راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

بچه ها مي توانيد فاصله و اينچ تلويزيون را توسط اين فلش بررسي كنيد

بررسی فاصله چشم از تلوزیون SD و HD و FULL HD را میتوانید از طریق موس و کشیدن آدم به سمت جلو و عقب اینچ مناسب را مشاهده کنید

دقت کنید که روزلیشن بسیار در فاصله اثر گذار است

نظر یادتون نره تا برای گذاشتن مطالب دیگر دل گرم بشم
:d

بچه ها برای مقایسه ی تفاوتها فقط تست کردن یک جا و یا حتی چند جا را ملاک قرار ندید

چون چندین بار برای من اتفاق افتاد که مثلا EX720 سونی رو در یک جا بسیار مطلوب دیدم و در جای دیگر که هر دو آنها هم سونی سنتر بودند اصلا مطلوب نبود

چون کیفیت تصویر به خیلی چیز ها بر می گرده که خیلی فروشنده ها به اونها دقت نمی کنن

مثلا به کابل متصل به آن ؛ به فیلم در حال پخش ؛ به دستگاه پخش کننده ؛ به تنظیمات تلوزیون ؛

به زاویه ی دید (مثلا مدل NX720 به طرف بالا هست و وقتی کسی ایستاده به اون و مثلا EX720 که در کنار آن قرار داره و زاویه ی پایش مستقیم است نگاه میکنه

به نظرش می رسد که درخشندگی NX بالا تر از EX است که این مطلب برای من پیش آمد بعد روی پا نشستم و نگاه کردم و دیدم هیچ فرقی نداره

یا مثلا یه جا عمق تصویر الجی خیلی خوب بود ولی یه جا اصلا خوب نبود

جز آنکه یه جایی مثل اینجا کسانی که خریداری کردند و کامل به تنظیمات تلوزیون آشنا شدند بیاییند نظر بدهند

که این نظرات بهتر از تست است

البته از نظر من

نظر شما چیه؟؟؟؟

بچه ها مي توانيد فاصله و اينچ تلويزيون را توسطاين فلش بررسي كنيد

بررسی فاصله چشم از تلوزیون SD و HD و FULL HD را میتوانید از طریق موس و کشیدن آدم به سمت جلو و عقب اینچ مناسب را مشاهده کنید

دقت کنید که روزلیشن بسیار در فاصله اثر گذار است

نظر یادتون نره تا برای گذاشتن مطالب دیگر دل گرم بشم
:d
اقا خیلی جالب بود بسیار ساده اما موثر

سلام

آقا یکی راهنمایی کنه لطفا ...

مشکل من نمایش زیرنویس توسط 40d6920 sam هست ،منوی tv فارسیه ،زیرنویس ها هم با فرمت srt هستند ،بعضی از زیرنویس ها رو بدون مشکل نشون میده ولی اکثرشو به یه زبان دیگه نشون میده کلا زیرنویس در هم ریخته میشه ،در صورتی که روی pc هیچ مشکلی نداره ...

خودم فکر میکنم از فونت زیرنویس باشه...به نظر شما مشکل از چیه ؟

سلام

آقا یکی راهنمایی کنه لطفا ...

مشکل من نمایش زیرنویس توسط 40d6920 sam هست ،منوی tv فارسیه ،زیرنویس ها هم با فرمت srt هستند ،بعضی از زیرنویس ها رو بدون مشکل نشون میده ولی اکثرشو به یه زبان دیگه نشون میده کلا زیرنویس در هم ریخته میشه ،در صورتی که روی pc هیچ مشکلی نداره ...

خودم فکر میکنم از فونت زیرنویس باشه...به نظر شما مشکل از چیه ؟

داداش هنگام پخش فیلم...دکمه ی tools رو فشار بده... برو به تنظیمات زیر نویس و زبون زیر نویس رو به عربی تغییر بده...

Sent from my GT-I9000 Galaxy S using Tapatalk

بچه ها من میخواستم یه ال سی دی یا ال ای دی(اصلا ال ای دی طرفای 24تا 32 داریم؟)بگیرم همین فردا برای انتخاب دچار مشکل شدم
مندم چه مارکی بهتره و مناسب تره که هم کامپیوتر رو با پورت کامپیوتر بهش وصل کنم و هم دستگاه بازیرو که خوب هم جواب بده
ممنون میشم که زود راهنمایی کنید:d

سلام بچه ها؟ من یه کابل VGa خریدم که ایکسم رو به مانیتور وصل کنم. مانیتورم CRT است . ولی نمیدونم چرا تصاویر سایه دار هستند. کسی میتونه کمکم کنه. مدل مانیتورم LG T720FB است..............................................در ضمن میخوام یه مانیتور خوب بخرم تو رنج قیمت 200 تا 250 واسه ایکس باکسم. چی بخرم بچه ها؟ لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون

سلام بچه ها؟ من یه کابل VGa خریدم که ایکسم رو به مانیتور وصل کنم. مانیتورم CRT است . ولی نمیدونم چرا تصاویر سایه دار هستند. کسی میتونه کمکم کنه. مدل مانیتورم LG T720FB است..............................................در ضمن میخوام یه مانیتور خوب بخرم تو رنج قیمت 200 تا 250 واسه ایکس باکسم. چی بخرم بچه ها؟ لطفا راهنمایی کنید؟ ممنون
شما با این بودجه میتونید مانیتور LG 2261vp رو بخرید که میشه گفت برای بازی ساخته شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or