سلامی دوباره
اول درباره اسپیکر:
اسپیکر مانیتور معمولا دو عدد 2 وات یا 3 وات و در خفنترین حالت 5 وات هست. والا من یه اسپیکر دو تکه جدا دارم که 32 وات (RMS) هست بازم راضیم نمیکنه چه برسه به 2 وات!!!
پس انقد رو اسپیکر مانیتور حساسیت به خرج ندید. چون آخرش متوجه میشید که هیچ استفاده ای نداره.
دوم خبر توپ:
LG W2261V
خدا رو شکر دیروز زنگ زدیم تحلیل و نشر برامون 3 ساعت بعدش اوردن. قیمت 248 تومان!!! پیکسل سوخته هم پیدا نکردم.
در مورد کیفیتش باید بگم که عالیه. رنگ بندی فوق العاده. ولی بیشترین حیرت رو باید با HDMI امتحان کرد چون تو این مورد برای f-Engine حالت Game و Sport هم داره که توی DVI و VGA بجاش Internet و Demo هست. غیر اینا حالت Movie هم داره و همچنین حالت استاندارد (که تو این حالت f-Engine خاموش میشه).
مصرفش هم که خیلی کمه فقط 39 وات.
محتویات جعبه مانیتور زیبای LG ، پایه، کابل VGA (همون D-Sub) ، کابل DVI ، کابل برق، کارت گارانتی، سیدی Manual ، دفترچه، و از همه مهمتر :biggrin1: کارت قرعه کشی.
این مورد آخر رو خیلی حال کردم، سامسونگ این همه خودشو میکشه تبلیغ میکنه میگه جایزه میدیم، اونوقت LG هم جایزه میده ولی صداشم درنمیاره!
همونطور که گفته بودم خروجی صدا هم داره. و میتونید کنسول رو با HDMI وصل کنید و از خروجی صدا هم به اسپیکر وصل کنید.
شاید اول سایزش یکم کوچیک به نظر بیاد ولی وقتی روشنش میکنید تازه میفهمید چیه!
درایور ش هم نصب کنید بهتره. رزولوشن هم حتما روی 1920x1080 بزارین. هرتز هم ممکنه رو 59 باشه شما خودتون بزارین رو 60.
توی بازیها هم همینطور..
من خودم با DVI وصل کردم به شما هم پیشنهاد میکنم همینکارو کنید.
کارت گرافیکم 7300LE هست و هیچ مشکلی باهاش نداره.
البته رزولوشن های دیگه هم ساپورت هست (یعنی آسیبی نمیرسونه). مثل:
640x480
800x600
1024x768
1152x864
1280x720
1680x1050
ولی Nativeش 1920x1080 هست فول اچ دی 16:9 60 هرتز
HDCP ساپورت هم هست.
ظاهرشم خیلی خیلی زیبا و ظریف، وزنش هم سبکه 4 کیلو.
من ظاهرشو به T220 ترجیح میدم (یعنی این خیلی سر تره)
زمان پاسخدهی هم که 2 میلی ثانیه GTG هست و 5 میلی ثانیه
DDC/CI هم داره (رابط بین مانیتور و PC - یعنی میشه تنظیماتشو با نرم افزارش هم انجام داد.)
کنتراست Dynamicش 20,000 و کنتراست Static (یا Typical)ش 1000 هست. به نظرم خیلی خوبه.
زاویه دیدش هم خوبه.
360 هم هنوز بهش وصل نکردم چون در حاضر 360 ندارم. فقط PC دارم.
تو سایت مادیران نوشته ساخت اندونزی.
خوب اینم User Review یه من.
دیگه چی بگم؟ :biggrin1:
هر سوالی در موردش دارین بپرسین.
ضمنا اون AOC نسبت تصویرش 16:10 هست و تصویر کشیده میشه. ولی این 16:9 هست و هیچ مشکلی از این لحاظ نداره.
آهان راستی مهمترین نکته: عکس از مانیتور :biggrin1:
عکسارو گرفتم ولی هنوز فرصت نکردم وارد کامپیوتر کنم.
انشاا... فردا
سپاسگزارم.