S-E-P-E-H-R
کاربر سایت
ببخشید قیمت این مانیتور که دوستمون میگن چقدر هست و متعلق به چه شرکتی هست ???
320 هست
ببخشید قیمت این مانیتور که دوستمون میگن چقدر هست و متعلق به چه شرکتی هست ???
سلام
یه چند وقتیه به فکرم یک مانیتور جدید بگیرم. که برای همه چی (بازی، فیلم، انیمه، برنامه نویسی، وب گردی، ...) مخصوصا بازی خوب باشه!
دور و ور 24 اینچ Full HD باشه (کلا هرچه Resolution بالا تر بهتر! xD)
کیفیت تصویر و رنگ خوب
مانیتوری هم که الان دارم LG FLATRON L1960TR هست کلا، دنبال یک چیزی می گردم که بزرگ تر و با کیفیت تر باشه، و بتونیم تغییر رو توش حس کنم :-b
IPS هم باشه با سرعت پاسخ دهی خوب، یا 3D باشه با قیمت خوب هم دیگه چه بهتر xD
خودم مانیتور های زیر رو در نظر دارم...
Samsung 24” BX2450
Viewsonic LED VX2453mh
Samsung SyncMaster S24A350H
بودجه ام هم تا 400/500 هست.
با تشکر
سلام
یه چند وقتیه به فکرم یک مانیتور جدید بگیرم. که برای همه چی (بازی، فیلم، انیمه، برنامه نویسی، وب گردی، ...) مخصوصا بازی خوب باشه!
دور و ور 24 اینچ Full HD باشه (کلا هرچه Resolution بالا تر بهتر! xD)
کیفیت تصویر و رنگ خوب
مانیتوری هم که الان دارم LG FLATRON L1960TR هست کلا، دنبال یک چیزی می گردم که بزرگ تر و با کیفیت تر باشه، و بتونیم تغییر رو توش حس کنم :-b
IPS هم باشه با سرعت پاسخ دهی خوب، یا 3D باشه با قیمت خوب هم دیگه چه بهتر xD
خودم مانیتور های زیر رو در نظر دارم...
Samsung 24” BX2450
Viewsonic LED VX2453mh
Samsung SyncMaster S24A350H
بودجه ام هم تا 400/500 هست.
با تشکر
دوستان سلام . ببخشید من یه سوال داشتم . با توجه به افزایش قیمت دلار , آیا قیمت مانیتور ها هم افزایش پیدا کرده ??? اگه آره حدودا چه قیمتی افزایش پیدا کرده ???
سلام من bx2285plu samsun دارم ولی مشکلی که باهاش دارم این هست که نورش زیاد هست به حدی که چشمم را اذیت میکنه کم هم که میکنم رنگ ها تار میشه و اساسا خیلی از اون چیزی که فکر میکردم فاصله داره برای هر کار باید دوساعت تنظیمش کنی 3 تا خروجی داره هر بار که خروجی را عوض میکنم دو ساعت باید باهاش ور برم تا چشم درد نگیرم اگر میشه راهنمایی کنید مثلا حالت های پیشفرضش که برای بازی هست روی 360 به گند میکشه بازی رو و باید حتما magic angle را روشن کنم تازه روشن هم که میکنم روی group mode مشکل داره و نور زیاد هست باید بزارمش روی standing mode در حال که اگر بدونید این standing برای زمانی هست که مانیتور را ایستاده نگاه میکنیم در حالی که من نشستم و حس میکنم این کمتر چشمم را میزنه میشه یک راهنمایی کنید