سلام دوست عزیزسلام.
خوب من بدقولی کردم. قبول دارم.
این یه عکس از نمای جلو :
اینم یکی از پورت های پشت مانیتور. فقط اون سمت چپ پورت USB فقط یه گوشش معلومه و زیر کابل DVI هم یه پورت سریال هست که باز گوشش معلومه! (حس کابل در آوردن نبود!)
اما تست کردن. فقط PS2 با کابل کامپوزیت وصل کردم که کیفیت اصلاً جالب نبود. مجبور شدم با کامپوننت وصل کنم که خیلی بهتر شد اما بازم TV معمولی نمیشه متاسفانه.
کنسول دیگه ای هم وصل نکردم. هر وقت تست کردم خبر میدم.
تو حالت PC هم که تصویر خیلی عالیه و من شخصاً خیلی راضیم.
درضمن ورودی آنتن تلویزیون هم هم آنالوگ هست و هم دیجیتال منتها تست نکردم!
رضا جان باید با چشم ببینی برنامه ندارهآخر نگفتید از کجا بفهمیم مانیتور پیکسل سوخته داره یا نه:d
برنامه ای چیزی هست...اگه هست لینکی چیزی برای دانلود بزارین که فوق العاده ممنون میشم
لطفآ به سوال من هم جواب بدیندوستان یه سوال داشتم اینکه میگن lcd tv ها برق زیادی مصرف میکنند و خیلی ها از این نظر ناراحتند تا چه حد مصرف برقش مگه زیاده؟آیا آنقدری هست که باعث هزینه ی هنگفتی بابت پول برق بشه؟یعنی تاثیر زیادی روی پول برق میذاره؟ مرسی
دوست عزیز اگه یکی دو صفحه قبل رو مطالعه می فرموردی اونجا گفتم.سلام دوست عزیز
میشه مدل دقیقش رو بگین و اینکه چند و از کجا خریدینش؟
اگه می تونین tv رو هم تست کنین ببینین شبکه های داخلی رو میشه دید یا نه؟
ممنون
نه عزیزم نمیشه 16:9 گرفت. سامسونگ هم مدلهایی داره که ورودی HDMI داشته باشه اما فعلا مدلی که 16:9 باشه و تو بازار هم باشه نیست!مگه T220P فول اچ دی نیست؟؟؟ با این مانیتور میشه تصویر 16:9 گرفت ؟؟در این صورت 2 نوار سیاه بالا و پایین
مانیتور بوجود میاد درسته؟
سامسونگ مدلی مثل این مدل ال جی نداده بیرون(یا قرار نیست بده بیرون) که ورودی HDMI داشته باشه؟
مصرف برقش بستگی به سایز خود LCD TV داره. اما اینقدر زیاد نیست که بخوای عزا بگیری که پول قبض برق خونتون از ماهی مثلاً 10 هزار تومن میشه 50 هزار تومن !!دوستان یه سوال داشتم اینکه میگن lcd tv ها برق زیادی مصرف میکنند و خیلی ها از این نظر ناراحتند تا چه حد مصرف برقش مگه زیاده؟آیا آنقدری هست که باعث هزینه ی هنگفتی بابت پول برق بشه؟یعنی تاثیر زیادی روی پول برق میذاره؟ مرسی
رضا جان باید با چشم ببینی برنامه نداره
عزیز دل انگیز شما بک گراند (پشت صفحه) مانیتور رو کامل سفید بذار و با دقت نگاه کن. اگه دیدی یکی از پیکسل ها یا چند تاشون سیاه هستن و سفید نیستن یعنی سوختن. باید خیلی دقت کنی چون اندازه پیکسل ها خیلی کوچیکه.
حالا من از کجا بفهمم که پپیکسل سوخته دلرم؟
ممنون...عزیز دل انگیز شما بک گراند (پشت صفحه) مانیتور رو کامل سفید بذار و با دقت نگاه کن. اگه دیدی یکی از پیکسل ها یا چند تاشون سیاه هستن و سفید نیستن یعنی سوختن. باید خیلی دقت کنی چون اندازه پیکسل ها خیلی کوچیکه.
بستگی به سایز مانیتور و تعداد پیکسل های سوخته داره. مثلا توی سایز 17 یا 19 حدود 3 - 4 تا بیشتر رو تعویض میکنن و تو سایزهای بالاتر تعداد به 5-6 تا هم ممکنه برسه.ممنون...
اگه پیکسل سوخته داشتیم نمایندگی کاریش میکنه؟