترین نکته: عکس از مانیتور :biggrin1:
عکسارو گرفتم ولی هنوز فرصت نکردم وارد کامپیوتر کنم.
انشاا... فردا

سپاسگزارم.

سلام به دوستان عزیز
من یه اشتباهی انجام دادم ( شایدم ندادم) و قصد خرید ال سی دی 16 اینچ جدید سامسونگ کردم و مبلغ 150 هزار تومن هم کنار گذاشتم ولی وقتی وارد یکی از نمایندگی های سامسونگ شدم فهمیدم قیمتها کاهش پیدا کرده و البته 16 اینچ سامسونگ به نظر خیلی کوچک به نظر می رسید ...
کمی پول روی اون گذاشتم و 1933 رو خریدم ولی هیچ اطلاعی از کمیت و کیفیت اون ندارم ... داخل جعبه که فقط وسایل معمول برای وصل به کیس و برق بود و غیر از سی دی چیز دیگه ای نبود ... البته یه چیز زرد رنگی بود شبیه گل و غیر از اون هیچی نبود ...(باید اینطور باشه!؟)
یه 4 تا سوراخ هم پشت مانیتور تعبیه شده که اونم نمی دونم چیه !؟
ضمنا یه پیکسل سوخته هم داره ! تو ضمانتنامه خوندم تا 3 پیکسل طبیعیه انگار می خواستم ببینم همینطوره؟
ممنون می شم کسی بتونه در مورد این مانیتور توضیح کاملی به من بده و آیا اصلا واسه گیم مناسبه یا نه؟
با تشکر

سلامی دوباره

اول درباره اسپیکر:
اسپیکر مانیتور معمولا دو عدد 2 وات یا 3 وات و در خفنترین حالت 5 وات هست. والا من یه اسپیکر دو تکه جدا دارم که 32 وات (RMS) هست بازم راضیم نمیکنه چه برسه به 2 وات!!!
پس انقد رو اسپیکر مانیتور حساسیت به خرج ندید. چون آخرش متوجه میشید که هیچ استفاده ای نداره.
دوست گرامی. من الان مانیتورم LG M2794D هست که 2 تا اسپیکر 5 وات داره.
من چند روز پیش یک فروند کنسول PS2 بهش وصل کردم با کابل کامپوزیت.
صدای مانیتور بین 0 تا 100 قابل تنظیمه. من صدا رو روی 15 که میذاشتم صدا بسیار عالی و شفاف و بلند و مناسب بود و وقتی صدا رو روی 20 میذاشتم سر و صداش از توی اتاقم میرفت بیرون و صدای پدر و مادر در اومده بود که بچه کمش کن. :biggrin1: حالا 100 بماند !
لطفاً تا خودت چیزی رو تست نکردی باعث گمراهی دیگران نشو. :smile:
خیلی ممنون.

ضمنا اون AOC نسبت تصویرش 16:10 هست و تصویر کشیده میشه. ولی این 16:9 هست و هیچ مشکلی از این لحاظ نداره.
خب میشه بپرسم کجای کار تصویر کشیده میشه ؟
موقع کار با کامپیوتر یا فیلم دیدن یا اتصال به 360 ؟

چون من خودم دارمش و همه این کارا را باهاش انجام دادم و کشیدگی تصویری ندیدم(اگه توی 360 حتما 16.9 بخوای بالا و پایین صفحه 2سانتی سیاه میشه ...)

خب میشه بپرسم کجای کار تصویر کشیده میشه ؟
موقع کار با کامپیوتر یا فیلم دیدن یا اتصال به 360 ؟

چون من خودم دارمش و همه این کارا را باهاش انجام دادم و کشیدگی تصویری ندیدم(اگه توی 360 حتما 16.9 بخوای بالا و پایین صفحه 2سانتی سیاه میشه ...)
ایرج جان واقعا کشیده میشه ولی از اونجایی که این کشیدگی اونقدرا محسوس نیست شما حسش نکردی

آقا یکی نظر بده من برای وصل کردن به 360 میخوام و کمی هم استفاده با کامپیوتر ( ولی بازی با PC نه ) الان کدوم اینا رو بگیرم ؟ :
Samsung T220P
LG W2261V ؟
کسی مقایسه اینا رو ندیده ؟ یا کسایی که دارن میشه یه عکسی درحال بازی با 360 ازش بندازن ؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or